כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני קונה Radeon X800XL 256 mb ואין לחנות Sapphir, רק Power colour, האם בכרטיס אותו דבר רק של חברה אחרת? שניהם עולים אותו דבר האם שווה לחכות 10 ימים לספיר או לקחת את הפאוור קולור?
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך GTX 670 WINDFORCE ושמתי לב שאצלי בשונה מהסקירה שהייתה פה באתר, או כמעט בכל אתר שבדקתי רוב האנשים יכולים לשנות את ה Power limit עד 111-112 אחוז גג. אצלי לעומת זאת אני רואה שאפשר עד 122. האם מומלץ לי לשים על 122 אחוז בשביל עוד ביצועים? או שהדבר יכול לשרוף אות הכרטיס או לפגוע בו בצורה כלשהי? Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הזמנתי תכרטיס מסך הזה במקום הכרטיס שפיר פשוט כי לא הייה אותו בחנות וזה קיצר מה אתם אומרים ? אני יוכל להיות רגועה נכון אין איזה שהיא בעיה עם החברה ..?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, באתר של powerColor רשום שהזכרון של הכרטיס הוא 200X2 DDR. ואילו באתר של ATI, רשום שהכרטיס בא עם זכרון של 300X2 DDR, וכך גם בביקורות על כרטיס של כל מיני חברות, כמו ג'יגה-בייט. אשמח אם מישהו יאמר לי איך זה יכול להיות שpowercolor הורידו את המהירות של הזכרון, עד כדי כך (זה די איטי), על אף שהוראות היצרן הן ל 300 מגה-הרץ. יש את האפשרות לרכוש את הכרטיס, ורציתי לדעת אם כדאי לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איך הוא? שמעתי שעם דרייברים מיוחדים אפשר להפוך אותו ל9800פרו... איך זה נעשה<?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זה. עכשיו המהירות של הזיכרון שלו לפי החברה, ולפי מה שיש על המחשב היא 200X2. עכשיו שאני מסתכל על המהירות של הזיכרון שהכרטיס 9600PRO אמורה להיות 300)600(. גם של אסוס לדוגמה אותו כרטיס רשום שפועל במהירות 600. אז הכרטיס של PowerColor עבר DownClock, או אולי להפך או מה ? מה צריכה להיות המהירות של הזיכרון בלי אוברקלוק, ומה המהירות של הכרטיס שלי, של POWERCOLOR ? תודה, לירן * העניין הוא שהרבה פעמים הכרטיס הזה לא יציב אצלי, נתקע במשחקים אחרי זמן מה, עוצר לכמה שניות ל- VPU Recover, ואז ממשיך, אז חשבתי להוריד לו קצת את המהירות של הזיכרון, למרות שזה יפגע קצת בביצועים, ושהכרטיס יהיה יותר יציב, מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14221 אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל6970? כמו כן זה ידרוש קירור מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ביצועים ראשוניים של הכרטיס מתחילים לזרום ברשת, נעים מאוד להכיר :-)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה רק על מנת שאני אוכל לצפות מהמחשב לטלויזיה (יש לי 6800 gt לאיי גי פי)משום מה רואים שחוןר לבן. השאלה יש לו יציאת s video? ראיתי שיש hd/ האם אפשר לחבר s vedio ל s vedio ולראות? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
powercolor hd4870 512Mb שעולה לי 1280 ש"ח, או HIS hd4850 iceq 1gb שעולה לי 1020 ש"ח. איזה כרטיס מביניהם יתאים לי יותר מבחינת יחס ביצועים-מחיר להרצת משחקי מחשב במסך 22" עם תמיכה ברזולוציה עד 1920X1440? (מעבד Q9400) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש התקנתי את הכרטיס המסך המדובר אבל כרגע ישנה בעייה כאשר אני עובר למצב מסך טלויזיה אני רואה רק צבע שחור לבן ניסיתי את כל מצבי ההגדרות התקנתי גירסה חדשה לדרייבר אני חושד במיספר אפשריות תקנו אותי אם אני טועה 1.המחשב שברשותי הוא P3 733MHZ 2.הכרטי אינו תומך בטלויזיה שברשותי 3.משום מה אין באפשורתי להגדיר סוג טלויזיה מה שאני זוכר, זה שכן אפשר להגדיר בכלים מסויימים אולי כאן זה באופן אוטומטי אשמח לקבל רעיונות לפיתרון תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש קאטץ' איפשהו בתצורה של הכרטיס...? ??? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1338
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
Power-Color הציגו תמונה של ה-Radeon 9800Pro 128Mb, לפי מה שנראה לי הכרטיס מיוצר ע"י ATI או Shappire שזה בעצם אותו כרטיס שנמכר תחת השם ATI. והגוף קירור זה מה שעניין אותי בכרטיס הזה, פתרון לדעתי טוב מאוד, הוא לדעתי מבוסס על הרעיון של הכרטיסים של Leadtek רק שהוא יותר טוב בגלל שהיטסינק רק איפו שצריך ולא סתם חוסם את זרימת האוויר על כל הכרטיס, אז בבקשה:
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים עליו ? 2.הזכרונות שלו בדומה לפרו הרגיל ? 3. האם אפשר לעשות לו OC קצת ? 4. עפ"י הנאמר לי ניתן לפתוח אותו ע"י אומגה - האם במקום זה אפשר לצרוב לו ביוס של פרו AIW ולגמור עם האומגה ? 5. איך האיכויות של ה AIW שלו ?? אם יהיה אפשר שאחד מן האנשים ישלח לי דוגמאות יהיה מעולה תודה אם יש לכם דברים אחרים לומר - שפכו.... ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של ATI אבל ין שם אפשרות של powercolor ואין לי מושג איך למצוא את זה... תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בינהם כי אני לא מצאתי: 1. PowerColor X1950 PRO 256MB AC- http://www.powercolor.com/eng/products_speci.asp?ProductID=1359 2. PowerColor X1950 PRO Xtreme 256MB - http://www.powercolor.com/eng/products_speci.asp?ProductID=515 ולמי שיש את אחד מהם שיגיד לי איך מבחינת טמפ' , רעש ואם יש בעיות תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה - powercolor x1950 pro extreme אבל המקום היחידי שמוכר אותו זה ksp ואצלם אזל המלאי. מישהו יודע איפה עוד אפשר למצוא את הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד הזה בשביל לקבל דעתכם על ההתלבטות.. POWERCOLOR באים עם שנה אחריות בעוד שספיר עם 3 שנים אחריות... ההבדל במחיר ביניהם עומד על משהו כמו 40 ש"ח.. מהחנויות שאני רוצה לקנות בהם.. לכן השאלה שלי היא כזאת... שווה לי לרכוש את הכרטיס של POWERCOLOR בהנחה שהאחריות שאני מקבל עליו היא רק לשנה או ששנה זה קצת מידי וללכת על על SAPPHIRE???
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה אני יודע שזה מוזר אתם כולכם גימרים אם כסף אבל מה אני יעשה אין לי הרבה כסף וKSP נותנים לי לבחור אחד מהם! אז אני שואל אתכם מה יותר טוב במידה ואני יקח אחד מהם -- תודה! מה יותר טוב משניהם? GF-7300Gs 256 up to 512 או PowerColor X700 EZ Edition תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
מי יותר טוב משניהם ולמה?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,חבר שלי קנה את הPowerColor X800GT 256MB 256BIT (ד''א הוא כרטיס סבבה) ושמתי לב שהוא מקבל בתוכנה 3DMARK05 4,500 נקודות ואילו הX800GTO2 מקבל רק 4,356 ואילו הX800GT מקבל יותר בסטוק (מה שלא הגיוני),לכן,אני מחכה שהכרטיס קצת יקרטע ואז עשה אוברקלוק+צינורות עיבוד לרמה של X850XTPE וזה לפחות יקח שנה עד שהוא יתחיל לקרטע. בקיצור האם שווה לקחת X800GT (שהX800GTO2 אמור להיות חזק ממנו בסטוק,אבל הוא לא) של PowerColor?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש צינורות לפתוח ב Powecolor X800GT 256mb ואם כן, למה זה ישתווה/יהפוך? שווה את הטרחה?
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מי יותר טוב משניהם? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הבדל של 100 ש"ח ביניהם. על מה כדאי ללכת?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-