כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב ובפורום מפרטים לא ממש הצלחתי להסתדר אז נראה אם מפה תצמח הישועה. בגדול רוב העבודה תהיה על תוכנות עריכה- Avid, Premiere, After Effects, ואני מתחיל לחשוב שאולי גם בעתיד אני אתחיל גם לערוך בתל מימד, למרות שאני יודע שכנראה זה יעלה מאוד את המחיר של כרטיס המסך. אני לא מבין כלום בחומרה, וכשנכנסתי לאתרים של חברות שמוכרות מארזים מוכנים לעריכה לא היו שם כרטיסי מסך בכלל- גם במארזים היותר יקרים. התקציב שלי לכל המחשב (לא כולל ציוד היקפי) הוא בסביבות ה8000 ש"ח, כך שאני מעריך שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000 שקל בכרטיס מסך. אשמח לכל הצעה ורעיון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי 6990 שקניתי , ורציתי לדעת אם ניסו כבר בכרטיסים עם שני המעבדים איזשהו SLI/CROSSFIRE והאם יש בעיות בגלל כמות המעבדים ? או שזה בדיוק כמו כרטיסים עם מעבד אחד ?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה... פרמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אך זה מגביל לי את אופציות הרזולוציה. ראו תמונה כאן מיותר לציין שלפני הפרמוט היה לי אופציות יותר גבוהות של רזולוציות. ויש לי מסך של 32 אינץ' וזהו הכרטיס מסך שלי intel® G33 express chipset Family תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14221 אפשר לפתוח את הכרטיס הזה ל6970? כמו כן זה ידרוש קירור מיוחד?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים: מעבד Q9550 4GB זיכרון RAM ספק סיסוניק 500W מסך DELL U2312hm וכרטיס מסך 9800GT 1) אני ארצה לשחק בהרחבה של סטארקראפט 2 כשתצא. איך היא תרוץ על המערכת הזו? כמו המשחק המקורי? האם שידרוג של כרטיס מסך ב300 ש"ח יעזור? אם לא אז אולי אפשר למתוח את התקציב עד 500 ש"ח? 2) כשיצא מקס פיין 3 בטח גם ארצה לשחק. האם שידרוג כרטיס מסך בתקציב יעזור? או שלא תהיה ברירה לקנות מחשב חדש? תודה! איתי
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://techreport.com/articles.x/21516
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא 946GZ/PL-87X2 מעבד:INTEL CORE 2 DUE E6300 זכרון:DDR2 4096 MBYTES אני יודע שהמחשב עלוב אבל זה זמני אני רק צריך כרטיס מסך כי שלי נשרף(geforse 9800 gt) אני קונה חדש במרץ נ.ב עדיין מוכרים Geforse 9800 gt?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הי, מפרט: AMD Athlon II X3 450 3.2 Ghz - על ליבה רביעית פתוחה D: Gigabyte GAMA 78LMT US2H 4GB DDR3 Antec EarthWatts 500 Dell U2311H (23" FHD הכרטיס מסך הנוכחי הוא ATI Radeon HD 3850 256MB שכפי שאתם וודאי צופים מתקשה להוות כרטיס מינימאלי להרבה משחקים היום. התקציב הוא 600-750 ש"ח. איזה כרטיס לדעתכם מתאים? והאם כדאי להסתפק בכרטיסים קצת "ישנים" כדוגמת 4870 ולקנות יד שניה במחיר טוב? יש לי איזה העדפה סמויה ל ATI (לא AMD, בשבילי תמיד ישארו ATI!) למרות שאני לא מתלהב מבעיות החום בכרטיס 4XXX וגם לא יודע עד כמה הפיזיקס הזה משמעותי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך תומך 3D (כנראה את הATI 6450 או 6670 או 6770) כרטיסי מסך אלו דורשים ספק חזק ולעיתים חיבור 6PIN לכרטיס מסך עצמו הבעיה אצלי שהמארז שלי הוא של AC (יש לי את הדגם הישן של זה - http://www.arctic.ac/en/p/cooling/pc-case/80/silentium-t-eco-80.html?c=2184) עם ספק כח הזה - ספק כח זה הינו חלש לסחוב כרטיס ובמארז הנוכחי שלי ניתן רק לשדרג לספק כח מתאים וחזק יותר (יש רק אופציה אחת) - המחיר של ספק זה + משלוח הינו 60$ אני מתלבט אם לרכוש אותו (אינני בטוח אם יש לו בכלל את הCONNECTOR לכרטיס מסך) או שאולי שווה לי להשקיע במארז חדש + ספק? אם להשקיע בחדש - אשמח גם להמלצות שקטות במיוחד(!) כי המחשב דולק רוב הזמן
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מברר את הנושא בשביל חבר, שיש לו כרטיס של ATI 5870 ועכשיו הוא החליט שהוא רוצה לעשות SLI/CROSSFIRE אך אינו מצליח למצוא באף חנות את אותו הדגם שיש לו , הוא רוצה לדעת אם הוא יכול לעשות CROSSFIRE/SLI עם כרטיס גרפי אחר ואם כן עם איזה מומלץ? אה והאם בכלל שווה לו לעשות מערך של שני כרטיסים במקביל או עדיף בכלל לכל היותר לשדרג בעתיד לכרטיס אחר יותר טוב במקום הישן?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. ההתלבטות היא בין 2 הכרטיסים הבאים (תקציב בסביבות 1200 ש"ח), אשר יעבדו עם מעבד I5 2500 PNY Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DVI DVI PCI-E GiGABYTE GTX560 1024MB GV-N560OC-1GI כאשר הכרטיס מיועד לשימושים בתוכנות כגון: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, 3D Max. האם העדיפות היא לכרטיס חזק של NVIDIA על פני כרטיס בינוני של PNY? איזה כרטיס ייתן ביצועים יותר טובים מבין השניים, או שכדאי בכלל לקנות כרטיס אחר?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שלא נגענו בו הרבה זמן מבוסס אינטל, עם לוח אם GIGABYTE G31M S2L. כאשר ניסיתי להפעיל אותו, לא נראתה שום תמונה על המסך (המחשב מחובר עם כרטיס NVIDIA 9500GT לחריץ PCI-E ב VGA). ניסיתי לחבר ליציאת הVGA המובנית בלוח אם ושוב, אין תמונה (ניסיתי כאשר ה9500 מחובר ומנותק). לאחר מכן ניסיתי ע"י כרטיס מסך אחר שעובד לי במחשב אחר (NVIDIA G210) בחיבור DVI, ועדיין, אין שום סימן לתמונה, אפילו לא לביוס. מישהו מכיר את התופעה הזאת או דרך כלשהיא כדי לפתור את הבעייה ??? תודה .
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אל תסמנו את 4 כי גיפורס יותר זול מרדאון אלה כי הוא שווה את המחיר שלו לשנת 2011
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאח שלי יש מחשב די ישן עם יציאת AGP לכרטיסי מסך, הכרטיס מסך התקלקל לו ואין לאמא שלי כסף לקנות לו מחשב חדש אז חשבתי לקנות לו רק כרטיס מסך, אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך טוב למשחקים שיכול להיות טוב בשבילו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה ספק כוח (כמה W) מומלץ בשביל מערך עם שני GTX570?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם הספק שלי יחזיק hd 5850? תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/842/17102011117.jpg/
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרטיס radeon x1950xtx(ישן מאוד אני יודע) והוא מתחמם מאוד , הוא בערך על 80 מעלות בנורמלי ומגיע ל95 תחת עומס אז הורדתי כמה תוכנות בשביל לבדוק נתונים עליו וראיתי שהמאוורר של הכרטיס קבוע על 10-30% אפילו שהטמפרטורות מגיעות לאיזור ה100. ניסיתי להשתתמש בMSI AFTERBURNER בשביל לשנות את מהירות המאוורר ידנית אבל זה לא אפשר לי (אני מתאר לעצמי שזה לא תומך כרטיס כזה ישן) אז בשביל לפתור את הבעיה אני שמתי לו קירור עצמי לינק:http://imageshack.us/photo/my-images/836/img0144xue.jpg/ אבל כשהראתי את זה לכמה חברים שלי שמבינים קצת הם אמרו לי שיכול להיות שהרעידות שהמאווררים עושים יכולים לפגום בכרטיס מסך אז רציתי לשאול שתי דברים : 1. אם יש למישהוא איזה תוכנה שתוכל לעזור לי לשנות ידנית את…
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לי לשלם את העוד 200 שקל בשביל לשדרג את הSapphire HD6770 ל6850. המפרט שלי הוא כזה: מעבד I5 ספק של צ'יפטק 550W מסך לא משהו 1024X1280 מה אתם אומרים? כמה ההבדל משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מעבד I5 עם כרטיס מסך שבא על הלוח הלוח הוא GIGABYTE H67A-UUD3H-B3 יש לי זיכרון DDR3 4GB 1. Sparkle GeForce GT430 1GB GDDR3 HDMI PCI-E לא מכיר את החברה הזו 2. VGA TWINTECH GT430 1GB DDR3 VGA+DVI+HDMI PCIE גם לא מכיר את החברה ההצעה הראשונה הינה בעלות של 190 ש"ח ההצעה השניה היא בעלות של 300 ש"ח להצעה הראשונה אני חושב שיש עליו 3 שנים אחריות ואם אני זוכר טוב גם לשניה יש 3 שנים אחריות בנוסף קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס במחיר עלות של חברת FORSA 1. GT430 1G 64BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI 2. GT440 1G 128BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI הצעה הזו של חברת פורסה לדגם ה 430 עולה 220 ש"ח להצעה השניה של פורסה העלות היא 260 ש"ח האם מסובך להתקין כרטיס מסך? ראוי לציין שיש גם מספר חיב…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום רב. לא מזמן קניתי מחשב (ע"פ המלצה של המשתמשים כאן) ללא כרטיס מסך. אז לא הייתי זקוק לכרטיס. כרגע אני רוצה להתאים לו כרטיס מסך למשחקים יחסית כבדים. זה המפרט: עכשיו... אני רוצה כרטיס שיתמוך ברוב סוגי המשחקים. דוגמת - Assassins Creed - Brotherhood. עדיפות גבוהה לכרטיס שקט. כמו שאתם רואים, המפרט ברמה גבוהה מאוד של שקט. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כזה - E8400 4GB DDR2 4870 1GB הרזולוציה היא 1680X1050. האם שדרוג ל6950 שווה, או שהמעבד ייצור צוואר בקבוק? תודה!
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא E8400 4GB Ram 9500GT Seasonic 600W אני גם מחכה למשחקים שהולכים להגיע, MW3,BF3,Max Payne 3, ואני רוצה לשחק אותם על הגדרות מקסימליות, יש סיכוי שאני עושה את זה רק עם שדרוג של כרטיס מסך לדוגמה ל GTX570, או שנראה לכם שאני כבר צריך לשדרג את המעבד-לוח-זיכרון-כרטיס מסך ? למשהו יותר רציני כמו I5 ? אני עובד עם מסך 40" LCD על 1080P תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך מחשב ברזולציה 1920X1080 ועוד מסך LCD ברזולציה 1280X720. המסך מחשב מחובר דרך קבע לחיבור ה-VGA , וכאשר אני רוצה לראות ב-LCD אני מנתק את ה-VGA של המסך מחשב ומחבר לשם את ה-LCD. כל העניין הזה גורם כל הזמן להתעסקויות עם הגדרת רזולציה בכל פעם מחדש, ואף גרוע מכך - לפעמים לא רואים בכלל באחד המסכים בגלל שהרזולציה לא נתמכת. יש איזשהי דרך יותר אלגנטית לפתור את הבעיה עם מינומם התעסקויות?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-