כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כרטיס ב300 שקל שטוב למשחקים יענו היקר שיפעל...
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שכזה: מעבד - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ לוח אם - Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 זכרון - 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ ספק - 500W של חברה יפנית כלשהיא, עלה כ-130 שקל מזמן. כרטיס מסך - Geforce 9500GT שנשרף!!! :kopfpatsch: עכשיו ובואו ואגלה לכם משהו - המחשב עשה את כל העבודה שאני מבקש ממנו ואפילו מעבר. עם זאת, התקשה מאד בסרטי 1080P ואין לי מושג למה כי הבנתי שהוא כן יכול להריץ ומבחינת משחקים העלה בערך את כל החדשים עם ההגדרות הנמוכות-בינוניות... אין לי צורך של גיימר, סה"כ להנות קצת ממשחקים כי אני מחבר אותם לטלוויזית LCD 32 אינץ' עם חיבור HDMI. רוצה לראות סרטים בצורה וחלקה ואינטרנט ואופיס, לא מעבר. מה אתם מציעים לי לעשות עם הכרטיס מסף??? איזה ל…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה המצב יש לי 8800GT שכנראה הלך אני מחפש כרטיס חדש אני לא ממש גיימר אבל מידי פעם כשיוצא משחק שווה אני מוריד וגם אחים שלי משחקים קצת. בכל אופן - לא ממש משנה לי ATI או NVIDIA אתם המומחים המערכת שי היום הים Q6600 4 GM RAM לוח נראה לי gigabyte p35 יש לי ספק של 500 לא יודע אם ה מספיק. מה לדעתכם כדאי?תודה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות השבוע את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם הוא כרטיס מומלץ ומשתלם (ראיתי הרבה ביקורות טובות עליו), וגם שמעתי שהיו כל מיני בעיות עם הדגם הזה נכון? איך הכרטיס הזה ביחס לחברות אחרות מבחינת איכות? איך הכרטיס הזה בהשוואה ל6850 של SAPPHIRE? זה הכרטיס: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2048 מחיפוש קצרצר בגוגל: http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-/ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני משחק במשחק פתאום נתקע לי המשחק אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אני לא בטוח תקנו אותי עם אני טועה
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכם, תקופה ארוכה אני מתלבט לגבי שדרוג מחשב כללי. בינתיים אני עם מעבד Q6600 עם 4 ג'יגה זכרון ולוח של ג'יגה בייט DS3 והכי חשוב ספק כח של אנרמקס 520 וואט. כרטיס המסך הוא GTX 280 ( הוחלף בזמנו מ GTS8800 640 מגה ). אני משחק על מסך 24 של דל ברזולוציות 1900X1200 ואני לא אוהב את העובדה שאני לא יכול לשים את כל ההגדרות על הכי גבוה מבלי להתחשב בגרימת איטיות. אני משחק משחקים כבדים של SHOOTERS וגם RPG. האם יש הגיון להחליף רק את הכרטיס. אם כן אז במה עד 2000 ש"ח - אני חסיד של NVIDIA וזה מחשב בסלון והשקט גם חשוב. האם שאר הרכיבים מספיק טובים ? האם לאסוף תקציב של 7000 ש"ח ולהחליף מחשב ? תודה מראש מנו
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בעקבות באטלפילד החלטתי לשדרג את הכ. מסך שלי במקום 9800gtx הזקן שלי. אני לא גיימר מושבע ו ולרוב אני משחק במשחקים לא עתירי גראפיקה. אני מתכוון להוציא עד 1500 שקל. אין לי כוונה להחליף עוד חלקים. אם מישהו חושב שחלפת כ. מסך בלבד לא תסייע אשמח לשמוע. המפרט שלי: מעבד Q6600 2.4 לוח אם GIGABYTE GA P35-SD3L ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W את המחשב קניתי בSKYPC ולכן אשמח לקנות משם גם את הכרטיס מסך
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שם המשחק: Battlefield 3 הבעיה: יש לי בעיה מוזרה במשחק Battlefield 3 אני נכנס למשחק ומשחק והכל פועל טוב ויפה ברזולוציה של full hd אבל.. אחרי כמה זמן שאני משחק אז המשחק פשוט נתקע ולא מגיב ואני נאלץ לעשות ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהמשחק.. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N55SF חדש ויחסית חזק.. זה המפרט: Intel® Core™ i7 2670QM Processor Windows® 7 Ultimate 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM 8GB זיכרון DDR3 לא שניתי כלום בהגדרות של המשחק המחשב קבע אותם לבד.. הבנתי שיש מצב שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי ואז המשחק נתקע יכול להיות שזה נכון? המחשב נקנה לפני כשבוע ולפי מה שאני יודע הכרטיס מסך לא הכי חזק שיש וגם לא מתקרב לזה אבל הוא אמור להריץ את המשחק בלי בעיה.. לפעמים אני נכנס למ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב שהוא רוצה לסדר אותו קצת בשביל הילד שלו יש לו שם כרטיס GEFORCE 6600 GT והוא רצה לשדרג.. עכשיו הכרטיס היחיד שמצאתי לAGP זה של Sapphire ATI Radeon HD 3450 512MB השאלה אם הוא יותר חזק ממנו? או שמה ה6600GT יותר חזק?
-
- 60 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי יש לי 570tx 1. האם זה מוריד FPS כשאני מראה את המחשב גם על המסך של המחשב וגם על המסך טלוויזיה? (DUPICATE DESKTOP) (מסך מחשב מחובר בDVI והלוויזיה בHDMI) 2. האם אני יכול להראות משחק על שני המסכים ביחד כשהם משמשים כמסך אחד כלומר EXTEND DESKTOP? בהנחה נגיד שיש לי עוד מסך מחשב זהה כמו שיש לי? (יש לי דל 23 ודל 21 - זה אפשרי?)
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אחד של 6570 שמגיע עם המחשב ואחד 2600tx ישן של Ati ואני רוצה להשמיש את שנייהם, כי לפי מה שהבנתי אין לי תמיכה ב-cf/sli. אשמח להסבר מעמיק בנושא לצורך ידע והכוונה כדי לעזור לאחי לחזק את המחשב בעתיד
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני יודע שה-Quadro הוא כרטיס לגרפיקאים, אבל מה ההבדלים באופן העבודה שלהם(עיבוד שונה, מבנה שונה ועוד...).
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות חברים, ככל הנראה ההתבלטות שלי היא Nvidia 560 vs ATI 6870. קראתי ביקורות, השוואות וכמובן דיונים בפורום כדי להבין שה560 עדיף מעט בביצועים וצריכת חשמל. הכרטיס הולך להצטרף לQ6600 + 4GB Ram להפעלה ברזולוציה של 1920X1080. אז מה דעתכם, אני מתחדש לי עם 560gtx?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קראתי על הכרטיס הזה http://hwzone.co.il/reviews/graphics/gtx570soc/3 ורציתי לדעת אם הכרטיסים הבאים זהים לכרטיס בביקורת. http://tms.co.il/product/10389 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7921
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL U3011 (30 אינץ) יש לי היום כרטיס מסך GTX 275 והתקנתי היום את המשחק BF3 וזה ממש לא זז לי אני תמיד אוהב לשחק ב טופ שאפשר אני משחק ברוזולציה של המסך שזה 2560X1600 יש לי מעבד INTEL I 7 920 ולוח EGVA SLI LE איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות? אני קראתי שהממלצה הכי טובה היא SLI של 580 לא תהייה לי בעיה לחבר SLI ללוח בזה אני יודע שאני יכול אבל זה לא יהיה 16X זה נראה לי יהייה פחות בקשר לספק יש ליCORSAIR 750 TX זה יספיק להכול יש לי SSD של INTEL ן 6GB זיכרון יהייה לי צוואר בקבוק ממשהוא במערכת אחרי השדרוג? והאני צריך להחליף עוד משהוא חוץ מהכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב (אני גר בארצות הברית וחשבתי להזמין EGVA 580 מה אתם חושבים? תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין 2 דברים: כרטיס אחד של GTX570\GTX580 או מערך של שני כרטיסים של GTX560TI. מבחינת ביצועים מי יתן לי יותר ביצועים במידה ואני משחק על רזולוצייה של 1080P? ומי יחזיק לי יותר זמן למשחקים עתידיים? קחו בחשבון שאני לא יקנה בעתיד עוד כרטיס מסך.... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב G210 או G9500GT מה יותר טוב למשחקים וסרטים?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס GTX460 ורציתי לבקש את דעתכם החשובה והמקצוענית, האם אני יכולה לבצע OC על הכרטיס ? הנה, זה הכרטיס: http://ph.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX460_DirectCU2DI1GD5/#specifications או הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
חברים שלום האם זה טוב לבחור בכרטיס מסך של חברת ג'גיה ביט מדגם GT430 אם הלוח אם שלי הוא גם של ג'גיה ביט הכרטיס מסך שהמוכר הכניס לי למחשב הינו של חברת TWINTACH אני לא כל כך מכיר ויודע את החברה וגם מאז שהכרטיס נכנס למחשב המחשב מסרב להיכנס למצב שינה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי אמורים לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA ו ATI ?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
לאח שלי התנפח קבל בכרטיס מסך, ואם כבר הוא משדרג אז הוא רוצה שזה יהיה כרטיס יותר מתקדם כדי שהוא יוכל להריץ משחקים מודרנים המפרט: פנטיום 4 630 (3GHZ) לוח אם asus P5LD2 כרטיס מסך (שנהרס) נוידיה 6600 ספק 500 וואט, כנראה ג'נרי מסך ברזולוציה 1280X1024 קודם כל, השאלה הכי גדולה זה האם כרטיס מסך מודרני יכול בכלל לשבת על לוח אם כזה ישן? האם הספק יעשה את העבודה עם כרטיס מסך טוב במחיר הזה? אם המעבד יגביל הכרטיס מסך? וכמובן, איזה כרטיס מומלץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי HD4870 שמשרת אותי נאמנות למרות שלאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, התחלתי בנוסף לזה לשחק היום את BF3 ויש לי תיכנונים לשחק במשחקים החדשים שיוצאים בקרוב (בראשיתו המשחק החדש של באטמן) ועושה רושם שהכרטיס לא במיוחד עומד בקצב החל מירידת FPS וקריסה של המשחק וערכת הנושא של הווינדוס מנטרלת את עצמה באמצע ומתחרפנת. את תהיתי לעצמי האם יש כרטיס מסך עד תקציב של 700 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 800) שיוכל לעשות עבודה יותר טובה מאשר הHD4870 או שאין טעם להחליף אותו? אני אציין שלמחשב מחוברים שני מסכים, שניהם על FHD (1920X1080) ועד כה הכרטיס התמודד יפה עם הדרישות שהקציתי לו. אז מה אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי את המערכת שצירפתי בתמונה עם ספק שגם אותו צירפתי בתמונה מערכת בת יותר מ3 שנים כמה שאלות: 1- כרטיס מסך טוב שיריץ מושלם את BF3 על מקסימום עד מחיר של 1000 שקל 2- האם יהיה אפשר לשדרג רק כרטיס מסך ללא צורך בשידרוגים אחרים למערכת כדי להפעיל את המשחק כמו שצריך בשביל שלא יווצר צוואר בקבוק? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני משתמש בתוכנה MSI Afterburner. רציתי לדעת מה הם הייחסים האופטימליים בשביל לעשות OC טוב...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם intel express chipset family הוא intel hd כי קניתי משחק cities xl ורשום בדרישות המערכת שלו intel hd
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-