כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס RIVA TNT2 כפי שאמרתי בכותרת וכל פעם שאני מנסה להתקין את הדריור של הכרטיס שהורדתי ישירות מהאתר של NVIDIA ויש שם הורדה ישירה של של TNT 2 זה עושה לי בעיה והנה תמונה של הבעיה אנא הסבירו לי מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום הכרטיס נועד למחשב חדש ביתי מעבד Q6600 לוח gb p35/ p43 זיכרון 4gb muskin הכרטיס מיועד לתוכנות ומשחקים לא כבדים [ מה הכי כדאי היום לקנות ב 400 שקלים ] ואולי עתיד יעבור שדרוג למשחקים [ אחרי הלימודים ] תודה
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם! אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח שיוכל להריץ משחק כמו NFS MW פרטי המחשב: Win XP Pentium Daul Core 2.6GHz MB 512 כרטיס מסך אתם תקבעו! תודה על העזרה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE הוא משרת אותי בסדר גמור אין לי תלונות עליו אבל אולי אני אשדרג אותו ל 9550 בכל מקרה אני משחק בעיקר ב NBA 2005 וקצת ב GTA SA כאשר אני משחק ב NBA מידי פעם צצות כל מיני הפרעות צבע על המגרש - ארטיפקטס בדקתי פיזית את הכרטיס הכל בסדר המאוורר עובד, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים, ולא עזר יש לציין שהבעיות חזרו עם המחשב הנוכחי שבחתימה ועם המחשב הקודם, אפילו שמתי מאוורר 80 מ"מ מתחת לכרטיס שיזרוק אויר על הכרטיס אך זה לא עזר, לפעמים אם יש את התופעות לוואי האלו אני עושה ALT + TAB ל XP וחוזר למשחק ואז הן נעלמות ואם הן חוזרות אז אני עושה את זה שוב. לעומת זאת אם אני מפעלי את המחשב ומשאיר אותו דלוק כמה דקות ונותן לרכיסים להתחמם קצת לטמפ' עבודה אז אני פחות רוא…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 פשוט כשהוא מסתובב - רגיל , לאו דווקא מאמץ - הוא מרעיש מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
ברצוני לקדם את קנייה קבוצתית זו. יש לכך מספר סיבות: 1. לא לכולנו יש תקציב לכרטיס מסך ב2000 ש"ח. 2. זה רק יכל להוזיל עלויות, ומי שמתכנן לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק-הביניים הקנייה תשאיר לו כמה מאות שקלים בכיס. 3. לא משתלם היום לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק הגבוה. למה אתם שואלים? אוקיי. לפני שנה AMD HD6970 שהיה נחשב לטופ שבטופ עלה בסביבות 2500 ש"ח. תנחשו כמה עולה היום אחד כזה חדש בקופסה- תנחשו. ניחשתם? יופי. אתם אופטימיים מדי. היום AMD HD6970 חדש דנדש בניילונים עולה 999 ש"ח. כן, קראתם נכון. 999 ש"ח! שזה 40% מהמחיר שקניתם אותו לפני שנה. איבדתם 60% משווי הכרטיס בתוך שנה. אתם יודעים למה? כי לא שווה לקנות כרטיס המיועד לשוק הגבוה. זה בדיוק כמו לקנות HAMMER. שווי הכרטיס עושה צניח…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני ישמח אם תעשה מדריך לקניית 17 אינצ כמו שפעם היה את המדריך לקניית מסך 19 אינצ
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מבין שהביצועים של ה1950XT חזקים יותר מזה של ה1950PRO אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע כסף ב1950XT, כאשר אני בספק אם אני בכלל אצטרך אותו למשחקים שאני רוצה לשחק: HEROES 5, CALL OF DUTY2/4, TOTAL WAR 2. אני לא חושב שמשחקים כאלה דורשים יותר מה-1950PRO ואולי אפילו פחות מזה. אין לי יותר מדי כסף לבזבז ולכן אשמח אם אני אוכל להסתפק ב-1950PRO. בתודה מראש עבור תשובותיכם המלומדות.
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/articles/Graphics_Slugfest%3A_ATI_Radeon_HD_4850_CF%2C_HD_4870%2C_HD_4870_CF_vs._NVIDIA_GeForce_GTX_260%2C_GTX_280/5935-1.html תהנו ATI במערך CF פשוט מעולים, אפילו במשחקים שהם PURE NVIDIA כמו CRYSIS הם מנצחים!
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האמת שהיו קצת משחקים שההגדרות לא היו עד הסוף וזה עיצבן אותי עשיתי OC וזה נפתר אבל הרעש מהמאוורר היה בלתי נסבל. האם הסדרה החדשה יותר שקטה וקרירה? והאם השינוי יורגש בכלל במעבר בין הכרטיסים? האם יש הבדל בין החברות בגרסאת הריטייל? (זו הגרסא שאפשר לפתוח ל6970 נכון.....?) ועוד שאלה קטנה הכרטיס הקודם שלי של אסוס והיו בו מספר תוכנות מעולות לOC אפשרי להשתמש איתן בכרטיס של חברה אחרת? תודה רבה חברה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, יצא לי לקחת חוברת קטלוג של באג ופתאום הופתעתי לראות שם מחשב עם כרטיס מסך HD 8730M האם מדובר על טעות הקלדה? או שאני פשוט לא מעודכן? אם השני הוא הנכון האם מדובר על כרטיס טוב למשחקים? תודה מראש מישהו
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC וגם להעלות את מהירות המאוורר אך הRIVA TUNER אינו תומך בגירסא של הדריבר שלי 186.18 ואני עם GTX 260. מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל עם הדרייבר הנ"ל? זאת התמונה שאני מקבל:
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש מTMS ונכנסתי לcan you run it דרך המחשב החדש כדי לראות כמה דברים.. ובכל הבדיקות קיבלתי את זה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Video Card[/td][/tr][/table][table][tr][td]Recommended: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 6950)[/t][/td][/tr][/table][table][tr][td]You Have: AMD ATOMBIOS[/td][/tr][/table]tures: Minimum attributes of your Video Card[table][tr][td]Required[/t]You HavePixel Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Vertex Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Dedicated Video RAM512 MB0.0 B מה זה אומר ואיך אני יכל לתקן את זה? ב *נכנסתי למאפיינים - עיצוב - הגדרות מתקדמות ושם מופיע לי בסוג מתאם hd 7…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי : RADEON 4870 1GB - כרטיס נוכחי מעבד I7 - 930 זכרון 6GB 1333 של G.SKILL לוח אם DFI DK DX 58 הכרטיס מסך כרגע מהווה צוואר בקבוק למפרט מחשב וזה מורגש, איזה כרטיס אתם ממליצים , רצוי שלא יהיה מפלצתי יותר ממה שקיים בגודל שלו כי זה אומר שאני צריך לותר על HDD אחד ואני רוצה לקנות עוד זכרון ועוד HDD בעתיד כמו כן אני מחפש שדרוג משמעותי מבחינתם ביצועים , בכל משחק שאני שם מאפיינים גבוהים מרגישים שהכרטיס מסך קשה לו .
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
רציתי בבקשה לדעת בכמה אחוזים בערך ה 6970 טוב יותר מה 5850? ובכמה אחוזים ה 6950 יותר טוב מ ה 5850? ואני יודע שאפשר להפוך 6950 ל 6970. ועוד שאלה בבקשה מתי עתיד לצאת ה 6990??תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי עם AMD 4890 Top כרטיס מעולה ועד לאחרונה הריץ הכל ללא בעיה עד שהגענו לDX11 עכשיו CRYSIS לא רץ על DX10 והחלטתי שהגיע הזמן להיפרד ולהביא משהו חדש רק שהתקציב שלי ירד אבל אני עדיין מחפש את הכי טוב שבתקציב (כמובן חח) אני מעדיף NVIDIA שיהיה בתקציב של עד700 שקל ! מה אפשר להביא ? (ואולי לחכות לTI BOOST שיגיע?)
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שאלה דחופה! מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב נשרדע בעיקרון אבל עם אפשרוטת גם לשחק. מה עדיף תתקציב של 500 שקל powercolor X1650 Pro 256MB או point of view 8500GT 512MB GDDRII תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש (יותר נכון 2). אני חסיד מושבע של nvidia ולעולם עוד לא היה לי כרטיס אחר, החלטתי לעשות את הצעד ולקנות לוח אם שתומך בcrossfire. כרגע אני עובד עם 9600gt יחיד ורוצה להתחיל לעבוד עם מערכת crossfire. התקציב הוא כ2000 שקל. יש המלצות? האם שווה לקנות שני כרטיסים של ג׳יגה אחד במקום אחד של שניים? (אני מתעניין גם במשחקים וגם עריכה גרפית, ולא דואג ממצבים של צוואר בקבוק יוותר מידי, כל שאר המפרט חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על הכרטיס מסך כתוב: ms 4420 ver:1 3d agphantom מערכת ההפעלה במחשב: Win98 תודה מראש למי שיביא קישור לפושע הנמלט yfbr שריף
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז ככה ברצוני לבנות מפרט HTPC לצפית סרטים רגלים וHD וקצת משחקים (לא כבדים ממש) המפרט הוא בערך: (עוד לא סגור...) E2180 שהיה ל 3.0GHZ 2GB 800 HD 500GB ו..או HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=239&grp=3 ב 195 שח... מזה Hyper Memory ?? או HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=229&grp=3 ב 290 שח... או Palit Radeon 2600XT 512MB DDR3 PCI-E Retail http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=107 ב 317 שח... או Sapphire Radeon HD2900GT 256MB DDR3 DVI Bulk http://www.sapphiretech.com/us/products/products_…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה של ASUS. יש לי כמה בעיות שאני משער (כי אני חדש כאן) שאתם תוכלו לפתור: 1) מהו הדגם של הכרטיס? לא הצלחתי לברר. 2) האם איכות התמונה היא באמת ברזולוציה של 700 ומשהו על 700 ומשהו כמו שאמרו באתר של ASUS? 3) הכניסות שקיימות הן טלויזיה, רדיו והעגולה עם החור באמצע (שכחתי את שמה)? 4) האם קיימת בכרטיס יציאה מהסוג של זו ששכחתי את שמה? ??? 5) למי שיש את הכרטיס ולמי שאין, האם הוא טוב? האם הוא עדיף על ה-AIW של ATi? 6) כלול שלט לכרטיס? (מתחבר ב-USB?) אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט ואף אחד לא עוזר לי בפורום של GAMER.... הנה תמונה של הכרטיס שתבינו על איזה אני מדבר: תודה רבה מראש, ME
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
סגור על כך שהולך לקנות מעבד E6750 + GB p35C-DS3R. לאחר דיון עם מוכר מקצועי הגעתי למבוי סתום: הכל החל כאשר ברקע הייתה דילמה עיקרית - האם לרכוש X1950XT או בהפרש של 300 ש"ח לקנות את ה 8800. במילים אחרות: האם לקנות כרטיס מסך 8800GTS עכשיו ולהרוויח את הדולר הנמוך ותמיכה ב- DX10 (קצת יקר לתקציבי..) או להמתין (לא ידוע כמה זמן) ליציאת כרטיסים אחרים / ירידת מחיר ובינתיים להסתפק בכרטיס מסך פשוט לגמרי בסגנון 7300 ודומיו (300 ש"ח בערך) עם פוטנציאל לשדרוג טוב בקרוב (אולי) וללא תמיכה ב- DX10 או בכלל להשקיע ב X1950XT? הדרישות - כרגע בעיקר ריבוי חלונות עם אינטרנט + אופיס+ סרטים/המרות ברקע. בהמשך תיתכן עלייה בכמות המשחקים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב 1.6 עם 512 זיכרון...האם שווה להשקיע ב 6200 או שאפשר כרטיס יותר חלש ויהיו את אותם ביצועים (בגלל המעבד)...אולי עדיף ראדון 9550 או 9600........דרך אגב חיבור AGP ...תקציב 350~ שח.......תודה לכל מי שיעזור
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-