כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה החלטתי לחבר את הכרטיס מסך השני וכשחיברתי הלוח שבק חיים מה ששמתי לב אליו הוא שלא חיברתי את הגשר של ה SLI האם בגלל זה הלוח הלך {אגב התקלה שהוא הראה לי ב LCDPOSTER הייתה BIOS VGA ERROR] מישהו יכול לנחש או לדעת למה הלוח נשרף {יכול להיות שזה רק הביוס } אולי בגלל שהספק לא הכי חזק ? הכרטיסים הם 8800GT אחרי שאני יקבל חזרה את הלוח מתיקון האם כדאי לחבר שוב ? תודה למתעניינים ולעוזרים
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך לחבר מחשב לטלוויזיית LCD עם כבל HDMI ל- DVI מחשב מחובר עם DVI וקצה ה HDMI הולך לטלוויזיה ה DVI מחובר לכרטיס מסך של ATI 4870 בנוסף כרגע מחובר ליציאה נוספת של הכרטיס מסך מחשב סמסונג T220P כאשר הרזולוציה שלו 1920 על 1200 והטלוויזיה בעלת רזולוציה 1920 על 1080 הבעיה היא שניסיתי לשחק עם ההגדרות של הווינדוס ושל הכרטיס מסך ולא הצלחתי להגדיר ככה שאני אראה בטלוויזיה את השולחן העבודה בצורה מלאה כמו שצריך ,אלה יוצא שמוצג שולחן עבודה וחלקים ממנו בקצוות בעיקר למטה ולמעלה מוסתרים כלומר ,בקושי רואים את סרגל העבודה,כנל כאשר אני מפעיל סרט או משחק.. צריך עזרה ,מישהו נתקל בבעיה שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה? *אם הנושא לא מתאים לפורום אשמח אם יועבר לפורום המתאים.
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מציגה דגמי Mi Notebook Pro X חדשים עם כרטיסי מסך מ-NVIDIA ומסכים שעשויים לגרום להרבה יצרניות מבוססות יותר לקנאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי את זה באינטרנט, מה אתם חושבים, Abit אומרת שבגלל הקירור לא תיהיה בעייה להגיע למהירויות גבוהות מאוד באוברקלוקינק ובמחיר של Ti 4200. יהיה מעניין לראות זה לינק: http://warp2search.net/article.php?sid=6559&mode=thread&order=0
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אחרי ההמלצה שקבלתי ממכם קניתי אתמול את ה-HD4670 ואני מרוצה מאוד, אז קודם כל תודה לכם. מכיוון שאני די חדש בעסק הזה אני רוצה להיות בטוח שאני לא מפספס אף שלב. אז בתור התחלה חיברתי את הכרטיס למחשב והתקנתי את תוכן הדיסק שהיה מצורף. האם זה מספיק? ישנם דרביירים אחרים/חדשים שכדאי לי להוריד? אני שואל את זה כי ראיתי באשכול של הביצועים ב-FAR CRY 2 שנפתח פה בפורום היה מוזכר דרייבר מיוחד עבור המשחק הזה. דרך אגב, אם זה משנה הכרטיס מתוצרת MSI.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בVISTA בדרייברים החדשים של NVIDIA 100.59. אין TRAY ICON של NVIDIA מישהוא יודע איך להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם הספק שלי יכול להחזיק HD6770? מפרט מחשב: כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי) מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים) זיכרון : 4GB לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3 מספר הארדיסקים : 3 ספק כוח : 400TRT - ATX 2.0 פרטים מלאים על הספק : HEC-400TR-TF AC INPUT 100-12Vac 200-240Vac 47-64Hz 10/5A DC Output +3.3V | +5V | +12V1 | +12V2 | -12V | +5Vsb | Max.A 30A | 28A | 14A | 15A | 0.3A | 2A | +5V&+3.3V COMBINED 145W TOTAL OUTPUT: 400W ממה שקראתי בפורמים זה אומר : that combined 12v1 and 12v2 provides 348 watts, according to the manufacturer's website, divide that by 12 volts, and you get 29 amperage on the 12 v…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש.. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איזה לבחור כי יש מבחר גדול מאוד של חברות ודגמים אני צריך מסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר היום בשוק.. כמובן שישמש אותי בעיקר למשחקים. אני לא יודע כרגע אם יש לי תקציב לקנות 19 אינצ' אז בבקשה תנו לי 2 המלצות אחד ל19 ואחד ל17 אינצ'.. תודה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD TFT די חדש, והבעיה היא, שהרזולוציה היחידה שבה נראית תמונה חדה היא 1024*768. כל רזולוציה נמוכה יותר (800*600, 480*640) נראית מטושטשת לאללה. זה מעצבן נורא, כי כל המשחקים פועלים בסטנדרט של 800*600, ואומנם אפשר לשנות, אבל זה משנה את הרזולוציה רק במשחקים עצמם, לא בתפריטים שלהם. חוץ מזה זה מעצבן להתחיל ולשנות לכל משחק את הרזולוציה (ותאמינו לי, יש לי הרבה), ויש לי גם משחקים ישנים, שבהם בכלל אין אפשרות לשינוי הרזולוציה. האם זה נורמלי, הטשטוש הזה? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב ויאני לא מצליח... יש לי x800gto2 החיבור בטלויזיה הוא כזה: הכבל: ניסיתי כל מיני הגדרות ב CATALYST Control Center ולא עזר.. פעם אחת הצלחתי להפעיל את זה אחרי שעשיתי swap פעמיים... נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון... אם לא אזתעבירו... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. אחרי מריבות קשות אבי קנה לי 730BF. עכשיו שמתי לב שהכבל DVI הוא DVI-D .חיבור בודד (9 פינים רבועים מופרדים ופין אחד גדול בצד) ואצלי בכרטיס מסך החיבור הוא DVI-I חיבור כפול (24 פינים בשלוש שורות וחמישה פינים גדולים בצד). רציתי לדעת אם צריך לקנות מתאם :screwy:
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
יש לי gf 3 ti 200 ורציתי לדעת אם אפשר לשפר את הגראפיקה דרך ההגדרות של הכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
AMD 3800x2 2gb ram 400 enermax liberty רזולוציות של 1280X720 ו-1280X1024 -לא עושה OC.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהעתקה מתר'ד אחר: מדובר על הכרטיס של Gainward. האם כדאי לקנות mx-440 של 3d-labs או של leadtek ובמה זה יעזור לי. זכרו שהכרטיס הוא לא לאוברקלוקינג רצחני אבל מעט לא יזיק ואף יותר מזה. האם שווה להשקיע יותר בשביל הleadtek ששמעתי שמגיע עם היטסינק טוב (נכון?)? והאם של 3d-labs מגיע עם זכרונות יותר מהירים? כמה עולה הגירסה הלא pro של ה9000 radeon? מה הפיטצ'רים שהאסוס מביא איתו שהוא עולה כ"כ הרבה? לאלה שלא ראו את התר'ד במפרטים, ורוצים לדעת את הסיבות למה mx-440: הנה
-
שלום, כהקדמה לקנייה ולהחלטה בין מסך CRT ל-LCD רציתי לשאול האם במסכי LCD יש צורך בהתקנת דרייבר למסך (בניגוד למצב במסכי CRT)? תודה
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסים הבאים, שניהם עם מאוורר של ZALMAN: 1) GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4635 2) Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3978 השני עם vivo והראשון בלי ושניהם באותו המחיר. יש ל-Gigabyte איזשהו יתרון על ה-Ledatek שמכפר על החיסרון של ה-vivo. תודה
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום קנית מחשב עם כרטיס מסך asus rtx 3060 ti tuf gaming oc . למחשב יש שימושים שונים ולעיתים כשיש זמן אני משחק. השאלה האם ניתן לבטל את oc ולהפעיל אותו רק כשאני משחק ? ובכך להוריד את הטמפרטורה במארז בזמן גלישה או כתיבת מסמכים וכדומה. תודה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי מסך טלויזיה לא מזמן והחלטתי לחבר אותו כמסך המחשב שלי... המסך בעל חיבור HDMI וחיבור VGA. במחשב יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro עם יציאת VGA וDVI. עם הטלויזיה קיבלתי כבל VGA אז כרגע הטלויזיה מחובר בחיבור זה... אבל איכות החיבור לא כל כך טובה... הכיתוב במסך נראה לא חד ומאוד לא ברור... לכן אני רוצה לחבר את המחשב באמצעות כבל HDMI. קניתי כבל DVI ל-HDMI עם 18+1 פינים. ניסיתי לחבר את הטלויזיה אבל התמונה יצאה ירוקה לגמרי ומלאה ריצודים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לחבר את הטלויזיה למחשב אחר עם כרטיס מסך ATI Radeon X1800 XT עם 2xDVI. וגם שם הייתה אותה תוצאה... האם למישהו פה יש איזשהו פיתרון...? אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הוא שווה תקנייה ומישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שלו תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום מה מצב??. טוב אז ככה יש לי את ה6600GT של ליטק ויחד עם הרייורים של הרטיס מסך הותקנה לי תוכנה של הכרטיס מסך רציתי לדעת מה השימושים שלה ומה אני יכול לעשות איתה תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב 'ישן' בבית שיש בו ג'יפורס FX5700LE 256MB 128BIT המפרט: p4 2.8Ghz 1mb cach 768MB DDR Asus p4s800 רציתי לשאול משהו לגבי 9700PRO...מביאים לי את הכרטיס מתנה (אני לא קונה או בוחר..) רציתי לשאול אם הוא טוב ומה המהירויות שלו...ואיך הוא בהשוואה לFX5700LE 256MB 128BIT.. והאם הוא ינוצל עד הסוף במערכת הזאת? חיפשתי פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שמראה בדיוק את המהירויות שלו והבנתי שהוא 256BIT ו-128MB DDR1 זה נכון? רציתי לשאול גם איך הוא בהשוואה למשחקים של היום? NFSW:MW,GTA-SA,FEAR,Quake4 וכו'...(לא חייב לתת פירוט עליהם, רק אם אפשר חוות דעת ממישהו שיש לו את הכרטיס..) תודה, ערב טוב.
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תראו איזה תוצאה קיבלתי איך???? בלי אובר קלוק ובלי כלום http://img523.imageshack.us/img523/7739/dddd8jk.jpg הגיוני ???
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-