עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PayneBack3251,

שלום מחפש כרטיס מסך שקט עד 500 ש"ח עדיפות לכרטיס של Nvidia יש משהו מומלץ עם קירור פאסיבי?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. האם GF2 TI (מכל חברה) יתאים לחיבור AGP*2 ? ואם כן עד כמה תהיה ירידה במהירות ... ? שוב, המחשב שלי P3-450 128MB לוח SPACEWALKER BX של אינטל וRIVA TNT2 32MB

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by The Angel,

היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למשחקים בעיקר ובנוסף קצת לפוטושופ וסרטים. בעיקרון המערכת שלי מיושנת וברור לי שקצת קשה למצוא כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו Skyrim עם המפרט שיש לי אבל אשמח אם תוכלו לעזור. התקציב הוא עד כ600 ש"ח וזה המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Intel Bearlake P31 DDR2 2048 (1024MBx2) ספק HEC - 400 AR - TF - 400 W וכרטיס המסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6800 GS 256MBלמקרה שזה רלוונטי (למיטב הבנתי זה אומר שאפיק התקשורת הוא PCIe זה נכון?) תגידו לי אם החמצתי משהו שיאפשר לכם לתת המלצה. תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי מסך 32" , מחובר למחשב. כשאני מחבר VGA אני מגיע לרזולוציה הטבעית אך מאבד איכות איך אפשר לסדר את זה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה למקצוענים שמבינים בתחום כרטיסי המסך מהדורות הקודמים : יש לי שני כרטיסי מסך : 1. 8600GT 256MB DDR3 2. 9500GT 1024MB DDR2 עכשיו , אני מודע לכך שהזכרון ב-8600GT הוא מהיר יותר מהזכרון שב-9500GT , אך בשני ישנו 1GB של זכרון ובראשון רק 256MB , אבל יכול להיות שישנם עוד אספקטים שמשפיעים על הכרטיסים האלו חוץ מהזכרונות שלהם , כגון הליבה הגראפית וכו' . אז הייתי רוצה לדעת איזה מבין הכרטיסים הללו הוא בכל זאת היותר טוב מהשני , בביצועים וב-OC גם , אם צריך לעשות או לא ? :s05: מראש תודה לכל העוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. נכנסתי לאתר של NVIDIA וזה היה הדרייבר המומלץ לכרטיס המסך שלי. ניסיתי להתקין אותו אבל זה כותב לי שההתקנה נכשלה. ניסיתי להתקין את דרייבר 285.38 כדי שאוכל להריץ NFS THE RUN אחרי שקפצה לי שגיאה שהדרייבר חסר. כשניסיתי להתקין אותו ההתקנה נכשלה. ואז ניסיתי להתקין דרייבר מומלץ לכרטיס המסך שלי על פי האתר - 306.97 וגם הוא נכשל. מישהו יכול לעזור לי?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מרכיב מחשב למטרות עריכת וידאו וצריך כרטיס חזק שיוציא שני מוניטורים ומסך טלויזיה במקביל. תוכנות העריכה ממילא לא מנצלות ריבוי ליבות, אבל מוגבלות לNVIDIA. בפורום מפרטי מחשב הומלץ לי שלא לקחת 9800GT עם זיכרון 1G כי הוא לא ינצל אותו ממילא. במה מתבטא ההבדל בין 9800GT ל9800GTX עם זכרונות 512M, והאם יש חברה מסויימת שעושה אותם "הכי" טוב? (החיבור צריך להיות PCI-E)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד amd x4 460 עם 4 גיגה זכרון ולוח אם של אסרוק עם כרטיס מובנה בנוסף קניתי כרטיס מסך gt210 עם 1 גיגה של חברת zogis. כשאני מחבר אותו למסך 19 עם כבל vga הכל עובד בסדר. אני מנגן עליו סרטים יחסית כבדים (4-40 גיגה) בלי שום בעיות או תקיעות. הבעיה היא שאני מחבר את המחשב עם כבל hdmi (איכותי לא של הבזול) לטלויזית לד 46 של סמסונג. אני רואה תמונה מאוד חדה וברורה כשאני בשולחן העבודה או מדפדף בתקיות. אבל שאני מנגן סרט כל שהוא (אותם סרטים) אחרי כמה שניות התמונה מתחילה לקרטע (לא משנה כמה שוקל הסרט) עד שבסוף המסך נכבה ונדלק שום והסרט ממשיך כמה שניות עד התקיעה הבאה ובשורת המשימות ליד השעון קופץ לי בלון שהדרייבר קרס ואיתחל את עצמו. הדרייבר שהיה שם זה 275 נקוד…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לשאול אתכם מה כדאי R9800PRO שהוסב ל XT עם OC קטן וקרור AC REV 2 256 BIT ו 128 מגה! או 6600GT ומה בעניין ההתחממות של ה 6600

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by DXT,

איזה מהם הכי טוב מבחינת ביצועים ותכונות, בלי קשר למחיר או שום דבר אחר. Radeon 8500 128 Radeon 8500 64 Radeon 8500LE תביאו לי פשוט את הדירוג מההכי טוב לפחות טוב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Optimus_Prime99,

רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

הצעות בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by demonshlomo,

שאלה אחת:מתי יוצאים הכרטיסים הבאים של ATI???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ofer40,

היי ביטלתי הזמנה של כרטיס POWER COLOR RADEON 9550 בגלל בעיות במלאי ועכשיו אני חושב לקחת אולי כרטיס דווקא של NVIDIA GEFORCE. 1.איזה כרטיס GEFORCE מקביל ל RADEON 9550 2.איזה כרטיס עדיף לניגון קבצי HD? 3.האם תכונת ה PURE VIDEO נותנת יתרון ל GEFORCE? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by eSLC,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000. אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי תקציב של סביבות ה-2,000 ש"ח (אפשר לחרוג במעט), ואני רוצה לחזק את המחשב שנקנה לפני כשנתיים. מבחינתי הכל בא בחשבון - להשקיע הכל בכ.מסך חזק או לחלק בין חלקים אחרים. אשמח להצעות. מעבד: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs) זיכרון: 1024MB RAM כ. מסך: ATI RADEON X800GTO ULTIMATE 256mb לוח אם: ASUS P5LD2 תודה רבה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by דניאל מלנקי,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, ואני רוצה שייתן לי רוחב פס של משהו כמו 20 ג'יגה לשנייה ושלא יעלה יותר מ1800 שקל, ראיתי ביקורות על הxfx 6800 אבל הציון הסופי שלו שם הוא -c בגלל איכות תמונה.......אז זה נכון או לא? ויש המלצה לכרטיס שנותן ביצועים טובים עד 1800 שקל?

18. Started by Tzion,

רציתי לשאול איזה תוכנות כבלים ומתאמים משחקים וכל מה שקשור לבאנדל, מקבלים עם הכרטיס GeForce 4 TI 4200 MYVivo של חברת לידטק? ממישהו שקנה אותו או ממשיהו שיודע ;D ועוד שאלה, ממישהו שקנה אותו- איך איכות הTV-OUT שלו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מתעניין ברכישת מחשב HTPC. המחשב הזה אמור להריץ כל תוכן וידאו ואודיו שקיים היום בעלות הכי נמוכה שניתן. לאחר שעות של התעדכנות בחומר הרלוונטי (שנים שלא התעדכנתי בעולם החומרה) הבנתי שעל מנת לקבל אודיו HD אני צריך כרטיס מסך שתומך בbitstreaming. כך שאני כבר לא יודע אם המחשב שתכננתי לקנות יספק אותי (לוח אם AMD מבוסס 880 כמו במפרטים המומלצים לHTPC זול). ממה שקראתי, אני חייב לקנות כרטיס מסך חיצוני. מה שאני לא מבין, איך בעצם כרטיס מסך שתומך באודיו HD, מקבל את הסאונד? האם אני צריך לרכוש גם כרטיס סאונד בנפרד? במידה ויש לי כרטיס מסך עם HDMI (שתומך בTRUEHD ) וגם כרטיס קול עם יציאת HDMI, איך ילך החיבור לרסיבר? קצת נהיה לי סלט בראש בנושא הזה ואשמח לאבהרות בדרך להשגת מטרתי (המצוינת ב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. קניתי מחשבב חדש (i5 h87 8gb ddr3 ssd) התלתי לשחק במשחקים אחרי הרבה מאוד זמן , משחק על 42 לד על 1080P מתלבט האם כדאי לקנות את הכרטיס 4870*2 יד שנייה במחיר של 450 , האם הוא טוב ואמור להריץ משחקים באיכות טובה הבנץי שאין לו דירקטס 11 האם זה קריטי ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אחד היתרונות הגדולים ביותר של AMD על פני NVIDIA בדור הנוכחי נמצא בדרכו להיעלם, או לכל הפחות להצטמצם באופן משמעותי אם בתקופה האחרונה עקבתם אחרי ביצועי כרטיסי המסך בשוק במשחקים חדשים, בטח שמתם לב למשהו קצת חריג. כרטיסי המסך מסדרת Radeon של AMD מביאים ביצועים גבוהים למדי במשחקי DirectX12 מסויימים. Async הוא שלב נוסף ביכולת של ליבות גרפיות לחלק עיבוד בצורה יעילה: העמסת האלמנטים שמצבעים את העיבור בצורה שאינה מקבילית באופן מלא, אלא "חכמה" יותר שמותאמת באופן ספציפי לצורך בכל זמן נתון להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-nvidia-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9B…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בכמה משחקים, אפילו בעיה כללית. המפרט בצד. משום מה הכרטיס שלי מוציא בSIMS 2 ובRCT3 רק 5-25 FPS על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1024 על 1280! איך זה יכול להיות?! >< כזה כרטיס ומעבד וזכרונות ורק 15 FPS בממוצע? וגם נגיד בNFS CARBON יוצא לי רק 90FPS בערך [הגדרות הכי גבוהות עם אותה רזולוציה כמו סימס וRCT3] איך זה יכול להיות? יש לי את הדרייברים גירסא 158 של נווידיה. [זה קשור בכלל לכאן או מה?]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by le cat,

אנחנו עומדים לקנות מסך חדש ומתלבטים בין שני מסכים: Iiyama HM703UT Vision Master Pro413. (עם 0.25) או MAG 796FD ,17in, Trinitron. (עם 0.24) כיום יש לנו מסך MAG XJ700T טריניטרון ``17 שנרכש לפני בערך 4 שנים. כרטיס המסך שנרכש בזמנו היה matrox millenium G200 AGP (שמצטיין בעיקר בתצוגת 2D). במשך 4 שנים המסך עובד (וממשיך לעבוד מצויין). המדהים במסך הוא הצבעים החזקים והעמוקים. ולאחר השוואה עם מספר לא מבוטל של מסכים (חדישים יותר משלנו) שיצא לנו לעבוד איתם, ללא כל ספק צבעי המסך שלנו באמת חזקים ומדהימים! קיבלנו המלצות על מסך ה- iiyama. האם באמת כדאי לנטוש את ה- MAG? ??? תודה רבה על עזרתכם!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by cockpit,

שלום, קניתי HD 4870 1GB Toxic של Sapphire ואני לא ממש יודע איך להגדיר אותו נכון. אני משתמש בו להוצאת 1080P לLCD ולמשחקים ב1680*1050. יש לי הרגשה שאני מגדיר אותו לא נכון כי בGTA IV למשל יש ריצודים וכשאני משחק עם ההגדרות אני מקבל נפילת פריימים רצינית. ב1080P יש קצת מריחה ב10% העליונים של המסך. איפה אני יכול למצוא מידע על קינפוג נכון של כרטיס מסך? דרך אגב, אני לא מתכנן OC

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. אהלן חבר'ה, לאור ההשקה של הכרטיסים החדשים (RTX), רציתי לשאול רק שאלה אחת: בן אדם שמשחק ב-1920X1080 צריך יותר מכרטיס GTX 1060? האם הוא יראה הבדל בין ה-1060 ל-1070/1080/הכרטיסים החדשים שיצאו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים