עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גורמים ב-NVIDIA מבהירים כי כרטיסי הדור החדש לא יהיו זמינים במחיר המומלץ הזול ביותר עבורם בתחילת הדרך - ועל כן יתכן כי הפרש של 85 אחוזים במחיר יעניק שיפור של 35 אחוזים בביצועים לכתבה

2. שלום חברים, לפני מספר ימים באמצע צפייה ביוטיוב המחשב קרס ולא הצלחתי להעלות את Windows מספר רב של פעמים - המחשב מאתחל את עצמו בשלב טעינת הדרייברים בצורה אינסופית. ניסיתי להתקין מספר גרסאות של הדרייבר של כרטיס המסך (GTX 470), אבל הצלחתי להעלות את Windows או במצב safe mode או כאשר לא מותקן שום דרייבר של הכרטיס. בנוסף, אפילו ב- safe mode יש ארטיפקטים - נקודות אדומות קטנות. מחיפוש קצר ברשת הבנתי שיש מצב לא רע שהכרטיס שבק חיים. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1800 ש"ח פחות או יותר. המערכת שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill F3-12800CL8D-4GBECO 2x2GB Noctua NH-D14 Inno3D GTX 470 Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB Seagate ST3000DM001 3TB Seasonic M12II-620 620W C…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by KF,

היי, יש לי כרטיס מסך די ישן HD5850.. לאחרונה התקנתי דרייבר חדש ולמעשה הוא שינמך לי את האפשרויות OC של הכרטיס ב msi afterburner. מה שמצחיק הוא שהתקנתי דרייבר בלבד ללא CCC אך בכל זאת הכרטיס מוגבל ב-msi afterburner ל 775/1125MHZ. ניסיתי לעשות מחיקה ידנית דרך הוספה והסרה ל driver only.. בוצע בהצלחה אך ללא הועיל.. התדר נשאר קבוע ולא ניתן לשנותו.. איך אני חוזר לדרייבר הקודם ? במיוחד כשאני לא יודע איזו גירסה הוא היה בכלל,או יותר נכון איך אני פותח את ההגבלה של הOC בחזרה ? תודה.

4. Started by nemo9439,

קניתי לפני מספר שבועות את הכרטיס 6800GT,היום התקנתי אותו על המחשב שלי,וכשאני מריץ Bechmark ב3DMARK05,הוא נתקע באמצע על אותו הפריים וממשיך לאחר מספר שניות,תופעה משונה זו קרתה לי גם עם שאר הדרייברים יש דרך לסדר את זה?חוץ מזה אני רוצה לדעת עם הכרטיס שלי עובד טוב כמו שהוא אמור. הוא מריץ משחקים טוב ואין בעיות.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ravid,

שלום רב פורום hwzone בעוד פחות מחודש אני רוצה לקנות מחשב חדש, איך אני תוהה לגבי כרטיס מסך. אני צריך אחד חזק למשחקים וטוב, וכרגע ה-gto2 הוא רעיון מצוין מכיוון שהוא מחיר טוב ופתיחת הצינורות שלו משפרת אותו בהמון וגם אוברקלוק הוא אפשרות מאוד טובה, אבל רק לקיי אס פי (ksp) ולנעה מחשבים יש את הכרטיס במלאי. והשאלה האמיתית שלי אם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס? או בקרוב יגיע משהו שיגרום לכרטיס להיות חסר ערך קנייה? בתודה מראש!.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by pxst17,

לחבר שלי יש GTX550 TI עם קירור של ASUS. בכמה הוא יוכל למכור אותו? בן שנתיים אני מניח.

7. Started by Ncoder,

איך כרטיסי ה-1060\1070\1080 שלהם? הבנתי שהם נמכרים במזרח הרחוק ושם מחשיבים אותם בתור מותג רציני ואיכותי.

8. מפתחת השבבים האדומה מאשרת באופן רשמי כי נראה את דגמי ה-Radeon Vega המדוברים בתערוכת Computex הקרובה - אבל זה עדיין לא אומר שהם יהיו זמינים לרכישה בחנויות מיד לאחר מכן לכתבה

9. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי המפרט הבא i3 2100 8GB RAM HD7850 1GB הביעה היא שקניתי את המשחק GTA V, והתגלה לי שאני לא יכול להעביר ל-FHD בגלל שיש לו 1GB VRAM. פשוט נדהמתי כי בשאר המשחקים אני משחק מעולה. מה עושים? חובה כרטיס חדש? חשבתי אולי בקרוב לשדרג מעבד אבל עכשיו אני צריך לשדרג כרטיס גם? ממש מצער אני לא מוכן לשחק ברזולוצייה כ"כ נמוכה.

10. אהלן חברה יש לי כרטיס מסך hd4870 אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב ואמרו לי שמומלץ עם כבל HDMI עכשיו יש לי יציאה של HDMI על הלוח אם, ועל הכרטיס מסך יש לי 2 יציאות DVI, וקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם ל-HDMI הבנתי שאם אני מחבר לכרטיס מסך זה עדיף השאלה אם אני אחבר לכרטיס מסך זה יתן לי את אותה איכות כמו שאני מחבר ישירות ל-HDMI? חשוב לציין שהלוח שלי תומך ב-1080p ואין לי מושג אם גם הכרטיס מסך שלי תומך. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שמתי לב שיש כזה מתאם, כי אין לי חיבור כזה של 6 פינים לכרטיס, אז האם יש אפשרות שאני יחבר את זה דרך המולקס או שעדיף להליף ספק? הנה קישור: http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=12-201-004-02.jpg%2c12-201-004-03.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16812201004&Depa=0&Description=APEVIA+4+Pin+PSU++to+PCI-E+Power+Supply+Converter+cable יש לי ספק 520W ג'נרי של סנשיין אז איזה כרטיס מסך בעל חיבור כח של 6 פינים הספק שלי יחזיק? תודה רבה מראש, גיל

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ניר.,

מישהו יודע את הדגם המלא של הכרטיס מסך המופיע להלן ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן! אני קונה מחשב בימים הקרובים, ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יהיה Overkill למשחקים שאציין, עם המסך הבא: מסך: LCD 22" WIDESCREEN רזולוציה של המסך: 1920X1080 יחס ניגודיות: 1:20000 (אם זה משנה). התקציב שלי הוא גג 1300 שקל, ללא חריגה גבוהה מ-50 שקל. מעבד: E8400 3GHz זכרון: 4GB RAM. אני מתלבט בין כמה כרטיסים: HD 4850 TOP 512MB HD 4850 1GB HD 4870 512MB Zotac GTX 260 896MB (זאת החברה היחידה בתקציב, האם הכרטיס ירעיש?) OC לא יהיה מתוכנן לכרטיס. אני רוצה לשחק בכל משחק בהגדרות הכי גבוההות ושיזוז חלק. המשחקים שלי: Crysis, Crysis Warhead,CoD 5,Cod 4, Unreal Tournnoment, Enemy Territory Quake Wars,Flight Simulator X, GTA IV, SIMS 3 ועוד כמה תודה מראש :)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by star010101,

שלום, אני עדיין מחפש כרטיס מסך לAGP. ראיתי את זה: Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP x8 Retail הדבר הזה עולה 470 ש"ח. אני משדרג מ רדאון 9600 פרו . כאן האלטרנטיבות. שימו לב הוא היחיד עם 256 ביט מבין האחרים המשתלמים. כדאי? אודה לעזרתכם בשנית.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא בין 700-ל-1000 ש"ח. המפרט של המחשב: מעבד:AMD Athlon 64 3000 venice 939 לוח אם:Gigabyte ga-k8nf-9 זיכרון:512MB 400MHZ x 2 ספק כח:Hec compucase 300w

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. צריך הסבר קצר ועזרה.... יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית ואני לפני קניית מחשב חדש.... אני אהיה מעוניין לערוך את הסרטים מהמצלמה הדיגטילית במחשב, כמובן לא סרטים באורך מלא אלא קטעים נבחרים של כמה דקות... (אך הייתי רוצה שתהיה האפשרות לערוך סרטים מלאים, גם אם המהירות לשם כך לא תהיה גבוהה. רק שתהיה האופציה.) ובכן, מה אתם ממליצים? אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... משהו חובבני שיעשה את העבודה... האם אני צריך לבדוק במצלמה שלי מה היא דורשת לחיבור? האם כרטיס מסך טוב הוא כמו כרטיס עריכת וידיאו פשוט? מה הקשר ביניהם? האם אני צריך כרטיס עריכה בנוסף לכרטיס מסך? ומה חשיבות מהירות המעבד במחשב כזה? האם P4 1.6 מספיק? האם חייב RdRam או שגם SDRAM יכול להספיק.... אודה לכם אם תציינו גם את שמות החומרה שא…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dark,

השאלה הכותרת

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yonni,

GF TI 4200 VIVO או GIGABYET RAEDON 9200 VIVO ידוע כי ה-TI 4200 מציג ביצועים יותר טובים. אני לא מדבר על ביצועי הכרטיס אלא על איכות חיבורי ה-VIVO

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Alechko88,

טוב, כמו שאתם רואים בחתימה ובמפרט שלי אני צריך כררטיס מסך חדש, החלטתי שאני קונה 9600 פרו ועושה לו OC... עכשיו יש כמה אפשרויות... אני נוסע בקיץ לקנדה ושם אני יכול לקנות את הכרטיס ב780 ~ 800 שקל אבל אז אני אצטרך "להעביר" את זה דרך המכס\מע"מ איכשהו ואני לא רוצה לדאוג אם יתפסו אותי ושטויות כאלו... אז אני יכול לקנות את זה בארץ... אז אם אני קונה את זה בארץ אני אקנה או ATI או GigaCube עכשיו טני חושב שאם אני אקנה כבר בארץ אני אקנה גיגהקיוב(בגלל שזה 1000 שקל ולא 1200 שלATI מה לעשות אני לא רטשילד) אני יודע שכל הרדיאונים הם כמעט אותו דבר לא משנה איזה חברה מיצרת רת הכטיס(בגלל זה לא איכפת לי לקנות גיגהקיוב) אבל האם הגיגהקיוב יהיה טוב לOC לא משנה לי הקירור כי אני גם ככה אשים את הקירור …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shaulking,

אני רוצה לקנות RADEON 9700 מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות ואני רוצה שיכלול VIDEO IN - VIDEO OUT

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by KoM,

ביגוד לכל שבבי הגראפיקה עד עכשיו ה-R300 דווקא כם נהנה ממעבדים חזקים יותר ויותר ולא רק בבנצ'ים סטאטים, כמו שניתן לראות בשתי התמונות הבאות הכרטיס פורח ועולה ככל שכוחו של המעבד עולה, ושימו לב כי העלייה לא נהיית מתונה יותר ככל שמהירות המעבד עולה דבר שאומר כי אם הטבלה הייתה ממשיכה גם הגראף לא היה מפסיק, בניגוד ל-TI4600 אשר נעצר לו כבר במהירות מעבד ממוצעת של 1400 מגה הרץ. האם נוצר מצב אמיתי שכרגע המעבדים שברשותינו הם החולייה החלשה של המערכות כיום ובעתיד הקרוב, גם לקראת בואו של ה-NV30 שיהיה אפילו חזק יותר ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by david2k,

שלום כולם דוד שלי נוסע באוקטובר לחו''ל הוא יהיה בסין וגם במוסקבה באותו חודש ביקשתי ממנו שיבדוק לי מחירים של כרטיסי מסך שם כעיקרון הבאתי לו 2 שמות GeForce GTX590 3GB GDDR5 GTX580 כרגע יש לי GRX570 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מתכוון עוד מעט להביא מסך חדש של LG ‏LG W2363D 3D Ready 23'' LCD 3ms 1:70000 DVI HDMIx2 WideScreen Black‎ זה גם 120HZ וגם 3D וגם FHD ויוצאים משחקים חדשים ואני לא רוצה להתחיל לקבל FPS נמוך בגלל הכרטיס מעוניין לדעת עם כדאי בכלל לרכוש מחו''ל ומהי גדר האחריות / האמינות. ועם יש חברה בחו''ל כלשהי שבמקרה שהכרטיס יתקלקל יהיה מעבדה בארץ.. אשמח לעוד הצעות ואני רוצה אך ורק כרטיסי נווידיה המעבד לא יגביל יש לי I7 2600 לוח אם לא תומך SLI אז לא להציע זוג כרטיסים ספ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by jambo222,

מעבד e8400 זיכרונות 4gb ׁ( אני רוצה להגדיל ל 8GB ) כרטיס מסך he 4800 לוח אם p5q. Asus ספק כוח סיסוניק 500 וואט BIT 64 WIN 10 אני רוצה לשדרג אותו ל R7 260X מה דעתכם ? BIT

24. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים DIRECTX8.1 ולא מצאתי לא באתר של מיקרוזויפט ולא בגוגל פשוט איןן הסיבה שאני רוצה DIRECTX8.1 זה כי מתי שבאתי לשחק בפעם הראשונה בMOHPA זה אמר לי שאין לי כרטיס מסך מספיק טוב אבל הוא כתוב בכרטיסי המסך שנבדקו באותה הודעה ג'יפה 4 440 MX אז אני משער שזה בטח כי אין לי DIRECTX8.1 יש למישו לינק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...) מה יכולה להיות הבעיה? במאפיינים של השולחן עבודה כתוב 9500GT במקום ה- 6100 המובנה, אולי אמורים "לכבות" את הכרטיס הישן איכשהו ואז הוא משתמש בחדש? וחיברתי מאחורה את המסך לכרטיס החדש, לא התבלבלתי... שאר המפרט: AMD Athlon 3200+ Enermax 350W לוח אם: WinFast 6100K8MA דרייברים הכי…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים