כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים הזמנתי מאןוררים למארז שלי מ- EBAY והם צריכים להגיע החודש. שהם יגיעו במארז יהיה ממש מאוורר מצויין (גם עכשיו יש) ויהיה גם מאוורר מול הכרטיס מסך. בנוסף יש לי ספק של סיסוניק 500W איכותי. אני כרגע מנצל בסביבות ה-60 אחוז מהספק. חשבתי למה לא לעשות OC לכרטיס מסך שלי! יש לי גם מעבד פנום 2 965 שזו גרסת OC מי שמכיר אבל אני לא רוצה לעשות לו כרגע OC עם המאוורר BOX. בקיצור נתקלתי בסיקור הבא: http://www.fudzilla.com/reviews/item/21971-sapphire-hd-6850-reviewed/21971-sapphire-hd-6850-reviewed?start=9 הוא מדבר על 22 אחוז שיפור ב- OC שזה ממש הרבה! אני שואל עם איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את ה- OC? האם ניתן ליקפוץ ישר קרוב למה שהגיעו אליו בסיקור הזה? אני חדש ב- OC ואין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלי הגיעה עם אובר קטן ל 3598 העם זה בסדר תדרים: CORE500 /M 816 ולכמה אני יכול להגיע איתו עם תדרים עלו הוא 50~53 מעלות??? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לי יש תכרטיס 9800gtx+ מעבד E8400 4GB RAM ו קרייסיס רץ לי על 1680X1050 על HIGH ללא פילטרים חלק עכשיו ה 470 הזה של חבר שלי שמנו ת קרייסיס על 1920X1050 הגדרות VERY HIGH עם SHEDERS על HIGH והמשחק רץ חלק ככה עם כי מידי פעם תקיעה קטנטונת, ויש לו I5 4GB RAM פשוט ציפיתי מהכרטיס ליותר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000. אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,שאלה שלי מה הבדל בדיוק ,חוץ מה גודל ,בין כרטיס gtx 1650 mini itx ובין gtx1650 רגיל, יש בינהם הפרש של 200שח. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מתי התאריך המדוייק שיוצא ה8600 אולטרה? או ה8800 ג'י טי אס 320 מגה? כי כנראה שהלך לי ה 7800 נשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו .. שווה לקנות את ה 1950 פרו מ ksp ב1200 שקל? או לחכות לדור החדש? מתי יגיע לחנויות כבר בישראל למחירה וכמה יעלה? כי אין לי עצבים לחכות הרבה זמן .. שווה בכלל כרטיס כזה למפרט כמו שלי?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך במחשב שלי התקלקל, ואני מחפש אחד חדש. המפרט של המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 מעבד: intel i5 750 2.66Ghz זיכרון: 4GB ספק כוח: 550W כרטיס מסך (שהתקלקל): gainward NVIDIA GTX260 896MB אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח מחירים של 300-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם חייבים), שיהיה טוב ויעשה עבודה כמו הקודם או יותר, במגבלות של החומרה הקיימת (כלומר, אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך מפלצתי, שבסוף אני לא אנצל אותו כי המעבד / זיכרון לא יספיקו לי). פעם הייתי משחק הרבה משחקים כבדים יחסית (ולכן המפרט הזה, שהיה טוב יחסית לזמן שקניתי את המחשב), אבל בזמן האחרון אני לא ממש משחק משחקים כבדים, אז חבל לי להשקיע במחשב חדש לגמרי. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחזיק ברכיבים הללו, ובהשוואה לבנצ'מארקים אני מקבל תוצאות הרבה יותר נמוכות..זה בגלל המעבד?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס מעבד XP 3.2. המחשב הספיציפי הזה (יש לי כמה מחשבים ) אינו מיועד להרצת משחקים. כרטיס המסך שבו מסוג AGP הלך בשעה טובה לעולמו. בכוונתי להופכו ל-HTTPC כלומר מחשב שמשמש למולטימדיה בלבד ובעיקר להקרנת סרטים בפורמט HD. לשם כך אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר "שיעשה את העבודה ". בדקתי את דרישות המינימום במספר אתרים והדרישות הם למעבד 3 GHZ וכרטיס מסך 128mb. האם מעבד כמו AMD 3200 MHZ חד ליבתי מסידרת BARTON עם 2 גיגה זיכרון מסוגל לפרוס ולהציג סרט HD 1080p בצורה חלקה מבלי להזדקק לכרטיס מסך שיש לו מפענח hd מובנה כמו חלק מכרטיסי המסך של ATI ? במילים אחרות האם כל כרטיס agp פשוט שאפשר למצוא כמו זבל ,יספיק כל זמן שיש לו 128 mb זיכרון?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, דיברתי עם בחור מIQPC בנוגע לכרטיס NVIDIA 670GTX, עכשיו אצלהם באתר יש את GIGABYTE ואת GAINWARD (גרסה רגילה לא פאנטום). המחיר הוא 2600 ו2300 בהתאמה. הבחור שם אומר שGIGABYTE (שאצלם עולה 2600 שקל ובKSP עולה 2300 ש"ח) יותר יקרים סתם, ועדיף לקחת את הGAINWARD כי היבואן שלהם בארץ עדיף ז"א אם ידפק הכרטיס לא תהיה בעיה להחליפו לעומת GIGABYTE שיעשו הרבה בעיות וזה עלול להסתבך כי הם יבואן בעייתי בארץ, וכן ההפרשי ביצועים לא כאלה גבוהים שמצדיקים את המחיר. השאלה שלי מה לעשות? לקחת GAINWARD וזהו? אני לא רואה אצלם באתר את הפאנטום, נראה לי שזה הרגיל. או שאולי עדיף כבר לקחת כרטיס אחר? אבל אני מתעקש על NVIDIA. מגיע כאן העניין עם היבואן שהוא אמר, לא ידעתי מזה ואין לו סיבה לחרטט.…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ממש כיף לחזור לפורומים אחרי תקופת ה"יובש" האחרונה. אני מחפש המלצה לכרטיס TV באיכות טובה שמסוגל ללכוד ישירות בפורמט דחוס (דוגמאת DivX ) לפנטיום 4 1.3Ghz. חשוב לי שהלכידה תהיה גבוהה ככול האפשר ואיכות הדחיסה גם כן. תודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אעלה תמונות ברגע שאוכל אבל אני לא מבין את כל התוצאות שקראתי באינטרנט על הכרטיס הנ"ל .....תוצאות ב-3DMARK2003 - תוצאות בין 8900-9500 בלי OC ובלי כיוונים שונים כאלו או אחרים ...... איך אצלי הכרטיס עושה ב DEFAULT .......קבלו ........10360 !!! רגיל על הבדיקה הרגילה ובלי שום כיוונים . הסברים מישהו ? תמונות בהמשך .....
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי בפנדה 6800LE של POINT OF VIEW לפני כשבועיים וחצי ב-1400 שקל (המחיר עלה בינתיים לכ-1800 ש"ח). היום התקשרו אליי והודיעו שהכרטיס יגיע רק עוד כחודש. האם כדאי לחכות או להיכנע ולקחת משהו אחר?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יותר כדאי לקנות ראדון 9000 או GFmx440? והאם כדאי להשקיע ה9500 PRO או אם כבר להשקיע אז GF TI4600 ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה שהוא benckmark שבדק ביצועים על אותו סוג של כרטיסים עם זכרון 128 ולחילופין 256. האם יש משחקים ש-128 ו256 אין בינהם הבדלי ביצועים ומהו ההבדל? האם הוא כמה פריימים בודדים או ירידה חדה בביצועים? בהתחשב במשחקים כגון far cry, half life2 , f.e.a.r , doom3.
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. זה הסקירה של תומר לכרטיס מסך בין הטובים שיש בשוק... גילוי נאות: הסרטון בחסות ANTEC אז אם עברתי על חוק (למרוןת שברגיל אני לא) תרגישו חופשי להעיר. ביקורת בונה תמיד מועילה עם טעם טוב אז אשמח לקבל פידבק. https://www.youtube.com/watch?v=vf5Y7oKCegU&t=191s
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקלקל לי הכרטיס מסך!! קניתי מחשבר שלי אחד חדש!! ועכשיו התחילו הבעיות!! AGP 2 4 DDR SDRAM כל אלה משגעים אותי!!! אז אילו הדברים שמצאתי להם תשובה: AGP - לא משנה מה אני לוקח.. אם הלוח אם מתאים ל 4 ואי קונה 8 אז זה יעבוד כ 4. עכשיו הבעיה שלי היא אם איזה זיכרון אני צריך לקנות DDR או SDRAM הלכתי לחנות איפה שקניתי והם אמרו לי שאם הלוח אם שלי תומך ב RDRAM אז צריך RDRAM. הלכתי וחיפשתי שעות ולא מצאתי כרטיס מסך כזה בכלל עם זיכרון RDRAM!!!!!!!!! אז מה לעזזל אני צריך לשים?! זה הלוח אם שלי D850GB http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/ זה דיי דחוף כי אני יכול להשיג את הכרטיס בזול ואם זה ככה ימשיך אז תיהיה בעיה!! ואני יצתרך להוסיך עוד איזה 75 שקל בשביל הכרטיס הזה!!…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב :באזור 2000 לכרטיס מסך מעבד: קונרו E6600 אני מתלבט בעיקר בין 7800GT 7900 בNvidia ובין X1800XL, X1800XT,1900X אני מודע לעובדה X1900X בד"כ יקר יותר מ2000 אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה את התוספת מחיר מהX1800XT אגב מיועד בעיקר ל Oblivion
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ממש לא מעודכן בשוק אז אשמח לעזרתכם
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתעניין עבור חבר: יש לו מסך FHD i5 2400 4GB זיכרון וספק כוח טוב 500W, אנטק או סיסוניק הוא לא זוכר. מארז סטנדרטי midi tower משחקים- GTA החדש ודומיו. 900 שח זה המקסימום, אין חריגות מזה. מעדיף איבורי (צמוד לו לעבודה) מעוניין רק בכרטיס חדש - לא משומש. הצעתי לו את הכרטיס הזה 270 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13642 הצעות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי מישהו שמוכר כרטיס מסך שאני מחפש בנרות, מדובר ב-6800GT. הבעיה היחידה, ואני לא יודע אם זאת בדיוק בעיה - הופתעתי כששמעתי לראשונה על החברה ELSA. בקיצור, הכרטיס הוא משומש ושל חברה לא מוכרת (בשבילי) - מה אתם אומרים על החברה? כמה כסף שווה הכרטיס משומש במצב טוב? http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=313
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מבוסס NVIDIA בתקציב של עד 700 שקל. שמתי עין על ה-GTS250 אבל אמרו לי שזה "מיותר" למסך 17" 1280x1024 (לא מתכוון להחליף מסך בזמן הקרוב...) כמה דברים אני לא אקסטרים גיימר אבל מדי פעם שיוצא משחק חדש טוב אני ארצה להריץ אותו בצורה סבירה (על הגדרות "נורמל" ולאו דווקא הכי גבוהות) דבר נוסף לאחר שאני רוכש את הכרטיס אני מתכוון להחזיק בו לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אז האם בכל זאת כדאי לי GTS250? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס ברמה שלו או יותר טוב ? הכרטיס עולה כיום 822 שקל .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר שבועות את הכרטיס 6800GT,היום התקנתי אותו על המחשב שלי,וכשאני מריץ Bechmark ב3DMARK05,הוא נתקע באמצע על אותו הפריים וממשיך לאחר מספר שניות,תופעה משונה זו קרתה לי גם עם שאר הדרייברים יש דרך לסדר את זה?חוץ מזה אני רוצה לדעת עם הכרטיס שלי עובד טוב כמו שהוא אמור. הוא מריץ משחקים טוב ואין בעיות.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-