כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום כל מי שזוכר- הרכבתי יחד עם עזרתכם מערכת עריכת וידאו. כ.מסך- קניתי בסוף את הכרטיס של ספייר - X800GTO2 , ופתחו לי אותו והמהירו אותו,כולל אחריות! המחיר- 1480 שקל. הכרטיס לא עובד כמו שציפיתי ממנו... עובד טוב אך ציפיתי ליותר. מה דעתכם על הכרטיסים האלה: ATI Radeon X800XL 256MB Asus ATI Radeon X800GTO 256MB Asus ATI Radeon X800XL 512MB Gigabyte כולם סביב אותו מחיר. כמובן אני מעדיף אסוס, אבל לא מצאתי מה ההבדלים בין 2 האסוסים,גם באתר שלהם לא מצאתי מידע אודות פרטים ליבה/זיכרון. מה דעתכם? להחליף ? תודה
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתרים טובים בהם אפשר למצוא השוואות או מבחני ביצועים בין כרטיסי מסך. עם כל המלחמה בין ATI ו NVIDIA דיי קשה לדעת מה שווה לקנות או על מה להמליץ :
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי נייד, עם כרטיס מסך GEFORCE GO 6150. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO. הורדתי דרייברים מעודכנים והכל, עדיין לא עובד, המחשב לא מזהה חיבור למקור חיצוני. ניסיתי תמיכה של HP עם טכנאי, אבל יש לי תחושבה שדיברתי עם מחשב ולא בן אדם, זה כזה מעפן, אני אצרף את השיחה יש שם פירוט כבר של מה שניסיתי. זה דווקא די מצחיק לקרוא את זה. תחשבו שלקח כל פעם איזה דקה-5 דקות עד שענו לי. מישהו יכול לעזור??? Shlomi Amit: GEFORCE GO 6150 Presley: Thank you for providing me the required Information. Shlomi Amit: you welcome Presley: Could I have 2-3 minutes of your time while I search the information for you? Shlomi Amit: yes, sure. Presley: Thank you…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי בזמן האחרון להסתובב הרבה בפורומים של OCWorkBench וקיבלתי רעיון נחמד לשאלה שמצריכה קצת חשיבה.. האם לדעתכם ה-Xabre 400 החדש מבית SiS יצליח להכנס לשוק ה-Low/Mid End כמו שצריך? אחרי הכל, הוא עולה בערך 85$, וה-Ti200 שמציג ביצועים דומים נמצא עוד 5 דולרים למעלה, והוכיח את עצמו כבר כאחד ששווה את הכסף, אך ה-Xabre 400 הוא עדיין ה-New kid on the block ולא הכי הוכיח את עצמו.. אז, מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס שמוציא 4 יציאות לארבעה מסכים אשר יפעלו במקביל כשולחן עבודה מורחב (ולא שיכפול) עדיף יציאות DVI בתקציב השואף להכי נמוך שאפשר כמובן בלי להתפשר על אמינות ואיכות סבירה הכרטיס ישמש לא למשחקים ועריכה אלא רק לצפייה בו זמנית ב4 מסכים (לאדם שמעוניין לעקוב אחרי הבורסה בזמן אמת) זכור לי שהיו לATI בסדרה 2000 ו3000 דגמים זולים יחסית שעשו זאת ואני לא מוצא אשמח לקבל עזרה ויעוץ בכל מה שקשור לנושא בתודה מראש MARANTZ
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי עומד להחליף את ה 5700LE שלו וקונה ב 500 שקל 5900XT , אני יודע שזאת הגירסה המוחלשת של ה5900 והשאלה שלי איך הביצועים שלו לעומת 6600 ו 9600P? כמה ביט הוא והאם ניתן להפוך אותו ל 5900 רגיל או ULTRA? נ.ב. מה פירוש האותיות XT?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני חושב הגיע הזמן לחדש מחשב הישן שלי משנת 2005,בייחוד שיוצא עכשיו BF4. איזה כרטיס מסך כדי לי לקחת?הבנתי שתי דברים: 1.BF4 עבר אופטימזיציה לAMD 2.בשביל שהמשחק יפעל בשיא גדולתו,אצטרך 3 ג'יגה זכרון לפחות. עכשיו זה נראה דיי ברור,שאני צריך לקחת כרטיס מבוסס AMD,אבל. יש לי כרגע,HD 4650 כרטיס שיצא כמה שנים אחרי ה6600GT,יצא לי קצת לשחק משחקים ישנים כמו BF2,מלא ארטיפקטים,הפילטרים על הפנים. הדרייברים,גם על הפנים,להגדיר את המסך טלוויזיה צריך להיות מהנדס אלקטרוניקה. אז מה אתם אומרים? לקנות כרטיס של nvidia מהדור הזה?או לחכות לדור הבא של AMD שעומד להיכנס? התקציב שלי למחשב עומד על 6000 שקל.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1824&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2002&CatCode= תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול מספר שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי. 1. לאחרונה קניתי מסך LCD (פעם ראשונה, עד עכשיו היייתי עובד עם CRT) סמסונג 24", ויש לי כרטיס מסך של ASUS NVIDIA 512MB 8600GT, עכשיו, כשאני רואה למשל באתר קשת וידאו, ואני מגדיל למסך מלא, בהתחלה וגם אח"כ לפעמים את הפיקסלים בצורה די מטושטשת, למשל בכתובוביות אני רואה מסביב נקודות, רציתי לשאול ממה זה קורה ומה לעשות, כי זה מאוד מדאיג אותי, חשבתי אולי להגדיל את הרזולוציה אבל זה נהיה יותר מידי קטן. דרך אגב, בכתוביות בסרט בדיסק הקשיח, זה לא קורה. 2. אולי זה קשור לכך שהכרטיס מסך חלש? ( לא נראה לי, אבל אני שואל בכל זאת). 3. באופן כללי, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד: איזה CHIPSET יותר מומלץ, אמין וחזק שמראה איכות חדה באמת: ATI …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP הוא יעלה לי 206$ כך כתוב באתר (האם באתרים זה זול יותר או יקר יותר-בארצות הברית) אני אעשה לו OC בתקווה להגיע לביצועים מטריפים... שווה או לא שווה והאם המחיר אמיתי... http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=BROWSE&manufactory=1387&depa=1
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב-AMD סוף כל סוף חשפו לנו את כרטיס ה-Vega הראשון בעולם - אך הוא לא זה שיהיה מיועד לגיימרים ולמשחקים, לצערנו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך זול שידע רק להעביר רזולוציית 4K למסך (להציג שולחן עבודה), לא צריך משהו למשחקים. יכול להיות גם דגם משנים קודמות, האם יש לכם המלצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC ישן (Athlon X3), ואני עומד להתחדש בטלוויזית 4K חדשה. אני בטוח שהמעבד המסכן שלי לא יוכל לעמוד בניגון וידאו דחוס ברזולוציות כאלו. אם אני אקנה כרטיס מסך חדש, האם הוא יודע לבצע את העיבוד על כרטיס המסך? אם כן, אז לדעתכם המחשב יוכל לעמוד בניגון הוידאו? (אני אצפה בוידאו 4K דחוס מקומי ולא ב blue ray). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך בגבולות המחיר של 800 ש"ח למשחקי מחשב (פאר קרי 4 לדוגמא) מה מבין הכרטיסים הללו מהווה value for money הכי גבוה R7 260X 2G MSI R7 370 2G DDR5 GTX950 1064Mhz 2GB DDR5 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ברשת לגבי ביקורות BENCHMARKS וכו החלטתי להזמין את הכרטיס הנדון, אך אני עדין מתלבט האם ללכת על הגירסה המואצת או הרגילה . ממה שהבנתי וקארתי הכרטיס הנ"ל זכה לשבכים רבים ונבחר כ-EDITOR CHOICE בהרבה אתרים מכובדים. אך עדין ישנה אסכולה שאומרת שכרטיסים בגירסה זו בעייתיים ולא יציבים ואורך החיים שלהם עלול להיות בעייתי וישנה אסכולה אחרת שאומרת שאם כבר כרטיס מואץ אז עדיף אחד שיצא ככה מבית היצרן כיוון שהדבר מחייב שעל מנת שיוכל לעמוד בביצועים מן הסתם נבחרים רכיבים אשר יכולים לעמוד בעומס השעון. שאלה נוספת , האם הכרטיס יכול לעבוד מה-SLOT ב-MB או שחייבים להצטייד בכבל מתאם לקונקטור מתח 6 פין חיצוני. אודה מאוד להתייחסותכם והמלצתכם, תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מתאים, לא משנה בכמה כסף. אני לא רוצה להחליף שום חלק במחשב גם לא את הספק כוח. חשוב לי גם לוודא שהכרטיס יכנס למארז.. רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו WATCH DOGS יש לי מסך אחד DELL 2410 משחק בריזולוצית FULLHD צירפתי את המיפרט. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה, אני לפני קנית חלקים למחשב, אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות. אלו האופציות: GF4 Ti4200 64MB - 470 NIS ATI RADEON 9000 PRO 128 MB - 270 NIS GF5 5200 128 MB - 360 NIS and a ATI RADEON 9200SE 128 ViVo - 400 NIS בבקשה תעזרו לי להחליט. VIVO יהיה שמיש לי בעתיד ותמיכה בDirectx 9 נראית לי חשובה. מעל 470 אני לא אוציא על כרטיס מסך. תמיכה בDX9 חשובה וקריטית? או שביצועי ה4200 יהיו מעולים ולא ארגיש בחוסר תמיכה ב DX9? (הFX תומך בDX9)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה זה הדטונטור מה הוא נותן מה הוא עושה ואיזה אני צריך ל G-force ti4200 128MB by asus
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת הסיבה שאני שואל זה שאני פשוט גילית שיש לי כרטיס מסך של החברה הזאת (geforce 2 MX 200) וסתם... מעניין אותי לדעת איך זה נחשב אתם לא חייבים לפרט למה וכו'... מי שיודע שירשום פשוט כן / לא / באמצע תודה 8) 8)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע את הדגם המלא של הכרטיס מסך המופיע להלן ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-