כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם. החלפתי היום את הג'יפורס הישן שלי ברדאון 9600 XT של SAPPHIRE. קודם כל רציתי לדעת אם קיימת איזו תוכנה שתגיד לי שהכרטיס שהתקנתי הוא באמת מה שקניתי ולא אחר - מכיוון שכאשר אני מסתכל באתר של ATI או בודק בעזרת התוכנה שבאה עם הדרייברים נאמר לי שהכרטיס הוא מסדרת רדאון 9000 אך לא כתוב איזה דגם בדיוק, וגם המידע בלוח הבקרה של ווינדוס לא עוזר כ"כ. בנוסף אם מישהו יכול יכול להמליץ על תוכנה או תיקון לכרטיס הזה ובכלל (את הדרייברים האחרונים כבר הורדתי מATI) אני אהיה אסיר תודה. וזהו פחות או יותר.....אה כן מישהו יודע אם הכרטיס הזה מסוגל להריץ HALF LIFE 2 או VAMPIRE BLOODLINES? תודה לעונים וסליחה על הנימה המתרגשת.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, ה 4870 שלי שבק. הוא באחריות כמובן. עדיין לא ידוע כלום אבל נרמז לי בגלל שאין יותר 4870 בשום מקום החלפת הכרטיס תיהיה כנראה ל 5770. נראה לי שזה הוגן אבל בכ"ז הייתי מעוניין לקבל את דעתכם בעניין... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע קניתי מחשב עם מסך LCD שטוח מתוצרת Samsung מודל 740B. כעיקרון אני מרוצה ממנו,ואיכות התצוגה ממש מעולה, אבל בעיה אחת מפריעה לי ואפילו קצת מדאיגה אותי: לפי הגדרות צריכת החשמל של Windows, המסך אמור להיכבות אחרי עשרים דקות ללא פעילות . בפועל, במקום להיכבות, עם חלוף אותן 20 דקות הוא מתחיל להבהב: נכבה לכמה שניות, ואז פתאום יש הבזק של איזה חצי שנייה כאילו המסך נדלק, ומייד שוב נכבה לכמה שניות וחוזר חלילה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? היא מדאיגה אותי כי אם זה באמת כמו שזה נראה (המסך נדלק-נכבה כל כמה שניות) אז לפחות מהמסכים שהכרתי, זאת דרך אפקטיבית להרוס אותו מהר מאד. חשוב לי להוסיף שהורדתי והתקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של הדרייבר למסך הזה, ישירות מאתר סמסונג (גירסה …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שמתי לב שפה בפורום אנשים שואלים על טמפ' ואומרים כמה הכרטיס שלהם מגיע וכל זה....רציתי לדעת איך אתם בודקים את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, מעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה של עוד רכיבים אז תגידו...תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואין לו יציאת TV OUT, בחוברת של הכרטיס ראיתי שיש כבל מיוחד שאפשר לחבר אותו לטלוויזה. האם אתם יודעים איזה כבל זה ומאיפה אפשר להשיג אותו? במידה ואין אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך חדש הכי זול עם יציאה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
איזה מסך יותר יותר טוב: LG F900P SAMSUNG 959NF תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. לכל המסכים ה-LCD, ה-17" בוודאות, ואני חושב גם 19", רשום רזולוציה מקסימלית שהיא 1280*1024. רציתי לדעת האם ניתן להגדיל את הרזולוציה מעל, או שזה לא מומלץ/לא אפשרי/בלה בלה בלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס יד שניה למחשב החדש (שחלקיו השונים בדרך אלי). לא תהיה לי אפשרות להתקין מערכת הפעלה אצל המוכר של הכרטיס, והוא לא מעוניין להחליף את הכרטיס החדש שלו בישן לצורך הבדיקה. השאלה היא האם יש הפצת לינוקס שלא דורשת התקנה ושכוללת כלי מתאים לבדיקה של הכרטיס? אם יש, אז אוכל לבדוק את הכרטיס שלו במחשב החדש שלי. תודה! עריכה: בעצם יש לי כרטיס מסך PCI עתיק (לא PCI Express, אלא מהסוג שקדם ל-AGP). אולי אוכל להתקין באמצעותו את Windows ואז להגיע למוכר עם מחשב עובד שמוכן לבדיקה של הכרטיס שלו (שמשתמש כמובן בחיבור PCI Express). איזה מהרעיונות פחות הזוי?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
יש מלא גרסאות של 8800GT, עם קירור, בלי קירור, קירור פאסיבי, וכל מיני שטויות... אז אני צריך 8800GT נורמלי, עד 1300-1350 גג! תנסו למצוא את הכרטיס שהכי טוב במחיר הזה. אני מתכוון לעשות OC תודה לעוזרים מראש, גיל
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את ה BFG 8800 GTS 640 פשוט כרטיס מטורף.. 15K ב 3DMARK05 (ולא ממש זוכר כמה ב 06) הכל עובד מצוין רק רציתי לבדוק טמפ' ואולי איזה OC קטן התקנתי את ATITOOL אבל הוא לא מצליח לקרוא נתונים מהכרטיס (לא יודע לעבוד עם ה G80? ) בכל מקרה, יש איזה תוכנה ספציפית לכרטיסים הנ"ל ?
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הGTX295 אבל המוכר של IQPC אמר לי שהם לא יהיו לו זמינים בימים הקרובים והוא יכול לתת לי במקום VGA ואין לי מושג מה זה או מה ההבדל בבקשה אני צריך תגובות
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
זה דחוף מה לקנות?! ממש ממש סופר דחוף לחבר שלי תודה יש רק את שתי החברות האלה
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איך מקדדים בפורמטים שונים svcd vcd dvd ?? והאם יש כרטיסי טלוויזיה שמקליטים בפורמטים שונים? ויש הבדלים שנראים לעין?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: " Minimum System Requirements: · OS:Microsoft Windows 2000/XP · CPU:Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher · Memory:512 MB RAM · Hard Drive:5 GB free disk space · Sound Card:Dire…
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
(מתנצל אם זה לא הפורום המתאים - זה הכי קרוב שמצאתי) אני מחפש המלצה לכרטיס DVB-T פנימי. PCI או PCI-E. אני רוצה שיהיו לו שני טיונרים (כך שאוכל להקליט ערוץ אחד ולצפות בשני בו זמנית), והוא צריך לתמוך בWindows7 ו Windows Media Center. אם אפשר, בראייה לעתיד - אולי שיתמוך גם ב DVB-T2. בכל מקרה - DVB-S לא נחוץ כלל. אשמח לשמוע על המלצות, אם יש לכם. (אם זה לא הפורום המתאים, אפשר להעביר לשם...?) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם הוא של סמסונג - Samsung 172W. ושאלה נוספת, לגבי ATI Radeon 9800/9700 All In Wonder - אם אני קונה אותו, אני אוכל לראות טלוויזיה ולהקליט תכניות טלויזיה ישירות למחשב (אני מחובר ליס). תודה!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פשוט נזכרתי בזה בקטע רנדומלי ושמח שזה כבר מחר http://www.gamespot.com/articles/nvidia-teases-plans-to-redefine-the-future-of-gami/1100-6425245/ [h=1]Nvidia Teases Plans To "Redefine The Future Of Gaming"[/h][h=2]"Very special event" to be held March 3 in San Francisco as part of the 2015 Game Developers Conference.[/h]
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
אשמח אם תוכלו לומר לי מהו הכרטיס הטוב מבין השניים עבור הפעלת SolidWorks 2009. תודה !
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך וזכרונות... לכרטיס מסך הוא נותן 500 שקל בערך. הכל היה טוב ויפה כבר כמעט עמדנו לקנות כרטיס ואז נזכרתי ששכחנו לבדוק פרט קטן.. אין לו PCI-E בלוח אם.. (מחשב מלפני 3 שנים בערך..) איזה כרטיס יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף רק בשביל משחקים ? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-