עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות מסך מחשב של dell דגם: u3011 יש לי כרטיס מסך bfg gtx295 האם זה ישפיע לי על איכות התצוגה של המסך למרות שהוא יהיה מחובר עם כבל dual link dvi ויעבוד על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 ? ??? המפרט שלי: <<< System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 Extreme 975 @ 3333 MHz > Physical Memory : 12288 MB (6 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GTX 295 > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (320 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 SCSI CdRom Device > DVD-Ro…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. שלום יש לי 8600GT ומסך T220P , שימושים: אינטרנט, טקסט, סרטים ותוכנת אוטוקאד (לא משחקים) רציתי לדעת האם תהיה בעיה להריץ סרטים (1080P) או בעיה אחרת (אינטרנט וכו') לא הצלחתי למצוא באינטרנט מה הרזולוציה המקסימלית של הכרטיס תודה עילי

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  3. שלום קניתי כרטיס 4870 512 MB אצל KSP http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245 הכרטיס עובד עם DVI רק ורק HDMI 1.3 לא פועל טוב ויש בעיות צבעים או רשתות , נצנוצים של אדום או כחול שהורסים את החוויה חוץ מהכבל המיוחד שיש לי גם טלוויזיה שתומכת ב- 1.3 xvYCC הלכתי לידיד שיש לו גם טלוויזיה דומה וכבל HDMI 1.3 וגם שם אותם בעיות כך שהבעיה בכרטיס 4870 אצל KSP הבדיקה שלהם בדיחה הם מחברים DVI TO HDMI ( שזה אומר בדיקה DVI ) ללא 1.3 ולא xvYCC במסך פשוט שלא תומך אפילו ב 720P כי אין להם כלים אחרים ואני תקוע , מה לעשות למי לפנות מה הזכויות שלי המוצר פגום ולמרות שהמוכר הצהיר ש- KSP יבואן של המוצר בשירות לקוחות אומרים לא יודעים מי היבואן המוצר בין 5 …

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by ^Z^,

כותרת

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by guitarsuite,

כותרת, תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by bigdady,

ביקורת על geforce 4 440mx 128ddr ואיפה אפשר לראות מה הביצועים שלו וכרטיסים דומים לו

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by lipa,

עד 4000 ש"ח , שיהיה טוב לכל השימושים (יש דבר כזה ?) לסרטים , משחקים , וגלישה באינטרנט

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואחת ההתלבטויות שלי היא לגבי הכרטיס מסך. אני ככל כנראה רוכש את המחשב בK.S.P. שני הכרטיסים שהכי מתאימים לדעתי מבחינת התקציב ושלגביהם ההתלבטות הם 8600GTS של חברת ג'יגהבייט שעולה 1200 או 1950XT של ספייר שאחרי הנחה עולה 1235. כמובן שכרטיסים אחרים שמתשלמים יותר במחיר הזה יתקבלו בברכה (למרות שאני לא מאמין שיש כאלה). איזה כרטיס משתלם יותר לדעתכם ביחס למחיר? מבחינת השיקול לטווח הארוך זה נראה שה8600 עדיף, אבל מביקורות שאני קורא הXT מציג ביצועים הרבה יותר טובים נכון לעכשיו. בבקשה לא להציע לי להוסיף עוד 500 שקל בשביל 8800 כי זה לא עומד על הפרק. עוד כמה שאלות קטנות: 1. עד כמה ההבדל בין 1950PRO לXT הוא גדול ומורגש? והאם הוא שווה את ההפרש במחיר בניהם? 2…

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  9. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב. השימוש העיקרי הוא לראות סרטים, וגם לשחק משחקים (לדוגמה the watcher, oblivion, NN2) חשבתי לקנות את ATI 3650... מישהו מכיר? יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by The_Wolf,

האם יש הבדלים בין החברות השונות של הכרטיס 250GTS מתוצרת נוידיה , ואם כן מי היא החברה המומלצת ולמה? כמו כן, מי היא החברה בעלת הקירור הטוב ביותר ל 250GTS? תודה

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by eldadno178,

אני מעוניין לקנות מסך דק, המחיר צריך לנוע בין 1200 לגג 2000 שקל...אני רוצה ללכת על 15 אינץ וללכת על משהו יותר איכותי מאשר לקחת 17 אינץ ברמה נמוכה... על איזו חברה מומלץ...האם PROVIEW ,CTX וכול הזולות נותנות תמורה לכסף? אם ידוע על דגמים טובים ( מניסיון ) שמריצים משחקים ברמה טובה ורצים תחת כרטיס מסך טוב ( סגנון RADEON 9600 ) נא להודיע...כול המלצה תבוא בברכה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, מה ההספק שצורך כרטיס רדאון 7790 של אסוס גרסת ה1 גיגה, שאר המפרט שלי הוא איי 3 וכונן אחד.? אפשר קישורים לספקי כוח באייבורי\פלונטר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by zachbachar,

המפרט שלי כתוב בצד.. אני רוצה לקנות את ה260GTX מpandas.co.il (הזול של גינוורד) השאלה שלי היא אם הספק בוודאות יחזיק אותו(?)(שימו לב שאומנם עשיתי OC למעבד אבל לא העלתי מתחים) והאם שווה להשתדרג עכשיו למרות שאין כ"כ משחקים באופק.. רציתי גם לדעת אם מישהו יודע עד כמה רועש הכרטיס הספציפי הזה.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by dorratz,

אתר החומרה AcceleNation פירסם שלשום ראיון מקיף ומפתיע שערך כתב האתר Tuan Huynh עם Terry Makedon, John Swiminer ו-Chris Hook, כולם בעלי תפקידים מרכזיים ב-ATI. הראיון המקיף נוגע בהרבה נושאים מעניינים, והוא ממש שווה קריאה! לראיון.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by Kukishin,

אני צריך מידע חד משמעי. 1. האם הוא יעבוד ללא תקלות תאימות על לוח של אסוס Z170 PRO GAMING. 2.עד כמה הוא יותר חלש מהדגמים הארוכים?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. אז כפי שציינתי איזה יצרן עדיף בהנחה שאני עושה OC ואיזה יצרן עדיף בהנחה שאין OC. תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  17. אז הכרטיס יוצא לא יוצא?נמאס לחכות... 6800GT יותר טוב ממנו?או שיש משהו ש7600GT יותר טוב ממנו?

• 16 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by DadusH,

שלום פורום יקר ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם. אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel Core i5 12GB of Ram התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות? תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by Make_Party,

מה כדאי לי לקנות יש לי לוח של AGP וזה חייב להיות הוא זה הוא זה אני לא יכול להסביר למה קיצור מה עדיף???????

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  20. היי, יש לי כרגע Radeon HD 4850 עם 512MB וקירור Zalman, האם אפשר להביא עוד כרטיס כזה (עם\בלי הקירור המיוחד) ולעבוד עם שני כרטיסי מסך במקביל וזאת במקום לקנות כרטיס מהביוקר.. ? או שלרדת מהעניין ולקנות חדש.. עוד על המחשב : AMD Phenom II X4 965 ספק 550W אני חושב. עלה כ500 ש"ח לפני שנתיים וחצי. כרגע הכרטיס מסך לא רע בכלל, אבל GTA יוצא עוד מעט אז יש סיבה טובה להתחדש (השימוש הוא בעיקר לגיימינג) תודה..!

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  21. Started by Asaf472,

יש לי מחשב נייד מסוג לנובו אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס שהורדתי אבל אני רוצה לפני כן להוריד את הדרייבר של הכרטיס קול http://img84.imageshack.us/img84/4740/97225822.jpg מה שמסומן שם זה הכרטיס קול? מאיפה אני מוריד את הדרייבר לכרטיס קול הזה? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. יש לי 9800NP של ספייר וקראתי באתר RAGE3D שיש שתי סוגים של הכרטיס הזה אחד עם זכרונות של סמסונג ואחד עם זכרונות של אינפיניון איך אני יכול לדעת מה שלי? (בדקתי בכל התוכנות כמו סנדרה ואידה ולא מצאתי כלום)

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by moshe_ha,

יש לי מסך 17'HITACHI (CRT) ישן מלפני 3 וחצי שנים ואני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש למשחקים...מבלי להחליף מסך... המסך הזה יוריד מביצועי הכרטיס מסך שיהיה לי(6600GT)? אני מתכוון כאילו איך יראו את הביצועים...

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. שלום לכולם היה לי כבר שתי כרטיסים כאלה (X1900GT)ולשתיהם היו בעיות התחממות גדולות מאוד. אני קראתי באינטרנט שהמקרה של הכרטיס הזה הוא ממש כמו פרסקוט...הם לוקחים יותר מתח ממה שהם צריכים... לכן בעת משחק הכרטיס היה מגיע ל-120+ ואפילו עם קירור מים הגעתי ל-60 מעלות במאמץ. בגלל שקניתי את הכרטיס היבואן CD-LOG אני יכול לקבל זיכוי של 80% על הכרטיס ואז לקנות כרטיס חדש אז הכרטיס עלה 1480 מה שאומר שהזיכוי הוא 1184 מה שאומר שאני מוכן להוסיף עד 300 שח כאילו כרטיס ב-1500 מהיבואן. תמליצו לי על כרטיס טוב ורצוי קריר בתודה שגיא

• 64 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by ORrrr,

ערב טוב לכולם, החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות: 1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים, וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא.. האם זה בסדר, נורמלי? 2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר.. 3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק…

• 13 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.