עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי שתי בעיות נתחיל מהבעיה הפחות מטרידה שקפצה לי היום באמצע ששיחקתי ב-Gears Of War היום קפצה לי הודעה באמצע ששחקתי עם VPU Recover בדיוק בשניה שהמשחק נתקע ואחרי 10 שניות שהמשחק תקוע באיזה קטע, פתאום המשחק המשיך והכל היה בסדר, יכול להיות שיש לי בעיה בכרטיס מסך ? הטמפרטורה של הכרטיס במנוחה נעה בין 79-80 זאת השאלה הראשונה. בקשר לבעיה השניה שלי אז אני אתחיל (טיפה חפירה אבל זה רק בשביל שתבינו את התמונה המלאה) יש לי כרגע מחשב חדש שקיבלתי לפני שבוע בדיוק, לפני המחשב החדש היה לי מחשב אחר שהייתי מחבר את ה-LCD שלי עם חיבור DVI TO HDMI לכרטיס מסך שלו והייתי רואה סרטים ב-LCD מהמחשב. עכשיו לבעיה המוזרה, לפני שבוע שקיבלתי את המחשב חיברתי ישר את ה-LCD למחשב החדש ופירמטתי והתקנתי ווינדו…

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by שמואל,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אז ככה....יש לי מחשב יחסית חדש...אציג את המפרט בהמשך.... יש לי כרטיס מסך HD7970 GHZ EDITION 6GB והאמת שעד כעשיו לא הייתה לי בעיה עם אף משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר... אני שוקל להחליף את כרטיס המסך ל GTX690... האם זה כדאי? אני ירגיש בהבדל? מפרט המחשב שלי הוא זה : מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by haim85,

הכל עובד כמו שצריך תענוג אבל למה יש רעשים מהמסך כאשר אני מוציאת חיבור dvi הרעש ניפסק! כאשר גם משחק בהגדרות רצולוציה זה גם ניפסק לשניה וחוזר למה זה?בקיצור כאשר הdvi מחובר למסך! נ.ב קצת קשה לי לתאר תרע אבל ננסה בערך .. כמו ממיר שעובד dvd שמקריבים תאוזן יש רעש של פועל משהו כזה בערך די מעצבן סיבה לכך?+פתרון?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by roi503,

שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by phantomII,

יש לי מסך VIEWSONIC G90F שעובד יופי על המחשב עם ה 6600GT שלי אבל כשאני מחבר אותו למחשב עם ה 7800 התמונה נראית מטושטשת כאילו הכל טבוע במים שום הגדרה ששיניתי לא עוזרת מישהו מכיר תופעה כזאת?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by sniper434,

שלום לכולם לפני כמה שעות,המאוורר של כרטיס מסך (sppharie) התחיל להכנס לטריפ ולהסתובב במהירות מטורפת שעושה רעש אכזרי. זה התחיל אחרי שעשיתי reset למחשב בצורה מסודרת. כעבור כמה שניות אחרי שהוינדוס עולה,המאוורר מתחיל לעבוד על מהירות 2800 RPM.משהו לא מוגדר ! הוצאתי כרטיס,פרקתי מתחים במחשב,ניקתי אבק (למרות שהוא כמעת נקי),החלפתי חוטים,bios מוגדר כמו שצריך. כרגע אני במצב safe mode,והבעיה לא צצה לי.הרצתי combofix,anti malware..שום דבר לא עוזר! אפילו עשיתי "ריפר" לוינדוס.. שום דבר. התוכנה היחידה שמזהה לי את המהירות היא CPUID HWMmonitor ב FAN2. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים.כרטיס עבד יפה לפני. בדקתי את הטמפרטורה של כרטיס - רגיל,35 מעלות.. חשבתי אולי שהכרטיס מחמם וזאת תגובת שרשרת. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אוקיי אז אני יודע שיש שני סוגי פילטרים, anisotropic ו- antialiasing ב Catalyst כל אחד נקרא בשם שייחדו לו הניחוש שלי זה ש- Smoothvision זה ה- antialiasing ושסינון אנאיזוטרופי זה כמו שנשמע - anisotropic אבל מה זה Truform שמופיע בתחתית הרשימה? מה זה עושה...?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by Fontana,

אוקי אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול אך אה readon 9600 256 mb אם הוא טוב למשחקים ואם לא איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. טוב, אז ההתלבטות היא כזאת, בימים הקרובים אני קונה כ.מסך חדש. והתקציב עומד על כ600 ש"ח. אני חייל ככה שכל שקל נחשב.. האפשרויות שלי הן: 1. 8800GS חדש מכאן.. ב454, שזה נשמע לי ממש בן זונה.. רק שקראתי איפשהו שאין לדגם הזה של פליט חיישן טמפרטורה, למישהו יש מושג אם זה נכון? 2. 8800GTS 320 משומש ב500 ש"ח, שכאן ההתלבטות היא יותר בנוחיות (אני יכול להפגש עם הבן אדם עוד כמה שעות כי הוא גם ככה עובר ליד העיר שלי). אבל אם זה לא שווה מבחינת ביצועים אז אני יוותר. 3. 8800GT ב600 ש"ח משומש.. נכון הוא יותר חזק אבל אני לא ממהר להשקיע את התוספת, במיוחד לאור העובדה שעוד חצי שנה שלושתם יהיו שווים בערך אותו הדבר. שימו לב שאני מתכנן לבצע המהרה, אפילו אחת עצבנית.. יש לי נסיון בזה ואני לא מפחד על הכ…

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  10. מה לדעתכם יותר טוב מבין 2 כרטיסי המסך האלה?: PCI-X: Ati Radeon X300-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb ------------------------------- וגם פה מה יותר טוב?: Nvidia Geforce NX6600 128MB Ati Radeon X600Pro 128mb DDR :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by Xilver,

לא משנה על אילו הגדרות אני משחק, אני רואה רק את הכיתוב. כל הרקע אפור ככה שלא רואים כלום. יכול להיות שזה קשור לקצב רענון אולי? אין לי מושג למה זה קשור...

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by BoOoM2008,

אם יש לי ATI אני יכול לשים בנוסף כרטיס לפיזייק של NV ?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  13. בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD5870 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W של CWT (שיש לי ספק גדול אם הוא יספיק ובגלל זה צריך את עזרתכם) מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב יחסית למשחקים עד 500 ש"ח. אני יודע שהרכיבים יחסית ישנים אבל אשמח אם בכל זאת תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך שיעבוד עם המחשב הכי טוב שניתן. זה המפרט שלי (אני מקווה שרשמתי את הדברים הנכונים, אשמח אם תגידו לי מאחר ואני לא כל כך בקיא בכל העניין): Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Bearlake P31 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) תודה רבה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך ומסך למחשב שאני קונה. - כרטיס מסך: ממש לא צריך משהו חזק מאוד מכיוון שאני לא משחק במחשב בכלל נכון לעכשיו אבל חשוב שיהיה משהו שבמידה ואני ירצה יוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת.. מקסימום בסביבות ה- 750 ש"ח אם תוכלו להמליץ על משהו בפחות שיתאים לי זה יהיה נהדר.. - מסך: מסך CRT שטוח בגודל 17" רגיל לגמרי לשימוש יום יומי ולא צריך שיהיה משהו מיוחד כי כמו שאמרתי אני לא משחק או רואה סרטים על המחשב, רק לעיתים רחוקות מאוד.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by Elite_Sniper,

?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by SharKiMaN,

רכשתי את הכרטיס לפני שנה (כבר לא באים לאזכרות שלו אני יודע...) ההתלבטות שלי היא בין שדרוג כרטיס המסך לבין "סחיטה" שלו באמצעות קירור HR03+ כסף זה לא ISSUE כרגע. העניין הוא שבעתיד הלא רחוק ארצה לשדרג לוח M וספק ובטח עוד כחצי שנה בערך (הזמן שבו אשדרג את הלוח והספק) תצא סדרה חדשה או משהו או לפחות ירדו המחירים. אז מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by dor962,

המחשב החדש הגיע ועכשיו יש בעיה הספק (corsair 520) מתחבר לכרטיס מסך (2900xt של ספיר) רק במקום אחד, על הכרטיס מסך יש שני חיבורים שהספק אמור להתחבר אליהם, והכבל של הספק שאמור להתחבר לשם לא מתחבר. המחשב לא עובד בלי לחבר את הכבל הזה של הספק לכרטיס. הכבל של ה-8 פינים לא מתחבר כמו שצריך...הוא הפוך.. אם מישהו הבין על מה אני מדבר..הוא יכול להגיד לי אם אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  19. א.קראתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422597.msg3632706#msg3632706 שבקרוב ממש צריך לצאת כרטיסי מסך חדשים אז רציתי לשאול מתי ושל מי ב.האם כל כרטיסי המסך של NVIDIA תומכים בCUDA או שזה מהסדרה האחרונה.. תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. כרגע אני עם 6870 עם חיבור של 6 פינים 2x. מבחינת צריכה, אני מבין שה7870 אמור לצרוך אפילו פחות מה6870 (תקנו אם אני טועה). תודה

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by Mesatla,

עשיתי בדיקת ארטיפקטים בATI TOOL וזה מראה לי את זה.. אז מה כעת עושים? אפשר לסדר איכשהו? זה יכול להית קשור לדרייבר הבטא שהתקנתי? או שזה בגלל החום של הקיץ? שני ארטיפקטונים קטנטנים זה מפריע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by alex15,

שלום אני משתמש מתחיל בפוטושופ אני צריך מדריך בעיבריתת איך ליצור וככה ואיךך לשפצ בפוטושופ אם יש לכם מדריךך תתנו ליי בבקששהה רק שיהיה בעיבריתתת תודהה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by ZiX,

שלום, היה לי עד היום כרטיס מסך 4870X2 שקניתי לפני שנתיים עם המחשב בskypc. הכרטיס מסך התקלקל לי ובמסגרת האחריות של SKYPC הם טענו שאין להם כרטיס כזה לתת לי כי הוא יצא מייצור. הם הציעו לי במקומו כרטיס 5870. הם טענו שהוא פחות טוב ברמה של עד 10% מהכרטיס הקודם שלי. נכון לעכשיו סירבתי אז הם הציעו לי במקום 1200 שקל לקנות בהם כרטיס. רציתי לשאול איזה כרטיס הכי טוב אני יכול לקחת באזור ה1500 - 1600 שקל (אם אני מוסיף כסף על מה שהם הציעו לי) שישתווה לרמה של ה4870X2 שהיה לי. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. העיניין הוא שבזמן האחרון התחילו להופיע רעשים מכיוון המאורר של כ. המסך שלי... הסיבה היא כמובן אבק. עכשיו העיניין הוא שהכרטיס ממוקם אצלי עם המאוורר כלפי מטה לכן אני חייב להוציא את הכרטיס לגמרי ע"מ לנקות את האבק שהצתבר עליו. עכשיו נשאלת השאלה, אם אני אוציא אותו מהמקום ואחזיר, הוא לא יתאפס במערכת(כמו המעבד)?

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by Shane McMahon,

שלום,יש לי 2 בעיות,במחשב אחד יש לי כרטיס מסך שיש לו רק DVI,אבל המסך יכול להתחבר רק דרך VGA,ויש לי מחשב שיש לו VGA וגם המסך שלו VGA אבל מה יקרה שאני אחליף מחשב וכבר לא יהיה VGA ורק דואל DVI,אז מה אני אעשה?יש ממיר מ-DVI לVGA.?וכמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.