כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי ti 4200 עד היום היתי עם הדריברים שבאו עם הכרטיס... היום התקנתי את החדשים 52.16 שהם הוציאו... ומה נאי רואה! פחות 1000 נקודות ב- 3dmark2001 עד עשכיו היתי עושה 11,500 ועשכיו זה עושה 10,500 אני ציפיתי לשיפור.. וזה רק הוריד ביצועים! למשהו יש תשובה לזה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בס"ד בוקר טוב וחג שמח.. בקרוב מאוד בע"ה אני מקבל פלאזמה 50" FHD של LG :-) אשר תשב לי בסלון.. אך ליפני יש לי כמה שאלות! אז ככה הTV תחובר למחשב לכל השימושים כולל גימינג. 1.במחשב שיחובר אליו (מפרט 1 בצד) יש 8800GTS 512 ואני לא ממש בטוח שהוא יספיק לגימינג על 1080. 2.ואם לא מה היתים ממלצים לי? והאם המחשב הנל בכלל מספיק טוב לגימינג? חשבתי על GTX 470 ב 1450 שח האם הוא מספיק טוב ל רזולוציות בסדר גודל כזה? תודה לעונים דניאל.
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב עם שני GTS450 ורציתי לדעת כמה דברים: 1. הSLI הזה, איך הוא הולך? יעני הם מחברים לי אותו במעבדה כבר וזה.. או שאני צריך לעשות משהו? 2. מכיוון שזה שני כרטיסים אז יש גם שני חיבורים, איך אני יידע למי לחבר ואם זה פועל שאני מחבר על שניהם אז איך אני יידע שהם באמת פועלים כאחד? יעני שהSLI פועל.. 3. האם מארז CM 690 יכול להחזיק במערך של שני GTS450? (מכיוון שאני מאוד אוהב את המארז הזה יש לי אותו)
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי פחות או יותר פה: http://www.pcworld.com/article/3071332/hardware/its-true-nvidias-geforce-gtx-1080-officially-supports-only-2-way-sli-setups.html http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1080_2_way_sli_review,3.html NVIDIA ממליצים רק ל 2 Way? אם אני רוצה 3 כרטיסים אני צריך איזה מפתח? מאיזה אתר? ועוד שאלה מאיפה אני משיג גשר חדש? ל2/3 כרטיסים - הגשרים הישנים כבר לא נתמכים? לא הבנתי כלום
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150073 תגידו כמה עולה משלוח לארץ, איך אני משלם והכל לא הבנתי שם כלום, בבקשה הסבירו את שלבי הקניה תודה מראש אם אפשר ענו מהר, תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אפשרויות שאני חשבתי עליהם: 1. Axle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB 2. Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PCIe 3. Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe 4. Sparkle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe יש משהו נוסף? מי הכי כדאי? תודה TANGUSH
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג את המחשב של אח שלי, והוא לא שחקן ממש אבל זה רק למשחקים, הוא משחק לרוב במשחקי רשת, לי יש מחשב חזק למשחקים חדשים, אבל הוא צריך למשחקים לא חזקים אבל סבירים, יש גם הגבלה מצד ההורים. לכן אנ זקוק לרעיון של כרטיס מסך בסביבות ב300-500 שמומלץ וטוב גם לכמה זמן קרוב, כרטיס חזק במחיר זה שיתאים, בלי חריגה גדולה. שיחזיק לו תמשחקים שיריץ אותם. כמו Guild Wars, Hellgate, ומשחקים דומים, העיקר שיעבוד ללא בעיות. חריץ כניסה PCI EXPRESS מעדיף שהכרטיס יהיה עם קירור אקטיבי ולא פאסיבי אלא אם כן יש לכם מחלוקות. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD למשחקים מהירים כמו שוטרים וכדומה ושיעלה בסביבות ה2000 (טופ 2200) ויהיה נוח אם יהיה תואם גם כמה שאפשר לעריכה גראפית. תודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לקנות לקליינט כרטיס מסך שיוכל להריץ לו משחקים כמו Call Of Duty 3 וכד', לא את המשחקים הכי חדישים אבל שיריץ משחקי פעולה באיכות סבירה (שאפשר לשחק). כרגע יש לו כרטיס מובנה של אינטל (G31 Express), רציתי לדעת אם כרטיס בטווח המחיר הזה יתן שיפור ויריץ לו כמה משחקים שכרגע לא עובדים? ישנו חריץ הרחבה של PCIE 16X על הלוח, וכרגע יש 1GB זיכרון, אני מתכנן לשדרג רק את הכ. מסך. מה אתם חושבים/ממליצים. נ.ב. שוטטתי קצת בבקורות, ובעוד אתרים כמו TomsHardware ו MaximumPC, יש להם מאמרים עם המלצות לכרטיסי Mainstream וכד', אבל המחירים בארץ הם כמו 800-900 שקל, שזה נורה יקר בשבילי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש בקרוב. המחשב ישמש הן לעבודה בתלת מימד והן למשחקים ושימושים כלליים אחרים. מבחינת יחס מחיר-ביצועים הבנתי שה8800GT הוא קנייה דיי שווה בתחום ה1000~ ש"ח. ואני דיי סגור על הכרטיס. אבל בטרם אני מבצע רכישה. צצות 2 שאלות שאני אשמח אם תוכלו להכווין אותי ולתת לי את חוות דעתכם בנושאים השאלה הראשונה היא לגבי סידרה 9 של Nvidia. אני מסתכל על הביצועים של ה9600GT ביחס ל8800GT והם נראים לי דיי זהים. האם ההבדל היחידי (פחות או יותר) הוא בצריכת החשמל המופחתת אם כן אז למה הכרטיס הנ"ל עולה 300 ש"ח פחות מה8800GT. ואיפה ה9800GT נכנס פה? אשמח אם תעשו לי פה קצת סדר בנושא. השאלה השנייה שלי היא לגבי שימוש בכרטיס כפול. הבנתי שישנה אפשרות להשתמש ב2 כרטיסי 8800GT…
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן. אז ככה הזמנתי מחשב דרך בעל עסק עשה לי מחיר טוב הכל טוב ויפה. קניתי כרטיס מסך HD3650 1GBכשחזרתי הביתה היום בערב גיליתי שכרטיס הHD4670 1GB מציג ביצועים יותר טובים יותר ב10 FPS בכל משחק.. השאלה היא כזאת: 1) עד כמה הכרטיס באמת יותר טוב מהHD4650 2) האם אפשר בעזרת OC קטן להגיע לרמה של הHD4670? 3) הוא הזמין כבר את הכרטיס האם שווה עכשיו לשים השתתפות עצמית של 70 שקל ולהביא כבר את ה4670???? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה ההגדרות שבהן צריך להריץ את 3DMARK (גם את 01 וגם את 03), ברור שלבטל את הפילטרים, אבל באיזה רזולוציה משווים?
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של כ700 שקלים בלי חריגות! (רק קטנות) ורציתי לקנות כרטיס שיפעיל לי משחקים בצורה טובה ויפה. אפשר המלצות בבקשה?והאם כרטיס DX 10 שווה כמו ה8600 GT או ה2600 XT(מה יותר טוב מביניהם)? מערכת: P4 3GHZ 1G RAM לוח אם: Motherboard Name ASRock 775Dual-915GL ספק 400W HEC תודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
החלק של הדרייורים לא הכי מעודכן, והשאלה למנהלים היא האם יש תכנון לעדכן את זה, כי זה חומר טוב למשתמשים מתחילים
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי איך זה יכול להיות שאני מקבל רק 56 FPS על הגדרות מקסימום ברזולוציה 1920X1200 בבדיקת בנצמרק של המשחק MAFIA 2 ועוד עם כרטיס מסך 7950OC VAPUR? :s05: :s05: :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Manli VGA Card ATI HD4550 1Gb DDR3 64Bit http://www.manli.com/eng_products_detail.php?pCatId=61&productId=98# לא מצויין באתר שהכרטיס מוציא גם סאונד מישהו יכול לתת חוות דעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך 7600GS מלפני ארבע שנים, אני מעוניין לשדרג את כרטיס מסך במחירו 350-/+ השימוש העיקרי הינה סרטי טבע HD שמחובר לטלוויזיה LCD שהן לפעמים מקרטעות כאשר מעל 3000 ציפורים עפות בסצינה אחד ולפעמים גם סצינות שאינן ציפורים מקרטעות, ושנית אני משחק מעט מאוד משחקים מלפני שנה-שנתיים קרוב לוודאי גיימר פחות ממוצע. המפרט שלי הינה: לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS שימו לב! PCI express מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: 2.5 גיגה ספק: 500W dual 12v power supply שהחלפתי לאחרונה אם תמליצו כרטיס מסך עם חיבור HDMI, מגיע גם עם קול? ומה הבדל משמעותיים בין 7600GS לכרטיס החדש שהמלצת? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GS המשחק NFS MOST WANTED יכול לעבוד עליו ברוזולוציה הכי גבוהה? תודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איך הכרטיסים האלה שאמורים לצאת ל-AGP הם יותר חזקים מה-1950PRO\GT AGP ? כי הם תומכים ב-DX10 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1860&Itemid=1 עוד 4 שבועות בישראל ?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המסך Samsung 226BW שהוא מסך Widescreen וכתוב שהרזולציה האופטימלית בו היא 1680x1050. יש לי כרגע Geforce 6600 ורציתי לדעת אם כרטיס המסך בכלל יעבוד ברזולוציה הנ"ל... כי אחרת, אני אצטרך לשדרג גם את כרטיס המסך.... איך אני יכול לבדוק? תודה...
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200 מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים) לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום) הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר. לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי? האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה עם חיבור כרטיס מסך 9600XT ל LCD R812B של סמסונג רכשתי כבל DVI ל HDMI עשרה מטרים והוא כרגע מחובר... אני לא מצליח לראות תמונה בLCD . זה בסדר שהמסך של המחשב מחובר לVGA והLCD מחוברת לDVI ? אין בעייה עם זה ? כאילו יש בכרטיס 2 יציאות ....(בעצם 3 יש גם S-VIDEO). ניסתי דרך ההגדרות של הכרטיס מסך לכוון אך ללא הצלחה. תודה שלומי [br]פורסם בתאריך: 26.06.2008 בשעה 19:53:41 טעיתי בדגם : R81B
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
רציתי לשאול - כי אני תוהה בעצמי - באיזה סיטואציה יהיה כדאי ואף רצוי לרכוש את הכרטיס מסך הזה? (ונניח שמדובר עדיין במערכות מוגבלות תקציב - נגיד גג שש וחצי אלף כולל מסך). תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקבל בימים הקרובים את הכרטיס יש לכם להביא לי המלצה על תוכנה ואפילו לינק ? תוכנת PVR בתודה, איתי
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-