עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קודם כל, מרץ שמח לכולם! מכיוון שהמערכת התעקשה שאני לא אגיב לנושא הקודם שפתחתי (תוכלו למצוא שם את המפרט שלי + נתונים על ספק הכוח) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392554.0 אז אני אפתח נושא חדש: בגדול, אני רוצה לקנות בקרוב מסך 24 חדש למחשב (FULL HD), ואני רוצה לשדרג את המחשב בהתאם. כלומר להחליף את ה 6600GT ששירת אותי נאמנה (באמת!) במשך מספר שנים, ולקנות כרטיס שיספיק לי לכמה שנים טובות. אני מתלבט האם לקנות HD4850 בגירסא רגילה, או גירסא משודרגת (למשל Sapphire Toxic) חשוב לי שהכרטיס לא יהיה רועש במיוחד (או לפחות שידע לוסת את הרעש כשאני משחק / IDLE) כמו כן, למרות שאני עוקב אחרי החדשות באתר, איני יודע עם השוק עומד לעבור זעזוע בכל הנוגע לכרטיסים. האם כרטיסי ה HD48XX…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by firemebad,

יש לחבר שלי כרטיס מסך x800 xt על תושבת AGP הוא רוצה לרכוש מחשב חדש אבל עם pci-express אבל ממש חבל למכור את הכרטיס שהוא ממש חזק וטוב. האם יש איזה מתאם שיכול לגשר בין הכרטיס הזה לבין הסלוט של pci -express ? שמעתי משהו על זה , אבל אני לא בטוח...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roco,

שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

הלכתי לחברו הטוב של האדם...גוגל ולא מצאתי ביקורת על הכרטיס הזה...כמו איך הוא במשחקים... הציעו לחבר שלי את הכרטיס הזה ב200 שקל...שווה קניה?? הכרטיס ישמש אותו לרוב ל2 מסכים...וגם קצת משחקים...(GENERALS וכאלה...לא כבדים)...

• 19 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by ABLB,

לאחר התבלטות החלטתי לקנות לאחי את ה 8600GT - גיימר בינוני, החלטה זו נבעה מהסיבה ש 8800 עולה 1000 ש"ח יותר , ואיתם עוד שנה ואולי פחות הוא ישדרג למשהו שהוא יותר טוב טכנולגית מה-8800 שקיים היום(שהוא בעצם מונופול DX10). הייתי מעוניין אם מישהו כבר עשה סקר וידוע לו מי מהחברות השונות מספקת את הביצועים הטובים ביותר שניתן להפיק מה- 8600? אני כעת עומד על LEADTEK PX8600GT TDH EXTREME 256MB דעתכם? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by itayassa,

כבר יודעים מתי הם יוצאים? ראיתי לפני כמה ימים שנתנו עליהם קצת פרטים כמו תדרים וכל זה, זה אומר שהתאריך יציאה הוא קרוב לא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ablabl,

רוצה לקנות כ.מסך יד שניה המפרט שלי: amd phenom2X4 955 ga-890gpa-ud3h SS s12 620W מסך 26" של סמסונג ר' 1200X1900 מתלבט בין 9800 ל4850? האם שווה עוד 100\200שח ל4870\4890? הPHYZX של נבידיה באמת משנה כ"כ? תודה רבה ויום טוב אפשרי גם להכניס שיקולי OC (כלומר שאם נניח 4850 בOC טוב יותר אז תהיה לו עדיפות)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by OR2OOO,

יש לי את הכרטיס שהוזכר בכותרת. אשמח לדעת בכמה אוכל למכור אותו (אני לא מצפה להרבה, נראה לי פחות מ-20 ש"ח, זה נראה לי יותר אספנות). על הכרטיס עצמו יש מדבקה ועליה כתוב: MX (200) TV 64MB AGP. כתוב בגדול Inno3D, שזאת היצרנית (יש לי כרטיס שלהם היום, מפרט בצד). האם אתם חושבים שיש לו ערך היום? הכרטיס נבדק ועובד. נראה דומה מאוד לזה: http://www.ebay.co.uk/itm/GAINWARD-GEFORCE-2-MX200-64MB-AGP-VGA-TV-OUT-COMP-OUT-/260691688231#ht_846wt_1396 שלי כולל קירור אקטיבי, ונראה במצב מצוין (עם מעגל מודפס שחור).

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי אני יודע עד כמה השאלה הזאת מוזרה ותמוהה כאילו WTF הבאת לנו כרטיסים משנת תרפפו בתכלס שניהם Ti4200 אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בניהם

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by or_azu,

קניתי מחשב חדש עם מערך SLI של ה8800 של PALIT (לא הסוניק) שתי דברים הטפ' במנוחה באיזור ה60 זה סביר? ועוד דבר הוא עושה רעש מטורף (בדוק ממנו שמשקיטים את המאוררים שלו המחשב שקט) זה פאק בכרטיסים או שהם באמת כאלה מרעישים?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. מדובר ב-Radeon X800XL AGP *מחודש* ב-120$. עם משלוח אפשר להביא אותו לארץ ב-800 ש"ח. http://shop.ati.com/product.asp?sku=2984012 מה אתם אומרים? שווה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. Started by amitha,

הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ובחלק מהסרטונים אני לא רואה תצוגה חלקה אלא ערבוב של צבעים , וחלק אני רואה טוב, יש לי מסך סמסונג 931c איך אני אמור לפתור את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. שלום אני אתחיל בזה שקראתי את הפוסט באתר לגבי מאגר כרטיסי המסך המומלצים ולא מצאתי שם תשובה מלאה/מספקת. הבן שלי קיבל שני משחקים למחשב שדרישות כרטיס מסך גבוהות ממה שיש לי. יש לי לוח Asus P5LD2-VM עם כרטיס מסך מובנה. הדרישות כפי שכתוב על המשחקים הם - בראשון : ATI Radeon 9800 ATI Radeon 9500 Pro nVidia Geforce מסדרות FX/6/7/8 בשני : nVidia Geforce 6800 256MB ומעלה ATI Radeon x1600 256MB ומעלה המחשב משמש בעיקר לאינטרנט. הוא עובד סה"כ בסדר למעט גמגומים באתרים כמו מיקמק וכו' (אותו ילד שקיבל את המשחקים). ומהיום המחשב צריך גם לתפקד בשביל שני המשחקים החדשים. אני אשמח להוציא סכום של עד 250 ש"ח פחות או יותר. איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by lmlm,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by מתן דידרניק,

קניתי לפני יומים כרטיס מסך מדגם asus gtx560 ti 1gb במחיר של 1100 שקל רציתי לדעת: א. אם הוא טוב ב. אם הוא שווה תמחיר תודה מראש לעוזרים =] ;D

16. מתנצל מראש על כל הקושיות, אני פשוט רוצה לעשות סוף סוף סדר ;D ;D ערכתי חיפושים בפורום, קיבלתי טריליון תוצאות, קראתי, התבלבלתי עוד יותר הצורך שלי התחיל בכך שאני רוצה להמיר קלטות ווידאו ישנות, ל DVD, והבנתי שלכרטיס המסך שלי NVIDIA GeForce FX 5500 אין VIVO (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה), לכן אני צריך לרכוש כרטיס אחר. כעת ההתלבטות היא בין כרטיס עריכת וידאו ייעודי, לבין כרטיס טלויזיה (ואז להנות גם מיתרונות הטלויזיה) 1. מכיוון שאני לא עורך מקצועי, אז למרות שהבנתי שלכרטיס הטלויזיה איכות דלה יותר של לכידת וידאו, זה מספיק לי, הבנתי נכון ? 2. אם אני מחבר את כרטיס הטלויזיה לממיר של YES, אני צריך כרטיס ללא טיונר, ואם אני לא מחבר - אני צריך טיונר => הבנתי נכון ? 3. האם כל…

• 28 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by tsahiii,

צריך המלצה לכרטיס עד לתקציב בכותרת תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  18. Started by liav12,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? בן דוד שלי מתכנן לקנות אותו ב 400 דולר http://www.pny.com/products/verto/performance/6800ultra.asp

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by Pini Mizrahi,

מה ההבדל בין שתי היצרניות האלה? האם יש הבדל בכלל בכרטיסים, או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר? גם המחירים דיי דומים תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  20. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

21. Started by Vaz,

יש לי מסך 22 של צ'ימי chimei וקניתי מחשב חדש עם gtx460 , כרגע חיברתי את המסך דרך חיבור vga עם מתאם. יש למסך שלי כניסת hd, אני לא יודע אם יש לו כניסת dmi או איך שקוראים לזה. אני צריך לקנות כבל מסך ל hd? ואז אני אקבל תצוגה יותר טובה או איכות יותר טובה או שאין לזה קשר? דבר שני יש לי ספק של ocz 650 וואט, שחיברתי אותו ישירות אל הכ. מסך. כי הוא בא כבר עם חיבורים לניוידה, למרות שעם הכרטיס באו חיבורים כאלו מיוחדים בשביל לחבר את הכרטיס ללוח אם. האם זה בסדר שחיברתי דרך הספק?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by YI572,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כבל קומפוננט בשביל להעביר תמונה מהמחשב לטלויזה ( SONY LCD 32" ) ורציתי לדעת אם אתם יודעים איך האיכות שלו: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=3022 לא ממש מצאתי חנות אחרת שנוח לי לקנות ממנה, רק חנויות באינטרנט ובלי משלוח גוביינא, וההורים שלי לא רוצים להשתמש בויזה באינטרנט. תודה מראש, יניב (:

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  23. אני מתחיל בבניית HTPC ואני מחפש כרטיס מסך AGP זול עם יציאת TV-OUT טובה יחסית. יכול להיות שהמערכת תבוסס פנטיום 3 עם AGPX2 או פנטיום 4 עם AGP X4/8 אני מקווה שאצליח לסדר שהמערכת תהיה הפנטיום 4, אבל בשביל השימוש של הפעלת סרטים בTV-OUT זה לא כזה משנה נכון? אשמח לקבל הצעות לכרטיס המתאים לדרישתי. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 19:20:25 עבר עמוד וחצי אחורה בלי תגובה חבר'ה - בבקשה מכם...[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 16:29:05ניסיון הקפצה אחרוןעמוד שלישי ללא תגובה.. בבקשה מכם :-\

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

קניתי את הכרטיס של Leadtek WinFast TV2000XP Global ש חיברתי אותו עשיתי הכל נכון התקנתי את הדרייבר אבל שכחתי את הדבר העיקר, החיבור של הממיר לנקודת תקשורת שלו. למי שלא יודע זה חיבור כזה של כמו בורג כזה שמחברים אבל מבפנים יש כזה מחט נחושת דק באמצע. 1.עכשיו אם אני אקנה כבל של זה, זה יעבוד? 2. והאם בטוח שזאת התקלה? כי מה שאני רואה זה מסך כחול מטושטש שאומר את הבעיה הרגילה שכאשר ערוץ לא מראה את תוכנו בהוט. 3. ויש עוד תקלה, שרואים כחול מטושטש כל החיבורים מחוברים, אני אמור לראות תמונה אדומה כאשר הממיר אומר שיש בעיה הכבלים אבל הכל כחול מטושטש..

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by yakir4u,

הלוח אם שלי הוא G31-ICH7-6A99OG0EC-00 זה מה שהeverest נותן לי בתור השם שלו מפיע לא ידוע אני מחפש לו כ.מ רק בשביל עוד VGA שאני יוכל לחבר גם את המסך וגם את הטלווויזיה בלי לחבר ולנתק כל הזמן את הVGA

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.