כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בידי כרטיס ATI Radeon 9600pro תושבת AGP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבו לוח האם בעל תושבת PCI-E והוצע לי הכרטיס Geforce 7300GS. אני לא יודע איך הוא בהשוואה לATI שלי, מפני שאני צריך כרטיס יותר חזק (המחשב לא מיועד בשבילי, במחשב המיועד לי אני מזמין 7600GT). האם הוא חזק יותר באופן משמעותי מהR9600P, ואם הוא די דומה, מה בנוגע ל7600GS? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מסך LG L1730B ואני מנסה לשנות את זווית ההטיה של יותר אחורה - אין לי מושג איך עושים את זה... משהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הדור החדש שלה מתקרב במהירות, וכמו במקרה של המעבדים גם כרטיסי המסך הקיימים של מפתחת השבבים האדומה צריכים להיעלם מהמדפים במהירות על מנת לחסוך לה בעיות וכאבי ראשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך די ישן HD5850.. לאחרונה התקנתי דרייבר חדש ולמעשה הוא שינמך לי את האפשרויות OC של הכרטיס ב msi afterburner. מה שמצחיק הוא שהתקנתי דרייבר בלבד ללא CCC אך בכל זאת הכרטיס מוגבל ב-msi afterburner ל 775/1125MHZ. ניסיתי לעשות מחיקה ידנית דרך הוספה והסרה ל driver only.. בוצע בהצלחה אך ללא הועיל.. התדר נשאר קבוע ולא ניתן לשנותו.. איך אני חוזר לדרייבר הקודם ? במיוחד כשאני לא יודע איזו גירסה הוא היה בכלל,או יותר נכון איך אני פותח את ההגבלה של הOC בחזרה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין ליקנות היום כרטיס מסך לאחר שהכרטיס הישן 8800GTS 640 MB סיים את חייו התקציב בין 600-700 שח השימוש הוא למשחקים חדשים וסרטים AMD 5600 4G זיכרון מערכת הפעלה ווינדוס 7 32BIT MB M2N-E ספק TT TR2-RX450 PP צפוי שידרוג כללי בעוד חודשיים שלושה כך שאני אהיה מעוניין להישתמש בכרטיס החדש גם למערכת הבאה ההיתלבטות שלי היא בין Radeon HD 6770 1024MB GDDR5 GeForce 450GTS 1GB ENGTS450 DC OC/DI/1GD5 תודה יוסי
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לתקופה של חצי שנה. נמאס לי לחכות לכל הכרטיסים החדשים ואני רוצה כבר לשחק במשחקים החדשים (בעיקר VEGAS) הכרטיס שלי לא תומך Shader Model 3.0 במחיר שלו היום לא נראה לי שאפסיד משהו עד יציאת הכרטיסים (המחיר שלו עומד על 369 ש"ח) אני יוצא מנקודת הנחה ש DX10 יש לו עוד לפחות שנה להכנס למשחקים בצורה חלקה. בעוד חצי שנה התחרות כבר תהיה בשיאה ואוכל למצוא כרטיסי חזקים מאוד במחיר ממש זול. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
שלום אנשים קניתי כרטיס מסך 6600 GT של פרולינק עכשיו כל דרייבר NVIDIA שאני מתקין עושה לי טקטורות שבורות כשניסיתי דרייברים של OMEGA לא היו הבעיות האלה אבל דרייברים של OMEGA נותנים ביצועים נחותים יש לי לוח של MSI 645 COMBO אני לא יכול להינות ממשחקים בגלל זה יש משחק שזה כמעט לא נראה בהם וי שכאלה שזה נמצא בצורה מוגזמת ויש (הרוב ) שיש בהם טקטסטורות שבורות מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
לפני שנה בערך קניתי את המחשב הנ"ל: http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg כל החלקים שלו עובדים מצוין........ אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי שיש לטווח ארוך וינצל את המחשב עד הסוף זה בעצם היה התוכנית שלי...(לקנות מחשב עם חלקים מצוינים במחיר זול ולאחר כשנה לקנות GEFORCE 9 במקום לקנות 8800GT OC וזה לא יהיה לכל כך הרבה זמן כמו 9000+) אז ככה,איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות אני נותן תקציב של 1000 ש"ח ---------------------------- מצאתי את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~LV480~8~0.htm זה טוב? ------------------ קיבלתי המלצות על ה9800GT ועל הHD4850 אוקיי תודה עזרתם לי מאוד אבל עכשיו השאלה היותר חשובה האם אני צריך לפרמט את המח…
-
- 17 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני כרטיסי מסך מסדרת GTS וGT (הGT שמתגיע לפני המספר. דוגמא: GT240) של nVidia שנמכרים בKSP. רציתי לדעת עוד על הסדרה הזאת, אם אלה כרטיסים חזקים לגיימינג? ולמה החליפו את כל הGTX בGTS בKSP וגם ראיתי בzigzag 2000 שאין יותר GTX (במבט חטוף).
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בעתיד כרטיס NVIDIA Geforce 8800GTS ורוצה לדעת אם המעבד שלי מספיק חזק בשביל להריץ אותו. כי שמעתי על מקרה של מישהו פה בפורום שקנה את הכרטיס ויש לו Pentium D וזה מגביל לו ביצועים ולי יש Pentium 4 רגיל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה היא לצפות ב1080P ללא גיימינג בכלל בין היתר לצפיה בSD אני רוצה לחבר למקלטים אלחוטיים PC TO TV http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7690307 בסופו של דבר צריך לחבר אליו COMPONENT דרך הS-VIDEO TV OUTPUT . יש לי לוח אם GA-H55M-S2H כרטיס מסך מובנה. ומעבד I3 . האילוצים הם כאלה. א. יש לי זוג ישן כזה בבית וכיוון שאני לא רוצה להעביר כבלים בסלון , ואין גם שום מתאם לכרטיס המסך שיש לי בלוח עד כמה שהבנתי, אני מחפש כרטיס מסך PCIE LOW PRIFILE שכולל יציאת SVIDEO. ב. הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא כולל יציאת TV-OUT על הכרטיס מסך, שתאפשר לי לחבר אליו מתאם לCOMPONENT או SVIDEO . ג. הלוגיסטיקה של הסלון לא מאפשר להעביר כבל רשת, ואני גם לא רוצה להשקיע בסטרימר…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
המסך שלי LG 795 פועל על 85 ב 1024X768. כשאני נכנס לCS (לא בדקתי במשחקים אחרים) זה הופך להיות 60 וכשאני יוצא זה חוזר ל 85 למישהו יש איזושהי הצעה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיסתכלו על הצל של הנסיך...כולו מפוקסל... מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש: E6400 P5B DLX 7600GT 1GB Ram המחשב הגיע היום ויש איזה הודעה בקשר לכרטיס מסך, ולא ממש הבנו מה זה. צירפתי קובץ, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
רוצה ליקנות מחשב חדש = בשבוע הקרוב....חיכיתי כבר יותר מידי זמן = הלשון בחוץ... וזה הלוח שאני קונה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 אני יודע שליקראת סוף החודש הבא = כבר יהיו כרטיסי מסך עם DX10 השאלה שלי היא האם כדאי ליקנות כרטיס מסך פושטי ( בכל מיקרה שידרוג עבורי כרגע) = 7300GS ב 350 ש"ח ואז בתוך חצי שנה = כשכבר יהיו כאן כל האלופים = להחליט אז על כרטיס ראוי? ובכלל מה שאני לא סגור עליו = זה האם DX10 קשור איכשהו גם ללוח האם ? תודה מראש - לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי. עלה לי משהו לראש,אם אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה לקנות R 9550 ובעתיד אני ירצה לשדרג את הכרטיס מסך אני לא יוכל לשים כרטיס מסך עם PCI-E בגלל הלוח אם?ככה שאם אני רוצה לשים כרטיס מסך PCI-E כשיש לי ממקודם R 9550 אז אני יצטרך לקנות גם לוח אם חדש כדי לשים כ' מסך עם PCI-E? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הזכרון (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד (ללא משחקים)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה כרטיס לקידת וידיאו, ומה זה כרטיס עריכה. ציפיתי לכרטיס טלויזיה שאיתו אוכל לצפות בטלויזיה דרך המחשב,ולהקליט דברים מהוידיאו,ולצלם תמונות. הסבר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ככה: מתלבט בין 2400PRO של שפיר ל7600GS של PPOINT OF VIEW *אני יודע שבתקציב הזה יש את האקסטרים,פשוט לצערי אני יכול לקנות ר-ק מKSP *הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים חדשים [COD4 UNREAL 3 ] וגם ישנים [postEL 2 CIV4 DOOM 3] ולא אכפת לי שיריץ על LOW ,פשוט שיריץ. *הכרטיס יחובר גם לטושיבה 37C3500 שתומכת בNR דרך VGA . *בהתחלה חשבתי ישר על ה7600GS כי זה מיועד למשחקים,אבל נאמר לי שני אראה תמונה יותר טוב ב2400PRO בסרטים. מה הייתם בוחרים במקומי? לחסוך זה לא אופציה,לחרוג מהתקציב [גג 300] גם. חנות אחרת גם לא אפשרי לצערי [אם אתם מתעקשים,חנויות בגרנד כמו אופיס דיפו ובאג ] אני הולך לקנות ביום חמישי בצהריים אז אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, באתר רשום שצריך 650W אך בעל הכרטיס אמר שהוא מריץ את הכרטיס עם ספק של 520W וזה עובד לו סבבה. יש לי ספק של 550W, האם זה יספיק? אגב, אין לי חיבור של 8 פינים בספק, האם יש מתאם באריזה?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול - האם יש היום כרטיס טלויזיה שרק מאיץ את הוידיאו,ולא מאפשר הקלטה או צילום תמונות? כי אני לפני קניה,ואני רוצה לקנות כרטיס שמסוגל להקליט ולצלם
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם יש הבדל מהותי בין R9500 PRO לבין R9500 או שההבדל לא ממש גבוה?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, GIGABYTE שחררה עדכון ביוס לכרטיס 970, לשלושה מודלים של זכורונת שונים. 1. האם מישהו יודע האם זה קריטי לבצע את העדכון ? 2. איך ניתן לזהות אילו מבין הזכרונות קיימים בכרטיס? אני על כרטיס מREV1.1 הערות שחרור: http://http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#bios Release for HYNIX Memory NVIDIA Source BIOS Version: DP:84.04.31.00.B8, DD:84.04.31.00.B7 Base Clock/Boost: Clock:1178/1329MHz Memory Clock:7010MHz Improve compatibility with some monitors Modify fan duty in MS-DOS mode Release for SAMSUNG Memory NVIDIA Source BIOS Version: DP:84.04.31.00.B8, DD:84.04.31.00.B7 Base Clock/Boost: Clock:1178/1329MHz Memory Clock:7010MHz Improve compatibility w…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-