עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rule The Pc,

אהלן מחשב של חבר- AMD 3500 939 MSI NEO2 1G RAM של OCZ EVGA 6800U הוציא 5114 ב3DMARK05 זה טוב? ושאלה לא קשורה- הזכרונות אמורים להיות צמודים בסלוטים? (זה שני סטיקים)

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by SlimShady_1,

בקרוב אני יהיה הבעלים של לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ככה שיש בתיכנון לקנות גם כרטיס מסך חדש עכשיו אני מתלבט בין כמה אופציות 6800U 256MB PCI E SLI 2x 6800 256MB PCI E SLI 2x 6600GT PCI E SLI אין לי מושג מה הסטאפ הכי חזק פה וגם יש עוד כמה משתנים להתחשב בהם אם אני קונה 6800U 256MB PCI E SLI זאת אומרת שנשאר לי חריץ פנוי בעתיד להוסיף עוד אחד, רק השאלה אם ואני יחליט להוסיף אם לא יהיה כבר דור חדש וזה יותר ישתלם לקנות כרטיס דור חדש אם אני קונה שני כרטיסים ואני ירצה לשדרג אני יצטרך להפתר משני הכרטיסים ואני לא יודע האם זה כדאי פה אני צריך את עזרתכם איזה מהאופציות הכי חזקה ונכונה לקנות... התקציב הוא משו כמו 4 אלף אם יש לכם רעיונות אחרים אני ישמח לשמוע תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by JHONLEV,

ניסיתי הכל אבל אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב בפליקס ובשאר האתרים. ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל שום דבר לא עזר אני רואה מסך שחור , האם אתם תוכלו לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש מה לחשוש מהם?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  6. Started by L1ron,

אני חייב להבין משהו , ברגע שתצא סדרה חדשה של מעבדים של INTEL\AMD רק אז באמת המעבדים האחרונים שלהם יורדו במחיר? כי אני כבר עוקב חודשיים וחצי אחרי הI5 והI7 ואותו דבר לגבי ה965 ו955 של AMD ובחודשיים וחצי האלה המחיר ירד בקושי ב80 שקל לכל מוצר.. ברגע שתצא סדרה חדשה הירידה במחירים תהיה הרבה יותר דרסטית? ובין היתר מתי יוצאת הסדרה החדשה של מעבדי INTEL? אוי להעביר לפורום מעבדים וזכרונות ולוח אם בבקשה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אני קניתי חלקים למחשב בנפרד בכמה חנויות אחד מהם היה כרטיס מסך מחנות STARTPC , (קניתי לפני שנה וחצי בערך אז עדיין יש אחריות) הכרטיס הוא GIGABYTE GEFORCE 780TI WINDFORCE OC http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4839#ov עכשיו בזמן האחרון גיליתי שכל הסדרה של המוצר הזה באה עם בעיה בקירור של הזיכרון של הכרטיס.. (vram) (הקירור של הליבה הגרפית טוב וזה מראה טמפרטורות טובות ) הבעיה היא שהקירור לזיכרון לא טובה וזה גורם לקריסות ול artifacting במשחקים . כמו בסרטון הבא מהמשחק the witcher 3 בסרטון רואים את השחור (0:01 ו0:41 בסרטון) זה דיונים מהפורום של geforce על הבעיה בקירור של הזיכרון : https://forums.geforce.com/default/topic/688127/update-gtx-780ti…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הגעתי ל KSP בשביל להזמין מפרט מאוד איכותי של מחשב גיימינג. כשסיימנו עם ההזמנה המוכר ציין שGTX680 של GIGABYTE חסר במלאי ויגיע רק בעוד שבועיים שלושה ויש רק את הכרטיס של ZOTAC עם שנתיים אחריות הוא גם לא כל כך התלהב מZOTAC. מה אתם אומרים חברים? לא רק שאני לא מכיר את ZOTAC גם האחריות היא לשנתיים במקום לשלוש שנים. בגדול, אין לי בעיה לחכות לכרטיס מסך הזה, רק הבעיה שלי היא דיאבלו 3, אפשר להסתדר עם הכרטיס מסך המובנה HD 4000 של אינטל במשחק דיאבלו 3 בכבוד עד שיגיע כרטיס המסך המבוקש? תודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mich4,

הלוח אם שלי : Gigabyte GA-8I945GZME-RH המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200) יש לי ספק 500 ואני חושב לקנות 9800 GT , אבל אני לא בטוח אם הקנייה תשתלם בכלל. ועוד משהו , יש לי קירור אוויר טוב של זלמן למעבד , כך שאני יכול לעשות OC למעבד. אז השאלה שלי היא כזאת , האם כדאי בכלל לקנות את הכרטיס מסך , או שזה לא יצא משתלם?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  10. אז מה בדיוק תכלול מכונת המשחקים העתידנית של AMD, שמבטיחה לכם משחקיות חלקה של 60 פריימים בשנייה ומעלה בכל מצב ב-4K? הפרטים מתחילים לצוץ ברשת, והם מפתיעים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-project-quantum/

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by רביד,

הכרטיס של חברת הבת של gigabyte באמת שווה משהו כי קשה למצוא בדיקות של הכרטיס. אתם חושבים שהכרטיס הזה יכול על ה-9500pro?!(אחרי oc)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by vegeto,

אני רוצה לקנות הכי טוב.... מה יותר טוב Radeon 9800 Pro 256MB DDR II של GygaByte או ה GeforceFX 5900 של ledtek? ??? ??? ???

13. שלום, יש ברשותי שני מסכי LCD אחד LG 24" FHD והשני 19" ACER . הצלחתי לחבר את שניהם במצב Clone (ככה שאני מקבל על המסך הגדול את כל הדסקטופ וה-19" משמש לי עוד שטח עבודה מהצד ויש בתוכו רק רקע של השולחן עבודה.) הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש רק המסך הקטן(19") מקבל את כל התמונה וה-24" יוצא מתפקוד (לא מקבל תמונה לגמרי), וכל פעם צריך להגדיר מחדש שהוא הראשי והמסך 19" הוא המסך השני. יש אפשרות לשמור את הנתונים שאני עושה? (כרטיס מסך Radeon X1950Pro) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

דוד שלי הקטן שם לי מגנט מול המסך למשך של שניה...עכשיו אני עושה דרך המסך את הזה שאמור לנטרל את זה....וזה עדיין נשאר יש כתמים על המסך... מה אני עושה?..

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by oferman,

רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל. במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה. מה ניתן לעשות? איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מחפש המלצה לכרטיס מסך לHTPC עד 600 ש"ח. 1. להרצת משחקים ( אני לא גיימר כבד....) 2. שיהיו לו כניסות SPDIF וHDMI - להרצת סרטים HD ומעבר סאונד מלוח האם. 3. קירור פסיבי. 4. שייכנס למארז HTPC - סוג ANTEC NSK2480 http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92480 תודה!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  17. יש לי התלבטות איזה כרטיס לקנות מבין שלושתם: שמעתי ש ה-5850 הוא עם יכולות oc גבוהות והוא יחסית קריר ושקט. ה- gtx470 hawk הבנתי שהוא מאד שקט וקריר וגם עם יכולות oc גבוהות ובסוף יש את ה-5870 הרגיל. סידרתי את הכרטיסים לפי רמת המחירים מהנמוך לגבוה. איזה הכי משתלם לקנות? אני רוצה כרטיס שייתן לי ביצועים טובים לשנים הקרובות ואולי בעתיד cf/sli. דרך אגב המסך שלי ברזולוציה 1920x1080.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. האורגינלי? יהיו שיפורים משמעותיים לכרטיס שלי r9500 pro?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by yossi_s1,

יש לי כרטיס X1950PRO בין חודשיים+- ולאחרונה מופיעות לי בעיות בצבעים שלא היו פעם.. מבחינים בבעיה במיוחד בצבע השחור.. כמו כן התקנתי גירסאות שונות של דריברים ונסיתי הגדרות מסויימות אבל לא עזר.. צירפתי תמונות, תגידו מה אתם חושבים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  20. קיבלנו את הניידים של עתידים שהם T61 LENOVO יש בו כרטיס מסך 389 MB INTEL אני רוצה לשדרג את הכרטיס הזה כי המחשב תותח אבל הכרטיס מסך לא מתאים למשחקים כבדים !!!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. צריך הצעות לכרטיס מסך בסביבות 1100 שקל. עם אפשרות לOC יהיה מחובר למסך 19 ו32 (HD READY)

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by orbk,

אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה יצרנית הכי טובות בכרטיסי מסך בבקשה מי שיכול לסדר לי אותם מההיצרנית הכי טובה ליצרנית הכי פחות טובה ואיזה יצרניות הכי כדאי ללכת על במחירי השוק הבינוני

• 9 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by Gangster,

מזה 16\12\8\20\25 MS ומזה רמת ניגודיות ומה יותר טוב למסך למחשב תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by saar200,

האם הgt הרבה יותר חלש מ-gtx ? ואיך הGT בתור כרטיס לפיזיקה יהיה עם כרטיס ראשי 5770

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by DeZire,

מה יותר חזק ה HD3870X2 או ה 9800GTX ?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.