עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ש נ י צ ק י,

מפרט בצד דרייבר 12.6 wait for vertical refresh = always on opengl settings = triple buffering ועדיין vsync לא עובד, מה אני מפספס?

2. Started by Cyron,

שלום מחפש לשדרג כרטיס מסך. מפרט מלא בחתימה. מעדיף כרטיס שלא מתחמם יותר מדיי, החדר של המחשב מאוד חם, רעש לא בעייתי.... בנוסף אני מחפש לשדרג מעבד ל-Q9XXX יד-2, צריך לקחת את זה בחשבון של צריכת החשמל ? מעדיף לא לשדרג ספק אם לא חייב. תודה.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by קלוקיי,

שלום, לאחרונה מאז התקנת הדרייבר החדש של כרטיס המסך, התחילו לי כל מניי בעיות תצוגה על המסך בעיקר כאשר מופיע הצבע האדום. הכרטיס הוא HD4870, והטמפ' שלו יחסית נמוכה 60 65 מעלות בזמן מנוחה. איך אני יכול לדעת שהבעיה היא בכרטיס? או שפשוט הדרייבר החדש שלו גורם לבעיות אלו?.. תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. היי יש לי מחשב הנועד לעבודות גרפיקה ברמה מקצועית , כרטיס המסך הוא AMD Radeon HD 7770 2GB בעל יציאת HDMI ו DISPLAYPORT וDVI. המסך שרציתי לקנות עבורו הוא Dell U2312HM עם חיבור DVI , VGA, DISPLAYPORT. השאלה שלי הוא לגבי חיבור הHDMI שאין במסך, מה הבדלי איכות בין החיבורים האלה? מה נקרא יותר ומה נקרא פחות איכותי... תודה מראש מני

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  5. בנדודי היקר החליט להרכיב מחשב חדש ונתקל בשאלת כרטיס המסך. אשמח לתשובה מהירה, תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by OferS16,

שלום, לאחר כשנה של שימוש בכרטיס ה6870 שיש לי(GV-R687D5-1GD-B) החלטתי שהגיע הזמן לחבר מסך שני בשביל MONITORING וכדומה אבל כשחיברתי את הכרטיס לכניסת DVI השניה שלי בעזרת מתאם DVI-VGA גיליתי שאני לא מקבל שום תמונה , גם כאשר אני מחליף את המתאם ואת הכבל ומנסה שתי מסכים שונים אני לא מקבל שום תמונה מהחיבור(גם כאשר אני מחבר את המתאם והכבל שאני משתמש בו במסך הנוכחי). הכרטיס נבדק בזמן הקניה שלו וראיתי ששתי החיבורים עובדים אך בדקתי זאת בוינדוס ויסטה אולטימייט שהיה לי בעבר אך כיום אני משתמש בוינדוס 7 HOME BASIC , יכול להיות שזו הבעיה(גם בהגדרות וינדוס זה לא מראה לי שום חיבורים נוספים וגם בדרייברים)?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  7. יש קטעים שאני נופל ל30 FPS, זה ממש ממש מציק, מהאתר can you run it עולה שמהעבד הוא הצוואר בקבוק.. אז מה אני יכול לבטל בשביל להקל על העניין הזה? את הפיזיקס? את השדו? מה הולך למעבד בזמן המשחק? או שאין ברירה אלא להשלים עם המצב?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  8. אני כרגע עם HD 5750 מחפש כרטיס שבו אני ארגיש הבדל מהותי יש לי מסך 23 מעבד 6 AMD ליבות עם 4 גיגה זיכרון סםק כח 450 HEC

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by 108SOF,

שלום לכולם, בניתי מפרט שכלל במקור כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI ומי שמרכיב לי את המחשב יחליף לי אותו לאותו הכרטיס רק מתצורת Diamond. מה ההבדל?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  11. במסגרת אחריות קיבלתי כרטיס 5850, מהדלקת המחשב וגם לאחר הפעלת הווינדוס המאווררים במהירות גבוהה ולא משתנה, הCCC מראה על 45-46 אחוז מהירות, אך כשאני מסמן Enable fan control( CCC), ומגדיר לדוגמא 20% באותו הרגע משתנה המהירות ל20 בבקר, אבל הרעש לא משתנה.. כנ"ל גם ל100% או כל מהירות שניסיתי. טמפרטורת הכרטיס היא 46-49 במנוחה יש פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  12. הי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב השולחני שלי (מפרט מימין) ב~600 שקל בערך. אין לי מניעה מלקנות יד שנייה (כך שהמלצה למשהו מדור קודם תהיה רלוונטית גם) אבל תמיד נחמד יותר לקנות חדש עם אחריות (החנות לא חשובה). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט וקריר יחסית (יעיל). השקעתי בהרכבת מערכת שקטה יחסית אז חבל לי לאבד את זה עם כרטיס רועש ב-Idle. יש לי מסך של דל "22 ברזולוציה 1680x1050. אני כרגע משחק בעיקר ב-SC2 ורוצה לשחק גם ב-COD ואולי ב-BF3. באופן כללי עכשיו כשיש לי מחשב שיכול לסחוב הייתי רוצה להתחיל לשחק גם במשחקים אחרים אז כדאי שהכרטיס יהיה רלוונטי גם עוד שנה. אני לא מצפה להריץ את המשחקים בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש אבל כן להריץ ברזולוציה הטבעית של המסך ובהגדרות בינוניות לפחות. מעבר למשחקים א…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם MSI HD 7970 חיברתי אליו 3 מסכים, האחד מסך מחשב סמסונג B2230 FULL HD, השני מסך מחשב סמסונג 2243BW והשלישי מסך טלוויזיה 40 אינץ של סמסונג LA40A451 השאלות שלי הן כאלו : 1. איך אני יכול לקבוע שהרזולוציה תשאר במסך הראשי שלי שהוא הFULL HD B2230 ? בגלל שהרחבתי את השולחן עבודה הרזולוציה נקבעה לפי הרזולוציה של המסך עם הרזולוציה הכי נחותה. פשוט אם פתאום אני רוצה לשחק משחק עם רזולוציה של FULL HD אני לא אראה אותו בשיא האיכות. יש דרך להגדיר את זה? 2. איך זה שהטלוויזיה שלי ה-40 כן תומכת ברזולוציה של FULL HD אבל היא HD READY 3. אפשר איזה הסבר או מדריך על ה-Eyefinity display? אין אני משתמש בזה? התעסקתי עם זה וזה רק הפך לי את הכיו…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  14. אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי שני מסכים (dell u2311h & samsung led 46'') בצורה חלקה בצפיית תכני 1080P, ולגביי הגיימינג: בעיקר משחקים כגון call of duty,starcraft, לא מדובר בגיימר כבד, אבל כן מעוניין שזה ירוץ ברזולוציה גבוהה בצורה חלקה... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BoOoM2008,

שלום לכולם, שאלה לי אילכם.. במידה ויש כרטיס א' לדוגמה, שהוא חזק מכרטיס ב' - במבחן הספציפי הזה, ניתן לקבוע איזה כרטיס טוב יותר? האם - "Unigine Heaven" הוא לא סתם אפקט - DX11 כמו שמתואר והוא דבר שנחשב שתופס יותר מאשר אחוז ממוצע ב- TPU? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Goldenmario,

יש לי בחדר מחשב ישן שאני רוצה לשדרג, ו HTPC בסלון, עם כרטיס מסך HIS HD5770, שעובד כבר 3 שנים עם אותו מפרט. היום קיבלתי את הכרטיס מסך שקניתי בהמלצתכם - MSI R6850. ואני בהתלבטות אם לשים את הכרטיס מסך החדש (MSI R6850) במחשב החזק יותר ולקחת את ה HIS HD5770 למחשב שבחדר, או לשים פשוט את הכרטיס החדש במחשב בחדר. *ב- 2 המחשבים אני משחק משחקים כבדים. מפרטים: המחשב בחדר: ספק כוח: Ci-Power PFC Active 500W DSA500S-G לוח אם: ASUS P5QL SE מעבד: Intel E8400 זיכרונות: NCP DDR2 2GBx2כרטיס מסך: (כרגע אין) HIS HD5770 / MSI R6850 המחשב בסלון (HTPC): ספק כוח: HEC PFC Active 600W 600DRAT לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 מעבד: Intel i5 750 זיכרונות: Mushkin DDR3 2GBx2 כרטיס מסך: HIS HD5…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  17. שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך מסדרת Quadro לצרכי עבודה עם תוכנות גרפיקה שונות, הכרטיס צריך להחזיק היטב בהגדרות מקסימליות של תוכנות כמו 3D Max, Maya, Cinema 4D ועוד.. אני אולי אצטרך לשדרג עוד כמה חלקים בעקבות השדרוג של הכ.מסך, זהו המפרט שאני עובד איתו כרגע: - i7 2600 3.4 - Kingston 8gb memory - Geforce 570 gtx במידה ואתם רואים לנכון לשדרג חלקים מסויימים כדי למנוע צוואר בקבוק בבקשה תציינו אותם. אני רוצה להשקיע בכ.מסך איכותי שיתאים לשימושים שציינתי מבלי להתחשב בתקציב, חשבתי על הכרטיסים של Quardo מסדרות 4800/5000/6000. אני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שיש אלא את הכרטיס שיתאים למה שאני צריך ותו לא. הכרטיס מיועד נטו לעבודה ולא למשחקים. אני אשמח לקבל כל עצה/המ…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by alex321,

שלום אני מתלבט בין שתיי חברות שונות האחת HIS הכרטיס עולה 847 שח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2199 השני הוא של SAPPHIRE עולה 815 שח http://www.tms.co.il/product/8827 לכרטיסים יש קירור שונה מה כדאיי? מה נחשב יותר טוב (מבחינת קירור,טמפרטורה) תודההה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by drok!,

היי יש לי מחשב דיי ישן (שבינתיים הספיק לי...עד שניסיתי להריץ skyrim.... ) מפרט : מעבד - (E5400(2700 MHz (לא יכול לעשות OC דרך bios , כנראה שהלוח לא תומך) לוח - Gigabyte GA-G41M-ES2L כ.מ - GeForce 7800 GT 3G זכרון ואיזה ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500W אבל הוא יותר בכיוון 230W -.- (שאני מנסה להוסיף עוד מאוורר, הוא מתחיל להתחמם וכו...) (אוקיי אז אוליי לא קצת ישן....) בקיצור, אני חושב על לשדרוג בקטנה (אין לי ממש תקציב לחדש בינתיים) משהו כמו : HD6770 512MB DDR5 ב-470 שקלים וספק טוב.... השאלה היא האם שווה לי בכלל, או שהמעבד-לוח אם יהיו צוור בקבוק חזק מידי ואני לא ארגיש יותר מדיי הבדל? תודה.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  20. הכרטיס מסך הקודם שלי HD3870X2 הלך לעולמו,ואני מחפש חלופה זולה אליו שתיתן לי ביצועיים זהים או קצת מעבר למה שהיה לי הכרטיס החדש יורכב באותו מחשב,כך שצריכת החשמל וסוג החיבורים צריכים להיות זהיים הכרטיס מסך הוא לצורכי גיימינג התקציב שלי הוא לא ממש מוגדר,אבל בוא נאמר יותר משלוש מאות שקל זה כבר בעיה,כמה שיותר זול יותר טוב עריכה: אם כרטיס המסך תומך DX11 זה בונוס חשוב מבחינתי עריכה 2: לא משנה,הנושא טופל

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  21. ,שלום לכולם gigabyte gtx460 768MBקניתי מחשב מלפני שנה וחצי ויש לי כרטיס מסך של SLI עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס אחד נוסף בחודש הקרוב ולעשות מערך או לקנות כרטיס אחר לגמרי בתקציב של 1200 - 1400 כי אני רוצה שהכרטיס יעמוד בדרישות של המשחקים החדשים שיצאו השנה GTA V , NFS MOST WANTED כמו: אז מה לדעתכם עדיף , מה יהיה חזק יותר , עם או בלי המערך ?? פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 1200 חריגה מקסימלית: 200 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? GTA V , NFS MOST WANTED האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודע…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב פרטים על תקציב : 200$ - 330$ מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? : גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? crysis, cod, battlefield... - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegas, photoshop האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? כן הייתי מעוניין לבצע OC מפרט המחשב: מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 מארז: mid-size ATX (זה במחשב http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...=4160015#N1354 ) ספק כוח: seasonic ATX 12v 620W איזה…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. איזה כרטיס נחשב לחזק יותר מבין שניהם? ???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by DisCus,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בקרוב, ההתבלטות היא בין GTX560 TI לבין HD6950 2GB האטרקטיביים מ-TMS: http://www.tms.co.il/product/10602 http://www.tms.co.il/product/10197 המחשב החדש יכלול את ספק הכוח S12II-430 של Seasonic ואת המעבד I5 2320. אני רוצה לבדוק את שני הכרטיסים הללו לעומק ולבחון אותם בכל אספקט באשר הוא. לכרטיסים האמורים יש צריכה לא מבוטלת כמובן, לפי אתרי היצרנים מומלץ ספק כוח בעל 500W. עם זאת, אתרים כמו Tom's Hardware ו-TechSpot מוכיחים שאפשר להסתפק גם בספק כוח עם הספק נמוך יותר. ההעדפה שלי היא להסתמך על אתר היצרן, הרי לא מדובר בעניין של מה בכך וישנם שיקולים להמלצתם (מקדם ביטחון וכו'). HD6950 2GB צורך כמות חשמל נמוכה יותר (נכון לגרסאות הרפרנס), לכ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nadavshefer,

שלום יש לי שני כרטיסי מסך EVGA GTX 580TI כאשר המחשב במאמץ (משחק) אז אחרי כמה שניות המסך נהפך ללבן אבל המשחק ממשיך לרוץ מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים