עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tgen,

יש לי את כרטיס המסך (Radeon x1800 (512M אם זה משנה - הלוח אם שלי הוא P5LD2 של אסוס, המעבד-Pentium D ויש לי 2 ג'יגה זיכרון בחלק מהמשחקים הצללים מאוד מפוקסלים ונראים זוועה בלי קשר להגדרות הגרפיות - גבוהות ככל שיהיו... לא משנה מה יהיו ההגדרות - הצל יישאר מפוקסל בדיוק באותה צורה! אם זה במשחקים חדשים כמו call of duty 4 ואם זה במשחקים ישנים כמו trackmania! הדרייבר של כרטיס המסך, הדרייבר של הצ'יפסט (אם זה משנה) וה- directx מעודכנים לגמרי וכבר אין לי ממש רעיונות מה יכול לגרום לבעיה... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. יש לי GeForce 4 MX 4000 הוא היה בסדר גמור הלוח שלי זיהה אותו ללא דרייבר. כשהורדתי והתקנתי את הדרייבר שלו, כי מישהו אמר לי שזה יעשה אותו יותר מהר אז נכנסתי היום ל- ‎Serious Sam ומשום מה התמונה נמרחת כל הצבעים שבמשחק מטושטשים ויש מין כתמים כאלה. מה אני יכול לעשות? ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חודש הבא ואני ממש לא בטוח מה לעשות לגבי הכרטיס מסך. ממה שהבנתי בסוף השנה NVIDIA משחררת סדרת כרטיסי מסך חדשה, GTX 800 / MAXWELL ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך חזק, ככל הנראה GTX 770 או שעדיף לי לקחת כרטיס מסך חלש יותר לדוגמה R9 270 או GTX 750 TI או כרטיס אחד מומלץ. ואז כשתצא הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך לשדרג לאחד חזק יותר מהסדרה החדשה? ככה אני יוכל לחסוך את הכסף של הספק כוח ושל ההפרש של הכרטיס מסך ולקנות אחד חזק יותר כשהסדרה החדשה תצא. מה לדעתכם עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by koby058,

שמעתי מאיזה מוכר שהכרטיסים שלהם חוזרים בהמוניהם (בעיות בקבלים ובעיות ביצור) מישהו יודע על זה משהו?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by Little SAVAGE,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים במחשב מבוסס i5, והפריט האחרון החסר לי להשלמת המפרט הוא כרטיס המסך. אני משתמש במסך 19 אינץ'. אני מעוניין שכרטיס יהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה. שיהיה אפשר להריץ בו סרטים באיכות גובהה וגם פוטושופ מדי פעם. איזה כרטיס מסך יהיה המשתלם ביותר עבורי? אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by ilay22,

במשחקים כבדים (FARCRY2, CRYSIS) יהיה מורגש הבדל?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by gilad_b,

שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך בישביל סירטי HD זה הדבר היחיד שבישבילו אני צריך עכשיו שאני רואה סרט התמונה מקרטעת איזה כרטיס מסרך אתם ממליצים לי ליקנות לא צריך יקר המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה http://img187.imageshack.us/img187/4...6150544571.jpg תודה רבה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by TAMIRRR013,

שלום!! יש לי שאלה אני ולך ליקנות את הכרטיס zotac 9800gtx+ במחשב החדש שאני קונה ויש לי שאלה! הכרטיס מיתחמם מהר? כמה לדעתכם יהיו לי מעלות עם מארז nzxt tempest ועם הכרטיס הזה של zotac הקירור יספיק? עוד שאלה עם הכרטיס יגיע ל 65 במנוחה ו 70 במאמץ זה יכול לסכן את הכרטיס או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

אני צריך לקנות כרטיס חדש ואני חושב שמבחינת מחיר/ביצועים ה 6600GT הוא הבחירה הנכונה אבל לא מצאתי כלו שתומכים AGP אני צריך שזה יהיה AGP בגלל שאין לי PCI-E על הלח

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  10. עמכם הסליחה על שאלה זו.. אבל, אני צריך לדעת מה הגובה.. כי יש לי כוננית מעל.. תודה..

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  11. Started by shenig,

האם כרטיס מסך X16 יכול לפעול ב- X1, X4, X8 ? או צריך כרטיסים יעודיים לזה, ואם כן האם קיימים ? בתודה, shenig

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by Mortar,

לפי מה שאני הבנתי הSLI שעכשיו כולם מדברים עליו זה פשוט חיבור שני כרטיסי מסך ללוח אם אחד וע"י כך הביצועים באפליקציות גרפיקה ומשחקים יעלו. למה לעזאזל עושים דבר כזה? לא מספיק שכרטיסי מסך הולכים ונהיים יקרים יותר והמשחקים הופכים קשים יותר ויותר להפעלה חלקה אז גם עכשיו צריכים לקנות עוד כרטיס ? לפי דעתי זאת פשוט הליכה אחורה בטכנולוגיה, במקום לפתח כרטיסי מסך חכמים ובעלי ביצועים טובים פשוט דוחפים עוד כרטיס ללוח, תארו לעצמכם אם זה מה שהיו עושים כל פעם שהיו רוצים להגביר את מהירות המעבד... אולי גם נשים שני לוחות אם במארז ?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. "17 מסך של לפני שנה, מסוגל להריץ עד 1600*1200 60MHz... לא מוצא דריוורים בשום מקום, כנראה חברה לא מוכרת... תודה. :saint:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם , ראיתי מס' תגובות כאן שציינו שלכרטיסים איכותיים עדיף "להצמיד" מסך איכותי וגדול עם רזולוציות גבוהות . לא רציתי להתערב בדיונים אז אני פותח ת'רד בנושא . לא הבנתי מה בדיוק הקשר בין גודל המסך והרזולוציה הטבעית שלו לבין איכות הכרטיס ? כלומר , למה ממליצים מסך גדול עם רזולוציה טבעית גבוהה עבור כרטיסי HIGH END ? אני לא כל כך מבין במסכי LCD , אבל מה , לא ניתן לקחת מסך 19 אינץ' לדוגמא ולהגדיר לו רזולוציה גבוהה יותר שננצל את האיכויות של הכרטיס מסך ? או שבמקרה כזה של הגדלת הרזולציה , פשוט יהיו פסים שחורים בצידי המסך ...?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

שלום לכם. ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1. ליציאת TV מחוברת TV כמובן. הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ. כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. דבר ראשון, יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס בnewegg.com. על מה אתם ממליצים? מה עם הXFX 8600GT XXX 256MB?

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

בכוונתי לקנות GF4 4200 של LEADTEK אך לא באינטרנט (מניסיון מר) משהו יכול להמליץ לי על חנות באזור ראשל"צ - רחובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Armageddon1,

המערכת שלי 2 ארד דיסקים מעבד 1.6 לוח אינטל הכרטיס מסך radeon9800np HEC300ART יספיק לי להכל

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  20. Started by pc student,

חברה קנו לי כרטיס מסך חדש gainward fx 5200 אבל עם חצי pcb הוא נתן ציון של 3600 בטרידימארק 2001 (לא se ועם מהירויות סטוק)

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by Battlefield man,

שלום יש לי שאלה קודם כל מה יותר חזק .מה יותר טוב בכלל ומה אם crossfire x1900 האם 7900 gtx oc הוא התשובה ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שנייהם באותו מחיר): Gigabyte Radeon 4870 512MB Sapphire Radeon 4870 512MB עבור שימוש במשחקים על מסך "22. האם יש איזשהו יתרון לאחד מהם על השני ?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by E_XeQuit,

אז ככה, עכשיו יש לי Gigabyte HD4850 עם המאוורר של זלמן. אני חושב להחליפו ל HD4870, בכמה לדעתכם יתומכר ה HD4870 לאחר הירידת מחירים בארץ ? http://hwzone.co.il/news/1228918029/38331/ שאלה נוספת הוא יתאים למפרט שלי (בצד) ? והספק יסחוב אותו ? תודה לעוזרים !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ms,

אני מעוניין לקנות במחיר טוב כרטיס מסך או radeon 9200 לא se או radeon 9600 לא se או geforce fx 5200 או geforce fx 5600 או geforce fx 5700 ואני רוצה למכור geforce 2/mx400 עם 64 מגה בייט תודה מראש

• 2 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.