עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by haim855,

היי שלום לכולם.. רכשתי תכרטיס מסך הזה http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=290CE20E-681E-43C1-9A60-3D3BF65ECFCB〈=eng אני מחפש עבורו ספק שיתאים בתקציב הכי נמוך שאפשר העיקר שיחזיק שיספיק.. מעבד שלי הוא i5 4590 8 gb לוח אם msi z87 gd65 gaming ספק נוכחי ליברטי 500w על הדרך מישהו הציע לי ספק הזה ב300 שווה? (בתקווה להוריד אותו גם ל250 חח) הוא טוען שהוא חדש בקרטון ויש עליו אחריות אשמח לתשובה לגבי הספק הזה או ספק אחר לרכישה תודה רבה חג שמח

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי יש לי GTX260 192 שעשה בעיות וצרבתי ביוסים שונים, הביוס המקורי נמחק בטעות ועכשיו הכרטיס דפוק עוד יותר אני צריך מבעלי GTX260 SP192 שיכנסו ל GPUZ ויוציאו העתק מהביוס שלהם ויעלו אותו כאן לאתר ( ב RAR או ZIP ) הכרטיס הספציפי שלי הוא PALIT, אבל אני חושב שכל חברה אחרת תתאים... תודה !.!

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by cyberX,

אח שלי רוצה כרטיס מסך חדש למחשב שלו וזה המפרט שיש לו CPU : DualCore pentium D 925, 3GHz mother board : GA-945GZM-S2 GPU : GF 7300LE 256MB 2 גיגה זיכרון 800 האם בכלל אפשר לחבר את הכרטיס בלוח אם הזה ? והשאלה היא אם נגיד הוא יחליף ל-9600GT או 3870HD אז זה יפעל כמו שצריך או שהמעבד יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by Holy,

מי עדיף? האם עדיין NVidia סובלים מבעיות דרייברים ב-Vista?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by TIMI,

מה עדיף מבין השניים שמצויינים בנושא של ההודעה??? לפי דעתי הרידאון, בכל מקרה רציתי דעה נוספת... ותנו לי גם בערך טווח מחיר של הרידאון... תודה...

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. שלום אני עומד לרכוש כרטיס מסך שני יש לי כרטיס מסך ראשון Radon5970 ועכשיו אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס GTX 480 או את Radon5870 מי מהם יותר חזק ויתן לי שיפור משמעותי בגרפיקה במשחקים ובסרטים הרדון עולה 2000 שקל וגם הGTX480 עולה 2000 ויש לו יותר זכרון מהרדון בבקשה תשובה ותודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gadits,

שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להודות ל americium שבכלל נתן לי את ההזדמנות להסביר מה שקרה כאן קודם היום בבוקר אחי המפגר החליט שהוא מתנקם בי בגלל שאני לא מרשה לו לשחק יותר במשחקים על המחשב שלי וזה מה שהוא עשה: --------------------- דבר ראשון הוא הגיב בשמי למשתמש בשם דניס בצורה גועלית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191371.120 אני נמצא בפורום הזה כבר כמעט שנתיים ומעולם לא התבטאתי בצורה כזאת!! מה שכבר היה צריך להדליק אצלכם נורה אדומה אז דניס קודם כל קבל את התנצלותי הכנה דבר שני שהוא עשה ---------------------- פתח שם משתמש חדש בשם אסף לוץ (כאילו עשה פלוץ חחחחח חייבים להודות שיש לו חוש הומור לדביל) ואז הוא נכנס להודעות משנת 2002 והגיב כדי להקפיץ אות…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. Started by H.I.V,

בכל חנות שביררתי ה9800 NP הוא בא רק OEM ואין אותו ריטייל יש מישהו שראה אותו באיזה חנות שמוכרים אותו בריטייל?

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Shtupel,

כן...אני יודע שAGP כבר מת אבל אני מרוצה מהמחשב שלי ואני לא מיתכוון להחליף אותו בשנה הקרובה למה אני הולך לצבא...אז אני רוצה רק כאטיס מסך טוב....מששו ב850 ש"ח.. תודה!

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by vbwx,

מכרתי XFX 6800 XT 256MB PCIE עכשיו, הכרטיס עם שנתיים אחריות ממרדנית, וקניתי 8800GTS 640MB, ככה שהוא היה תקוע לי איזה חודשיים בארון בלי שימוש, ומכרתי אותו ב 250 שקל.. עכשיו, בכל מקרה אם לא הייתי מוכר אותו אתמול ב250 שקל אז עד שהייתי מוצא קונה אחר הוא כבר היה שווה 50 שקל! מה אתם אומרים על העיסקה?

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by IdolAdmin,

היי, עשיתי שידרוג השבוע למחשב וחשבתי שאוכל לדחות שדרוג של הכרטיס מסך אבל מסתבר שלא.. אז אני מחפש כרטיס מסך KSP\Start.pc תקציב 1200+- , אני מסתכל על ה GTX960 כאשר אני מתלבט אם אולי להשקיע עוד 300\400 שקל בשביל GTX970 ובכל מקרה אני צריך גם עזרה באיזה לבחור, חברה ודגם ספציפי מבניהם... המפרט המעודכן מפורט במפרט שלי, משחק בShooters מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה..

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  12. יש לי מחשב P4 3000Mhz 512 זיכרון וגיפורס 4 שאני רוצה להחליף שיחזיק שנה ככה.. לא משנה על איזה הגדרות העיקר שיעבדו משחקים חלק.. תודה!

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by צחי,

חיברתי עם כבל יקר מאוד (100 שח) מהכ.מסך לטלויזיה ואני רואה פיצוץ על הטלוויזיה, רק מה כשאני מפעיל סרט אני לא רואה (רק את הכתוביות אם אני מפעיל עם הרד לייט) ניסיתי בכמה נגנים (מדיה פלייר ורד לייט) ואני משתגע, כי במצב רגילך אני מצליח לראות הכל רק סרטים אני לא רואה על המסך

14. Started by Runny,

יש לי אפשרות לקנות מסך LCD של ViewPoint במחיר מעולה ממישהו שמייבא בעצמו. 19" ב1500 17" ב1200 לצערי אינני מכיר את החברה ואת איכות מוצריה ואין לי שום אפשרות לבדוק את המסך לפני הקניה. האם העניין כדאי ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי יחסית טוב את GW2, כרגע יש לי ATI RADEON 5770. אני מתלבט בין 4 אפשרויות אבל אשמח לשמוע על הצעה אחרת: 1. לא להחליף את הכרטיס. 2. להוסיף עוד כרטיס מאותו סוג בחיבור SLI. 3. לרכוש כרטיס של NVIDIA מסוג 550 TI. 4. לרכוש כרטיס מסוג ATI מסוג 7770 או 7750 או 6850 או 6870? אם יש לכם כל הצעה אחרת לכרטיס באזור ה-700 שקלים, או כרטיס שחורג מהתקציב אבל שווה את זה, אז אשמח לשמוע תודה, שי.

16. Started by amit123,

סתם עידכון למי שלא ידע...אני מניח שזה רק לכרטיסי dx9,אני לא ממש מתמצא בדרייברים של הכרטיסי dx10 החדשים אבל אני מניח שזה לא בישבילם... ושאלה...כל הדרייברים האלו שהיא מוציאה לכרטיסי דיירקס 9 משפרים משהו?הם לא הגיעו כבר לשיא היכולת?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  17. אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

קודם כל אני צריך הבהרה אם הבנתי את הדברים נכון, radeon 9800 יש בשלוש גרסאות: PRO NP SE נכון? אם אני מעוניין בSE, איזה סוג כדאי לקנות? (המליצו לי על הpowercolor) בקשר לדרייברים של אומגה והעניין של 256BIT/128BIT זה נכון שכל כרטיסי הSE הינם 256bit? בתודה מראש.

19. כשאני לוחץ אפילו רק על show 3D view זה מראה לי את זה ולפני כמה ימים זה לא היה ככה /: התקנתי את הדרייבר החדש 174.47 - יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה או שאין קשר? בכל מקרה, תעזרו לי עם זה(גם ככה אני מתחיל להתבאס מיום ליום על המחשב החדש הזה)

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by eliasfen,

מישהו יודע מה הסיבה שיש גלים על המסך ויש לציין שהמסך תקין.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Meturlal,

שלום! מסך ה-LG Flatron 795FT שהיה ברשותי התקלקל. שלחתי אותו לתיקון והתיקון נראה שיעלה יותר (יותר מ-500 ש"ח) מדי ולכן אני מעדיף לקנות חדש (המסך בן 4 שנים בדיוק ולכן אינו באחריות). אני לא מעוניין לקנות מסכים של IIyama ו-LG בגלל השירות הלא טוב בו נתקלתי (עם IIyama נתקלתי בחוסר יכולת לתקן את המסך ואם ה-LG, שהתקלקל עכשיו, נתקלתי בשירות לא רציני וגם במחיר תיקון יקר). האם מישהו יכול להמליץ על מסך טוב עד 1000 ש"ח (17 אינטש CRT), שיהיה אמין, וגם אם יתקלקל חס וחלילה, יהיה מי שיתקן ויתן לו שירות כמו שצריך. כמובן רצוי שהמסך יהיה איכותי כמה שיותר. חשבתי על Samaung או Mag - האם מישהו יכול להגיד לי אם השירות שלהם טוב והאם הם אמינים? (הבנתי שעל מסכי Samsung קבוצת חיון נותנת את האחריות ו…

22. Started by adamginz,

זה קורה כל איזה שעה- שעתיים וזה לא תוקע או כלום. הכרטיס שלי על סטוק כל הזמן. ועוד שאלה רציתי לדעת איך אני יודע איזה גרסאת ביום יש לי?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. זה לא מראה כלום ואז זה נותן הודעה "unexpected error" או משו כזה עם הסמל של directx בצד? wtf? לעוד מישו זה קורה?

24. Started by YemeniteCamel,

טוב בעקרון חשבתי לי (וקיבלתי השראה מXvertigo) אחרי שראיתי טמרפטורות מפחידות של הכרטיס שלי גם אחרי שעות של מנוחה (72 כרגע ולא שיחקתי בשום משחק מ6 בערב) שעדיף לי ואולי כדאי לעשות underclock לתדרים רק בדו מימד!!!. הכרטיס שלי גם ככה מומרץ מהמפעל אז למה לא להחזיר אותו לקדמותו בדו-מימד שהתדרים לא משנים.. אז קודם כל שאלה ראשונה - זה רעיון טוב בכלל? שאלה שניה- זה יבטל לי את האחריות? זאת אומרת, אל תגידו לי שלא יתפסו אותי או דברים כאלה, אם יש אפילו סיכוי קלוש שזה מבטל אחריות, אני מעדיף לא להסתכן.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  25. שלום לא מזמן הזמנתי מחשב מנועה מחשבים ובו כרטיס מסך GIGABYTE X300LE 128MB DDR 128 BIT איך אפשר לבדוק אם הכרטיס מסך שיש לי הוא אכן מדגם LE ולא SE ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.