עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  2. הזמנות שנשלחו אל נציגים של גופי תקשורת לא מותירות מקום לספקות או שגיאות נוספות: מפתחת השבבים תציג לעולם את שבב ה-Polaris 10 שלה ואת דור מעבדי ה-APU החדש שלה בתערוכת Computex הקרובה בטאיוואן אחרי המתנה ארוכה מאוד, חשיפת דור הליבות הגראפיות החדש והמבטיח של AMD סוף סוף מקבלת תאריך רשמי וסופי (לכאורה) – ה-1 ביוני 2016, בשעה 05:00 שעון ישראל. מפתחת השבבים הפיצה הזמנות לאירוע החשיפה שיתרחש במסגרת תערוכת Computex 2016 הגדולה בטאיוואן, שבהן מצויין בפירוש השם Polaris 10 – מה שאמור להוות את הליבה הגראפית (או דגם כרטיס המסך) החדשה לשוק הביניים, אשר תהווה זינוק משמעותי ביעילות וביכולת לעומת כל אשר קיים בתחום כיום. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%96%D7%94-%D7…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AlterEgo,

שלום, כיום יש לי מחשב עם מעבד AMD 3500+, ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 7600GT. אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך ל8800GT, ורציתי לדעת האם לא יווצר צוואר בקבוק בהתחשב בשאר המרכיבים שמיושנים יותר. האם זו רכישה מומלצת כשמסתכלים על המפרט. דבר שני, נהרס לי הספק כוח ולכן אני צריך לדעת איזה ספק כוח צריך בשביל כרטיס מסך כזה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by SilverFox,

יש לי כרטיס בילד אין ואני לא יודע איך אני ניפטר ממנו ואני רוצה לקנות את הכרטיס Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1#top ואני לא יודע אם הוא מתאים למחשב שלי. מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by Evyatar,

חבר שלי אמר לי שיש 7950X2 שהוא מזמין מחול שתומך בדירקט 10, הייתכן?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  6. אני סגור לחלוטין על הכרטיס הנ"ל. רק לא יודע של איזו חברה לקחת. מדובר בהפרשמי מחירים קיצוניים... אני מתכנן לבצע OC בכרטיס מסך. נראה שלTWITECH יש חתיכת אוורור רציני. אולי בגלל זה הוא עדיף למרות הקפיצה במחיר? INNO3D: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 830 שקל TWINTECH: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1683 1185 שקל, נראה מדהים.. כמו כן, יש גם של POINT OF YOU, עם מחיר של 1000 שקל http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 מה אתם אומרים? להשקיע וללכת על הTWINTECH או שאין שום טעם? אני מוכן לשלם יותר, אם זה שווה. היה לי בעבר כרטיס של INNO3D והיו לו בעיות התחממות מזוויעות..

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. הכרטיס יתחבר למסך מחשב 24" FHD ובמקביל לרסיבר ודרכו למסך LCD FHD בסלון (כרגע אין). רצוי מאוד יציאת סאונד דרך HDMI 1.3. רוב הצפייה תהיינה בריפים של MKV ובלוריי ב1080P. מדי פעם קצת משחקים ולא מעט עבודה על SOLIDWORKS. כיום יש לי NVIDIA 7300GS וחיבור קואקס לרסיבר. השאלה היא האם אני צריך לשדרג את כרטיס המסך או שניתן להסתפק במה שקיים כיום, ז"א, אם אני אחבר לו את הLCD בסלון, לא יווצרו גמגומים בשידור? ראיתי המלצות על סדרת כרטיסי ATI, מ2XXX ומעלה, אבל כמעט לכולם אין יכולת שידור TRUEHD, אלא בכרטיסים רק מHD4850 ומעלה. האם יש צורך בכרטיס כ"כ חזק למטרות שלי? נ.ב. יש ספק של 650W.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by rony1880,

היי יש לי התלבטות איזה לקנות מKSP, הדגם הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3531#ov או זה http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kDBMQo8MICJfpxEF רוני

9. Started by GanJaval,

לחבר שלי יש פנטיום 3 והקיצר כרטיס מסך מעפן יש לו ואני רוצה שהוא ישחק איתי קוד 1 ברשת וזה לא עולה לו במחשב אם הוא ישדרג את הכרטיס למשל ך redeon 9550 יש מצב הוא יוכל לשחק ? אני לא יודע ממש פרטים על המחשב שלו אבל הוא פנטיום 3 ואם כן איך זה יעבוד לו ? על כמה fps יעבוד לו ? יש לו ניראה לי 256 זיכרון

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by amitaihasnes7,

שלום אני קצת מבולבל. אני יודע שה-7600gs אמור להיות יותר טוב מ-6600gt. אבל אני רואה שה-6 עולה הרבה יותר מה-7 (אני מתעצל לכתוב את המספר השלם ;D)

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by Ashand,

היי אני שוקל לקנות את ה GTX 1080 וכמובן של חברת EVGA אף פעם לא היו לי בעיות עם החברה הזאת אני כרגע גר בסין והמחירים פה לכרטיסים הנ"ל הם: 4700 יואן שהם 2700 שקל ל : EVGA GeForce GTX 1080 ACX 3.0 5300 יואן = 3000 שקל : EVGA GTX 1080 FTW RGB LED FTW 5700 יואן =3280 שקל: EVGA GTX 1080 FTW HYBRID GAMING המארז שיש לי הןא של CORSAIR Carbide Series® Air 240 High Airflow מה אתם ממליצים? ד"א המעבד שלי כרגע עם קירור נוזלי צריך לקחת בחשבון מקום במארז כמובן...

12. Started by SnowBoard,

שלום.. אשמח לקבל דרייבר לכרטיס מסך - HD 5850.. מצאתי יותר מדי דרייברים אבל ראיתי שיש חדשים אבל אין לי מושג מה לבחור כי כולם אותו דבר.. וגם מדריך כיצד למחוק כללית את הדרייבר שמותקן לי עכשיו בלי בעיות, שישארו קבצים וכו'.. מערכת הפעלה- WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT דרך אגב הורדתי את העדכונים מSTEAM, כי הם מעדכנים אוטומטית דרייברים של כרטיסי מסך השייכים לAMD.. וגם אני לא יכול לפתוח את CATALYST CONTROL CENTER.. מישהו יודע למה? (ניסיתי דרך שולחן העבודה). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  13. שמתי לב שהקירור על הכרטיס(GAINWARD) נראה פחות מאסיבי לעומת אותו כרטיס של חברות אחרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by yitzik,

Nvidia/Amdמה יותר טוב ?,אם מה הכי נוח לעבוד,ואם איזה חלקים הם עובדים הכי טוב

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. שלום רב יש לי כרטיס מסך טוב בשם רדון 5970 בטח חלקם מכרים אותו בפסח שעבר הוא נחשב לכרטיס מסך הטוב ביותר כיום המצב שונה אבל אני עדין מרוצה אני רוצה משחקים בעלי גרפיקה מרשימה כדי לבחון תכרטיס מסך למה הוא מסוגל להגיע הסגנונות שאני אוהב זה פעולה יריות הרפתקות מכניות קיצור כול מה שעולה לכם בראש את המחשב אי מחבר למסך טלווזיה LEDLG 42 LH90 וחושב לי למצות תפונטיציל גם מהמסך וגם מהכרטיס מסך אם יעזור לכם יש לי מעבד I7-960 וזכרון 6 גיגה מחכה לתשבות תודה לעונים ושבוע טוב ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by Ivan Crazy,

האם כדאי לי לדשרג ולאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג ואני מעדיף כרטיס של Nvidia?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yoni321,

רציתי לדעת חבר שלי קונה כרטיס ויש לו יציאה של AGP 8X רציתי לדעת אם זה יעבוד טוב עם הכרטיס X850 XT PE

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום אני רוצה לגקנות מחשב ושמעתי שיוצאים או אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים gtx 260 gtx 280 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך האלה יצאו כבר ובאיזה חנויות? או שיש תאריך שהם צריכים לצאת? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by ackohen,

שלום, יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך 8800GT.. בזמן האחרון אין מה לעשות כבר מרגישים עליו את הפז"מ וחשבתי אולי במקום להחליף מחשב - אולי שווה ברמה מסוימת פשוט לעשות SLI? אז ככה - אשמח לתשובה אם זה כדאי בכלל.. ואם כן אז עם איזה כרטיס בדיוק (זהה לחלוטין?) ומאיפה בכלל אפשר להשיג היום... ואם לא - עדיין אשמח לתשובות לגבי הסעיפים הקודמים בשביל הידע הכללי.. אבל כנראה שאולי אמנע אם אבין שזה ממש לא כדאי / משתלם. תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by maphisto324,

שלום לכולם. החלטתי לשדרג מעט את המחשב, וכחלק, להחליף גם את כרטיס המסך שלי. הלוח שהכרטיס צריך להתאים לו הינו Gigabyte GA-K8NF-9, שאמנם ישן, אבל עדיין יש לו חריץ PCI-E. כעת יש לי GeForce 6600GT, והייתי רוצה כרטיס שיוכל להריץ משחקים מה- 3 שנים האחרונות בעיקר. אין לי מה לרוץ למשחקים מהדור האחרון לדעתי.. אני כן אדרוש שהכרטיס יוכל להריץ משחקים אלו ברזולוציה 1680x1050 (מסך מחשב 20") ואם אפשר גם ב-FHD (טלויזיה 37"). יש לי גם קירור די עוצמתי שהוספתי על הכרטיס שלי (ZALMAN VF900CU) כך שאשמח לכרטיס שאוכל להעביר אליו את הקירור, למרות שבהחלט לא חובה. לא יודע אם זה משנה, אבל שאר המפרט הינו מעבד Athlon 3000+ שאמור להיות מוחלף ל3800\4200 דו ליבתי, זיכרון- (3GB (DDR1 . וספק- 500W ג'נרי. אם…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  21. כיום יש לי XFX HD6870 1GB Black Edition (Oc X2 Crossfire) 2 כרטיסים כאלה שעברו OC מהחברה ועשיתי מהם CROSS FIRE והם בגלל זה גם נותנים לי 2GB.. עכשיו רציתי לשאול: א) כמה שתיהם שווים היום? ב)איזה כרטיס מסך בעל ליבה אחת מקביל מבחינת ביצועים ל2 הכרטיסים האלו ביחד? (גם של NVIDIA וגם שלAMD)? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by Gohan,

השאלה בכותרת , פשוט אני יכול לקבל 1 ב150 שקל , שווה? אני צריך אותו רק בשביל הtvout אבל אני גם רוצה לדעת בקשר לביצועים תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. Started by big mam@,

איך המסך הבא? lcd philips 170c5 הוא 17" הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by shaybenmoshe,

שלום לכם, אמא שלי קונה מחשב חדש וכנראה שנקנה את http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239. ההתלבטות שלי כרגע היא האם לשדרג את לוח האם (שיש בו כרטיס OB HD2100) לאחד אחר שיש בו OB HD3000. (מGA-MA74GMT-S2 לGA-MA78LMT-S2, ההפרש במחיר הוא 13 ש"ח בסה"כ). המחשב לא מיועד למשחקים אלא לגלישה באינטרנט, אופיס והיוצא בכך. האם זה ישנה משהו בכלל? תודה רבה, שי

25. בונה-סרה אני רוצה להתקין 2 כרטיסי מסך שונים שכל אחד יעבוד בתורו 1 נבידייה 1 ATI פשוט יש כרטיס שעובד טוב יותר עם סרטי HD ושני עם סרטי DSL לכן מה יקרה באם אני יתקין 2 כרטיסי מסך שונים על מחשב ? עם 2 דרייברים שונים ? שכל אחד יעבוד בתורו ?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.