עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zadalbala,

ברשותי כרטיס מסך Geforce GT 635M בלפטופ. בהפעלת המחשב הכרטיס נמצא בחום של 40C לאחר מספר דקות מגיע ל-50C, ובזמן מאמץ (משחקים) מגיע ל-60 ואפילו 65 מעלות. לאחר מספר דקות חוזר לטמפ' של 50C. האם זאת טמפרטורה נורמלית? אם לא מה אפשר לעשות כדי לקרר, תודה ויום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. בעיה מוזרה בכרטיס מסך מדגם GTS250 בזמן בחודש האחרון חוויתי 2 קריסות (מסך כחול) כמו שרשמתי הבעיה קוראת באקראיות מוחלטת היום קראה לי קריסה שלישית החודש הפעם בהפעלת משחק מחשב, מה שגרם לי לחשוד בכרטיס מסך. הקריסות הקודמות קראו אחת לשבוע/שבועים סתם אפילו ללא הפעלת תוכנה ברקע סתם בשולחן עבודה. עכשיו הרצתי OCCT למעבד ראיתי שהכל בסדר בכל זאת עוברים דבר דבר הרצתי בדיקה לGPU עם בדיקת שגיאות לאחר כדקה של בדיקה נפתח לי מסך שגיאות, הפרמטים: בדיקת זמן כ 240 שניות. שגיאות כ 150,000. טמפרטורה 95. בכל הזמן הזה היו ארטיפקטים המאוורר על 100% למורות שהטמפרטורה לא הפסיקה לטפס עד שהפסקתי את הבדיקה לאחר כ240 שניות חיכיתי לקריסה למורות שזה לא קרה פחדתי להרוס את הכרטיס מסך, למורות שאני חושב שהכרט…

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by ArielMan1,

אהלן יש לי לוח אם ASUS P5Q PRO TURBO ומעבד Q9400 עם OC של 3.2GH כל ליבה ויש לי 8GIGA KINGSTON HYPER BLUE 1066 עכשיו אני יכול להשיג 6870CF לא משנה איך רק תגידו לי יהיה צוואר בקבוק? או שלא כדי בכלל ללכת על זה? ספק HES 700W CROGER 80+

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  4. שלום לכולם , יש לי משום מה בעיה עם המשחק RAGE שהתקנתי לא מזמן , ברגע שאני מגיע למוד של המשחק עצמו אחרי הסרטון של ההקדמה המשחק פשוט עובד לאט בצורה מגוכחת , כרטיס המסך שלי הוא Sapphire HD 6790 1GB והוא אמור לעבוד סבבה עם המשחק , התקנתי לא מזמן את הדריברים האחרונים וגם את ה directx לכן אני מתקשה להבין איפה הבעיה , המשחק עובד כל כך לאט שלוקח לו בתוך המשחק להעלות את התפריט של הsettings בערך חצי דקה , אני אשמח לעזרה תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yoni30900,

שלום לכולם, עשיתי BENCHMARK למחשב שלי (תוכנה בשם Heaven benchmark), והוא יצא ממש ממש נמוך לעומת BENCHMARKים שיש באינטרנט של GTX 570 וחומרה הרבה פחות טובה (למשל I5 במקום ה I7 שיש לי) האם למישהו יש מושג למה זה קורה והאם החומרה שלי תקולה? תודה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by spider272,

כדאי להביא ת כרטיס 7950 3GB? רוזולוצייה:16:10 1440X900 enermax 550 naxn

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ev,

הי, אני משחק ב- BATTLEFIELD3 MULTIPLAYER, ולפעמים המשחק מתחיל להיתקע (קופא לחלקיק שניה וממשיך), גם כשאני משחק באיכות גרפיקה נמוכה. לדעתי שזה בגלל הכרטיס מסך שלי אך אשמח לדעות נוספות... אם כן - תמליצו בבקשה כרטיס מסך שאיתו אוכל לשחק ברמת הגרפיקה הכי גבוהה של המשחק. מפרט מחשב: CPU: Intel i7-2600K Board: Intel DP67BG DDR 4G Graphics: ATI Radeon HD4830, 512M

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by sir f,

ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר, הכל הלך טוב ומנהל ההורדות (catalyst mobilty download) של AMD התחיל להוריד אותו, ואז הוא נעצר ב-85 MB מתוך 142, וטען שההורדה הסתיימה (כנראה נעצר בגלל כשל תקשורת). כמובן שהקובץ לא יכל לרוץ, כי הוא לא שלם. עכשיו, אני לא מצליח להוריד אותו כמו שצריך, כל פעם הוא נעצר שם, ולא ממשיך. כמובן שאני מחקתי את מה שירד (לא לסל מחזור), וכמובן שניסיתי להוריד שוב את הקובץ מהאתר של AMD, וכמובן שעשיתי restart. כלום לא עוזר. כל פעם הוא בכלל לא מוריד- מגיע מייד ל85 MB ושם טוען שההורדה הסתיימה. יש למישהו פתרון לעניין? איך אני יכול לעדכן את הדרייבר? מערכת הפעלה win 7 64 bit כ"מ ATI Mobility Radeon 5650 תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  9. אני רוצה להבין מה זה WDDM 1.1 לעומק ולדעת האם הוא מתאים לכרטיס מסך שלי ומה ההבדל בינו לבין WDDM 1.2. תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by omery000,

הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח. אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs) קישור לכרטיס מסך אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by klifOrd,

אז ככה יש לי כרטיס מסך GTX670 מעבד 3770K וספק 760W SEASONIC GOLD. האם אני יכול לחבר כרטיס GTX650 או שאני חייב עוד 670? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מדובר על מחשב נייד ועל כרטיס מסך מובנה מובנה - HD 4000 כרטיס מסך חיצוני - 7670M קחו לדוגמא את המשחק GTA IV יש לו BENCHMARK שמותקן בתוך המשחק, לאחר הרצה של הבנצ'מארק אני מקבל תוצאות של FPS מינימאלי מקסימאלי וממוצע אך הכרטיס מסך שנבדק הוא ה- HD 4000 . הבעיה כמובן היא ביצועים וזיהוי תקין של כרטיס מסך . הדריבר של ATI עובד בוודאות כמו שצריך ( לאחר עידכון של הדרביר לכרטיס מסך לגירסא שסמסונג הוציאו FPS עלה בצורה דרסטית במשחק COD 4 (מדובר על עשרות FPS ) המחשב מחובר דרך AC הספק של המחשב מוגדר על ביצועים מקסימליים וכן הגדרות מתקדמות מכוונות על ביצועים גבוהים תמיד . בדרייבר של ATI גם כן הגדרות על MAXIMUM PERFORMANCE .

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by vic07,

קיבלתי את הרושם שכרטיס המסך שלי נדפק - נתקע במשחקים, לפעמים נותן ארטיפקטים, ולפחות פעמיים גרם לBSOD... אבל השיא היה באחת ההרצות של FurMark - הכרטיס הגיע ל100 מעלות תוך שניות מההרצה, ובהמשך ל115 מעלות! אני לא יודע עד כמה הקריאה אמינה, אבל כשפתחתי את המחשב כמה דקות אחרי זה הכרטיס באמת היה רותח. אגב, המאוורר עובד ב100%, ויש גם מאוורר צד במארז שמזרים אויר על הכרטיס. הכרטיס אינו בOC כלשהו. עשויות להיות בעיות במימוש אחריות לדעתכם (מההבט הטכני)?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  14. אז ככה יש לי: מעבד Q9400 1333MHZ LGA775 6MB מארז+ספק 550W טרמנלטק דיסק קשיח 500GB WD+160GB WD צורב DVD LGX22 אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 1333MHZ G.Skill F3-10600CL9D-8GBNT 2X4GB בעלות של 243 שקל לוח אם לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 בעלות של 238 שקל כרטיס מסך אני חושב לקחת את 6450HD 1GB של גיגה בייט שעולה 248 שקל יש לכם הצעות יותר טוב לכרטיס מסך???אני יכול לשלם עד 300 שקל לכרטיס מסך למחשב אני פשוט רוצה להשמיש את המעבד החזק הזה ולא להוציא מלא כסף על המערכת הזאת. מיכוון שהמעבד עובד בתדר של 1333MHZ אני יכול לקחת לוח שיתמוך עד 1333MHZ וזיכרון שיתמוך עד 1333MHZ ובעצם אני לא מבזבז הרבה כסף ואני גם מנצל את המערכת עד הגבול שלה השאלה אם הכרטיס מסך חלש מידי להפעיל קרסיס 2 ובט…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by ItachiSan,

היי, הכרטיס מסך שלי שבק חיים (כנראה, אני לוקח אותו היום למעבדה לבדיקה). במידה ואני אצטרך להחליף אותו בחדש, מה כדאי לי לקנות? זו המערכת שלי: Intel Q9550 Gigabyte ga-ep43-ds3 ATI HD 4870 1GB Vapor-X A-Data 4GB DDR2 HDD 3 x 3TB Crosair 550W Dell e-IPS 2109 22" 1650X1080 1920X1080 (לא זוכר דגם מדויק) LG LCD אם אפשר אני מעדיף לא להחליף חלקים אחרים מהמפרט, וכמובן שאני רוצה לקבל מקסימום ביצועים במינימום מחיר. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן וסהלן, אהלן ביקום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך לעבודה עם תוכנות CAD (סולידוורקס, סולידא'דג, NX ודומיהן) תקציב 1000 שח +/ - אלו נתוני המחשב מעבד: intel i5 3.10 ghz לוח אם: lenovo is6xm win 32 bit, 8GB זכרון ספק כח: 240V מסך Fujicom FJ-2200-H שוקראן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by FroshA,

היי, יש לי כרטיס מסך ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. הטווח התקציב שלי הוא 500~1000 שקל. הייתי מעדיף משהו של nvidia geforse. עם 2 יציאות DVI וגם HDMI. הכרטיס מסך הוא לצורך משחקי מחשב. יש לציין שהלוח אם שלי גם כן ישן עם חיבור PCI-E2.(לא יודע עד כמה זה משנה..) מה דעתכם על Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ?

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  18. שלום לכולם, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך המתחבר לחריץ AGP ושעדיין ניתן לקנות אותו באחת מהחנויות בישראל ושמחירו לא יעלה על 400 ש"ח. וזוהי הסיבה: יש לי מחשב שולחני ישן יחסית אשר החלטתי להחיותו. לאחרונה התקנתי עליו חלונות 7 והוא עובד לא רע, אך יש לו קושי עם להריץ סרטים, ולכן חשבתי לצ'פר אותו בכרטיס מסך יותר טוב וכך גם להאריך גם את תקופת חייו. והבעיה היא שללוח האם אין חריץ PCI-E, אלא רק סלוט AGP. מפרט המחשב המדובר: לוח אם: Abit IS7 מעבד: P4 2.8 4GB :RAM תודה מראש.

19. Started by zivgev,

תודה. אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש שתפקידו העיקרי הינו הרצת משחקים "בינוניים" כגון heroes of might and magic 6 אני לא מעוניין בכרטיס של גיימרים כבדים או משהו בסגנון אלא בכרטיס בעל יחס עלות-תועלת טוב שיחליף את הכרטיס המובנה שהגיע עם המחשב ויתן מענה טוב למשחקים שכרגע עובדים אבל רצים בצורה קצת מקוטעת. להלן המפרט של המחשב שנקנה לפני כשנתיים: מעבדAMD PHENOM II X6 1055T (2.8GHz) 125W גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח-אםGIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 דיסק קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ צורבDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךמובנה במעבד מארז ANTEC SONATA 3 + ספק 500W תודה רבה לכל העוזרים! עמ…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. שלום לכולם, מקריאה בהרבה ת'רדים הבנתי שיש אפשרות לעדכן ביוס לכ.מסך וזה משפר את הביצועים , צריכת חשמל ,וכו' האם אפשר עזרה בכלים הנדרשים, בביוס שאני צריך לצרוב , וכל שאר הדברים, קראתי על זה קצת ברשת , אבל אני מפחד שהגרסא לא מתאימה או שאני יעשה דברים שלא צריך לעשות. הגרסא שברשותי זה msi afterburner gtx 680 stock 2gb תודה רבה אביחי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן, יש לי מחשב ישן עם Q9400 ספק SEASONIC 500W ו4GB RAM וכרגע יש לי 9800GT ומסך FULL HD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לשימושים הבאים 1) רינדור - אני מבצע רינדורים בSKETCHUP עם VRAY 2) אני כרגע לוקח קורס בתיכנות CUDA אז חשוב שיהיה כרטיס של NVIDIA 3) משחקים - מידי פעם אני משחק משחקים לא כבדים למשל STARCRAFT2 ,NBA ,MAX PAYNE 3 לגבי תקציב, אני בעצמי לא סגור במאת האחוזים על התקציב. הייתי שמח להבין מה הפערים בין האפשרויות מ500 עד 1000 ש"ח מבחינת רינדור, אני זוכר שקראתי מתישהו שכמות הזיכרון בכרטיס הוא פרמטר חשוב ברינדור, זה נכון? תודה על העזרה! איתי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by spider272,

כרטיס מסך טוב ואיכותי לגיימינג רוזולוצייה:1440X900 ספק:enermax naxn 550 מישחקים:כל מה שיצא על הגרפיקה הכי גבוהה..black ops2//gta//farcry 3//batllefiled 3 חשבתי על 6970 או 7950..שיש הבדל של כ800 שקל במחיר וכימעט אותם ביצועים..אך אני חושש מהספק כוח.. המיפרט: E7500 EP45 UD3LR 3HDD 1CD 6GB

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האם הכרטיס מסך יעבוד לי מחשב Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI דחוף http://www.siz.co.il/my/nmyjzztm2ljg.png

25. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא בטוח שהשאלה קשורה לפורום זה, לכן אבקש להעביר למקום הנכון. כאשר אני מחבר את המחשב שלי ל TV עם כבל HDMI באופן ברירת מחדל הקול שיוצא מהמחשב עובר דרך הכבל HDMI ל TV בעזרת הכרטיס קול המובנה של הכרטיס מסך (במקרה שלי GTX550TI) במקום שהקול יעבור דרך הכרטיס קול בלוח אם השאלה שלי היא איך לשדר את הקול גם דרך הכבל ל TV וגם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם לרמקולים של המחשב תודה על התשובות מראש...

• 2 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים