כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר איך בפירוט בבקשה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך LCD בגודל 17" שיהיה איכותי למשחקים וסרטים... האם קיים 19" בסביבות ה 3500 ?
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רציתי לחבר וידאו ולהריץ את הסרטים במחשב.. זה אפשרי ?!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממבינים: סדרת ה- TI4200 מקבלת בממוצע ב 3DMARK2000 בין 10000 ל- 11000 נקודות שלי מקבל רק 7200 יותר מזה, הNBA 2003 עובד אצלי לאט חסל על הזמן, להערכתי בקצב של 15 FPS וכן, התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים. מישהו יודע למה??
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (מכיוון שהוא פשוט גרוע) אבל הבעיה שהתקציב שעומד לרשותי הוא רק 500 ש"ח ולפי מה שבדקתי הכרטיס היחידי שעומד בגבולות תקציבי הוא GF4 MX440 ולפי מה שראיתי באתר זהו כרטיס לא ממש טוב... אז תמליצו לי לי בבקשה על איזשהו כרטיס שעומד בגבולות תקציבי בבקשה (ממש חייב כרטיס חדש) ??? ???
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני הפעלתי את המשחק sof2 וseruios sam 2 כמו שאני מבין הם אמורים ליתמוך בtruform אני רוצה לדעת אם אצלכם למי שיש רדאון 8500 ראיתם את ההבדל בגרפיקה ואם ראיתם במקומות אחרים אז ציינו גם את זה יכול להיות שאני לא מפעיל את הטכנולוגייה הזו אז תסבירו איך להפעיל אותה וזה נוגע גם לגבי טכנולוגיית ה-smartshader מצפה לתשובות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD משיקה באופן רשמי את כרטיס המסך Radeon RX 7600 XT 16GB על מנת להתחרות על ליבו של אחד מפלחי השוק הגדולים של גיימינג במחשב הנייח - לקחנו את כרטיס המסך מדגם Sapphire PULSE לביקורת על מנת לדעת כמה נכון היה המהלך הזה של AMDלכתבה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
- 1 follower
-
-
דחוף חברה 1. מה למשל ההבדל כבר בFPS במשחקים (גדול/קטן/קטנטן) בין ASUS GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E שעולה לי שם 1415 שקל לבין BFG GeForce 8800GT OC 512MB PCI-e 2.0 שעולה 1390 אם ההבדל קטנטן אז אני אקח את האסוס כי אני רוצה שהכרטיס יהיה כמה שיותר קר (מה שגם יאפשר לי להנמיך את אחוז פעילות הקירור וככה יהיה יותר שקט) 2. מה ההבדל בטמפ' בין הכרטיסים בערך? (אל תמליצאו לי על פליט ודברים אחרים, אני גר בחיפה אז אני קונה בנעה ומשתלם לי לפי שיקולי שלי לקנות אחד מהכרטיסים שלמעלה) צריך תשובה מהירה ועצות או משו.. ואם אני פועל בכלל נכון.. (אני רוצה שקט!! -> ואין תקציב לקנות קירור)
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כדאי לקנות כרטיבס ישן מול כרטיס חדש לדוגמא GTS8800 עולה משהו בסביבות 350 ש"ח שום כרטיס חדש לא תואם את הנתונים שלו ולא את הביקורות שהוא קיבל הגישה נכונה? תקנו אותי אם אני טועה תסבירו לי אני חדש בתחום מיועד לשידרוג המחשב שלי נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM שאלה נוספת אם כרטיס מסך תומך ב DIRECTX 10 זה אומר שמשחקים של 11 לא יעבדו עליו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב חדש עם וינדוס 7 64 . Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray -מעבד. Gigabyte GA-P61-USB3-B3 -לוח אם. Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai -ספק. Kingston 4GB DDR3 1333 -ספק כח. Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3-הארד דיסק. SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDM-כרטיס מסך . זה המחשב . המחשב נתקע לפעמים בזמן שאני גולש באינטרנט ואז המסך נכבה ונדלק ומופיעה לי הודעה . בגלל שהוינדוס ברוסית זה לא יעזור שאני יעלה לפה תמונה אז אני פשוט יתרגם את מה שרשום . "וידיאו דרייבר AMD DRIVER הפסיק להגיב והופעל מחדש בהצלחה" זה קורה בגלישה באינטרנט וגם המחשב נתקע לי כמה פעמים במשחקים ואחרי כמה זמן שוב המסך נכבה ונדלק אבל הפעם בלי הודעה . הורדתי מהאתר של AM…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
והוא צריך להיות מותאם למשחקים כלומר עד 8MS עד 3K
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קראתי את כול הרעיונות האלו על הסבת ה 9500 ל 9700 והתייעצתי אם אבי שהוא חשמלאי כבר למעלה מ 30 שנה והוא אומר שהמוד הזה הוא דווקא לא בעייתי או קשה בכלל כל מה שצריך להיזהר ממנו זה לא לסרוט את המשטח הירוק אבל מאוד מוזר לי שזה כ"כ פשוט האם אילו באמת כרטיסי 9700 שפשוט לא עברו מבדקים ולכן האיטו אותם בכדי שאם יעברו מבדקים? האם הנגד הקטנציק ההוא זה באמת כל ההבדל הפיזי בין שני הכרטיסים מלבד הזכרונות? ואם כן אז למה ati לא עושה recall לכל הכרטיסים ברגע שהבינו שהם מרמים ולוקחים משהו שהיה רע והפכו אותו למוצר?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
6800GS של Gigabyte 6800GT של ASUS מה אתם אומרים? הבדל של 50 שקל.
-
- 15 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רק רציתי לעדכן אותכם שיצאה גרסא חדשה לדריברים של ATI לצערי, לגרסת ה XP64 BIT אין גרסא חדשה... (ויש לי קצת בעיות) www.ati.com צד שמאל, למטה... תהנו יניב
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש הבדל בין כרטיסי מסך שונים באיכות ה tv out הרזולציה על גבי מסך הטלויזיה ואם אתם ממליצים על כרטיס מסך עם tv out טוב ובמחיד סביר בתודה xoox
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
היי חברה מה אתם אומרים על הכרטיסים האלה BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 חברה טוב , מתאים לתווך הארוך , האם צריך לצאת כרטיס יותר טוב בזמן הקרוב משהו בסביבות המחיר הזה (1990"ש"ח) האם שווה להוסיף עוד כמה מאות ולקחת 640 MB ואולי עדיף EVGA nVidia GeForce 8800GTS 640MB 2DVI/HDTV PCI-Express רק פה זה Clock: 500 MHz וב.. BFG 675MHz (vs. 650MHz תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש איזה חיבור בקופסא: http://eliad.org/viewer.php?id=1270209980.jpg צריך לחבר אותו לאנשהו??
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הוא הציע לי גם את GTX 970 ב1550. אני מתלבט בין שניהם בתכלס זה עניין של תקציב, אלה מחירים טובים או שהוא שחט אותי?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הינה לינק למודעה למי שיכול לעזור תודה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104023.new&lastaction=post#new
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וכמובן אני בדילמה איפה לבזבז את הכסף. עדיין לא החלטתי אם ללכת על חדש או משומש. אשמח אם תוכלו לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב אל החלש מבלי להתעסק בכלל כרגע בעלויות שלהם. נניח כי כולם עולים כרגע אותו הדבר. עדיף בשלב זה גם להתעלם מיכולות ה OC שלהם. (אשמח לשמוע גם אם יש לכם טיפים לגבי OC ומודינג, אבל אנא עשו זאת בנפרד כי אני ממש לא מתלהב לעשות OC לכ. מסך). X850 XT PE 7600GT 6800ULTRA X800GTO 16 X800GT0 2 תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס GT680 של nvidia. באחד הפעמים קיבלתי מסך כחול, ומאז הכרטיס לא לגמרי עובד. זאת אומרת, אין את רזולוציות הגבוהות, ונראה שאני עובד ב safe mode. בdevice manager אני כן רואה את השם של כרטיס מסך, אבל יש סימן קריאה ליד. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, כולל הסרה מלאה. וגם פירמוט, אך עדיין אותו דבר. האם זה הזמן להרים דגל לבן? או שיש עוד בדיקה שאפשר לעשות, לצערי אין לי עוד מחשב זמין לבדיקה. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איפה אני יכול לכנות כבל D-SUB To 5 BNC ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שיש הבדלים בין מחיר של כרטיסים של ATI בין הדגמים עם התוספיות הללו בסוף, ורציתי לדעת מה ההבדל ובאיזה סדר עדיפויות הם?
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-