כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
http://tw.giga-byte.com/products/ati_9000.htm שווה פחות מ-500 ש"ח?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה הרץ זיכרון 256 לא יודע איזה(מישהו יכול להגיד לי איך בודקים) לוח אם של פנטיום ומסך רגיל של proview זה מתאים למחשב שלי?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
מה יותר מהיר??? :AR15: :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Does anybody know if this card and its drivers are good with ELSA 3d glasses(like NVIDIA stereo view?)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש לכרטיס בעיות עם לוחות שעובדים ב OC ? ( ידוע ש GF3 עושה בעיות אם עושים OC דרך הלוח אם - שינוי של ה MULTIPLIER ) ועוד שאלה - מה עדיף - דרייברים של ATI או GIGABYTE ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אנשים טובים באמצע הפורום, אנא עיזרו לי להחליט! הכרטיסים הם: Gigabyte RADEON 9000 Pro - ב- 621 ש""ח , לא כולל משלוח כי זה קרוב אלי.. ו- ATI Radeon 8500LE - ב- 700 ש""ח כולל מישלוח, כי זה רחוק... ראיתי כל מיני השוואות, ובין שני הכרטיסים יוצא הבדל של בערך 6 פריימים לשניה, ו 800 נקודות ב 3DMark 2001SE. אני צריך שתעזרו לי להחליט מה לקנות? תיתחשבו בזה שה 8500 הוא מ KSP שאמרו לי כבר שבועיים שיהיה להם ואין (במילא אמרו פה ושם מילים לא יפות על חנות זו), ובהבדל המחירים... :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים, מה אתם אומרים?! מה יותר משתלם לקנות ?? ת'אמת חשבתי לקנות את ה LEADTEK אבל אמרו לי שגם ה9000 מצויין ומבחינת מחיר זה בכלל מוצא חן בעיניי... האם השינויים בין 2 הכרטיסים הם כל-כך קריטיים?! תודה לעוזרים, גיא.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה הוא מדורג במשפחת הכרטיסים RADEON, לאיזה ביצועים הוא מגיע, האם הוא מתעלה על חלק מכרטיסי הTI ועוד כל מיני הערות מועילות יעזרו לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה מגיע בשקית? ואיך הביצועים שלו? נראה לי אני יקנה אותו יחד עם מעבד אתלון 64 2800 והלוח של גיגהבייט .
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ערב טוב חברים יקרים.. כן כן הגיע הזמן להחליף את ה Geforce 4 MX 440 הישן שלי ולהחליפו בכרטיס חדש. "שמתי עין" על הכרטיס הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 מה אתה אומרים עליו? מה מהירות הליבה שלו? מהירות זכרונות? איך הוא ב OC?יש לו פוטנציאל? הם תיהיה לי תמורה מהכסף בביצועים? אם לא, יש ברשותי 650 ש"ח האם זה הכרטיס הכי משתלם במחיר הזה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עריכה: הרגע שמתי לב שזה לא נכנס בכותרת, הכרטיס השלישי הוא: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X אהלן חברים (: החלטתי לשדרג את כרטיס המסך לחדש, ואני מתלבט בין ה-3 שבכותרת. המפרט הנוכחי כולל: I5 2500k @ 4.2 GHz Asrock Z3 Pro 8GB Ram Antec Neo Eco 620W Dell UH2312HM השימוש העיקרי הוא משחקים. זה כולל משחקים מכל הסוגים וכל הז'אנרים כמו GW2, AC4, BF4, Crysis 3 וכו וכו... רעש הוא משהו שמפריע לי רק קצת, מהבחינה שאני לא אוהב לשמוע מטוס סילון בזמן שאני משחק, אז כל עוד זה לא משהו ממש מרעיש - אני בסדר עם זה. קירור זה משהו שכן חשוב לי כי אני ממש אוהב לראות טמפרטורות נמוכות על הכרטיס. אחרון חביב, אני אוהב לעשות ממש קצת OC, יותר בשביל הכיף שבזה, מאשר בשביל להשיג ביצועים רציניים בעזרת OC. אז …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי היום תכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB מTMS אני עשיתי מעבר מכרטיס מסך הישן שלי: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הGIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB האם הוא יסחוב לי משחקים חדשים חלק? אני משתמש ברזולוצית מסך 1920X1080FULL HD 1080P האם יש לו בעיות התחממות או רעש?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
GIGABYTE RADEON X1950XTX 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6844 מול CONNECT3D Radeon® X1950XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977 מה ההבדל,האם אינם אותו דבר, האם הפרש המחיר מוצדק ? האם קיימים בנצ'מרקים ? וכמה שווה לדעתכם כרטיס GIGABYTE הנ"ל משומש ונשארו רק 8 חודשים מהאחריות ?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לינק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19566 זה הגיוני?? ויש לי גם כמה שאלות: 1) מה עדיף 8800GTS 320MB או HD 2900XT? ומה עדיף יותר למשחקים? (אני יודע שדנו על זה אבל לא ניתנה תשובה ברורה כי דנו בעיקר על ה640MB). 2) נגיד ואני אקנה את HD 2900XT, איזה חברה עדיף? Gigabyte או ASUS ? (מבחינת הכול , אחריות , באנדל , קירור ועוד..) ואם יש יותר טובה אז תרשמו גם אם אתה יכולים. 3) איך הקירור של HD 2900XT לעומת 8800GTS 320MB? תודה למגיבים .. ותודה בכלל על כל העזרה שניתנת בפורום הזה.
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR לאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו היום, אחרי שאני כבר מלא זמן מורח את זה... כל הזמן הה על הכוונת שלי ה 9800pro 128mb 256bit sapphire(התקציב שלי הוא 1500 שח ולא שקל יותר!) אבל עכשיו ראיתי בזיגזג שיש באותו מחיר את ה: GIGABYTE ATI RADEON X600XT 128 mb PCI EXPRESS / DVI / TVoUT - R מה אתם אומרים? אני לא יודע מה יותר חזק, אני רק יודע ש x600xt שייך לדור החדש (וכמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי X800... תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Gigabyte GA-RX80128D זה הדגם קודם כל האם הוא 128 ביט או 256? האם הוא עם 12 צינורות או 8? לפי http://www.a1-electronics.net/Graphics_Cards/ATI/2004/ATI_Radeon-X850-X800_Dec.shtml יש לו 12 צינורות ו 256 ביט לפי דימה מפנדה יש לו 8 צינורות ו 256 ביט לפי האתר של ג'יגה בייט (משום מה העמוד של המוצר ירד עכשיו) הוא 128 ביט ו 12 צינורות מי צודק מי לא תעזרו לי פה
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שמעו, אני כבר שנה תקוע עם GeForce 2 MX400 מסכן, ואני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500 Pro. השאלה שלי היא: האם שווה לקנות עכשיו בארה"ב את הכרטיס המופלא הזה, במחיר של רק 200$ מתוצרת ATI, או לחכות לכרטיס של Gigabyte? מה ההבדלים בינהם חוץ מחבילת התוכנות?
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם 7900GT השאלה היא איזה חברה עדיפה יותר: Gigabyte או Leadtek? שמעתי דעות לכאן ולכאן ואם בסופו של דבר Leadtek יותר אמינה למה Gigabyte יקרה יותר? ההבדל במחירים תלוי בעיקר בבאנדל שהחברות מציאות? איך זה עובד?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
צריך להצביע על אחד מכרטיסי המסך הבאים : hd 6850 sapphire hd 6850 gigabyte תודה לכל מי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ובו כרטיס מסך 6800GT של ג'יגהבייט. והיום אמרו לי שהמאווררים שלהם כושלים מהר ואי אפשר לסמוך עליהם. רציתי לדעת אם לשנות את ההזמנה כל עוד אפשר. - תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-