כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב לעבודה משרדית, סרטי HD ומשחקים קלים. כרגע הוא קונה מחשב עם ONBOARD בלבד, ובעוד מספר חודשים הוא ירכוש כרטיס מסך חיצוני. אין דוגמה ספציפית למשחק מסויים שהוא ישחק - הוא יתאים את עצמו לפי הביצועים של המחשב. השאלה היא איזה כרטיס יתן לו את הביצועים הכי טובים בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? 7750? 6850? המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנדל תקציב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי הזמנתי בסוף את הגירסה עם הOC ,מקווה שעשיתי נכון, כי אני לא אוהב כל כך OCלחומרוה, מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/11978
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך GT 240 שהיום עולה בתמליל ובשריון מחשבים ובג'י-טק 358-429 שקל (אם האתרים מעודכנים) ראיתי שני כרטיסי מסך HD 6670 ו- HD 6750 שתי הם של GB הראשון עולה 394-414 והשני עולה 497 שקל (אם האתר וולקום מעודכן) והמקביל 450 GT ב479-489 שקל בספיד ובפי.סי. דיל (עם האתרים מעודכנים) יש לי: JTC 500W GB GA-P55-UD3L-TPM מה כדי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש השם שלו נורא ארוך או שאני לא יודע אותו פשוט אז אני מביא קישור לאתר עם סיקור עליו רק כדי שתדעו על מה אני מדבר http://www.hughsnews.ca/nvidia-launches-geforce-gtx-670-gpu-0034458 רציתי לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא כרטיס טוב או מאכזב למחיר שלו, ורציתי לשאול אם המחשב שלי יכול לתמוך בו מבחינת חומרה אני לא הכי מבין בזה אז אני צריך את העזרה שלכם המפרט שלי הוא זה על פי טופס של פורום אחר מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? ac3, בורדרלנדס ומשחקים חדשים בעיקר - אם בחרת בעריכה, באילו…
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשתי עזרה בקטע הזה גם בFXP וגם בתפוז מקווה (ונראה) שאנשים פה יותר רציניים.. בכל אופן הבעיה שלי היא פשוטה - עד עכשיו השתמשתי בNvidia Gefoce 8800 הישן, שענה בדרך כלל על הצרכים שלי. לאחרונה הוא נשרף לי, וכבר כמה זמן שאני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב 200-350 ש"ח. (אם אפשרי לדעתכם אשמח לא לחרוג מ300) כמו שאמרתי הכרטיס ישמש לגיימינג, אבל אני לא משחק לעיתים מאוד קרובות, ואם כן בעיקר במשחקים ישנים ולא מאוד מאוד כבדים כמו L4D2, Empire Total War, Call of Duty MW2, ולכן אני הולך על תקציב נמוך, ומקווה למצוא כרטיס מסך שיהיה יותר חזק מה8800 הישן שהיה לי. האמת שאני לא מבין גדול בנושא וכשהלכתי לKSP (אני גר בבאר שבע) המליצו לי על זה. מה דעתכם? יענה על הצרכים שלי? א…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
[האם הכרטיס geforce GTX 650 1GB יעבוד על המחשב הבא: זכרון: 2GB מעבד : dual core e5200 ספק כוח: ezcool 12CMF 450W REAL לוח אם: gigabyte G31M-S2L ואם הוא לא יעבוד על המפרט הזה, איזה כרטיס מסך טוב כן יתאים למפרט הזה תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
[table][tr][td][/td][td][/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]שלום מחפש כרטיס מסך למחשב לצפיה בסרטים ו משחקים חדשים המחשב מחובר למסך "46 פיליפס 7007 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=824389 כרגע יש לי כרטיס קצת ישן GTX260 שכבר נחלש ואין לו יציאה HDMI1.4 הכרטיסים שבאים בחשבון בתקציב הם : 660 GTX רגיל , אולי TI 7870 7950 7950 השאלה מה עדיף ATI או GFORCE לצרכים שלי אין לי סטרימר כרגע ואני רואה הכל דרך המחשב מה שסמתי לב שאם אני מחבר ד.קשיח חיצוני לUSB של המסך התמונה הרבה יותר טובה וחלקה מהמחשב ניסיתי מחשב אחר עם 6970 ועדיין התמונה דרך USB יותר טובה[/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ה660 OC של MSI היום קרה דבר מוזר שקצת הלחיץ אותי. באמצע browsing קליל שמתי לב לצלילים צפצפניים מהמאוורר (חלשים מאוד - אך שמעתי אותם כי הכרטיס בד"כ שקט לגמרי). מיד הפעלתי את הGPUZ כדי לבדוק מה קורה, והנה אני רואה שהGPU CORE CLOCK כמעט במקסימום והטמפרטורה עולה עד לגבול ה50+/- שם היא הפסיקה. אחרי דקה בערך הCORE CLOCK החל לרדת חזרה ואיתו הטמפרטורה. עכשיו אני יודע שזה דבר אופייני פחות או יותר למצב שבו הליבה באמת מיושמת - משחקים ותוכנות למיניהן, השאלה שעולה כאן היא האם דבר כזה יכול לקרות סתם ככה בDESKTOP? יש סיבה לחשוש? למישהו קרה מקרה דומה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה לחדר(32") ולחבר אותי למחשב. אני זקוק לכ.מסך שיכול להחזיק סרטים באיכות טובה,לא חייב 1080P ..אני אסתפק גם ב720P ;D כמו כן,המחשב שברשותי לא חדש במיוחד ולכן חשוב שלא יהיה "צוואר בקבוק" בגלל הכרטיס החדש. להלן החומרה שברשותי: CPU: AMD Phenom 8450 Triple core 2.1 GHZ זיכרון של 4GB לוח אם: ASUS M5A78 -EMH HDMI *רצוי שיהיה שקט ככול האפשר אך לא קירור פסיבי כמובן. *אני קונה בKSP,ולכן רצוי מאוד שיהיה בקטלוג המכירה שלהם. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, המערכת : מעבד 2 ליבות E 8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ספק 600 וואט עד היום עבדתי עם HD4870 שהתקלקל. מתלבט בין NVIDIA 650 6850 7770 6670 השימושים: משחקים חדשים, שימושים שונים וסטנדרטיים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי. לפעמים יש לי בעיות עם המערך ( GTX 560) כגון כרטיס אחד לא מזוהה, צבעים מעוותים במסך. אם אני מוציא ומכניס את הגשר SLI הבעיה נפתרת, לכן אני חושב שהבעיה היא בגשר. בזמן האחרון הבעיות האלו החמירו. האם יש אפשרות לקנות גשר SLI בארץ? לא מצאתי בזאפ. או שעלי לקנות אותו באיביי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר BETA האחרון של ATI וכנראה שהוא עושה לי בעיות. הוא תוקע לי סרטים ב-VLC והתוכנה קורסת. איך אני חוזר לגירסה הקודמת שהייתה לי במחשב ? (אין לי מושג איזו גריסה זו הייתה). תודה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני פתחתי כבר אשוכל בנושא הזה עם הפרט של המחשב הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546480.msg4661907#msg4661907 אמרו לי שעם אני רוצה להביא GTX 660 אני צריך להחליף ספק כוח ל-500W ואני שואל עם הספק הזה אכן יספיק הדגם שלו הוא P-4 500W atx12v(dr-b500e) של חברת Tzag-Elita העם הספק הזה יתאים לכרטיס המסך GTX 660 בנוסף למפרט של מחשב שלי? זה המפרט של הכרטיס מסך ( אני חושב ) http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-660/specifications תהיה איזה בעיה עם המחשב שלי להריץ את הכרטיס מסך הזה?
-
- 22 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי קניתי מסך דל U2410 ואני רואה שהכרטיס שלי 6850 לא מספיק להפעיל משחקים ברזולוציה מקסימום, האם אני יכול לשדרג ל7870 עם המעבד שלי כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי רוצה להתחדש בכרטיס מסך למטרת גיימינג המפרט שלו: מעבד i5 650 מסך 22 אינץ ספק יותאם לאחר בחירת הכרטיס מה האופציות בתקציב תודה ובוקר טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יותר משתלם הכרטיס הזה במידה והפלטפורמה שלי מתאימה? (מעבד Q9500 גיגה זיכרון DDR2 667 , לוח אם P43)
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
שלום שמי עדן וברצוני לשאול כמה שאלות ראשית איני מבין גדול בכרטיסי מסך ולכן אני זקוק לעזרתכם בנושא. המחשב שלי נמצא אצלי לא מעט זמן, בערך 3-4 שנים. כמו שניתן להבין החומרה במחשב לא מדהימה ובעקבות זאת יכולות הרכיבים להרצת משחקים חדשים לא מספיקות. בבעלותי מעבד: Q8200 כ"מ:NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: UNKNOWN זיכרון: 4GB RAM דיסק קשיח: 500GB ספק כוח: cidev power supply p4 500W אני בעיקר משחק משחקי ספורט כגון: 2K13, PES Need For Speed גם כמו COD וכדומה.. הבנתי שאני צריך להחליף את הספק כיוון שהוא מאוד חלש והוא לא יתאים לכ"מ חדש, בנוסף אני מתכנן לעשות OC חמוד למעבד שלי כדי לסחוט ממנו את המקסימום כי גם הוא לא מדהים ולחבר למחשב כרטיס מסך שיספק אותי לשנתיים שלוש הבאים אשמח להכוונות…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי חברים יש לי מעבד i7 ספק כוח 600 ואט של טרמלטק מסך של DELL 23 אינץ אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ברמה הכי גבוהה שיש ULTRA חבר רכש כרטיס 570GTX DC2 מה זה אומר ה- DC2 ולמה הוא יותר יקר מ- 660GTX מה אתם ממליצים? חנויות מומלצות עבורי הם TMS או KSP או איפה שיותר זול ואמין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לי יש מחשב נייד של HP Pavilion dv6 Notebook pc 6020j למחשב הזה יש כרטיס מסך ATI RADEON 6770 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך חדש יותר מתאים למחשב הזה אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כרטיס מסך חזק מאוד לגיימינג עד 1500 ש''ח חנות באזור חיפה או חנות עם מישלוח מיפרט: מסך 1440X900 ספק enermax naxn 550 מעבד e7500 3.41ghz
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם עם חיבור PCI-EXPRESS 1.0 לכרטיס מסך אם אני אקנה כרטיס מסך שבא עם חיבור PCI-EXPRESS 2.0 או PCI-EXPRESS 3.0, האם אני אוכל להרכיב אותו בלוח האם שלי וזה יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-