כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות gforce 3 ti 200 מה עדיף עם 64 או עם 128 מגבייט זיכרון? אמרו לי שה64 הוא יותר מהיר אבל 128 זה יותר הרבה מה כדאי לי לקנות?
-
שלום רב . אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש למשחקים בסיגנון crysis וכו' כרגע עומדים על הפרק שני כרטיסי מסך א.NVIDIA® GeForce® GT 320M, זיכרון גרפיקה כולל של עד 2,299 MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 1 GB ב.NVIDIA® GeForce® GT 230M, זיכרון גרפי כולל של עד 2,815 MB עם DDR3 ייעודי של 1 GB כרגע אני עם כרטיס gforce 9600gt ,מה ההמלצה שלכם ,חשוב לי מאוד תמיכה במשחקים כבדים . בנוסף אשמח את תחוו דעה לגבי רכישת נייד של 64BIT בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי Gforce 4 mx440 והוא גורם למספר רב של בעייות רציתי לדעת אם משהו מכיר את הבעיות האלה, אם אפשר לסדר את זה או שהכרטיס הרוס. הבעיות הם: 1. המחשב לפעמים נתקע ללא כל הודעה מראש. בלי שהפעלתי תוכנה מסויימת או משחק 2. ברגע שאני מפעיל משחק שדורש קצת מאמץ למחשב הוא נתקע תוך 10-30 דקות. 3. האייקונים במחשב, של העכבר וכל התצוגה מתחרפנת לגמרי - מופיעים צבעים, פסים צבעוניים וכו' ברגע שהוצאתי אותו ושמתי את הRIVA TNT של המחשב הישן שלי הכל הסתדר, אבל זה כרטיס ישן ובעל ביצויים נמוכים אז הוא מתקשה להריץ את המשחקים בצורה חלקה ובגרפיקה סבירה. אם למשהו יש מושג מה לעשות אני יודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך גיפורס4 440 ולצערי אינני מצליח לראות כלום בטלויזיה אני משתמש בתוכנת TVTOOLS 5.9 ויש לי כבלים עם יציאת סופר וידאו .ואודיו אני רואה בטלויזיה רק שאני מתאחל את המחשב ,לאחר מכן מסך שחור בלבד. יש לי וינדוס 98 אודה לכם אם תעזרו לי בנושא
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הטלוויזיה למחשב. אם אני מחבר את הבננה מקדימה (בטלוויזיה) - המחשב לא מזהה שיש טלוויזיה מחוברת . כשאני מחבר כבל של sVideo - זה עובד - אני מצליח לראות את התצוגה גם בטלוויזיה . ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר . יש הגדרה נוספת שצריך לעשות ? מערכת ההפעלה היא WindowsXP תודה עומר
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם יש אתר אשר מבצע השוואה מבחינת FPS ?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן אשמח לשמוע קצת חוות דעת מקצועית על ה 6600 של gigabyte הגירסא הרגילה לא ה gt.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לפני כחודשיים מחשב חדש. אחרי בערך חודש הוספתי לו gforce 7600gs. מהיום הראשון יש לי בעיות איתו. הוא קורס ללא התראה מדי פעם. בדקתי אותו בעזרת 3DMARK05 וקיבלתי בערך 4400. בבדיקות ארוכות יותר (להריץ את הבדיקה 3 פעמים) התוצאה ירדה לסביבבות 4000. הוספתי מאוורר מול הכרטיס הגרפי, ועכשיו תוצאות הבדיקה X3 כמעט לא משתנה. הבעייה עדיין נמשכת. משחקים שמשתמשים במאיץ פשוט קורסים. יש משחקים שמחזיקים שעות (fear civ4), ויש כאלו שנופלים אחרי 5 דקות (hmm5). החלטתי להרץ את ה3dmark במשך שעה (70 פעמים רצוף) ובאופן לא מפתיע הוא קרס... זו הודעת השגיאה שקיבלתי: (וזו בערך ההודעה שכל משחק שנופל נותן...) נראה לכם שיש לי בעיה פיזית עם הכרטיס? (הרצתי את כל בדיקות החומרה…
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם זו פעם זו פעם הראשונה שאני מופיע באתך זה. יש לי ביעה שקשה לי לפתור לבד לגבי כרטיס מסך. הסמך מאוד הים תוכלו לאזור לי בנוסה . קניתי לפני כמה חודשים(10 ) כ.מסך GFORCE 7800.GTX הכרטיס מסך היה פנטסטי (תמונה איכותית. מהירות תגובה) סיפק אותי מאל או מאבר עד ש.......התקלקל. בחנות שקניתי אותו ואחרי חודש בדיקה החליפו לי אותו(היה עדיין באחריות) ב GFORCE 9500 GT .512 DDR3 צריך לציין ששילמתי עבור ה כ.מסך הראשון 1400ש"ח שהשני עולה 400ש"ח עשיתי עסקה טובה או אכלתי אותה?? ממתין לתשובות עניינות. תודה פרנק פ.ס: סליחה על טעויות כתיב
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
Gforce 9500GT 1gb vs Radeon x1950xtx 512mb מה עדיף לי מביניהם לpc ומה לhtpc?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, בכרטיס מסך יש dvi, hdmi, s video 7 pin. אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב דרך הs video, אבל לא הדריבר של nvidia ולא win 7 מזהים את הטלויזיה הישנה שלי. איך אני יכול להכריח את ווינדוס להוציא את אות הוידאו דרך הs video ולא הDVI? ניסיתי להגדיר מסכים מרובים, הורדתי את הרזולוציה למינימום, אבל כלום לא עוזר רואים על הטלויזיה רק את המסכים של הboot. ברגע שווינדוס עולה המסך נעלם. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת איך הביצוים של ה-gfrocefx 5600 256mb משתןןים ל-readon המחיר לא משנה אז תמליצו אל הכרטיס הטוב מביניהם
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
עוד מעט יוצא הכרטיס החדש של nvidia ורציתי לדעת מה המחיר שלו ומה ההבדלים בינו לבין ה-gforce 5900 ultra.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום חברים - זקוק לעזרתכם יש לי כרטיס מסך gforce2 mx200 32mb w/t היצרן לא ידוע - לא מסומן על הכרטיס התקנתי אותו עם driver שהורדתי מהאתר של nvidia אבל זה לא עובד. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא דרייבר מתאים - אנא הודיעו לי ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי כרטיס msi gvorce3 ti 200 128mb, והתקנתי DX9, משום מה המחשב עושה בעיות מעכשיו... unreal2 לא עובד... simcity4 - יוצא באמצע כל פעם... מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה? האם זה בטוח הDX9 שעושה בעיות? אגב, אני עובד עם WINXP עם כל העדכונים האפשריים.... אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לכרטיס זה-gf 4 ti4200 של חברת galaxy יש יציאה לטלוויזיה -כלומר אם אפשר לראות טלוויזיה במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך...כרגע יש לי RADEON X550...די גרוע.. אני רוצה לחבר אותו למפרט שמפורט למטה.... חשבתי על הGIGABYE 7600GS...עם הקירור הפסיבי... מה דעתכם? האם זה ישפר את הביצועים בצורה ניכרת במשחקים? האם יש כרטיס אחר ששווה לי לחשוב עליו במקום? תודה מראש על העזרה...
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי עדיף מבין הכרטיסים מכל הבחינות...קירור...אמינות וחוזק במשחקים? שניהם בעלי אותו ערך....1000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי בערך R9 280X של MSI בKSP לאחר שנה וחצי הכרטיס שבק חיים, פניתי לKSP והם החליפו לי לכרטיס חדש מאותו הדגם אבל של GIGABYTE חזרתי הביתה חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים הכל עבד יפה עד שפתחתי BF3 לאחר גג 5 דק' המסך מראה פסים על כל המסך ואז התמונה חוזרת אבל עם נקודות על כל המסך ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסט. חשבתי בהתחלה שזה משהו חד פעמי אבל בלתי אפשרי לשחק יותר מ5 דקות. להחזיר לKSP את הכרטיס?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte - Geforce GTX760 GPU. 1. האם שווה לי לקנות אותו ולא כרטיס אחר? 2. האם הוא יריץ לי BF4 על הגדרות גבוהות מאוד - אולטרה? 3. האם הוא יריץ משחקים הכי חדשים שיוצאים עכשיו על הגדרות גבוהות ומשחקים שיצאו עד 2015? 4. הוא כרטיס שמתחמם מהר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך? הוא הכי זול כיום בשוק, האם יש בהדל בינו למותגים האחרים? גם מבחינת הקירור?
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-