כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איזה מהם יותר טוב למשחקים, אני רוצה להתקין את אחד הכרטיסים על המחשב של אחותי.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום (אני מקווה שאני בפורום המתאים), ברשותי כרטיס ATI 5770 ושלושה מסכי LCD; מסך מחשב אחד בחיבור DVI, מסך מחשב שני בחיבור VGA עם מתאם DVI ומסך טלוויזיה בחיבור HDMI. לפי מה שהבנתי המצב אינו אפשרי אלא אם אשתמש ב- DISPLAYPORT (תקנו אותי אם אני טועה). להפתעתי גיליתי שבכרטיס ישנו חיבור כזה ואם אכן אינני טועה, האם קניית מתאם של DISPLAYPORT ל- VGA ומצב חיבורים של DISPLAYPORTx1, HDMIx1, DVIx1 יפתור את הבעיה ויאפשר להשתמש בשלושת המסכים בו זמנית?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה, צריך להחליף כרטיס או יש למישהו פתרון. ניסיתי גם דריווברים ישנים וגם את 3.9? מצורפת תמונה של משחק לדוגמא
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית , גלישה וצפייה בסרטים . כיום יש לי כרטיס 128 מגה , 64 ביט . והמסך הוא , 17 אינץ' . כעת ברצוני לשדרג את איכות הצפיה . לכן אני מתכונן להחליף את המסך , ל - 22 אינץ' , רזולוציה 1,680*1,050 (Samsung T220). כעת אבקש את המלצתכם לכרטיס מתאים . חשוב שיכלול איוורור שקט . הכרטיס חייב להיות מותאם ל - AGP 8 . נתוני ספק הכח :HEC-400W. TRUEPOWER נתוני מחשב נוספים : מעבד:פנטיום4 . מהירות:3.2 מגה . זיכרון :1 ג'יגה . היות ואין לי ידע בנושא , אשמח על כל מידע , ישיר או עקיף . תודה ניצוץ
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ואני קונה גם מסך, אני מעדיף 17 כי ה-19 זה ענק :\ אני מחפש משהו טוב מצידי את הטוב ביותר כמה זה כבר יעלה אני צריך קצב רענון גבוה מאוד איכות צבעים מעולה בקיצור משהו מצויין שישאר להרבה זמןןן תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש מסוג Leadtek 8800GTS 640MB. אני מפעיל כרגע ויסטה, ומשום מה הcontrol panel של nvidia שמגיע עם הדרייברים החדשים עושה לי קצת בעיות. בCP הוא מנסה להציג מידע בעברית והופך את הטקסט, וגם חלק מהמסכים פשוט לא עובדים כמו שצריך: למשל האפשרות לשינוי התצוגה ב-90 מעלות אם אני רוצה להציג את המסך אנכי, פשוט לא מתבצעת אחרי שאני עושה apply. הדרייברים שאני משתמש בהם הם מגירסת 158.45. הייתי הרבה זמן בגלות של ATI, אז אני לא מכיר כל כך תוכנות צד למעט rivatuner שאמורות לאפשר לי הגדרות מתקדמות (כמו למשל שליטה דינמית על המאוורר לפי הטמפרטורה). מה שאני מחפש ספציפית זה תוכנה שמאפשרת לי להצמיד hotkey לסיבוב המסך ב-90 מעלות ימינה או שמאלה (או תוכנה שמאפשרת לי להריץ את זה כשורת פקודה מ…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מחירים: 660 כ-1280 ש"ח 7870 כ-1450 ש"ח הביצועים היו קרובים עד לדרייבר ה"never settle" של ATI שייתכן ושינה את המצב. חיפשתי כזו השוואה, אבל לא מצאתי אחת עדכנית. כעיקרון נכוותי קשות מ-ATI בשנה האחרונה, אבל החלטתי לעשות בדיקה נוספת לפני שאני ננעל סופית על ה"ספינה" של Nvidia. דעתכם? (נא להימנע מתגובות "פאנבוי" או הסטות מהנושא). אם יש לכם לינקים להשוואות עדכניות זה יהיה נהדר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך חדש CRT , להחליף את ה-PROVIEW המיושן שלי שכבר 5 שנים יש לי אותו סתם הורס לי את העניים ומאמץ אותם שאני שעות יושב מול המסך . צריך מסך טוב ואיכותי כמה שאפשר עד סכום 1000 שקל שיתן לי ביצועים טובים לכרטיס מסך שלי ולמחשב (ראו מפרט) ולמשחקים ! אממ..הבעיה שיש לי עם המסך כרגע זה שלא רק שהוא מיושן , הוא גם דופק לי FPS במשחקים אם זה באמת נכון ..אני לא מסוגל לשחק על רזולוציה גבוהה ולקבל FPS כמו שצריך אני פשוט מקבל דילאי איתו, אפילו בבנצ'ים מול כרטיס מסך דומה 76GT , או באותו כרטיס מסך 9550 של חבר , במחשב הקודם פנטיום 4 .. בקיצור אני רוצה לשמוע את הדעות ונסיון שלכם לגבי מסכים CRT תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר למערך SLI כרטיס 9800GTX של inno3D וכרטיס שני של חברה אחרת (לדוגמא 9800GTX של ASUS)
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להתאים כרטיס מסך, בתקציב של עד 700 שקלים, ללוח אם של אפוקס EPOX EP-9NPA+ AMD Socket-939. הכרטיס ייקנה בLamir ולכן צריך לבחור אך ורק מהמחבר הקיים אצלם כיום.. האם ללכת על כרטיס PCI-E? AGP? אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר חזק? שנהם עולים +- אותו דבר ( 350 שח)
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם יש מתאמים שמאפשרים לחבר כרטיסי מסך למחשבים ניידים עם thunderbolt 3 ? אם כן אני רוצה לקבל המלצות איך ומה כדאי לקנות.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לעדכן מתי אמורים להתחיל לצאת לשוק כרטיסים שיתמכו ב DX10 ? ואם שווה לחכות להם בינתיים עם כרטיס חלש יחסית?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Geforce 9800 GTX+ video card, and core 2 duo E8500 3.2GHz CPU אני לא מצליח לשנות הגדרות וידאו שונות, כמו DIRECTX (תקוע על 9) וANTIALIASING (תקוע על NONE). מצליח לשנות רזולוציה והגדרות מתקדמות. כמו כן, המשחק נתקע בסצנה הראשונה כשואאס מראה לי את הטלפון. אם אני עושה CTRL-TAB וחוזר, המשחק "משתחרר". מה קורה כאן?? אפשר אולי לעקוף את ההגדרות דרך קובץ ini כלשהוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המפרט בצד מחפש כרטיס יותר יזק ממנו ואיכותי ל AGP אם יש צורך להחליף חלק אחר מהמפרט לטובת ביצועים תציינו. אין הגבלת תקציב רק שיהיה איכותי והגיוני משחקים : BF2 , AA , FEAR תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו שיגיד לי בבקשה איפה וכמה הוא עולה שם. שימו לב שזה הכרטיס שבה עם OC מהחברה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מצטער להטריד את מנוחתכם, ובכל זאת.. אני מחפש אם למישהו יש קירור סטוק של HD5770 Gigabyte. אני יודע שזו יריה באפילה, אז תוך כדי גם אשאל איפה אתם ממליצים לי לחפש אותו? אפילו תמורת מחיר סמלי נדיב. תודה וסליחה אם עברתי על חוקים.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס 760 GTX נוידיה מעוניין לשדרג לקבל ביצועים יותר טובים במשחק באטלפילד 1... משחק ברזולוציה FHD אשמח להמלצות לכרטיסים מומלצות חברות וחנויות תקציב: לא רוצה להשתגע על כרטיס ב-3500 שקל אבל עד 2000 שקל אם זה מצדיק את זה מוכן להשקיע תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה לעשות אני בור יש לי כרטיס מסך X700 של ג'יגהבייט קיצר אני לא יודע איך לחבר את הקאבלים שיראו בטלויזיה ואני גם לא יודע איך אני גורם לתצוגה להיות על הטלויזיה יאנו יש תוכנה או מה צריך לעשות X700 פרו 128 תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה כרטיס אתם אומרים יותר טוב : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI 128 BIT או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 MB 256 BIT ?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב ומחפש את ה 8800 GTS 320MB הכי זול. בהתחלה הלחתי על ה windfast של leadtek אבל אז ראיתי את הכרטיס אוברקלוקד של BFG בתוספת מזערית לסכום. השאלה האם הוא כדאי או שמע ללכת על הכרטיס של leadtek?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. GeForce 8800 Ultra. יש לי שני יציאות DVI. האם אפשר לחבר שני מסכים??? שאלה נוספת: האם יש לכבות את המחשב לפני חיבור מסך, או שאפשר לעשות את זה ב"חי"? תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קראתי בפורומים על איזה בחור שבוכה על הרגע שקנה מסך LG חבר אמר לי להזהר מפנדה הנוכלים. ובכל זאת: קניתי LG F700B (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2286) מפנדה עכשיו, מבירור קטנטן עם התברר לי שכ 70% מכל השפורפורות של המסך האלה דפוקים וכן, אני מקבל את התסמינים שמראים חד משמעית שהמסך שלי גם דפוק. (הקצה העליון מצומק ונוטה שמאלה, צבעים דפוקים בצד ימין למטה, ריצוד של המסך כאשר פותחים/סוגרים/ממזערים חלונות) אני כמובן לא אשלם 900 שקל עבור מסך כזה ואשאר עם התקלות האלה. על החשבונית קניה מפנדה ימך שימם נקוב התאריך 16.2.04, מה שאומר שיש לי זמן עד ה 30 לחודש להחזיר את המוצר (שמרתי את האריזה המקורית) ולקבל מזומן במקומו (פחות 5% מערכו) מה אתם ממליצ…
-
יש לי AMD 3800X2 האם המעבד מספיק בשביל 8800GTS 640? וכמה משמעותי המעבר מ320 ל640? כרגע יש לי 7900GT שנדפק כשבוע לאחר שנגמרה האחריות.... אני והמזל שלי.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
בעקבות הודעה בפורום שוטטתי ב- comp-il וראיתי ש-R9800pro oem (של ספיר) יותר יקר מה-retail של GEXCUBE. אתם חושבים שזה הגיוני? אולי זו טעות? הנה ה-oem: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?PID=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ה-retail: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR9800C32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 עוד שאלה בפנדה יש גם R9800 retail אבל של ATI: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5380 מה ההבדל בין שני ה-retail?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-