עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bencho,

קודם כל הודעה ראשונה שלי פה אז שלום לכולם. עכשיו לנושא: איזה כרטיס חזק יותרTI 4200 או RADEON 9200(בהנחה שלשניהם אותה כמות זיכרון). וגם אודה לכם אם תסבירו לי מה זה VIVO,ובאיזה כבלים משתמשים ביציאה מסוג זה.

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by desert,

כמה זמן יחזיק מעמד לדעתכם הכרטיס למשחקים ברזולוציה 1024X768 על 32 סיביות?[ בהנחה שאני יעשה אוברקלוק ויצליח להשיג ביצועים של 4400]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shadow_007,

למישהו יש את הכרטיס על לוח Asus p4s8x-x?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Fire_Trooper,

כמה הכרטיס הזה עולה?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  5. שלום ! לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקן עכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדל כי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורס תודה ותודה מראש דוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MDK,

If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers. In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by massinvallus,

איזה יותר טוב? למישהו יש השוואה בינהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ronen874,

שלום לכולם אני כל הזמן מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין לשדרג רק את הכרטיס מסך יש לי מחשב די ישן AMD5200 2 RAM ספק כח 300 וואט של EZCOOL מאייבורי כ.מסך GEFORCE9400 קפצתי לחנות והציעו לי ב400 שח את אחד משני הכרטיסים האלו הם טוענים שלא אמורה להיות בעיה מבחינת ההספק חשמל מה אתם חושבים על זה? הציפיות שלי הם להריץ משחקים כמו oblivion fallout medieval total war בהגדרות גבוהות האם כדאי ללכת על זה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  9. אהלן דבר ראשון המערכת הכללית שלי היא: Core 2 Quad Q6600 ASUS P5-NE SLI (nForce 650i) 4GB 800mhz kingston RAM אני משתמש ב Windows 7 Ultimate 64Bit המחשב שלי מחובר לLCD32 וכל המערכת קולנוע נתתי את כל המידע פה כי הספק שלי לא הכי חזק וכל המערכת שמחוברת ל LCD גם לוקחת חשמל ... עכשיו בכללי הספק שלי זה Thermaltake Purepower RX 450W וזה ספק חזק אבל לא מספיק וואט אני מבין .. אבל אחרי הכל הוא הריץ לי את מערכת מה שאני שואל פה זה ככה על הכרטיסי מסך בצד יש לי 2 תבניות שכח אחת מהן 6 פינים (אחד מהחיבורים שמתחבר אליהם של PCIE to molex שמקבלים עם הכרטיס מסך) ב6 פינים השניים אני משתמש ב משהו שמחובר אליו 6 פינים מ2 הכיוונים והוא מתחבר ישירות לספק (בלי Molex וכאלה) בכרטיס השני אין לי את זה …

10. Started by GRiM,

GeForce 4800SEV [כולל גופי קירור לזכרונות של זלמן ו-Silencer] 1. האם הוא יעבוד על המערכת שלי, עם AGPx2? 2. כמה שיפור בביצועים הוא יתן לי לעומת הכרטיס הנוכחי שלי? 3. כמה כסף שווה הכרטיס הזה (יד שנייה)? http://www.ocm.co.il/pictures/news/mini-DSCN8077.JPG

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by HWguy,

יש לי כרגע GeForce 4 MX 440. אני די מסופק מזה כרגע אבל אני חושב שזה כבר ישן, ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות. ויש לי כמה שיקולים בעניין: 1. מה באמת עדיף. 2. עניין הכסף. 3. לנצל את היכולות של הכרטיס המסך שלי עד הסוף ואז לקנות. 4. האם שווה לחכות ולקנות שזה יהיה יותר זול. תודה 8)

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by oooz,

איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ScreameR,

לכתבה המלאה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by someone,

תראו מה יש לGAINWARD בFTP ftp://ftp.gainward.com/Lan/Nvidia/Driver/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by krembo0o,

יש לי גיפורס 5200 עם מאוורר ובלי מאוור השאלה היא האם בכרטיס מסך המעפן הזה המאוורר בכל עוזר, משפר, מוסיף משהו...?? :s05:

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by adamg,

מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע. 1?) הא םזה נכון? 2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sapartil,

אני לא גיימר אבל ,מישהו יכול להגדיר בערך עד כמה הכרטיס הזה איכותי לסרטים ומישחקים ?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by Sp_RuS,

יש לי מחשב חלש, 1GHZ, אין לי הרבה דרישות... נדפק הכרטיס מסך... לא איכפת לי איזה לקנות, אבל משו שעובד והכי זול.. מצאתי יד שנייה, Geforce 5200 fx 128bit, ב 100 שח... ויש לו אחד של ASUS, ואחד של SOLTEK, איזה עדיף?! וה OC בדרך, , יש למישו ניסיון עם הכרטיס בכללי?! ניסיון ב OC על הכרטיס בקירור סטוק? תודה לכל העוזרים.. /,,\()/,,\

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול משהו. היתה כתבה היום בעיתון שהוללה את המעבד הגרפי שיש במעבדים החדשים של אינטל, היה כתוב שם שבבדיקות שנעשו הוא לא נפל ממעבדים גרפיים נפרדים. ראיתי לפטופים רבים שנמכרים עם הכרטיס Geforce 525. האם הוא טוב יותר מהמעבד שיש ב - Core i7 2630M ? אם כן, במה הוא יותר טוב ובמה פחות טוב ? תודה !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by naveav,

[table] [tr] [td][/td][/tr][/table] Required [/t][/t] [table][tr][td]You Have [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Hardware T&L [/td] [td]Yes [/td] [td]No [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Pixel Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td]Vertex Shader version [/td] [td]3.0 [/td] [td]0.0 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]Video RAM [/td] [td]256 MB [/td] [td]3.7 GB [/td][/tr][/table]נכנסתי ל can tou run it? וכשעשיתי בדיקה האם אני יכול להריץ כמה משחקים, שתאכלס אני מריץ כבר אבל די קשה למחשב לסחוב אותם, ראיתי שנדרשים כמה דברים מהכרטיס מסך, דברים שהכרטיס שלי כנראה לא תומך בהם …

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום מישהו הציע לי כרטיס מסך כזה GEFORCE 560TI http://imageshack.us/photo/my-images/96/97635899.jpg/ שהשתמש בו כשבוע והוא טוען שהוא מרעשי לו מידי אז יש לי כמה שאלות 1)האם הוא באמת כרטיס מרעיש או שהוא כרטיס כרגיל?? 2)האם הכרטיס הזה זה כרטיס שיחזיק לטווח ארוך לגבי משחקים? 3)כמה שווה כזה כרטיס כיום? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by tonk,

Hello i just want to ask your opinion on this cards what is better an what can i get for the same price..(if its better..) Geforce 5700- 700nis Ati radeon 9250 Game Edition(GE)-256 MB-550nis please help me....

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by ofershap,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(להחליף את הGEFOCE 4 440 MX) שמעתי שיצא כרטיס חדש GEFORCE 5700 ULTRA. שמעתי גם שהוא לא רע בכלל. מישהו שמע עליו? אשמח לקבל תגובות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Moshik144,

איזה מהם יותר טוב

25. Started by miim17,

מצטער על החזרה ל 2005, אבל יש לי תהיה קטנה (בתור אחד שלא מבין ממש בכרטיסי מסך): יש לי על הלוח אם את ה 6100 ונפל לידי ה 6800GS . האם שווה הרעש הנוסף שהוא יעשה לי במארז למחשב שכל תכליתו הינה סרטים, PDF ולימודים ? האם אני ארגיש ביצועים יותר טובים ב סרטי HD ? או פידיאפים כבדים במיוחד ? אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.