עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oren778,

איך הכרטיס הזה אני מבין שהוא מאוד יקר בארץ יש למישהו ניסיון איתו?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by AliasName555,

שתי שאלות - - אם אני הולך על 5200 של LEADTEK, האם שווה לי לשלם בדיוק 100 שקל יותר בשביל ה 128 ביט? לעומת ה 64 ביט? - קראתי את הכתבה על ה 5200 של MSI. הגעתי אליה דרך לינק מכאן. די נדלקתי שם על כל האביזרים שמגיעים יחד עם הכרטיס בקופסא. האם מישהו יודע באיזה דגם בדיוק מדובר? האם הוא נמכר בארץ? כי לפי הכתבה לא נראה שזה דגם מתקדם במיוחד (עם VIVO או משהו), אבל בכל החנויות בהן מצאתי דרך חיפוש ב ZAP את הדגם של 64ביט 128DDR, זה שעולה בערך 450NIS, לא רשום כלום על תוכן הקופסא, או אביזרים נלוים. שלט ו 10 דיסקים נראים כמו משהו שהם לא ישכחו לפרסם שיש בקופסא... מבולבל קצת, וממהר מאוד, ג'ו

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by Vaz,

יש לי כרטיס fx5200 , אם אני אקנה מסך asus mw221c לצורך צפיה בסרטים וגלישה האם זה יעבוד טוב ?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by BIGWOLF,

מי טוב יותר ???

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by urielka,

מה כי כדאי fx 5500-692 בoc מהיצרן במקום 270 ליבה 290 לליבה fx 5200U -360 radeon 9600se-521 radeon 9200se-301 מה כדאי לדעתי אני ילך על radeon 9200se כי אני לא רוצה לבזבז כסף על כ.מסך שיעבור עוד שנה לאחי 8) ,כולם תומכים בdirectx 9 מה הכי כדאי בשביל משחקים לעוד חצי שנה -שנה מקס יש לי gf4mx אבל הgf2mx של אח שלי נשרף לכן אני יקנה לי כ.מסך חדש והוא יקבל את הgf4mx אז מה יותר טוב? תודה, אוריאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by NirX,

רציתי לדעת האם שווה לי לקנות Gainward GeForce 5 FX5200 128MB DDR + TVOut + DVI ב 50$? ועוד משהו איזה כרטיס יותר טוב? Gainward GeForce 5 FX5700LE 256MB או Gainward GeForce PCX 5750 128MB

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by djtourist,

שלום אני חדש בפורום ויש לי שאלה חשובה מאוד לגבי הכרטיס של GeForce fx 5500 מה אתם אומרים עליו??? טוב,לא טוב??? מה הביצועים שלו???? יש לי לינק שנותן פירוט לסוג הכרטיס שאני רוצה לקנות ולפי המפרט תתייחסו: http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT34BUA אני רוצה להדגיש שאני הולך לקנות את הגירסה של ה256MB נשאלת השאלה האם הוא יותר טוב מריידון 9600XT או פחות טוב ממנו???? תנו חוות דעת,זה חשוב לי מאוד

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by 1q1a1z,

הכרטיס מסך fx 5500 שיש לי אותו כמעט שנה נותן לי לפעמים מסך שחור לשניה ולפעמים גם משאיר אותו ככה והמנורה של המסך הופכת לכתומה ואם יש קול אז הוא גם נתקע ומה שנשאר זה רק ריסטארט המנורה של המחשב לא תקועה או מהבהבת הרבה . זה קורה בזמן האחרון לפעמים כשאני נכנס לאתרים ורואה סרט.. מה שכן אני התחלתי להשתמש בכרטיס ב DVI לטלויזית lcd אז אולי הוא מתאמץ יותר החלפתי דרייברים כמה פעמים

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  9. בלי OC לכרטיס (אם זה אפשרי בכלל חח)

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by kobi_af,

זה http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA זה התקציב שלי........... הוא יפעיל לי בצורה מצוינת את מדאל הוף הונור החדש שיצא ?את גוסט רגון 2 ? והאלף לייף 2 איך הוא יפעיל לי אותו?? כי אני יודע שהאלף לייף יהיה קשה להפעיל מצוין תדרגו לי באחוזים איך הוא יפעיל את האלף לייף 2 ( 0 אחוז-חרא, 100 מצוין)

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Lofa Kadosh,

שלום לכם קניתי מחשב חדש אבל רק הבעיה שהוא עם כרטיס מסך Fx5200 ..אני מאוד לא מרוצה מהכרטיס מסך ובדקתי באתרים ואני לא צריך 6600GT או משהו אלא כרטיס מסך סבבה כזה למשחקים וכל זה..עכשיו בדקתי לגבי Radeon9600XT ו Fx5700 שניהם עם זיכרון 256MB ...השאלה היא איזה מביניהם יותר טוב בשביל משחקים? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by __MIKO__,

אני יודע שזו לא השוואה הוגנת כ"כ אבל בשביל המשתמש הלא כ"כ מקצועי, איזה הבדל יהיה בין שני הכרטיסים בהפעלה של משחק כמו דום3 למשל?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yuraxp,

כשהתיעצתי איתכם לגבי קניית 5600 ב 550 שקל, אמרתם שהןא חלש מידי, לכן מתחתי את תקציבי מעל או מעבר וכרגע אני זקוק להתיעצות לגבי הכרטיס הנ"ל ב 770(זהו תקציבי פלוס מינוס) שקל. איך הוא במשחקים כמו FAR CRY? DEUS EX? ושאר משחקים כבדים? הנה קישור לכרטיס: http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=161

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by dani86,

אז ככה לחבר שלי היתה איזשהי בעיה עם המחשב והוא לא הצליח להתקין ווינדוס XP והמחשב עשה ריסטרטים כל הזמן אז אמרו לו במעבדה שיש בעיה בכרטיס מסך (בזיכרונות) אז הוא צריך לקנות חדש... יש לו GEFORCE 3 TI שעבד אצלו באופן מפתיע בצורה מעולה!!! ועכשיו הוא חייב לקנות חדש אבל בתקציב נמוך של 500 שקל בערך... הציאו לו בחנות ההיא GEFORCE FX 5700LE של INNO3D כאשר באתר כתוב שהוא 128 BIT ויש לו CineFX 2 ן 128 מגה זיכרון... השאלה שלי האם הכרטיס שווה משהו והאם הוא יותר טוב מהג'יפורס 4 טיטניום? והאם העובדה שהוא LE אומרת שיש לו צינוריות סגורות שניתן לפתוח?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? FX5700V PALIT 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8X המחיר של 600 שח כרגע יש לי ר8500 LE האמת שאני מעדיף ראדאון האם יש משהו במחיר הנל שיכול להוות תחרות?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  16. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם מישהו מכיר את ה-fx 5900 xt tornado של innovision עם 128mb ?.מוצע למכירה ב 1250 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה FX 5900 XT 128MB DDR 256BIT אני מעוניין לקנות אותו אני מביא אותו ב 960 שח של גיגהבייט השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? ואולי יש כרטיסים טובים ממנו במחיר הזה? לא ר9800 פרו בבקשה אני מת לאחד אבל זה עוד 500 שח וגם ככה אני מגרד 960 שח בלחץ!!!!! וגם מסתבר שלא 6600GT כי גם הוא יקר

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by dogday,

לא רשום בדגם של הכרטיס שהוא מוחלש או משהו פשוט רשום : geforce fx 5900 ללא xt. הנה הכרטיס: http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm שווה או שזה דגם מולש של 5900??? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Transfer,

החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף? ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס. אז על מה אתם ממליצים? o_0

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by or_cool,

קראתי בFAQ אבל לא מצאתי תשובה אני אומר הראדון חבר שלי מתערב איתי מה יותר טוב?? ולמה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by Holography,

איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים (לא כולל מחיר)? ATI Radeon 9800XT 256MB DH DVI Video Card VS. Gainward COOLFX ULTRA 1800 XP GS 256MB תודה לעוזרים 8) !

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by yud alaf 6,

האם הכרטיס fx 7300 512 mb tc עונה על הצריכם של גיימר מתחיל (בלי שאיפות...) והאם הוא שווה 350 שקל??

23. הרעש של המאוורר שלו http://planet.nana.co.il/YKWM/geforcefx-boot-hq.mp3 :AR15: :AR15: :bash:

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by Vaz,

יש לי fx5200 ללא יציאת dvi , ויש לי מסך 22 שאני רואה בו צבעים באיכות ירודה. אולי זה קשור לדרייבר ? מישהו יכול לומר לי מה הדרייבר הכי עדכני ? האם זה קשור לכרטיס מסך האיכות ? או שהמסך שקיבלתי לא משהו? מסך cmv 222h

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by andr01d,

קיבלתי FX5200 של לידטק. עפ"י הרשום עליו הוא מיועד לAGP8X.... הבעיה היא שהמחשב שלי (PIII 600) מבוסס על לוח ABIT BH6 REV2.0 שבא עם AGP 2X. ועכשיו לשאלת המיליון דולר - האם אפשר להכניס ת'5200 לAGP2X? האם יש סיכוי שייגרם נזק לכרטיס? ללוח אם? אודה על כל תשובה מקצועית בנושא.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.