כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי זול שיש שמריץ סרטים 720P עם יציאת HDMI \ DVI שפולט גם אודיו כך שאני מחבר כבל HDMI זכר זכר ל LCD וגם רואים וגם שומעים תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות 8800 GT של חברת ASUS אבל משום מה המקום שממנו אני קונה טוען שיש מחסור בחברה הזאת בכל הארץ ויגיע רק עוד 3 שבועות. מה שרציתי לדעת זה איזה חברה אני יכול להביא במקום?? אני חשבתי על gainward יש לכם המלצה יותר טובה?? מה החברה הכי טובה חוץ מ-asus השאלה מופנת למי שבאמת מבין ולא לזרוק סתם שמועות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, ולא מצאתי. אני מחפש השוואה בין כרטיסים ישנים (של סידרת 9XXX של ATI לדוגמא...) לחדשים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הייתם מציעים עד 700 שחים ל AGP אפשר לגלוש אך לא בהרבה למשחקים כמובן!
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
-
שלום אני הולך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה לאפיק AGP או של SAHIPPIRE או GECUBE ויש הבדל של 150 ש"ח בין הPRO לבין הרגיל שניהים 256MB מישהו יודע מה ההבדל?
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הממיר יס לכ. TV? יש לי בין השאר חיבורים בכרטיס: audio out audio in s-video in video in tv antena בין מה לחבר למי ולאיפה? בין הממיר לכרטיס? מה האופציה הכי איכותית? ס-וידאו או וידאו אין? קיצר.. מה לעשות??? תודה מקרב לב לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי! יש לי היום 8800GT על לוח Maximus Formula שתומך בcrossfire. אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא חיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. לא משנה באיזה כבלים ובאיזה הגדרות השתמשתי, זה לא עבד. לאחר חקירה הבנתי שמדובר פה בבעיה של דרייברים, כי עם ה7800GTX הישן, עם דרייברים ישנים הכל היה עובד, עם חדשים לא. עכשיו, הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור כרטיס מסך זול נוסף של ati שלא סובל מהבעיות הללו ושימוש בו נטו כדי לצפות בטלוויזיה. אפשרי? אני מניח שזה יעזור לא רק לי.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מאוד ישם Sapphire X800GTO2 ויש לי מסך שתומך ב1920X1200 אתמול הביאו לי סרט 720P בפורמט MKV שאני מפעיל אותו במדיה פלייר קלסיק רואים יפה מאוד כמו שצריך אבל יש בסרט תקיעות ורואים את הפה שלהם זז ורק אחרי איזה 10 שניות שומעים ובקיצור מלא פאקים... זה בגלל הכרטיס מסך או בעיה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עבור מחשב של חבר AMD XP2500 + 512MB סלוט AGP! הכרטיס הוא עבור משחקים בלבד, לא צריך TV-OUT או HDR ושטויות. אני (וגם הוא) מעדיף של nVidia, אבל זה לא must... סכום גג 1000 ש"ח. אני לא כ"כ מבין בתחום, אחרי בדיקת עלויות בסיסית נראה שההתלבטות היא בין מס' דגמים: 1. 6800 2. 6600GT 3. 7600GS 4. X800 GTO אתם יכולים לדרג לי לפי מי יותר טוב? ומה דעתכם?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה כרטיס משתווה ל X1950 אותם ביצועים רק GEFORCE ואותו מחיר ! 1200 ש"ח תודה
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה שהבנתי ש- HDMI זה כבל חיבור למסך כמו ה-DVI וה- VGA.. (אם זה לא נכון תתקנו) עכשיו אני רוצה לדעת האם הוא עושה את ההבדל? ובערך בכמה הוא יותר טוב. ^ צד שמאל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד טיפה ישן השאלה שלי אם כדאי לי לשדרג כרטיס מסך אם יהיה שיפור משמעותי בביצועים כי כרגע אני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עד שהddr4 ירד במחיר ואז זה ישתלם לי בכל מקרה זה המפרט תגידו לי אם כדאי לי לשדרג quad2core 9550 12 mega chach 6 gb ram 800hz hd7850 2gb ram ddr2 mother board p5q asus זהו זה העיקר של המחשב תמליצו לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא ישן אבל נסתדר. 3.0 Q6600 4GB RAM HX520W CORSAIR GM41M הכי טוב במחיר שמתאים למחשב הזה. תודה. ואם אפשר גם הצעה לכרטיס מסך בשווי 300-400 שקל במידה ואני יוריד את התקציב. תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שיריץ משחקים חדשים על הגדרות נמוכות-בינוניות ושלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד E6300. (מפרט בחתימה) ה9800GT שלי גוסס כמה קבלים התבקעו..
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום איך אני שאכך יש לי SLI מבחינת מערכת פיזית יש לי 2 כרטיסי מסך עם גשר SLI GTX 560TI EVGA איך אני יכול לראות את זה במערכת???
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הכרטיסים מסדרת ה8600 יכולים לתת ביצועים בינונים פלוס ברזלוציה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
במידה והתקנתם את הדרייברים החדשים מגרסה 2.4 או 2.32 או 2.31 ויש לכם בעיות עם זיהוי של דיסקים האשמה היא בדרייברים החדשים. nvidia הורידה את הדרייברים החדשים מהאתר שלה ועכשיו ניתן להוריד רק את גירסה 2.03. אצלי התקנת הדרייברים החדשים גרמה לכך שהמשחק splinter cell הפסיק לזהות את הסידי המקורי של המשחק ולכן לא ניתן היה לשחק יותר במשחק. התקנה מחודשת של הדרייברים מגרסה 2.03 פתרה את הבעיה. יש באתר של nvidia הנחיות כיצד להתקין מחדש את הדרייברים הישנים.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא יודע איך הצלחתי אבל שיגעתי משו בצבעים של המחשב... הכל רגיל חוץ מכשאני פותח סרטים הכל כאילו ממש כהה זה קורה רק בסרטים שעל המחשב...youtube נגיד עובד בסדר עריכה: זה קורה גם באינטרנט....
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד במחשב ואני מעוניין לקנות חדש. המחשב שברשותי : מעבד : intel E2180 2GHZ זיכרון : 4GB לוח אם : ACPI X86 בלוח עם יש כניסה של PCI-E X16 שאלה נוספת שיש לי היא האם כל כרטיס מסך יגיע לביצועים המקסימאלים שלו?(אני מאמין שאם אני אקנה את הכרטיס הכי טוב בשוק זה לא יעזור והוא לא יגיע לחצי מהביצועים שלו) וכמובן איזה כרטיס מסך עד 400 ש"ח אני יכול לקנות שיגיע לביצועים הכי טובים תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים לשנתיים הקרובות, אני גיימר רציני אבל אין לי כל-כך הרבה תקציב לזה, אז אני יכול להרשות לעצמי עד 800 שקלים, בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים שיתנו לי תמורה למחיר.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כרגע כרטיס מסך חדש. כרגע יש לי X1950XT ואני חושב שהוא לא מספיק טוב. בזמן האחרון יש המון התפתחויות בנושא כרטיסי המסך וחשבתי שאולי כדי לשדרג. יש לי לוח אם של ASUS P5W-DH-DELUXE. ומעבד שך INTEL E6600. ספק של thermal take 600w התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים ש"ח. המגבלה שלי ביא במקום במארז. הספק כוח שלי מספק יציאה אחת בן שישה פינים. מה לדעתכם תהיה הבחירה האולטימטיבית עבורי? השימושים שלי הם: צפיה בסירטי HD 1080P. עבודה על מסך רחב ברזולוזציה של 1680X1050. ומשחקי מחשב פשוטים בעלי דרישה של Direct X 10 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
על איזה מסכים אתם ממליצים התקציב הוא סביבות ה 700 מסך "17 שטוח.....
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-