עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OR007,

לאחרונה אני משתמש בדואל סקרין (Mag 786FD X2), ויש 2 דברים שמטרידים אותי - 1.איך אני פורש Wallpaper אחד על 2 המסכים ? 2.שאלה שנייה, שבאה בעקבות הראשונה - כיצד נקבעת הרזולציה של 2 המסכים ביחד (כלומר אם היו משמשים כמסך אחד, מה הייתה סה"כ הרזולוציה שלו) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by Spider76,

שלום שוב כפי שציינתי אתמול אני עומד לרכוש מחשב חדש כרטיס המסך יהיה כפי הנראה 8800GTS הבורד הוא GIGABYTE965PDS4 רציתי לדעת האם החומרה הנ"ל יכולה לעבוד בשיטת ה- DUAL SLI ?? אם נניח אני רוכש עוד מספר חודשים עוד כרטיס גראפי האם אני צריך לרכוש כרטיס שני שהוא זהה לזה ? או שניתן לרכוש נניח את ה- 8800GTX (סתם דוגמא) תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by yoav9,

אני מחפש כרטיס מסך טוב בסביבות ה700 שקל שתומך בDUAL VIEW. (אפשרות גם לAGP וגם לPCIe) אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by supercars,

מצטער אם הכותרת קצת לא ברורה. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח-אם, וכרטיס מסך רגיל. סה"כ ארבעה יציאות. האם אני יכול לחבר שני מסכים לכרטיס מסך הרגיל ועוד שני מסכים ללוח-אם ולקשר בין ארבעתם בעזרת dual view? או שמא dual view מתאים רק לשני מסכים המחוברים לכרטיס מסך אחד?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  5. איזה בעסה!!! יומיים אני מנסה לפתור את הבעיה של dual view אצלי ובסוף גיליתי שברגע שאני מסיר את הסימן של SLI אני נמצא ב-dual view וברגע שאני מסמן אז ה-dual view מפסיק לעבוד..... :'( מה הקשר לעזאזל!! איזה באסה.. ממש מרגיז. בגדול אני רוב הזמן בדואל כאשר אני באינטרנט..... אבל חשבתי לשחק לדוגמא ומסך השני האינטרנט או לא יודע מה.. אבל עכשיו אני יצטרך כאילו להתפשר ולוותר על SLI כשאני ב-DUAL VIEW או פשוט לשחק ב-SLI ולא להיות ב-DUAL VIEW... אוף!! אם מישהו יודע מה לעשות או רעיונות... פליז.....

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by danielel,

DualView חסר ב-GTX260. קיימות רק אופציות CLONE וSPAN האופציה היתה קיימת בכרטיס הקודם שלי 8800GTS ונעלמה בעדכוני גרסאות אז פשוט השתמשתי בגירסא ישנה ועשיתי לה UPDATE. עם הכרטיס החדש זה לא עובד. יש דרך פשוטה יותר?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by urich,

טוב שלום אני הולך למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש חייתי עם כל התוספות אני חושב למכור את המחשב בלי המסך הישן שלי בן חמש השנים (packard bell 15 לא שטוח או כלום אבל לאחרונה הלכתי לכוון אותו והיום התמונה בו חדה וטובה מאוד לא אני לא חושב על מחשב חייתי עם מסך מעפן אלא שהמסך ישמש כמסך שני שמציג תמונה אחרת האם הradeon 9500 תומך בשתי מסכים עם תמונה שונה ומה אפשר לעשות עם זה בכלל האם זה שווה לי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by alvin,

יש לי בעיה עם dungeon siege 2, יש לי OC על 6200 ל-450/700, אני משתמש ב-LEADTEK אז יש לי WINFOX שמראה לי תדירות שעון גם בהיסטוריה. בדקתי את התדירות בזמן הרצת המשחק והוא מראה שהיא 300, שזה התדירות המקורית, עשיתי OC גם ל-2D על מנת לראות אולי הוא משתמש בזה במקום אבל עדיין יש שם 300. למישהו יש רעיון למה זה?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. Started by MINIME,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה DVI.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sapartil,

מה זה DVI ?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by Gun Man,

שלום רב אני צריך לדעת מה ההבדל בין שלל חיבורי הLCD הקיימים ובעיקר מה ההבדל בין חיבור VGA רגיל לחיבור DVI. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Wreckovski,

לפי מה שהבנתי, החיבור הזה מיועד בעיקר למסכי LCD.. אבל האם אפשר לחבר אותו ל-CRT? תהיה בזה תועלת כלשהי?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הבנתי שהיתרון של חיבור מך למחשב בחיבור DVI גורם לכך שהנתונים עובדים מכרטי המסך, למסך, בצורה דיגיטלית, במקום שהמסך ימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי, במסכים ללא DVI 1. האם הבנתי נכון ? 2. לאיזה שיפור באיכות אני אמור לצפות ? עבודה יותר מהירה ? תמונה יותר חדה ? צבעים יותר בולטים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zvoykish,

אוקיי, החלטתי שאני אקנה את ה-ATI Radeon9500pro, ברוב מוחץ בטירוף של המלצות... ;D ATI Radeon 9500 PRO AGP 8X 128MB DDR DUALHEAD / DVI / TVOUT עכשיו, היציאת DVI שלו - האם היא מאפשרת VIDEO IN, ז'תומרת חיבור מכשיר וידאו לדוגמא למחשב וCAPTURE באמצעות תוכנת עריכת וידאו? ואגב, מה אומר ה-DUALHEAD?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  15. במסגרת המפרט שקיבלתי בפורום מפרטים, הציעו לי את כרטיס המסך הזה: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL אני רוצה לערוך סרטים, ז"א להעביר חומר ממצלמת הוידאו מיני DV שלנו אל המחשב, לערוך עם תוכנת עריכה ולצרוב על DVD. האם ה-DVI שרשום מייצג כניסה שמתאימה למצלמת הוידאו או שאני צריך כרטיס FIRE WIRE. אם צריך כרטיס, אחד כזה שבא על לוח אם (יציאת IEEE 1394) הוא טוב? נגיד כמו בלוח GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by ASI89,

יש לי כרטיס מסך עם יציאת dvi duall שתומכת ברזולוציה מקסימלית 2600*1600 . את הכרטיס אני רוצה לחבר למסך 1440p עם כניסה מסוג DP ? האם זה אמור לעבוד בצורה טובה? ניתקתלתם פעם כבל כזה שהוא מצד dvi dual זכר ובצידו השני dp ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, היום הלכתי בכל פתח-תקווה ובכל חנות מחשבים אמרו לי שאין להם מתאם מ-DVI ל-D-SUB. קיבלתי אחד עם הכרטיס מסך אבל אני צריך עוד אחד כי אני רוצה לחבר שני מסכי CRT למחשב שלי. יש לכם מושג איפה אפשר למצוא את המתאם הזה בפ"ת או בראשון? תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by ReDrugOn,

שלום לכולם! (וחג שמח.) ככה, יש לי כרטיס מסך - Matrox G550 32mb DualHead על הכרטיס: חיבור-1 = עבור מסך סטנדרטי - VGAזכר. חיבור-2 = חיבור מסוג DVIזכר. כמו-כן, יש לי X2 מסכים, שלשניהם יש חיבור סטנדרטי - VGAנקבה. אני זקוק לאדפטור: DVI-נקבה. VGA-זכר. אפשר ליראות תמונה שלו ב LINK הזה: http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=1309 שאלתי היא: - איפה אני יכול להשיג את זה בארץ? (שמעתי כבר תשובות כמו: "היית אמור לקבל את זה עם הכרטיס...."), אבל בכל זאת, אני ממש זקוק לעזרתכם ידידי. ושוב, חג-שמח, ותודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Athlon-WINGS,

הכותרת היא השאלה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by RoNeR,

ההבדל בין dvi ל vga משמועותי במסך דק?? (22 אינג של chimei)

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by TNTx2,

באיזה חיבור עדיף לחבר את המסך ולמה?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by waizman,

יש לי כרטיס מסך X850XT שמחובר מצד אחד למסך CRT של המחשב דרך VGA, וגם לטלויזית LCD דרך כבל DVI-HDMI. כשאני מדליק את המחשב הפוסט עולה בטלויזיה ורק כשהווינדוס עולה המסך CRT של המחשב נכנס לפעולה. יש דרך לשנות את זה ככה שהדיפולט יהיה ה VGA ולא ה DVI? תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by shay-h,

רציתי לדעת האם אפשרי לחבר שתי מסכים במקביל ... שאחד ביציאה הרגילה של הכרטיס מסך ואחד ביציאת DVI ??

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by weissby,

האם קיים כבל כלשהו שימיר לי מRCA למסך המחשב בDVI?פשוט תהיתי אם אני אוכל לשחק בפלייסטיישן ולחבר אותו לLCD שלי פה..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by Potter,

קניתי מסך מסך LG 1730B עם DVI, בהתחלה היה לו חיבור VGA רגיל, אמרו לי שDVI יותר טוב הלכתי וקניתי כבל DVI אבל שחיברתי לא ראיתי שום הבדל בשום דבר.... מישהו מוכן להסביר לי בכל זאת למה זה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.