כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני בונה מערכת מחשב לעבודה יומיומית במחשב בסביבת מערכת הפעלה וינדוס ויסטה. (אפקט ה- AERO יהיה מופעל) מפרט חלקי נוכחי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX ¤1007 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤528 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI HDCP Bulk ¤635 אני מחפש כרטיס מסך איכותי ומשתלם שיתן לי תמורה טובה. השיקולים הם שאני משתמש במסך 19 אינץ' רחב, מריץ וינדוס ויסטה עם אפקט האירו ומשתמש לעיתים בפוטושופ לעריכות קלות בלבד. כמו כן, המחשב מיועד להשמר לטווח ארוך אז אורך חיים גם חשוב. אפשרות נוספת שמצאתי זה: PowerColor Redeon HD3650 Xtreme 512MB GDDR3 PCIe אודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
טוב אז היום קיבלתי את ה VP171 (מסך פשוט מדהים!), ושמתי לב שלא מצויין בשום מקום, לא על האריזה, לא בחוברת הוראות, לא במידע בדיסקים, מהו הMS של המסך (אותו דבר היה גם עם ה1720P שאבא שלי קנה, גם שם לא הופיע בשום מקום מהו הMS של המסך אני לא מבין למה לא מציינים את זה על המוצר). בגלל שידוע לי ש VIEWSONIC הוציאו שני דגמים של המסך אחד עם 16 ואחד עם 8 אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את ה8, יש דרך לבדוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם יש יתרונות לטלויזיות LCD חוץ מהמשקל? האם היא יכולה לתחבר למחשב ולשמש כמסך? תתאים לי גם CRT, אבל רצוי 100 הרץ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מתכוון למשחקים הכי כבדים היום . כי למשל במשחק Dark Messiah לפעמים נתקע המשחק ויש ברמקול מין תו .. תו.. כאלה ששיחקתי על פול גרפיקה עם רזולציה של 1280 עעלל 1024 . מה המפרט שלי לא מספיק לזה?או שהכרטיס הזה רק לרזולציות יותר נמוכות?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התמזל מזלי ונפל לידי מסך נוסף ל8 ימים (ממש נס חג החנוכה). המסך החדש הוא LCD אז הוא מחובר לDCI והישן מחובר לVGA. הכרטיס מסך הוא רדאון 9800 פרו. עשיתי את זה בשביל שלושה דברים: 1. לראות סרטים בפורמט רחב על שני המסכים, וככה להוריד את הפסים השחורים. 2. משחקים, שמעתי שיש כמה משחקים שתומכים בשני מסכים, כמו Flight Simulator. חשבתי לבדוק כמה מהם. 3. זה נראה ממש מגניב. הבעייה שלי עם 1 זה שזה פשוט לא עובד. אם אני מנסה להגדיל את החלון של הסרט על שני המסכים, וחצי נמצא בכל מסך, אז במסך הראש הראשי (Primary monitor) רואים את הסרט ובמסך השני רואים רק שחור. מישהו יודע איך לפתור את זה? צריך תוכנה מיוחד בשביל לראות ככה את הסרטים? בינתיים ניסיתי עם מדיה פלייר, BSPlayer וVideoLAN ובכולן הייתה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו כשאני בווינדוס אז קצב הריענון "טוב" לפי מה שהמסך יכול אבל כשאני נכנס למשחק אופרה אחרת לגמרי הוא עובד על 60hertz וכשאני רוצה לעשות רזולוציה של 1152 על 864 אז שטח המסך קטן בהרבה למה זה ויכולה להיות ירידה בביצועים בגלל זה?????. אמרו לי ש REFRESH RATE FIX יפתור את הבעיה ואני לא מוצא את התוכנה אז תודה למי שיתן את הלינק.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המפרט שלי הוא: מאבד: E6750 ספק:THERMALTAKE 550W זכרון:3GB לוח אם:GA-P35-S3L ובנוסף מומלץ שתיהיה אחריות של 3 שנים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם זה נכון שכדאי לטווח הארוך להשקיע בלוח-אם תומך SLI ובבוא הזמן לקנות את הכרטיס שישלים את הטכנולוגיה הזו במקום לקנות פעם אחר פעם (פעמיים שלוש) כרטיס מסך חדש? האם בכדי ש-SLI תעבוד אני חייב 2 כרטיסי מסך תואמים 1אחד לאחד (סוג דגם מדוייק וכו')?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בשיטוט באינטרנט מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.dx.com/p/xqm-gtx680-2gb-384bit-game-graphics-card-w-crt-dvi-hdmi-black-371493#.VSqVoDNdarU GTX680 במחיר רצפה, ברור שהאיכות לא מהטובות בשוק אבל נראה מתאים לגיימינג בינוני בתקציב נמוך ואם רוצים לשפר אפשר לקנות שניים (או שלושה) בSLI , משתלם לא? חשבתי לקנות ולשים במחשב של האישה כדי שמשחקי תלת מימד פשוטים של הילדים יעבדו יותר טוב (להחליף את ה7800GT בין העשר שיש שם) מה דעת המומחים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס : PNY 7800GS AGPx8 DDR3 256MB ספק : Sunshine MI-ATIX 400W. הוא ג'נרי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, איני יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. ממש מוצא חן בעיני הרדאון אבל אני פוחד שיהיו בעיות תאימות למשחקים שונים, ועקב כך הם אינם יעבדו טוב או שלא יעבדו כלל. אם למישהו יש פה רדאון 9700 פרו אני ישמח אם הוא יתן לי את הביקורות שלו לכרטיס ושיגיד לי איך פועלים אצלו המשחקים. בנוסף אני מבקש שאם מישהו מכיר השוואות בין הכרטיסים שיראה לי. וגם אני רוצה לשמוע חוות דעת על הכרטיסים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך זה תומך ברזולוציה 1920 / 1200 ? וכן האם יש איזשהו קישור בו מצויין באיזה רזולוציות תומך כרטיס מסך זה ?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני צריך תמונה של הכרטיס xfx 6600gt agp חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי ועוד דבר נכנסתי לאתר וראיתי שם שיש עדכון למאורר של הכרטיס (אני חושב) אז הקיצר איזה כבר עידכון יכול להיות למאורר ??? מקווה שהבנתםם http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה כתוב כמעט בסוף
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך + ספק עד 1000 שקל משו שיהיה טוב למשחקים.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי איזה כרטיס טוב קצת למשחקים וגם שיהיו לו אופציות טובות עד מעולות של יציאות וכניסות של וידאו??
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב אחד, למטרת דסקטופ מורחב (פריסה אופקית). השימוש הוא משרדי להצגת הרבה נתונים, אין צורך בביצועים מיוחדים. מה השיטה הטובה ביותר לעשות את זה ? א. לוח אם רגיל עם 2 כרטיסים - pci-e ו-pci ב. לוח SLI עם שני כרטיסי מסך pci-e רגילים (SLI לא פעיל) ג.. כרטיס מסך בייתי עם 4 יציאות DVI, נתקלתי רק בכרטיס אחד שכזה: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=GV271&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=18&aff=Zap〈=HE ד. הפתרון היקר, כרטיס ייעודי: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=762&category_id=4f7fa0b5918fccb1f21fe39556309e7b& מה דעתכם חברים ? המסכים אגב VP930
-
- 9 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ממש זול למחשב של אבא שלי יש לו P3 1000MHz ו512MB SDRAM יש לו עכשיו איזה TNT2 ישן אני מחפש משהו ממש זול (+-200 שקל) שיוכל להריץ את משחקי הרשת הפופלריים (CS, קוויק3, UNREAL וכד') הGF2MX נראה לי חלש מידי והGF4MX יקר מידי יש איזה משהו באמצע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,פתחתי ת'רד על זה בעבר והוא ירד למטה למטה. (כנראה,בעמוד 7). בקיצור,יש לי כרטיס מסך דיי איכותי שעלה לי 850 ש"ח (ובגללו וויתרתי על כמה מוצרי איכות אחרים.) הכרטיס הוא GIGABYTE Geforce 6600 256mb 128bit . בת'רד הקודם ,התלוננתי גם על פסים ונקודות מוזרות עם הכרטיס, זה נפתר אחרי הורדת הדרייבר החדש של nVIDIA. עכשיו,בואו ניגש לבעיה הרצינית ביותר, שהלכה והחריפה עד מאד. Speed AND Fast.. כך כל היום! פשוט אי אפשר לשחק. זה קורה במשחקים,המשחקים מהירים בהתחלה.. איטיים פתאום,מהירים שוב,ויש המון הפרעות במהירות.. זה ממש הורס את ההנאה ! מדובר במשחקים כבדים (עם גרפיקה ברמה גבוהה במיוחד ומוסיקה ששוקלת המון). על מפרט המחשב תוכלו להסתכל בחתימה. חבר'ה,אני ממש חייב תגובה בדחיפות.
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה אפילו ישן (UNREAL TURNAMENT) המחשב קורס, הסאונד נתקע ורק RESET עוזר. ניסיתי הכל . התקנתי את הדרייברים החדשים וגם ישנים, התקנתי את הXP מחדש, לא עזר. מה יכול להיות? המחשב AMD 2200+ 512 זיכרון לוח GIGABYTE GA-7VT880-L RADEON 9600 256MB לא פרו (Xpertvision)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
זה ה-9600 http://skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm זה ה-8800 http://skypc.co.il/pl_product~11631~8~0.htm מה יותר טוב ולפי ההיגיון ה9600 אמור ליהיות יותר טוב
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים יש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את המחשב הרבה זמן פתאום שאני גולש באתרי אינטרנט או עושה משהו עם הוינדוס המסך מתחיל לשנות גוונים מרגיל ליותר כחול ליותר אדום ועוד פעם כחול וכדומה... עכשיו לדעתי המנורה לא כל כך בסדר אבל מכוון שרוב היום הוא עובד מצויין כי זה גם מסך סוס אז אני לא בידיוק יודע מזה... הרי העירבוב של ירוק כחול ואדום במנורה של המסך לא אמור להתערבב לחוד אלה הכל ביחד אז או שזה במנורה או שזה הכרטיס מסך אבל אני לא חושב שיש סיכוי כי בדקתי אותו על המחשב הישן שלי והכל בסדר... פועל על : P3 550mhz 512k Cache 256SDR 20GB 7200RPM InnoVision GeForce2 MX400 64MB
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
Club3D ATI Radeon HD4870X2 או GTX 285 ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-