עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם Msi 1GLAN X58 PRO-E7.1 http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic כרטיס מסך כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI ספק כוח: ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לפי הנתונים של הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 הוא מתאים מצויין למחשב שלי ככה לפחות אני חושב. זה הלוח אם שלי http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic הספק שלי יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה דיי טוב : הכטיס צורך 500W והספק כוח שלי הוא 550W סתומרת שיש 50W לא מנוצלים שזה טוב ניכנסתי לחנות KSP ליפניי כמה ימים ואמרו לי שהכרטיס הזה R9 270X עובד רק על מחשבים חדשים. זה נכון ? למה שהוא לא י…

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  2. שלום. ברשותי מחשב די ישן .. שנה וחצי עם כרטיס מסך ג'יפה 440MX . בשבוע האחרון ניסיתי להריץ את Call of Duty 2 ולפני ההפעלה בזמן שהוא עשה ניתוח חומרה למחשב הוא נתן הודעה שהכרטיס לא תומך ב dinamic Texture. א. מה זה ? (בקצרה) ב. איזה כרטיס מסך במחיר של עד 700 שקל אפשר לקנות שיריץ משחק כזה ? ( חיבור AGP ) תודה. אופיר.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. איזה כרטיס הכי חזק והכי כדאי לי לקנות ב 1500 ש''ח מקסימום? הייתי רוצה לפחות 256 MB זיכרון וגם 256 BIT בבקשה עיזרו לי... העדפה לכרטיס Geforce

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שלום. רציתי לשאול למה משתווה כ.מסך HD 3850 256MB לכ.מסך שיש היום? ועל הדרך גם למה שווה היום GTX260? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by url,

היי יש לי pIII 733 mhz עם כרטיס שעבר זמנו (voodoo 3 3000) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש שיעבוד כמו שצריך עם תקציב של עד 500 שקל יש המלצות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by shay7629,

מעבד 6300 OC, כרטיס מסך OC 8600GT מסך 22, 1680X1050 2GB RAM VISTA 32BIT אני מריץ הכל על VERYHIGH , בלי פילטרים , עם SHADOWS וSHADER על מדיום על רזולוציה של אלף מאתיים ומשהו על שמונה מאות ומשהו, (אני לא זוכר ,ואני לא בבית כדי לבדוק רק היחס הוא 16\10) , על WINDOWED, (ביטלתי את הFULL SCREEN) ושמתי רקע שחור על הדסקטופ , המישחק רץ חלק, וחוץ מהסרט בסוף הוא לא קירטע לי בכלל, לא בדקתי FPS, אבל המישחק רץ חלק , ואחרי פחות מדקה שוכחים שהוא לא על FULL SCREEN תהנו

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. בהתחלה חשבתי על Sapphire Toxic אבל אז שמעתי שהמאוורר שלו נורא רועש כי הוא פועל במהירות קבועה [גם בIDLE כשאין צורך] ובגלל זה עכשיו אני בהתלבטות, האם בכל זאת ללכת על הטוקסיק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290 או על HIS ICEQ 4 COOLING [דרך אגב, זאת הגרסא TurboX שמישהו דיבר על כך שאי אפשר להשיג אותה בארץ?] : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 או על Palit Sonic: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 הפאליט טיפה יותר זול, אבל זה לא משנה יותר מידי חשוב לי שהכרטיס יביא ביצועים טובים, ובאותו זמן יהיה כמה שיותר קריר ושקט בכולם יש OC מהמפעל ואני מניח שהוא דיי דומה [אם לא זהה], אז השאלה היא אצל מי המאוורר מקרר טוב יותר ובשקט יותר? עריכ…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by hen1235,

החוזק של הכרטיס פחות חשוב, כי הוא בקושי ישמש למשחקים... (פה ושם לילדים קטנים) יותר חשוב שיהיה שקט וחסכוני בצריכת חשמל. הספק לא צריך להדאיג אותכם, הוא לא ג'נרי... תודה!

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by razoli,

הלכתי לפי המדרים וניסיתי את כולם...... דבר ראשון ניסיתי USB BOOT DISK אך גיליתי ש P5Q PRO לא תומך בזה... שנית ניסיתי את CD DISK BOOT (אפילו כמה) אך גיליתי ש הוא לא מזהה לי אף כונן... (c is unavailable WFT) איפלו העזתי לנסות דרך ה WIN אבלבגלל שאני עם ויטה 64 הוא לא מוכן כי הוא תומך רק ב32.......... מה לעשות??? המצב הזה ממש מציק............. הוא קורס בFIFA בתודה מראש רז

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by liav12,

כן אני יודע שזה כרטיס חלש, אבל איתו אני משתמש בין לבין במשחקים לפעמים כשאני משועמם. אני מנסה להשתמש ב Rivatuner, אבל אז הוא אומר לי שהדרייבר נכשל בלעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, גם כן כשאני עושה דרך התצוגה הראשית של אנוידיאה אז הוא לא נותן לי בכלל להעלות אפילו מגה הרץ אחד, הכרטיס הוא של אינוויז'ן. יכול להגיד משהו? גם כן לפני השתמש ב GTU, וגם שם כשאיפשרתי את האוברקלוק הוא לא נתן לי להעלות כלום. תודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  11. שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. הערה: העברתי את הפוסט לפורום ספקים, שנראה לי מתאים יותר, אך אני לא מוצא אפשרות למחוק את הפוסט מכאן. סליחה על הבלאגן, זה לא יקרה שוב - אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. הבקשה בכותרת וןהשאלה שלי היא האם לדוגמא הוא יוכל להחזיק משחק כמו ניד פור ספיד שלא נחשב לממש חזק על high pre ועל רזולוציה של נגיד 1024x768 ואותו דבר עם משחק כמו fear על medium ביצועים לא משהו רציני ממש לא... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  13. איך בדיוק מפעילים את כל העסק ? באיזה תוכנה (שניתנת להורדה ?) אפשר לחבר את זה לווידאו ככה סתם בחיבור שאמור להכנס לטלוויזיה ? באיזה תדר השידור פועל ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מישהו מוכן להסביר לי למה אנוידיה לא עדכנו דריברים כבר 3 חודשים בערך? (4 אפילו!) אני לא מבין את זה... כל הזמן טוענים שאנוידיה טובים בדריברים.. אבל בשטח ATI דיי שולטים בתחום הזה

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by TheShadow,

אני מתלבת ביין PINE XFX ללידטק... ללידטק יעלה לי 2890 מזומן: 2800 מזומן + משלוח: 2835 וה XFX יעלה: 2390 (בתשלום אחד לא מזומן (לא צריך משלוח))

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. במידה והתקציב שלי הינו 6,000- 7,000 האם כדאי לי לקנות רק מפרט בכסף הזה ולהשתמש במסך CRT ממש ישן (משהו כמו 7 שנים) שאצלי? ורק לאחר מכן לקנות מסך?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by ORANGEJUICED,

באמצע המשחק פתאום מופיע כזה ריבוע על המסך ואז אחרי שניה נעלם או כזה פס ואז נעלם??!? למישהו גם קרה אותו הדבר או משהו כזה??!! זה לא בעיה של התחממות כי במשחקים בהרבה יותר כבדים זה לא קורה יש למישהו רעיון ? ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by lmlm,

G80: 8800GTX ,8800GTS הכרטיסים החדשים שתומכים בDX10 הם מעבדים מפני עצמם! כמה טכנאים מAMD לקחו את G80 לבדיקה וראו שG80 פועל כמעט כמו מעבד X86 http://news.softpedia.com/news/G80-Is-Actually-a-CPU-44724.shtml :o האם זו תשובה מוקדמת למעבד המשולב של ATI+AMD שיבוא?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gooz,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. מה דעתכם על כרטיס מסך powercolor x1950? האם זו חברה שניתן לסמוך עליה?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Obi-Wan,

אהלן, רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין הכרטיסים בהנחה שההבדל במחיר הוא בערך פי 3 בעוד שה-8500 מגיע גם עם 512MB, השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים, תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  22. שלום. אני רוצה לקנות כ. שבעזרתו אוכל להעביק קלטות וידאו ל-DVD. בשביל זה צריך כרטיס טלוויזיה, נכו? ראיתי ב-SKYPC כל מיני כטיסים מ-160 עד 470 שקלים, מה ההבדל ביניהם. ראיתי שהצ'יפסט שונה אבל זה לא אומר לי כלום. זה משפיע על איכו תההקלטה? אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות.. עדיף עד 400. ושהכריטס יתמוך בויסטה. תודה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  23. Started by avi1231231900,

כרטיס מסך בא עם דרייבר מותקן עליו?נניח שיש לי כרטיס מסך שהורדתי לו דרייבר ואני מחליף לכרטיס מסך זהה האם אני צריך לעדכן דרייברים שנית?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. שלום אני חדש פה בפורום ותודה ענקית מראש לעוזרים קנית מחשב חדש ואני מקבל איתו ב3DMARK05 רק 4560 נק' מפרט: intel core 2 duo e7200 45nm asus p5k -se p35 g.skill pc2-8000 1000mhz 4gb cl5 Gigabyte 8800GTS 512MB G92 PSU HEC - 400TRT אולי זה בגלל הספק? ??? לא הגיוני שהמחשב הזה יוצא כזה ציון ועוד ב3DMARK05 זה מה שרשום ב3DMARK05 בנתונים של הכרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Driver 6.14.11.8048 Description NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Manufacturer NVIDIA Total Local Video Memory 512 MB Total Local Texture Memory 512 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 6.14.11.8048 Driver Date 11-12-2008 Driver WHQL Certified false Max Text…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by mystikal,

מחפש המלצות למסכי 19 אינטש לצרכי תלת, אנימציה ועריכת וידאו חשוב מאוד שלא יהיו מריחות ושהצבעים יהיו טובים ומדויקים עד כמה שאפשר בגלל העיסוק בתיקוני צבע גרפיקה ומידול תודה !

• 2 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.