כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
Hello for some reason the nvidia demo Adrianne runs really slow for me MAX 15FPS while most of the time 12-13fps You can see my computer specs on my Sign, I've the most new drivers from NVIDIA web site why this demo gliths/bitting for me? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 20:39:26 the froggy demo Reso 1440 900 works like 4fps.....why?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעודכן להחודש http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=88&var2=0 רשימה מקיפה שמכילה את מרבית הכרטיסים (למטה יש אפשרות לבחור חברות אחרות)
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש איזשהו theme לווידוס או כל דבר אחר שיאפשר לי לראות בצורה נורמלית על הטלויזיה שמחוברת למחשב? כרגע הרזולוציה המינימלית שזה מאפשר לי זה 800X600 ועדיין הכתב לא ברור. אפילו עם גודל פונט מכוון על אקסטרא לארג' זה לא ברור. מישהו הבין על מה אני מדבר? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
באתר של NVIDIA ניתן להוריד DETONATORS חדשים גרסה 40.41! אבל בינתיים זה תומך רק בWINDOWS 2000 או XP.. מכיוון שיש לי WIN 98 וכרטיס RIVA TNT אני לא מוצא סיבה להוריד בינתיים :'( אבל אולי מישהו בעל כרטיס GEFRORCE 4 TI כלשהו וWINDOWS XP ינסה להתקין אותם ויספר איך הם? קראתי בפורום כלשהו שזה העלה למישהו את הנקודות ב3D MARK ב1000 (מוטל בספק... :) אז מי שיכול שיתקין ויספר חוויות ;D
-
- 62 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/#newsitem1045240767,50403, הם רשמיים? לא כתוב בידיעה, ואני לא מוצא אותם באתר של ניווידיה! :
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Detonator 43.00 ??? למה ??? למה כל שבוע יוצאים משהוא כמו שלושה Detonatorים לא רשמיים זה ממש מעצבן אותי, מה הבעיה שלהם בNvidia. מישהו ניסה כבר להתקין אותו, האם כדאי לי להתקין (GF4 440 MX)? כל דריבר לא רישמי שיצא עד היום עשה לי בעיות והייתי צריך למחוק אותו.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי הקורבן שניסה את הדרייבירם? הם בטוחים לשימוש? מעלים ביצועים וכו' וכו'? יש במדור הורדות..
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים האלה לווינדווס XP והם עובדים בסדר חוץ מזה שיש לפעמים הפרעות כאלה בתמונה (גם במשחקים) הבנתי שזאת בעיה מוכרת בדרייברים האלה (משהו עם refresh rate ). מצאתי לזה תיקון אבל לפי מה שהבנתי הוא לא מאושר ע"י מיקרוסופט (לכן כנראה אין אותו באתר של nvidia) אז אני לא רוצה להוריד אותו - לא רוצה בעיות ותקלות. מה אני יכול לעשות? להוריד דרייברים יותר ישנים? (אם כן אז מאיפה) ועוד שאלה - אם אני מוריד דרייברים יותר ישנים אני חייב להסיר קודם את החדשים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי נותן יותר ביצועים מבין 2 המערכות הנ"ל ?
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
נו. אז Diamond חוזרים לעסקי הכרטיסים ובצעד אמיץ מציעים כרטיס חדש מבוסס על ה-Radeon 7000 הישן? (והטוב?). ראיתי שהכרטיס יוצע במחירים של כ-50$ בחו"ל. ואפילו יש כבר חנות שמציעות אותו בסביבות ה-30$. מישהו כבר ראה את הכרטיס הזה בארץ? הוא יכול להיות נחמד מאוד למי שרוצה לקנות כרטיס מסך למחשב יחסית ישן ואילן לו כוח או זמן להתווכח על מחירים עם אנשים שמוכרים מוצרי יד שנייה ברחבי הנט (אני חושב). מוצר חדש, עם אחריות, מבוסס על צ'יפסט אמין של ATI צריך להיות בעל עדיפות למי שמחפש כרטיס מסך Very Low Cost. מה דעתכם? אשמח לדעת עם מישהו ראה בנצ'מרק שלו איפשהו. ביחס לכרטיסי מסך ישנים מהדגם שלו. ואולי גם מחירים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שווה? ולמה כתוב שהוא תומך רק בספק כוח של 450W ומעלה? לא קצת מוגזם? יש לי רק 400W... לא ילך?
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
DM Studios (http://www.digitalmediastudios.net) are looking for employees on webdesigning and/or markating field, for more information please contact us support@digitalmediastudios.net uk.quakenet.org #digitalmedia
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
A month ago I bought a Gamecube and I intended to connect it to my computer. After the quality of my MSI Ti4600 ViVo and of a Pinnacle PCTV Pro card greatly disappointed me (I tried all sorts of programs and configurations) I'm now thinking of either buying a 21 inch TV for my room which will cost me around 1,500 nis (since I don't want to buy a crappy TV) or buying a high quality TV card. I was thinking of Hauppauge card but I'm not quite sure what exactly to get, I want a card that will give me on my computer monitor the same quality I'll get on a good TV (smooth image, no glitches and no frame skips). I would be happy if someone who understands in this field could te…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש. אני מתלבט בין 6800GS ל7800GT. הבעיה העיקרית שלי עם ה7800GT היא כמה שאני אוכל אותה עם DIRECTX 10 שאמור לצאת +- שנה מעכשיו יגיע, וכמה חודשים אחריו יצאו משחקים שלא יעבדו איתו. האם מצב כזה יכול לקרות? או שאמורה להיות תמיכה לאחור? מה ההבדל בביצועים בכלל בין ה7800 ל6800? האם על רזולוציה של 1280X1024(LCD 17) אני ירגיש משהו בכלל?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=32438
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השוק מוצף בכרטיסי מסך שמתהדרים בתמיכה ב DX 9, אבל למה ? לפי מה שאני יודע היום אפילו HL2 לא יעשה שימוש ב DX9 אז השאלה שלי היא האם זה דבר חשוב בקנייה של כרטיס ומתי השימוש ב DX9 יתחיל ויראה במשחקים ואיפה יהיה השינוי ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה הכרטיס מסך שלי 7300 GT עובד רגיל אבל ברגע שאני מתקין DIRECTX אני מתחיל לראות בסרטים (הבעיה לא בתוכנה) כמו דרך שקופית אפורה לפני שהפורמט זה היה כמו שקופית אדומה איך אני יכול לסדר את זה ? (כבר החלפתי את הכרטיס בחנות)
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
אפשר הורדה? מי שום מה אני לא מוצא את זה באתר של מיקרוסופט 0ם
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נכון היום שיוצא משחק כמעט תמיד יש אפשרות להתקין DirectX9 אז הייתי רוצה לדעת עם בעתיד תיהיה אפשרות להתקין DirectX10 אם כן איזה כרטים יתמכו בDirectX10
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה נכון שלא משתלם להשקיע כיום בכרטיס מסך בגלל שעוד מעט יוצא directx 10? אני רוצא לקנות מחשב חדש למשחקים ומישהו אמר לי לחכות עם זה עד שיצא directx החדש.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שזה ממש משפר, אבל לפי מה שאני יודע DX10 זה רק לוויסטה... יש כזה לXP? איפה מורידים כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
ווינדוס וויסטה כשיצא (מתי שיצא, אי אפשר לדעת עם מיקרוסופט) יציג לעולם את DirectX 10. בתור פלטפורמה כלכך פופולרית, תוך זמן קצר נראה משחקים שתומכים בו. האם זה אומר שכל מי שהשקיע ב- SLI או כרטיסים יקרים ימצא את עצמו מסתכל מהצד על כל אלה שנהנים מהמשחקים החדשים? ממה שאני רואה כרגע, אפילו הסדרה החדשה של כרטיסי מסך של nvidia תצא לפני הוויסטה (8000). אני לא רואה מצב שמישהו קונה כרטיס היום, שלא תומך ב DX10 ולא אוכל אותה. מצד שני, מה? נחכה שנה כדי לשחק במשחקים? ב- Oblivion לא היה אפשרי לשחק ללא Shader model 3.0, ה-8000 יצאו עם SM4 ומי יודע מה DX10 יביא איתו. זאת כמובן לא דילמה חדשה. שלא לדבר על כל הספקולתיות לגבי פיסיקה (מעבד ייעודי מתוך המולטי-כור? כרטיס ייעודי? מעבד גרפי מולט-כור…
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-