כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש את מסך ה 17" CRT שטוח, הטוב ביותר שאוכל להשיג בתקציב של כ700 שקל. איני מעוניין במסך של LG. (תקלות לי ולאחרים, מחיר תיקון בשמיים, נכוויתי פעם אחת, לא מתעסק איתם שוב) הפרמטרים שחשובים לי הם בהירות וניגודיות גבוהים ותמונה חדה (בלי מריחות או זליגות של צבע). תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא איך להריץ את הבנצ'מרק של Crysis 2 (או אולי אני לא מעודכן וזה כבר לא המשחק הכי טובעני היום? יש המלצות על בנצ'מרק אחר?) בכל מקרה: אני צריך את המשחק עצמו בשביל לבדוק ביצועים? איך זה עובד? תודה מראש! אלי
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מעניין: http://www.xbitlabs.com/web/display/20060501132927.html ATI + Nvidia = Love
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם הוא שווה את המחיר? (1600 ש"ח) האם יש לכם המלצות יותר טובות באותו תחום מחירים? קישור למסך: http://www.maginnovision.com/Legacy/Products/LT765.asp
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Geforce 6600GT AGP*8 128 אני לא יודע מה יש לו הוא עבד מצוין עברה פחות משנה מאז שקניתי אותו הוא מהחברה XFX והוא בזמן האחרון מוציע ביצועים נוראים הוא עובד כמו גיפורס 4 מוציא FPS נמוך מאוד במשחקים שהוא אמור להוציא מעל 120 כשהוא עושה רק 40 בקושי תעזרו לי לסדר את הבעיה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 1500 ש"ח גג. מה אתם ממליצים?, אני צריך שיתמוך ב AGP ולא ב PCI אני חשבתי על :radeon 9800 pro/xt 128 mb או 6600gt 256B ? ואם לא אחד מהם מה אתם ממליצים לקנות? אני מעדיף 256 זיכרון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
תתחשבו גם ביופי. אני יכול לעבור את התקציב אם תציעו לי משהו משתלם מאוד. בינתיים ראיתי את Viewsonic P70F ואת Iiyama 413C שנראים לי די טובים. איך הם מי יותר טוב מבינהם או שיש בכלל מסך אחר יותר טוב משניהם??
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה 6800 גי אס של פאליט http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS-Super.html ב 1100 שח
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יצא גרסת ביוס לכרטיס שלי Gainward GeForce 4 Ti-4800 SE ואין לי שום מושג מה השתנה בגרסת הביוס החדשה,האם ישנה איזושהי change log לראות מה חדש בביוס החדש לפני שאני מוריד ומשתיל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב ולאט לאט מתברר לי שהוא יותר חלש ממה שחשבתי.... עד עכשיו שיחקתי רק דיאבלו 2 ואמריקס ארמי (שגם את זה הוא בקושי סחב...) ואני מאוד רוצה לשחק בדברים קצת יותר עדכניים... אבל לפני שאני מוציא כסף על משחקים אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק בהם... הדילמה - הכרטיס חלש... בדיאבלו 2 שעוד נחשב "קל" אני מקבל פריימים עצבניים במקומות כבדים....השגתי את ג'י טי אי וייס וממש אי אפשר לשחק בו...אני מפחד לחשוב מה יהיה אם אני יעלה עליו את האלף לייף 2 או פאר קריי... הכרטיס הוא sis 661fx און בורד (טעות...) יש לו 64מ"ב כביכול... אני עובד איתו על מצב 32מ"ב כי אני פשוט לא רואה הבדל כשאני מעביר אותו ל64 :s05: אני מתלבט בין לקנות כרטיס חדש לבין הוספת ראם - יש לי 256 והכרטיס מ…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. ההתלבטות שלי בין פלייסישן 4 לשידרוג המחשבי האישי הגיעה לסיומה והחלטתי לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך. התקציב הנוכחי שלי כרגע הוא 1200 לכרטיס מסך וכ-300 ש"ח לספק כוח אם אני יצטרך לרכוש עבור הכרטיס. השימוש העיקרי הוא כמבון לגיימינג בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1920*1080 , מצפה לשחק במשחקים כמו JUST CAUSE 3 , FALLOUT 4 , FAR CRY 4 ,GTAV על הגדרות גבוהות (חלק מהמשחקים עדין לא יצאו אבל שאני יוכל לפחות לשחק אותם על HIGH אם לא על ULTRA ) ההתלבטות שלי כרגע היא בין : GIGABYTE GTX 960 2GB OC R9 285 אני רוצה לרכוש כרטיס כך שהמערכת הקיימת שלי לא תהווה צואר בקבוק עבור המעבד הגרפי , נתוני המחשב : Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz 2x4GB G.SKill @ 1066MHZ ASUSTeK Computer INC. P…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין GeForce 8400GT עם צלעות קירור לבין GeForce 8400GT עם מאוורר והאם ההבדל משמעותי. תודה מראש, יניב
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הציעו לאחי ואני לא יודע האם הוא טוב למשחקים כמו NEFS2 או HL2 GEFORCE 4 FX 6600 128 MB DVI TV PCI-E אשמח לקבל תגובות
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע בתיקון וכנראה הכרטיס מסך דפוק.. (ABIT X600XT 128MB PCIE) הוא יוחלף במסגרת האחריות.... כרגע אין להם את הכרטיס הנ"ל אלא את זה ABIT X600PRO 256MB PCIE... אני יודע שהXT יותר טוב, אבל עד כמה ההבדל משמעותי? אגב, אפשר לסמוך על באנצ'ים בTomsHardware? כי יש כאן כל מיני באנצ'ים של כרטיסים וביניהם שני הכרטיסים האלו... http://www23.tomshardware.com/graphics.html אגב2, כדאי לי להוסיף נניח 100 שקל ולקבל X700PRO או אפילו X700XT? אגב3, לאיזה כרטיס מסך הX600XT משתווה מNvidia וכמה אמורים להוסיף בשבילו? תודה מראש נ.ב: אל תציע כרטיסים אחרים...!
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוא נגיד שאני לא משחק משחקים.. רואים בכרטיס מסך הזה טוב? רואים הכל חד וברור ויפה? ??? (GF4 MX 440)
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש (E8400 וכו וכו..) ככה שהמחשב לא מהווה צוואר בקבוק. הבעיה היחידה שלי היא שהמחשב לא אמור לשמש בתור מחשב משחקים אז חבל להשקיע בכרטיס מסך רציני. בגלל שיש תקציב לזה אני רוצה שתמליצו לי על הכרטיס הכי כדאי ביחס של תקציב-ביצועים (עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך) כרגע ראיתי שניים אפשריים: 1. 9600GT שעולה 811 שח 2. 8600GTS שעולה 650 שח. הייתי מעדיף משהו זול יחסית כי הכרטיס הולך להיות מוחלף עוד כשנה בכרטיס קוואדרו לפיתוח גרפי. תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ליתר דיוק במאוורר של הכרטיס מסך המאוורר משמיע רעשים , ברגע שאני נוגע בו והוא עוצר הרעש נפסק לחלוטין. המאוורר נמצא בתוך המארז של הכרטיס מסך - כלומר כנראה צריך להחליף את כל הגוף קירור. השאלה אם באמת צריך להחליף את כל הגוף קירור ואם כן האם לא כדאי כבר לקנות כרטיס מסך חדש
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחרי התלהטות קשה החלטטי להשעיר את מחשבי הישן ופשוט לשדרג כרטיס מסך כדי לחבר לLCD שאלתי כזאת מה יהיו ההבדלים בין AGP לPCIEX ואיזה כרטיס מסך הכי טוב לקחת עד 600ש"ח לא חובה למישחקים העיקר שתיהיה איכות בלסידי 32" תודה מיכאל
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית של JVC ויש לה יציאת FIERWIRE חיהרתי למחשב והכל עובד אני צריך תוכנה אשר תדע להעביר את התוכן המוקלט למחשב מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב לgaming תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שמתי לב (לפי מה שהצלחתי להבין) שלGTX 670 יש בסך הכל תדר יותר נמוך ופחות ליבות CUDA. אז בסך הכל יש הבדל די קטן ביניהם, לא? ולפי מה שהבנתי ליבות הCUDA משומשות לעתים רחוקות.. אשמח אם מישהו יבהיר לי אם יש עוד הבדלים, או שאני צודק וה500 שקל הנוספים בשביל ה680 לא שווים את זה :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי שבטח הבנתם מהכותרת הת'רד הזה מדבר על מסכי ה-19" CRT הכי "גרועים" שיש (ושימו לב לגרשיים...) . בקיצר , מדובר על תקציב של 900-1200 ש"ח . קיבצתי מספר מסכים לפניכם ואני רוצה לדעת מהם המסכים הכי טובים בקבוצת המחיר הזו (אתם מוזמנים להציע מסכים שלא נמצאים ברשימה...) מבחינת איכות תמונה , נתונים ובקיצר כל שאר הדברים . ןלפני כן כמה שאלות : 1. האם המסכים ברשימה הם בכלל מסכים שטוחים (מבפנים ובחוץ) ? ואם לא כולם שטוחים אז אתם מוכנים לציין מיהם אלו שכן שטוחים ? 2. האם לפי דעתכם בכלל שווה לקנות אותם או צריך להוסיף כ-300 שקל פחות או יותר (תקציב חדש של 1600 שקל בערך) על מנת לקבל מסך 19" באמת איכותי ? ולהלן המסכים : 1. CTX PL9 2. AOC 19 9KLR 3. IYAMA 19 VISION MASTER 1451 4. PROVIEW 19 D…
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני תוהה לגבי הדבר הבא: מה משני הכרטיסים הנ"ל יותר חזק? http://www.skypc.co.il/pl_product~LV389~8~0.htm - Geforce 8800GT 512MB 256Bit מהירויות: GPU 680\900MHZ Memory 1800MHZ או Geforce 8800GTS http://www.skypc.co.il/pl_product~LV381~8~0.htm 640MB 320Bit מהירויות: GPU 500\800 MHZ Memory 1600MHZ בקיצור, מה יותר חזק? ה8800GT מכיל מהירויות גבוהות יותר, אבל מצד שני ה8800GTS מכיל 320BIT וזיכרון בנפח גדול יותר
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-