כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך.. בקיצור שמתי לב שבהרבה משחקים הFPS שלי תקוע על 60 לא יורד ולא עולה. ניסתי לחפש את הV-SYNC הזה בכמה משחקים לא מצאתי ובאלה שכן הפסקתי אותו והFPS נישאר על 60 מה שכן.. בBF3 כשההגדרות על HIGH יש לי 80 FPS במומצע(נבדק על ידי FRAPS לפעמים יורד אבל אף פעם לא יורד מ65 ולפעמים עולה ל100+) והמשחקים שהFPS תקוע על 60 חלשים מבטאל פילד 3 כמו SKYRIM וLEAGUE OF LEGENDS VINDICUTS. בקיצור מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הכרטיס GTX 560TI עם מאבד I5 2500. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כמובן שלהשתדל שכמה שפחות בתקציב.. אני מחפש כרטיס מסך AGP, עם TV-IN\OUT מה שיש (לא אכפת לי כאלו ישנים של ATI READON 9600\800 וכו') זיכרון 256 MB ושפשוט יציג לי עבודות גרפיות ומידי פעם משחקי מחשב כמו ניד פור ספיד החדש וכו'.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב אני קונה בתחילת חודש הבא את הLG L1720P. ממה שאני יודע כל רזולוציה נמוכה מ1024*1280 נראת מרוחה על LCD. ככה זה גם במשחקים ממה שאני מבין, נכון? אין לי ממש תקציב לכרטיס מסך, אני מחליף בעיקר בגלל שאין יציאת DVI בכרטיס שלי. חשבתי על הR9550 128BIT, ואולי לעשות לו קצת OC. ואולי גם למעבד ל3.0 וניצול מלוא רוחב הפס של הזכרון. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו NFS U או FIFA 2005 ברזולוציה של 1280 בצורה סבירה בכרטיס הזה? אם לא נראה לי שאני אאלץ להמשיך לשחק ב-AOC 7F שלי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיאפשר לי לשחק בכל משחק שאני ארצה, העניין הוא שאני לא הולך לשחק יותר מדי מחוסר זמן ולכן אני לא רוצה להוציא עליו 1000 ש"ח. חשבתי יותר משהו בכיוון ה 600 ש"ח אם זה אפשרי, במידה ולא מה הכרטיס הכי זול שיאפשר לי את זה. המעבד שיש לי:i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח האם: Intel® Desktop Board DZ68DB בנוסף אשמח להמלצה לספק/קירור למעבד אם צריך תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כותרת, תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
למה ? מה אני צריך לעשות ?? יש כרטיס מסך 9600 XT מה אני צריך לעשות ?איזה הגדדשות לכוון ?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1900GT SHAPIRE עם VIVO ואני רוצה לחבר אותו לממיר YES. אני ניסיתי לפי הדרך הבאה וזה לא עבד: 1. לכרטיס יש יציאה\כניסה של S-VIDEO ממנו חיברתי מתאם שבא עם הכרטיס לRCA. 2. את הכבל RCA חיברתי לממיר YES בחיבור של VCR וכיביתי את הממיר. 3. פה אני לא כל כך יודע מה לעשות ... ניסתי להגדיר את מסך 2 (שולחן עבודה => מקש ימני=> מאפיינים=> הגדרות ) כראשי אבל זה לא עובד. בקיצור איך עושים את זה ואם אפשר שלב שלב תודה
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מסך ה 17" CRT שטוח, הטוב ביותר שאוכל להשיג בתקציב של כ700 שקל. איני מעוניין במסך של LG. (תקלות לי ולאחרים, מחיר תיקון בשמיים, נכוויתי פעם אחת, לא מתעסק איתם שוב) הפרמטרים שחשובים לי הם בהירות וניגודיות גבוהים ותמונה חדה (בלי מריחות או זליגות של צבע). תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא איך להריץ את הבנצ'מרק של Crysis 2 (או אולי אני לא מעודכן וזה כבר לא המשחק הכי טובעני היום? יש המלצות על בנצ'מרק אחר?) בכל מקרה: אני צריך את המשחק עצמו בשביל לבדוק ביצועים? איך זה עובד? תודה מראש! אלי
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מעניין: http://www.xbitlabs.com/web/display/20060501132927.html ATI + Nvidia = Love
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם הוא שווה את המחיר? (1600 ש"ח) האם יש לכם המלצות יותר טובות באותו תחום מחירים? קישור למסך: http://www.maginnovision.com/Legacy/Products/LT765.asp
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אז ככה יש לי Geforce 6600GT AGP*8 128 אני לא יודע מה יש לו הוא עבד מצוין עברה פחות משנה מאז שקניתי אותו הוא מהחברה XFX והוא בזמן האחרון מוציע ביצועים נוראים הוא עובד כמו גיפורס 4 מוציא FPS נמוך מאוד במשחקים שהוא אמור להוציא מעל 120 כשהוא עושה רק 40 בקושי תעזרו לי לסדר את הבעיה בבקשה
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 1500 ש"ח גג. מה אתם ממליצים?, אני צריך שיתמוך ב AGP ולא ב PCI אני חשבתי על :radeon 9800 pro/xt 128 mb או 6600gt 256B ? ואם לא אחד מהם מה אתם ממליצים לקנות? אני מעדיף 256 זיכרון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
תתחשבו גם ביופי. אני יכול לעבור את התקציב אם תציעו לי משהו משתלם מאוד. בינתיים ראיתי את Viewsonic P70F ואת Iiyama 413C שנראים לי די טובים. איך הם מי יותר טוב מבינהם או שיש בכלל מסך אחר יותר טוב משניהם??
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה 6800 גי אס של פאליט http://www.palit.com.tw/en/products/nv_agp_6800GS-Super.html ב 1100 שח
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יצא גרסת ביוס לכרטיס שלי Gainward GeForce 4 Ti-4800 SE ואין לי שום מושג מה השתנה בגרסת הביוס החדשה,האם ישנה איזושהי change log לראות מה חדש בביוס החדש לפני שאני מוריד ומשתיל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב ולאט לאט מתברר לי שהוא יותר חלש ממה שחשבתי.... עד עכשיו שיחקתי רק דיאבלו 2 ואמריקס ארמי (שגם את זה הוא בקושי סחב...) ואני מאוד רוצה לשחק בדברים קצת יותר עדכניים... אבל לפני שאני מוציא כסף על משחקים אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק בהם... הדילמה - הכרטיס חלש... בדיאבלו 2 שעוד נחשב "קל" אני מקבל פריימים עצבניים במקומות כבדים....השגתי את ג'י טי אי וייס וממש אי אפשר לשחק בו...אני מפחד לחשוב מה יהיה אם אני יעלה עליו את האלף לייף 2 או פאר קריי... הכרטיס הוא sis 661fx און בורד (טעות...) יש לו 64מ"ב כביכול... אני עובד איתו על מצב 32מ"ב כי אני פשוט לא רואה הבדל כשאני מעביר אותו ל64 :s05: אני מתלבט בין לקנות כרטיס חדש לבין הוספת ראם - יש לי 256 והכרטיס מ…
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. ההתלבטות שלי בין פלייסישן 4 לשידרוג המחשבי האישי הגיעה לסיומה והחלטתי לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך. התקציב הנוכחי שלי כרגע הוא 1200 לכרטיס מסך וכ-300 ש"ח לספק כוח אם אני יצטרך לרכוש עבור הכרטיס. השימוש העיקרי הוא כמבון לגיימינג בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1920*1080 , מצפה לשחק במשחקים כמו JUST CAUSE 3 , FALLOUT 4 , FAR CRY 4 ,GTAV על הגדרות גבוהות (חלק מהמשחקים עדין לא יצאו אבל שאני יוכל לפחות לשחק אותם על HIGH אם לא על ULTRA ) ההתלבטות שלי כרגע היא בין : GIGABYTE GTX 960 2GB OC R9 285 אני רוצה לרכוש כרטיס כך שהמערכת הקיימת שלי לא תהווה צואר בקבוק עבור המעבד הגרפי , נתוני המחשב : Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz 2x4GB G.SKill @ 1066MHZ ASUSTeK Computer INC. P…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין GeForce 8400GT עם צלעות קירור לבין GeForce 8400GT עם מאוורר והאם ההבדל משמעותי. תודה מראש, יניב
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הציעו לאחי ואני לא יודע האם הוא טוב למשחקים כמו NEFS2 או HL2 GEFORCE 4 FX 6600 128 MB DVI TV PCI-E אשמח לקבל תגובות
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע בתיקון וכנראה הכרטיס מסך דפוק.. (ABIT X600XT 128MB PCIE) הוא יוחלף במסגרת האחריות.... כרגע אין להם את הכרטיס הנ"ל אלא את זה ABIT X600PRO 256MB PCIE... אני יודע שהXT יותר טוב, אבל עד כמה ההבדל משמעותי? אגב, אפשר לסמוך על באנצ'ים בTomsHardware? כי יש כאן כל מיני באנצ'ים של כרטיסים וביניהם שני הכרטיסים האלו... http://www23.tomshardware.com/graphics.html אגב2, כדאי לי להוסיף נניח 100 שקל ולקבל X700PRO או אפילו X700XT? אגב3, לאיזה כרטיס מסך הX600XT משתווה מNvidia וכמה אמורים להוסיף בשבילו? תודה מראש נ.ב: אל תציע כרטיסים אחרים...!
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוא נגיד שאני לא משחק משחקים.. רואים בכרטיס מסך הזה טוב? רואים הכל חד וברור ויפה? ??? (GF4 MX 440)
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-