כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי 9600xt ואין לי בכרטיס מסף תיציאה הצהובה.... בטלויזיה יש לי תיציאה הצהובה ובכרטיס מסך אין מה אני יעשה כדי לחבר?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שאתם יכולים לראות בחתימה, יש לי 6800GT PCIe עם OC למהירות של האולטרא. עוד לא הגעתי למגבלה בOC או לטמפ' גבוהות, אבל מאוד הייתי רוצה להמשיך בOC. לכן ברצוני לקנות את הסיילנסר. לפי מה שהבנתי צריך גם למרוח משחה תרמית לפני ההתקנה של גוף הקירור. לינק לסיילנסר- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7391 לינק למשחה התרמית- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1185 השאלות שלי הם אלו: 1. האם יש גוף קירור מומלץ יותר מאשר הסיילנסר לכרטיס המסך שלי? 2. האם המשחה התרמית מתאימה גם לכרטיסי מסך? 3. איך מורחים ואיפה מורחים את המשחה התרמית? אופן המריחה הוא כמו על מעבד? 4. האם ההתקנה מסובכת? יש הוראות? למרות שאני מאמין שאני אסתדר... 5…
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGMSIX600XT&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1818&aff=Zap מה אתם אומרים? אני חושב שזה כרטיס אידאלי למי שלא יכול להרשות 6600.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום. רשום על המסך שלי AOC הוא 17 אינץ אילו הדברים היחידים שאני יודע עליו, מה זה בעצם AOC שם של חבר סוג של מסך ? עם זה היה למשל מסך של סמסונג או של LG היה פשוט רשום עליו LG או סמסונג? בנוסף מישהו יכול לתת לי מדיע על תיזמונים במסך מה נחשב לתיזמונים טובים? במסך חדש של ימינו בסביבות ה700 שקל שטוח 17 אינץ על איזה תיזמונים מסך חדש כזה עובד? איך אני בודק את התיזמונים של המסך שלי?(יש לי את EVERSNT יש דרך לבדוק שם?) עריכה: מישהו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בהתאם למחיר,אפשר קצת לחרוג. אני רוצה שיהיה אכותי עם רזולוציה גבוה ועם איכות תמונה טובה ואיכות קול טובה. אם אפשר את השמות שלהם ואת הפרטים עליהם,ואם אולי יש לכם אתר שעושה השוואות לכרטיסי טלויזיה זה יהיה מה טוב! תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב הלך לי המסך 17" ORTECH עכשיו אני מעוניין לקנות מסך חדש 19" עד 2000 ש"ח השאלה איזה מסך הכי טוב שכדאי לקנות (אם מישהו מכיר איזה השוואה של מסכים אם אפשר את ה-LINK ) בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המלצה למסך (נקרא 10 פעמים) zaroor Zone Newbie מחובר תגובות: 13 המלצה למסך « בתאריך: היום בשעה 21:35:21 » -------------------------------------------------------------------------------- ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה הדגמים samsung 730b LG 1750 HQ
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן, ה-7600GT שלי, כמו גם של כולם עושה רעש של מנוע סילון כשהוא מתחיל קצת להתאמץ. אני יכול לקבל את זה שזה קורה במשחקי תלת מימד, אז גם ככה כל הסביבה כבר לא כל כך שקטה (מוסיקה, פיצוצים וכו'). מה שיותר מפריע לי, זה שכשאני עושה פעולות יחסית "פשוטות", למשל אם יש לי איזה תוכנה בחלון command שמריצה הרבה מאוד טקסט, או אפילו כשאני עושה scroll רציף (לחיצה על כפתור ה-scroll והזזה של העכבר למעלה/למטה) הכרטיס מתחיל להשתולל. מעניין שכשאני בודק את הטמפ' שלו, היא בכלל לא גבוהה. ז"א הוא לא מפעיל את המאורר בגלל שהוא מתחמם, אלא לפי כמה פעילות הוא צריך לעשות או משהו כזה. יש למישהו מושג איך אפשר להשתיק אותו? הייתי קונה לו קירור נורמאלי, אבל אני קצת מפחד מהקטע של להתעלל ברכיבים שעלו לי בכל …
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני משתמש בIIYAMA 452 PRO, ויכול לקנות את ה-NEC במחרי טוב...השאלה היא אם הוא באמת עדיף לי מבחינת עובדה יומיומית על המחשב ומשחקים (בלי התייחסות ליותר או פחות מקום על השולחן), מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק של HEC, עם הספק 300W. כרגע יש לי כרטיס מסך HD4350, שדרישת המינימום שלו היא אכן 300W. חשבתי להחליף לכרטיס הבא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=313 כתוב באתר היצרן שזה הכרטיס היחידי שיש לי צריכה מקסימלית של 20W בעומס מלא, ועם זאת, בדרישות המערכת כתוב שצריך ספק עם מינימום 400W. אני לא מבין את זה.... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא :Gigabyte Nvidia Geforce 8600GTS 256MB DDR3 DualDVI ברצוני לדעת העם הוא יחזיק רזולוציה של 1680x1050 (במישחקים)? תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כל מה שאני צריך זה 100 FPS קבוע ולא קופץ במשחק CS 1.6 ולא יותר. החלטתי לקנות אצל זיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1785 דעתכם? האם יהיה לי 100 FPS קבוע במשחק? מיכאל.
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, בדקתי בגוגל קצת על חיבור 2 כרטיסי מסך ביחד שיעבדו במקביל, ראיתי שהאפשרות קיימת עבור 2 כרטיסים שהם אותו דבר\אותה חברה. היו כמה שכתבו שכיום אפשר לעשות זאת גם עבור 2 כרטיסים שונים. כרטיס המסך המובנה שברשותי G41 express chipset הוא כרטיס די טוב יחסית, יותר טוב מה geforce fx5500 שהיה לי, ואני מעריך זאת מאוד. לכן חבל לי מאוד "לבטל" אותו ולהתקין את הX1300pro של רדאון, מה דעתכם, אפשרי לגרום לשניהם להחזיק ידיים ולעבוד יחדיו?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מנוע גרפי מקצועי, משהו פצצתי.........
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשהמחשב במאמץ, הכרטיס מתחיל להרעיש כמו המקררים בסופר. (לא צוחק) הוא כל כך מרעיש שאני שומע את זה דרך האוזניות. שמתי לב שכשאני נוגע בו הרעש מפסיק, ממש נגיעה הכי קטנה תפסיק את הרעש אבל כמובן שהוא יחזור כשאני אוריד את האצבע מהקירור רציתי לשאול האם דבר כזה מצדיק החלפת כרטיס? כלומר במסגרת אחריות.. הכרטיס מתפקד יופי, רק מרעיש בצורה בלתי נסבלת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה .. למי שזוכר.. בתקופת ה6800 שלי הייתה אופציה לפתוח צינורות עיבוד וכדומה דרך התוכנה rivatuner. האם יש אופציה כזאת גם ב8800 ? משום שראיתי שיש אופציה לפתוח את stream unit 0 ו את stream unit 7 . מה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. מבקש לקבל חוות דעת לכרטיס הבא:Nvidia 9500GT Super 1GB. אני מצרף אותו למחשב Q6600 עם 2Gb זכרון. אני עשה לא OC. המחשב נועד למשחקים. שאלה נוספת, איזה ספק כוח נדרש?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק שנתנו לי את הכ. מסך שביקשתי אז איך אפשר לבדוק כמה ביט הכרטיס המסך ושל איזה יצרנית הוא (זה R9800 PRO אם זה משנה). וחוץ מזה איך הציון 5606 ב3DMARK2003?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
טוב, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לשדרג את ה-FX5200 שיש לי עכשיו) אני צריך כרטיס שהוא AGPx8 ושיעלה בסביבות ה-600-650 שקל, מצאתי בחנות אחת את זה: Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D בעלות של 585 שקל. איך הכרטיס מסך הזה? טוב? ואיזה דגם מקביל לו בערך מהג'יפורס? אם יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים אשמח לקבלם (כמובן שאל תשכחו שיהיה AGPx8 ובתחום המחירים 600-650 שקל ככה) אגב, עדיף את הכרטיס ?RADEON 9600XT על הג'יפורס 6200? ודבר אחרון: מה עדיף, Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D או Gigabyte ATI RADEON 9600Pro 256 Mb R96P256D ? (לפרו יש יותר זיכרון, אבל לעומת זאת ה-XT טוב יותר ) אם אפשר לענות לי עוד היום אז זה יהיה מעולה למה אני רוצה לקנות מחר את הכרטי…
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ברשותי מעבד PHENOM 8450 על OC 2.8 ואני רוצה לרכוש GTX 260 192SP האם המעבד ממש יגביל אותו?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-