עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם יש הבדלים בין הכרטיס של החברה הזו לזה של חברות אחרות ? האם שווה להוציא עוד 150 שח לכרטיס של sapphire ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת מה יותר טוב כרטיס מסך ראדון 9550 עם 256 מגה או ראדון 9600 עם 128 מגה בשביל חבר תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. שלום! ברשותי כרטיס מסך radeon hd 7770 די חדש (שנתיים בסה"כ) http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&psn=&lid=1&leg=0 אני מעוניין לחבר שני מסכים לכרטיס. אציין תחילה שמדובר בשני מסכים של סמסונג - האחד מסך טלויזיה והשני מסך led סטנדרטי של סמסונג. מסך רגיל: http://www.samsung.com/africa_en/consumer/pc-peripherals-printer/monitors/led/LS23B300BS/XA) מסך טלויזיה: http://www.samsung.com/us/support/owners/product/LT23A350ND/ZA רציתי לחבר את המסך טלויזיה של סמסונג (שכולל רמקולים פנימיים) בעזרת HDMI ואת המסך הרגיל בחיבור DVI שנמצא בכרטיס. המחשב כנראה לא מוציא אותות למסך כי אחרי שאני מחבר אותם בתצורה הזו - על גבי המסך …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Jviiega,

האם אחריות על כרטיס מסך שקונים מיד שנייה שווה משהו? האם במידת הצורך וצריך לנצל אותה החנות תכבד את האחריות? אמרו לי שמה שמבקשים זה פשוט קבלה ולפעמים את הקופסא של הכרטיס ככה שאין בעיה, האם זה נכון או שהאחריות לא שווה כלום ברגע שמוכרים למישהו אחר? למישהו מכם פה יש ניסיון עם זה? סורי אם זה לא המקום הנכון לשאול

5. Started by Kzer-Za,

הי, יש כיום ברשותי מסך DELL 2209WA 22" 1680x1050 שאני מאוד מרוצה ממנו אך עקב גודלו ה"קטן" ברצוני להחליפו. המועמד העיקרי שלי הוא: DELL U2711 27" 2560x1440 (WQHD) 10bit color שארכוש יד שניה. אני תוהה האם כרטיס המסך שלי Sapphire HD6850 1GB GDDR5 256bit יעמוד בזה. (מפרט מלא ניתן לראות מימין) עיקר שימושיי החשובים הם עריכה גרפית של תמונות סטילס ולכן יש חשיבות גבוהה לעומק ונכונות הצבע. מעבר לשימוש שוטף במחשב אני גם משחק בו משחקים כמו COD, BF, SC2, SIMCITY, Splinter Cell וכד' - אני מניח שהבעייתיות תבוא לידי ביטוי בעיקר עבור המשחקים. אם נדרש כרטיס מסך חדש, מהו הכרטיס המומלץ לשימושיי? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Ashand,

היי מתלבט אם לרכוש סידרה חדשה 40X על פני 30X לא למשחקים! יצירת תוכן / אנימציה וכו... היתרון שיש ל 3090 הוא 24 גיגה זכרון... יש כאן מישהו שעשה השוואה או יש לו את אחד הכרטיסים? מנסה לתפוס רשמים ולהחליט על מה אני הולך....:)

7. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מומלץ לדגם של DELL 2408wfp כרגע יש לי 9800gt תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי באחד טוב יותר למטרת משחקים. רצוי מאוד שיהיה תומך DX11 המפרט העדכני- i7 920 @ 2.67GHz 2.79 GHz 6GB RAM Nvidia Geforce GTX 285 Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 WIN7 64BIT ספק כוח TAGAN BZ SERIES 700W אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 ש"ח , אני גם חושב אולי להוסיף עוד 2 GB של RAM

9. Started by -ld-,

מישהו יכול להמליץ לי אל מסך lcd טוב עד 1800 שקל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. Started by Etgar Moyal,

לפני כמה ימים החלטתי לשדרג את המחשב ולהחליף כרטיס מסך מ-gtx 680 ל- gtx 980 הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם אני בכלל יכול להכניס את ה-gtx 980 למחשב שלי ואם הוא יפעל כמו שצריך אז הנה המפרט שלי תודה לעוזרים מראש מעבד i5 3570 לוח אם ga-z77-hd3 ספק כוח crosair 550 מארז Thermaltake Versa G1 Mid Tower זה לפי מה שהבנתי הדברים שאני צריך לדאוג שיתאימו תגידו לי אם אני יכול להחליף את הכרטיס ולא יהיו בעיות מקום/חשמל/צוואר בקבוק (יותר מדי צוואר בקבוק אני לא מדבר על משהו עדין)

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by InFiNiTi,

אוקיי בואו נתחיל לפני שבועיים פירמטטתי את המחשב ויום לאחר הפרמוט קנו לי מסך מדגם 1960TR LG התקנתי את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA והכל יופי באתי להיכנס לFlight Simulator 2004 אני נכנס להגדרות תצוגה ובעמודה האחרונה שמתייחסת להרדוור ופילטרינג במקום שאמור להיות כתוב את כרטיס המסך לא כתוב כלום הסרתי את הדרייבר העדכני והתקנתי את קודמו וקצת בילגנתי את הדרייברים(ניסיתי גם nHancer ללא הועיל..) איזה דרייבר של זמננו הוא הכי טוב?ForceWear יעני(7600GS להזכירכם)

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך חדש 128 gforce 4 ti 4200 וליפני יומים הוא עשה רעשים מוזרים לאחר שהבנתי שהם באים משם או יותר נכון מהמאוורר שמותקן עליו . הרעשים היו דומים להתנגשות של אחד ה"לאבים" (או איך שלא תקראו לזה ) עם צלעות הקרור בגלל שקבעתי עם חברים לראות עוד באותו היום סרט וכמובן הרעשים היו מפריעים נגעתי במאוורר ודחפתי אותו כלפי מעלה ונכון לעכשיו זה הסתדר ואין רעשים אבל השאלה שלי היא האם יש עילה לדרוש שיחליפו לי את הכרטיס בפרט שעכשיו אין זכר לרעשים ?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by lazygecko,

שלום חברים וחברות. בעקבות רכישת מסך חדש בקרוב אני שוקל להחליף גם את הכרטיס מסך המתיישן שלי. משהו יכול להמליץ על כרטיס טוב עם DVI ? אני לא מריץ משחקים. תודה, שחר.

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by lir@n,

יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 הרצתי עליו את ה3די מארק וכתוצאה מהתוכנה נדפק לי הכרטיס... שלחתי אותו לתיקון ומסתבר שהבעיה הייתה אצלהם... (בזמנו הכרטיס היה חדש רק 3 ימים מקנייתו!!) השאלה היא האם להריץ את ה3 די מארק? או לא @? אני דיי מפחד שלא יקרה שוב משהו... אשמח לקבל עצות... עכשיו ברור ששיחקתי לפני... אפילו שיחקתי הרבה... שיחקתי בut2003 הכל היה סבבה פשוט הרצתי ת'תוכנה כדי לראות מה הוא שווה... עכשיו הבעיה היא גם מהחנות הם זוחלים חיכיתי כמעט שבוע וחצי עד שהחזירו לי אותו... עכשיו אני לא יודע אם שווה להריץ את התוכנה ואם הביטוח מכסה את זה יש לציין כי הכרטסי חדש...מאוד ו...זהו למי שצריך יותר מידע שיבקש בתודה מראש... נ.ב רציתי לדעת אם יש איזה משהו מדליק שאני יכול לעשות עם הכרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by Dano,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כרגע התקציב שלי הוא בין 1300 ל 1500 לכרטיס מסך.. בינתים הכרטיס המועדף עליי הוא 6600GT AGP.. עכשיו אני מתכוון לקנות מחשב ממש לא בזמן הקרוב..אלא רק בפסח או בקיץ (יולי-אוגוסט) ואז גם יעלה התקציב כמובן בדי הרבה..(כנראה ל1800 ויותר..) עכשיו השאלה שלי מה החברות הגדולות Nvidia וATI מתכננות לחצי שנה הבאה בתווך המחירים שלי.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by ye_3333,

אנשים אל תישאלו איזה באסה.. נפל לי מאוורר של 80 מ"מ מגובה של איזה 5 ס"מ על הכרטיס מסך בזמן שהמחשב פעל ומאז אני רואה מלא מלא פסים על המסך (בקיצור הלך הכרטיס) עכשיו יש אחריות יש הכול אבל הבעייה היא שפירגתי לו את הקרור סטוק שלו וסמתי קרור מיים בשביל הכרטיס ויש גריז מין הסתם על הליבה זיכרנות וכו וכו ואין מצב להוריד אותו מה אומרים פנדה (שהם נורא נחמדים..... :pissed:) יחליפו לי אותו??

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by AvigdOr.GT,

אהלן חברס, יש לי כרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני לאחר פורמט ואין לי דרייבר נורמאלי, יש לי אחד מהאתר של NVIDIA אבל הוא דיי "חולה" בואו נקרא לזה הוא הרבה יותר חלש ממה שהוא היה תמיד, אז מישהו יכול להמליץ לי על דרייבר טוב שהוא משתמש בוא?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by nec_000,

נכון להיום, ה- 9 לינואר 2012, השקת HD 7970 לקהל הצרכנים החלה. יש להשיג את הכרטיס בארץ אך המחירים הזולים ביותר (לפחות אלו שאני מצאתי) עומדים על כ- 3,100 ש"ח לצרכן. מחיר זה מגלם תוספת של כ- 25% מעל מחיר Retail רשמי ארה"ב (היה אמור לעמוד בארץ על 2500 ש"ח). המלצתי: בשלב זה לשבת על הגדר ולראות מה ילד יום. להערכתי תוך מספר חודשים לא רב, המחיר ירד לאזור 2500-2600 ש"ח ואז תהא זו נקודת בחינה נוספת. כמו כן עד אז יושקו סדרות כרטיסי המסך הנוספות HD 7870/7850 וטבלת התמורה לשקל תתבהר טוב יותר, כמו גם נדע מה Nvidia מתכננת לנו. עדכון מיום 17.1.2012: לאחר שעבר שבוע מיום ההשקעה, ניתן לצפות בכמה משווקים שהורידו מעט את המחיר לאזור 2900-3000 ש"ח. ירידה זעירה אך בכל זאת...

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by MonoMan,

ati radeon 9500pro bba directx 9 win xp שהוסרו ממנה כל השרידים שמצאתי שייכים לnvidia aperature size:128mb agp synchronization (או משהו כזה) :disabled תבינו, פריימים יש מספיק - הבעיה היא לא מחסור בפריימים אלא פשוט קפיצות , ומה שהכי מעניין שבגרפיקה של directx7 אין קפיצות בdirectx 8,9 - כן... שהתקנתי את הווינדוס הזו והיה לי אז את הGF - היתה לי אותה בעיה ואין לי שמץ של זיכרון איך נפטרתי מהבעיה ... רעיונות מישהו? :-\ (לפני שארים ידיים ואתקין win חדש)

20. הי קניתי לפני כמה ימים LG F900B, וזו התגלתה כטעות חיי (טוב, הגזמתי, אבל עדיין טעות חמורה). דאגו לשווק אותו תחת הכינוי "ספינת הדגל של LG", והיה לי הרושם ש-LG זו חברה אמינה וטובה, ואפילו המסך הקודם שלי היה FLATRON של LG דגם 775FT (שהיה נהדר!). אבל מסתבר שמשהו רע מאוד קרה לחברה הזו בשנים האחרונות. אולי זו כניסת מסכי ה-LCD לשוק, אולי זה פשוט פס יצור דפוק, בכל מקרה המסך שקניתי הוא מחפיר בכל קנה מידה. לפני כחודש קניתי את אותו הדגם בגרסת 17'' (F700B) והוא סבל בדיוק מאותן בעיות והחזרתי אותו לחנות והחזירו לי את הכסף בלי לשאול שאלות. לקחתי סיכון (שהסתבר בדיעבד כטיפשי ביותר) והחלטתי ללכת על 19'' מתוך תיקווה שהפגמים שהיו ב-F700B היו ספציפיים לאותו מסך. הסתבר שטעיתי... מלבד היותו שט…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. קניתי את הכרטיס מסך בעיקר בשביל אחותי הקטנה שרוצה לשחק SIMS3 המחשב עוד לא הגיע ועכשיו אני בכלל לא בטוחה שהמשחק הזה יפעל עליו.. האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה עומד בדרישות של SIMS3???

22. Started by Krazy-Hawk,

אני מחפש בשביל חבר מסך כמה שפחות יעלה יותר טוב. אם זה ממש הבדל גדול באיכות עדיף לקחת כבר את הכי טוב. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1273 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=1561 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214&products_id=2408 איזה הכי משתלם ?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by rony1880r,

היי אתמול קיבלתי את הכרטיס ואני ממש נדהם מהשקט שלו במאמץ , הרצתי 3D mark 2013 ועוד משחקים כבדים ובדקתי עם הכרטיס הקודם שלי (r9 290 ) וממש יש הבדלים גם בטמפרטורות שלהם , הgtx 970 לא מגיע ל65 מעלות במאמץ והוא שקט ממש , עוד שמתי לב שבמצב של מנוחה המאווררים שלו פועלים , נראה לי שרק במאמץ הם מסתובבים , לגביי השוואה בינו לבין הr9 290 אין הבדלים גדולים בביצועים , עדיין לא בדקתי הכל , ב3d mark 2013 fire strike עם הgtx970 קיבלתי 11900 בניקוד הגרפי ובr9 290 קיבלתי ניקוד של 10900 לדוגמא . רוני

• 22 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. רציתי לדעת עד כמה חזקים הביצעוים הגרפים של מע' בעלת i3 + לוח אם תואם H55? האם מערכת כזו יכולה להריץ Counter Strike ? מה המגבלות שלה? ומה זה מה שאמרו לי לגבי ה GPU על גבי המעבד? סליחה על הבורות... תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, עדיף של ATI, כי ממש שחיפוש בגוגל מעלה ישנה בעיה רצינית עם כרטיסי מסך של NVIDIA ויציאת טלביזיה, בעיקר לטלביזיות ישנות של מחזירות התנגדות של OHM מסויים. לכן, לפי לפחות, שיש לי טלביזיה בת 12+ ואין לי כל כוונה להחליף אותה, כרטיס מסך של NVIDIA הוציא אליה כל עוד הדרייבר לא נטען(כלומר נכנסתי למערכת ההפעלה), את הBIOS יכולתי לראות על המסך של הטלביזיה כמו כן את הטעינה של מערכת ההפעלה(כל מערכת הפעלה בין אם לינוקס כלשהי או XP או VISTA). ברגע שהדייבר עלה הכל נתקע. לכן, אני מחפש כרטיס שלא עושה את הבעיה הזאת, וכמו הכרטיס הGEFORCE 2 והGEFORCE MX הישנים והטובים פשוט אוכל לבחור להפעיל את יציאת את הטליביזיה וסוג הPAL שאני רוצה שיוציא אליה, בלי השטויות של ניסיון …

• 0 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.