כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם מישהו מכיר את המסך CTX ex951f ויכול לתת עליו יותר פרטים? ראיתי אותו ואני מעוניין לקנות. רציתי לדעת על איכות התמונה, חדות וכו' וגם על איכות המוצר. ובכלל על החברה CTX איך היא במסכי CRT? תודה.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המסך הנ"ל ולאחר כמה שעות של עבודה המסך להתחיל להחליף צבעים... כרגע הוא מוחלף בחדש או יעבור תיקון השאלה אם כדאי לקחת את אותו אחד או להחליף?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי את המוניטור הזה כבר חודשיים וכרגע הוא הלך...מת...הנורה הירוקה דולקת אבל אין שום תצוגה,כבר שבועיים שהמסך עושה קליקים מעצבנים,אז החזרתי את ה PHILIPS שלי שיש לי אותו משנת 94 והוא עדיין עובד כמו חיה!! קניתי את ה CTX אצל הדובים ויש לי אחריות,דיברתי עם היבואן והם או יתקנו או יחליפו ככה שזה בסדר אבל חודשיים ומסך חדש מת? המלצה חמה אל תתקרבו למסך הזה למרות שמבחינה ויזואלית הוא פיצוץ.
-
- 46 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קיבלתי כרגע את המסך,אני מנסה להשתיל את הדרייברים שלו ובהXP לא מצליח לגלות אותו,יענו נשאר על Plug and Play Monitor,הוא עובד ויציאות ה USB שלו גם עובדות,אבל משום מה הוא לא מגלה את המודל הזה גם ב USB Monitor Applet הוא מודיע ש There is no USB monitor currently attached to thid computer. וגם יש לי מין 2 קוים מעצבנים שבקושי רואים אותם על המסך איך אני יסביר את זה....כאילו שאתה רואה סרט wide screen ככה שתי הקוים באמצע המסך. בבקשה תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאור גל הפופולריות לו זוכים לאחרונה מסכי ה-LCD, החלטתי שהגיע גם תורי לרכוש מסך שיפנה לי קצת מקום על השולחן. התקציב שעומד לרשותי הוא עד 2,800 ש"ח ומצאתי כמה מועמדים לא רעים, ביניהם ה-L1710B של LG, ה-S762G של CTX ואולי ה-Q17 של יונדאי שכל מה שידוע עליו הוא שהפאנל שלו הוא כבר לא HyDis, אבל חוץ מזה נראה שאף אחד לא יודע עליו שום פרטים וכולם רק חוזרים על אותם דברים כל הזמן. אופציות נוספות שנשקלו ונפסלו הם ה-73 של סוני שחסרה לו כניסת DVI (דבר שהוא לדעתי בגדר חובה בכל מסך LCD נורמלי) ו-Iiyama 431S שזווית הצפיה שלו היא צרה מדי (140/120). כרגע ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-CTX ל-LG, כאשר ה-LG עולה מעט יותר (לא משמעותי) אבל ל-CTX יש משום מה נתונים טובים יותר (זוית צפיה רחבה יותר וב…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתעניין בנושא כדי להאיץ סימולציות של מערכות תקשורת ב-MATLAB, בדומה למה שהוצג ב-CUDA ZONE. למישהו יש ניסיון ממשי בתחום? http://www.nvidia.com/object/cuda_what_is.html הכוונה לעבודה בפועל עם ה-SDK, כתיבת קוד תואם ובדיקת ביצועים. למעו הסר ספק - לכתוב CUDA-C או MATLAB... זה החלק הקל וזה לא עיקר העניין שלי פה. חשוב לי לדעת מה ה-Performance Gain שאפשר לצפות בפועל מהטכנולוגיה ומכרטיסי המסך העדכניים באפליקציות שציינתי, בדיוק כפי שאחרים מעוניינים מה לצפות מהכרטיסים בגיימינג או בעריכת תלת-מימד. לפי ההדגמה באתר של NVIDIA הם האיצו FFT פי 14 בהשוואה ל-MATLAB שזה מרשים אך מניסיוני גם כתיבה ב-C רגיל מאיצה את הביצועים בסדר גודל דומה והרבה יותר מזה לעיתים, אז איפה היתרון של CUDA? מה ר…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן : CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) ובהרצת HD הוא מגיע ל100 ומקרטע , השאלה היא אם אפשר לחסוך קניית מחשב חדש ולקנות רק כרטיס מסך חדש מסדרת נוידיה ***9 וזה באמת יעזור ולא יקרטע ... יש למישהו נסיון עם זה ??? ואם כן כל כרטיס מסדרת 9 יעזור או שרק ספציפיםם במקרה של המעבד שלי ?
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנו BIOS יציב לאוברקלוק, ועדכני שפותח פיצ'רים למהירות שעון \ וולט'אג מעבר ל- skynet BIOS שמצאתי באינטרנט ? הכרטיס שברשותי הוא GTX 780Ti - גרסת רפרנס. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
-
תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
היה קשה אבל כאן Brazuka [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם זה צריך להיות שיקול בקנית כרטיס מסך או שזה לא משנה וזניח?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי אצל הדובים כ.מסך GF3 TI200 של SUMA כשהסתכלתי במפרט שלו היה כתובף "HY 4ns 64MB DDR SDRAM" DDR SDRAM ?? שניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1541&category_id=4b621c102629cf7c18b41045f1c175b8& 512mb ddr3 או הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28561&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# עם 1024mb ddr2 (אני מתלבט בין שני הכרטיסים)
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך 512 MB DDR2 ו כרטיס מסך בעל 512 MB DDR3 ? האם DDR3 יותר מהיר ?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
או שכדאי ללכת על 22" עם כרטיס מסך כזה?
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. תודה ומצטער על הליימיריות...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם בן דודי רכש לאחרונה מחשב מפלצתי בשווי 16.5K, בעל מפרט מבוזבז ולא מאוזן, בכל מקרה, הוא גם רכש השבוע את המסך הזה ה-Dell 2707WFP http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 (הוא לא התייעץ איתי בשני המקרים), רציתי לדעת האם יש צורך בתצורת SLI בשביל ליהנות מהמסך כמו שצריך? כרגע למחשב יש כרטיס GTX אחד. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
R(V)610 is already set to become the fastest-selling graphics chip of all time האתר הזה אמיתי או מכונת שיווק של ATI ? http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38836
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
אחי קנה מסך Dell S2817Q הבעיה שקצב הרענון ב4K מוגבל ל30HZ בלבד כרטיס המסך הוא 1080 יכול להיות שזה בגלל שהחיבור הואHDMI ולא DP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
"Dell Soundbar היא מערכת בעלת שני ערוצים ומצוידת בארבעה רמקולים, שניתן להתקינה על הצגים השטוחים של חברת Dell. על גבי Soundbar ממוקמים בקרי עוצמה סיבוביים ולחצן הדלקה וכיבוי לצורכי התאמת הרמה עבור מערכת הקול, נורית ירוקה לבקרת ההזנה ושני חיבורי אוזניות." מישהו יודע היכן ניתן להשיג וכמה זה עולה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
המפלצת החדשה מבית DELL תיקרא XPS M170 ובחלק מהדגמים קיימת האופציה לבחור בכרטיס ה-GeForce Go 7800 GTX העוצמתי. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-23699-2594-x-x-x
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-