עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מסתכל על ביקורות ומבחנים ולא מבין את המספרים.....למשל בביקורת החדשה שעלתה כאן על הכרטיס מסך HD7870. אני מעוניין לקנות את ה 7850 וכמובן אני רוצה אותו כסוס עבודה לפחות לשנתיים. ראיתי שלמשל בבטלפיילד 3 הוא מקבל סביבות ה40 FPS, האם זה בסדר או שזה נמוך? תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by d0s,

שלום לכולם , יש לי במחשב כרטיס מסך , יחסית ישן אבל עושה את העבודה עד עכשיו מדגם ATI Radeon 4800 . לאחרונה שמתי לב שהמחשב מרעיש מאד אז עשיתי לו ניקוי מלא מאבק והא עדיין הרעיש אז החלטתי לבדוק את החום שלו ואת רמת העבודה של המאווררים . גיליתי שבמצב מנוחה ( עבודה משרדית כמו גלישה וכו' - ללא שום משחק ברגע ) הכרטיס עומד על 80 מעלות והמאוורר על 70% עבודה - וזה רק כשהמחשב עולה! וכשאני מפעיל משחק ( לדוגמא COD4 - שהוא משחק יחסית קל ) הוא תמיד עומד על 105 מעלות ומהירות מאוורר מקסימלית. רציתי לשאול האם זה תקין, ממה זה יכול לנבוע, והאם אפשר לטפל בזה. תודה, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס בסביבות ה300 שח אבל אני לא יודע מה אני רוצה שיהיה בו 1)מה זה HD? 2)מה ההבדל בין PCI ל AGP 3)יש לי 2 מסכים שווה לקנות כרטיס שאיתו אפשר לשים את שניהם? 4)כרטיס של 7600GT עולה 280 שח של POINT OF VIEW ןבערך 450 של ASUS מה ההבדל??? מי שיכול לפרט לפחות על משהו ולתת המלצה על כרטיס אני אודה לו מפרט: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX זיכרון: 1 גיגה (אם צריך אקנה עוד) אני חושב שהספק כח שלי בלאי. איך אני בודק שהוא לא יתאבד לי עם כל המחשב?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  4. השאלה שלי היא למה עדיף לקנות כרטיס מסך רגיל של ATI או NVIDIA על QUARDO באותו מחיר פחות או יותר.

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  5. היום שמתי לב שהטמפ' של הכרטיס מסך שלי גבוהות בטירוף במנוחה ה GPU הגיע ל 80!! אהההה ו ה AMBIENT הגיע ל 58 אני עכשיו עובד עם מאוורר של החדר צמוד על המחשב אז הטמפ' צנחו באיזה 20 מעלות הכרטיס מסך של LEADTEK יש מצב שהמאורר של הכרטיס מסך חדל לעבוד!??! אלוהים :'( ??? תעזרו לי בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בזמן האחרון יש לי בעיות עם מישחקים ישנים (כניראה שהם DX7) ודברים דו מימדים אז ניכנסתי ל DXDIAG עשיתי TEST DIRECT 3D ובבחינה הראשונה הוא ניכל ובשתים האחרות הוא הצליח וזה מה שהוא כתב בבחינה Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) וגם איפה שהוא מראה פרטים על הכרטיס הוא לא מצליח לזהות את כמות הזיכרון אבל בדריבר הוא מצליח לזהות וגם באמת חלק מהתוחנות לא מזהות כמו שצריך וחלק כן ניסיתי להתקין DX9C מחדש התקנתי עד העידכון של יוני ומה לא ניסיתי לא הצלחתי ליפתור את זה חוץ מלפרמט אני חושב שניסיתי הכול אפילו דיברתי עם NVIDIA וגם הם לא הצליחו לזהות את זה בספורט שלהם (שדרך אגב עונים שהם ממש מהר)

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. באשכול הזה הציעו לי את הכרטיס ATI HD4870 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 אחרי שעיינתי בנושאים שבפורומים פה, אני לא בטוח שהוא הבחירה הנכונה קיים כרטיס מסך שעונה על הדרישות שלי, ושווה לקנות אותו? 1. בכללי, מעבר לביצועים טובים במשחקים, אני צריך שיעבוד כמו שצריך עם Aero ולא יעשה בעיות כמו הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD3450 AGP) שאיתו ה- Aero קורס כל הזמן (מי שמכיר את הבעיה של Desktop Windows Manager)... 2. ועוד משהו, אני עובד עם וינדוס 7, לא כדאי כרטיס שתומך ב- DirectX 11? 3. כמובן, שלא יהיה פחות טוב מ- 4870... 4. כרגע אני עובד עם מסך 19 אינץ' LG Flatron L1972H המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות הוא: מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: Gigabyte GA…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Eli100,

שלום, יש לי מחשב די עלוב כמו שאומרים :\ P4 2.6 [32bit 478 P4GD1 X800GTO2 [עכשיו רוצה להחליף] 512MB 400mhz 160GB EZ-COOL 500W [יש מצב שעוד איזה חודש משהו כזה יביאו לאבא שלי מחשב חדש לעבודה בלי כרטיס אז אני אולי יביא אותו לפה ויקח את הכרטיס לשם] אז מה עדיף 9600GT 8800GT 9800GTX HD3870X2 תקציב 2000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by shlomoreuven,

ברשותי: מעבד: E8400 זיכרון 4 GB ולוח אם: P35 NEO MSI בסה"כ מחשב חזק, ואני רוצה לשדרג משמעותי את כרטיס המסך שלי, יש לי אופצייה לרכוש GT430 2GB GIGABYTE ב400 בערך... וראיתי GT 630 באייבורי שעולה 450... איזה כרטיס טוב יותר? האם יש המלצות אחרות?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by CyberBoB,

שלום לכולם, עקב משיכת המחשב, נפגם ראש כבל ה-VGA של המסך. מדובר בכבל יצוק אשר בקצהו האחד מתחבר **בתוך** המסך ובקצהו השני הראש המוכר אשר מתחבר אל יציאת ה-VGA במסך. פתחתי את המסך (כבר לא באחריות) וראיתי שהחיבור בתוך המסך הוא בסה"כ מעין שקע לבן, כך שניתן לקנות כבל חלופי ולהחליף לבד. טוב אז מאיפה קונים?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by coolmeen,

אהלן חברה, אני מתכנן כנראה לקנות 7800gs. השאלה היא האם הכרטיס הנל יהווה "צוואר בקבוק" למעבד שלי שהוא athlon 3200+ xp רגיל, כמו כן אני אשמך אם תביאו לי חנויות עם המוצר הנל. תודה.

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by hapoel,

בסביבות ה-400 500 שקל משהו חזק למשחקים!! תודה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  13. למשתמש לא גיימר אבל שיתאים לביצועים סבירים לרוב המשחקים הקיימים. אין לי כרגע את מפרט המחשב הקיים אוכל להשיג אם צריך. מדובר בכרטיס PCI-E מהסוג הישן,מחשב בין 5 שנים אני מניח core 2 due תודה TANGUSH

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by inglor,

שלום. במסגרת בניית מפרט לחבר אני צריך לרכוש כרטיס מסך (או 2 בתצורת SLI) בבערך עד 1600 שקל. עכשיו הנטייה הטבעית הייתה ה9800GTX כי הוא כרטיס חזק שתומך בDX10. אם זאת יש לי מספר שאלות: ה8800 באוברקלוק שמביא אותו למהירות של ה9800 (קל יחסית) חזק כמוהו ואף יותר, האם שווה לקנות 8800 או שה10.1 מספיק משמעותי בשביל לקנות 9800 מה בנוגע ל9600SLI, האם כל המשחקים שיוצאים היום יתמכו בSLI בצורה אופטימאלית או שעדיין יש משחקים שלא יודעים לנצל את הSLI כמו שצריך? ואם כן האם זה כדאי מבחינת מהירות? בכמה כסף אפשר להשיג היום 8800 בSLI? האם הדבר פרקטי בתקציב (עם אפשרות לחריגה קלה) תודה מראש, מחכה לתשובה

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by wolly,

קראתי הרבה מי ההמלצות בפורום ואני עוד יותר מבולבל. בכל מקרה יחלטתי על RADEON אבל ... יש לציין שהמחשב החדש הוא עבור גרפיקה , עריכת וידאו ובנית אתרים. אין כמעט שימוש למשחקים. ובנוסף יש לי מסך תותח שהייתי רוצה לנצל אותו עם כרטיס טוב(Samsung959NF( התקציב עבור הכרטיס - לא רוצה לזרוק כסף אבל הייתי משלם 700 ש"ח ואולי יותר אם שווה.. הינה השאלות : 1. מה נותן לשימוש שלי כרטיס שעולה 1000 ש"ח מול כרטיס שעולה 500 ש"ח 2. איזה כרטיס מומלץ לשימוש שלי בלי לזרוק כסף ובלי לפגוע באיכות

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by udist,

אמרו לי להעביר לפורום מתאים יותר אז הנה הבעיה: זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן, אין OC. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by omery000,

הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח. אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs) קישור לכרטיס מסך אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by BoRiS.K,

מה זה MS במסכים והאם 12 זה טוב?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by arbel-ru,

שלווווווווווום הקשבתי להצעתכם וקניתי בסופו של דבר את כרטיס מסך R9600XT256 MB עד עכשיו לא היה לי אפשרות לבדוק אותו על משחקים אבל יש לי שאלה קטנה בקשר למשחק COUNTER STRIKE אחרי שהתקנתי את הכרטיס המשחק לא עובד לי על רזולציה של 1600על 1200 ובכרטיס ה G FORCE4 440 הוא עבד מצוין ומשום מה אני לא מצליח להגדיל את גודל המסך עצמו הוא אומר לי שאני במקסימום של הגודל

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by RedLion,

קניתי אתמול כרטיס מסך חדש- רדאון 9800 של ג'יגהקיוב למחשב שלי (פנטיום 4 1300, 384 מגה זיכרון). הכל טוב ויפה עד ש... התקנתי את הדמו של NFS UNDERGROUD, ציפיתי סוף סוף לשחק ברזולוציה גבוהה ואיכות תמונה טובה בלי שמשחקים יקרטעו לי, ואכן היה שיפור מהכרטיס הקודם (לא קשה... היה לי קודם ג'י- פורס 2, 32 מגה...), אבל... ופה האבל הגדול- הכרטיס לא מספק את הסחורה, כיאלו אני משחק למשל בניד פור ספיד על רזולוציה של 1024X768 ועל פירוט הכי גבוהה (אבל ביטלתי כל מיני אפשרויות) והמשחק ממש מקרטע, ואפילו כשהורדתי מלא מהאפשרויות המשחק עדיין לא רץ חלק (למשל לחבר שלי עם FX 5700 זה רץ חלק). אתם מבינים את האבסורד? קניתי כרטיס שסוף סוף אני אהנה במשחקים (ושילמתי עליו 1600 שקל), אבל למרות שאני רואה שי…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by AvivCh,

יש לי מערכת חדשה שהרכבתי לא מזמן עם המפרט הנ"ל E8400 P5QL-E 2X2 OCZ REAPER EDITION 1066 SHAPPIRE 4670 512DDR3 H.D 1-T W.D אז ככה המחשב הוא HTPC מחובר לLCD בסלון ומשמש לסרטי HD ומשחקים הבעיה היא כזו ביישומי WIN רגילים המחשב יציב מנגן סרטים1080P והכל בסדר,הבעיה מתגלה שאני מפעיל משחקים ברזולוציה שמעל 1024 המשחק רץ בהגדרות מקסמיליות של 1920X1080 על HIGH ואני משחק בצורה חלקה למשך כמה דקות עד שאני מאבד סיגנל והמחשב עושה ריסטרס,התופעה חוזרת בכל המשחקים. חשבתי על האפשרות השספק חלש כיון שהוא EZ COOL 300 REAL שזה כביכול 500 ,כמה זה נכון אני לא יודע אני רוצה לשמוע תגובות ממכם מה יכולה להיות הבעיה ואם האופציה שהספק לא מצליח לעבוד במאמץ של הכרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  22. צריך עזרה למצוא דריבר לכרטיס טלויזיה מסוג philips עם מעבד bt878khf בבקשה דחוף מאוד

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by oriki9999,

איך הכרטיס הזה : GF8400GS 256MB PCIE לגיימר שרוצה לשחק על הגדרות בינוניות? זה דיי חשוב לי אז מי שיודע בבקשה לענות. תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by DuDsAn,

אז כמו שהכותרת אומרת.... חשוב לציין שמדובר בשני הכרטיסים על חברת GIGABYTE ב GTX470 630MHz Shader 1260MHz לעומת GTX 470 Super oc 700Mhz Shader 1400 כמובן שה SUPER OC נותן קצת יותר ביצועים אך הוא גם קצת יותר יקר.... אני מתכוון לרכוש את הכרטיס באנגליה (אחי גר שם) ושהוא ישלח לי עם חבר שמגיע לארץ או בדואר(רצוי? תנו את דעתכם מה הסיכוי שאני אצטרך לשלם עליו מעמ) ה GTX 470 עולה 1070 שקל ה GTX 470 Super OC עולה 1460 שקל תנו את דעתכם האם כדאי להוסיף 400 שקלים בשביל ההפרש בין הכרטיסים? אולי כדאי לקנות את הGTX470 הרגיל ופשוט לעשות לו OC קטן שיצמצם טיפה את הפערים

• 5 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.