עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו קודם כל לא הבנתי מתי בדיוק יוצא הDX 10 זה דבר ראשון ודבר שני יש לי שאלה נוספת האם באמת כדאי לחכות ליציאתו או שכדאי להשקיע עכשיו 6500 (כלומר שייצא הקונורו) על מחשב ולקנות 1900XT או כל כרטיס HIGH END אחר.... ?? האם הביצועים יהיו משמעותית טובים יותר עם הDX 10?!?!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום, אחרי משחק של 20 דקות ב - Unreal Tournament ברזולוציה של 1600x1200 כשכל האפשרויות הגראפיות על הכי גבוה, הסתכלי בטמפרטורות של ה - GPU וה - RAM... וזה מה שהיה: 50 מעלות ב - RAM 45 מעלות ב - GPU כאשר המאוורר פועל על המהירות המקסימלית, שהיא 6000 סל"ד! אגב, הכרטיס שלי הוא מדגם Asus Radeon A9600XT/TD האם זה בסדר ? האם הטמפ' נחשבבת לבסדר כשהיא 37 ב - GPU ו 40 ב - RAM כאשר אני מדבר ב - ICQ, גולש ושומע מוסיקה? הטמפ' בבית בערך 20 ~ 22 מעלות. זה חשוב לי מאד! לא ביצעתי OC ! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by yaniv_c,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג כרטיס מסך למחשב amd athlon 2000+ ddr pc2100 512mb, 266mhz כרגע יש לי geforce4 mx440 ויש לי התלבטות אם לשהקיע בכרטיס מסך כמו gf 6600gt 256mb או ללכת על משהו פשוט יותר כמו fx5600 השאלה היא האם המחשב יוכל לנצל את ה 6600gt במלואו במשחקים ואם בכלל כדאי להשקיע בו ? או ללכת על כרטיס מסך אפילו פשוט יותר כמו ה fx5500 או אפילו fx5200 ? תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by DrStyle,

אממ.. אני דיי יודע שה260GTX יותר טוב, אבל ממש בקצת ראיתי בדיקה שבה ברוב המשחקים הם ממש אותו דבר אבל ב2-3 משחקים ה260GTX טוב משמעותית 1.מישהו יודע אם הגרסאות בKSP שלא כתוב עליהן כלום זה 216CORES? רק בזוטאק כתוב וזה 192 2.על T220P ה1GB של HD4870 משמעותי לעומת 896 של 260GTX? 3.על T220 מה עדיף.. 4.הקירור והשקט של הGTX עדיף נכון? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע מ ksp בלבד כרטיס גרפי שיריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אבקש המלצות לכרטיס גרפי עד סכום של 1,000 ש״ח. כמו כן, אבקש המלצה לספק כוח שיהיה מותאם לכרטיס. בתודה דביר

6. Started by yuvalguez,

אהלן חברים, ברשותי מחשב עם המעבד הנ"ל שהוא סה"כ מעבד טוב לצרכיי. כיום במחשב כרטיס מסך ישן 9500GT, הייתי רוצה לרענן אותו. ההבנה שלי בתחום נמוכה מאוד אבל ממה שהצלחתי להבין עליי לחפש מאיצים גרפיים בחיבור pcie 2.0m מה אתם אומרים על GTX560? האם יתאים? האם יש מצב כזה שמעבד/לוח אם מסרסים אותו? תודה מראש, יובל.

7. היי אנשים, אחרי הרבה מחר באינטרנט, המון אתרים יפנים סינים צ'צ'ניים וכו' ... ובעיקר tomshardware ו xbitlabs ... אני לא יודע כמה באמת חזק, ושווה ה3870X2 .. וה 8800GT SLI .. כי הם בהבדל של 100-200שח' ... השאלה זה ביצועים ... עזרה בבקשה, כואב לי כבר הראש מגראפים .. כל אתר אומר משו אחר \= לך תאמין לאחד מהם

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shaulch,

היי מישהו ניסה את הכרטיס ? האם IR BLASTER מתאים/ניתן להתאים לממירים בארץ ?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by angelos21,

חבר'ה אני צריך שתייעצו לי בקשר לכרטיס ATI X1800XT: איזה חברה כדאי לי לקחת, SAPPHIRE או GIGABYTE??? כי שתיהן נעות באותו מחיר. השאלה היא האם מבחינת ביצועים ברמה הגבוהה יש הבדלים כלשהם??? הבנתי שהכרטיס לא יתמוך ב-DX10, אז כדאי להשקיע בכרטיס יקר עכשיו?? עוד כמה זמן יכנס הDX10 למשחקי המחשב????

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by marlboro,

300W ספק Seasoniv S12II-520W מעבד אולי ישודרג ל I5 3 דיסקים קשיחים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ClubCaliber,

מתי הליבה החדשה "r360" יוצאת? מה יהיה הבדל הביצועים בינה לבין הרדאון9700/9800PRO ו 5900/U? איך יקראו לסדרת הכרטיסים הזאת? האם מישהו מתכוון לחכות? או לקנות עכשיו 9700/9800?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by shibby15,

שלום לכולם... מפאת חוסר מקום "שידרגתי" את עצמי למסך LCDחדש (סמסונג 710N). הבעיה שלי היא שנורא קשה לי להתרגל למסך, התקנתי דריוורים וניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות. קשה לי להגיע לתוצאות שמספקות אותי. הטקסט נראה מוזר-הלבן בוהק-נראה כאילו הפונט שונה-ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר אפילו... ישנן תוכנות/עזרים/מדריכים שיכולים לעזור לי (ואני בטוח שלאחרים)? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. או מסך 19 אחר בדיוטי פרי

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. ואני מדבר על X1800XT עם 512MB .והX1950 PRO עם 256MB . פשוט יש מישהו שמתווכח איתי לגבי שני הכרטיסים.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הוא עולה שם: כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤1302 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by Hasamba,

יש לי כרטיס geforce 4 ti4200 שהוא כמובן AGP8 לוח gb 7vaxp שכמובן תומך ב-AGP8 אבל משום מה בהגדרות של NVIEW כתוב שהאפיק הוא AGP4 למה זה? והאם זה אמור לשנות? תודה יניב

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by wollmann,

שלום לכולם... לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל נראה לי שכן. אני רוצה להרכיב מחשב HTPC וכמובן שאני רוצה את האופציה להקליט מהממיר הדיגיטלי למחשב. אני יודע שכל כרטיס מסך עם VIVO עושה את זה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מה האופציות שעומדות בפניי? בנוסף אני רוצה לשים גם כרטיס טלוויזיה אנלוגי בשביל האופציה להקליט שתי תוכניות בו זמנית, כדאי? זה יקליט את שתייהן ברמה גבוהה? (כמובן עם 2 הארדיסקים שונים). ועוד משהו, יש איזהשהם אתרים עם לוח התוכניות של הטלוויזיה? (על מנת לנסות ולעשות משהו דומה ל TIVO, שמעתי שזה אפשרי עם יש אתר שתומך בזה.) תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. דברים שאני צריך בו : 17" 8MS - משמש למשחקים - והרבה מאוד חשוב לי האחריות שלא ידפקו אותי כמו עם המסכים של SAMSUNG קיצר שיהיה מסך אמין מהיר וטוב. אם יש משהו שממש כאילו זה מסך פצצה וזה יותר בכמה מאות (כמה, לא באלף שקל יותר...) אפשר לחשוב על זה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Shaker,

איך אני בודק בדריבר של הכרטיס מסך את הטמפ' שלו? ניסיתי בבקרת תצוגה של הנווידיה ואין שם כלום... זה שם הכרטיס GigaByte GeForce 6600GT AGP

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, המחשב בן 4 שנים עם כרטיס GF 8500 GT. אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיצליח לעבוד עם המעבד והלוח הקיים וישפר את חווית המשחק לעומת ה- 8500 GT? האם כדאי? האם קיים כזה היום בשוק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  21. שלום, יש לי כרגע מחשב I7 עם ספק כוח 600W (לא גנרי). אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך סביר שיריץ משחקים כמו פיפא וheroes of might and magic 7/ אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך אבל אני לא צריך משהו גרנדיוזי (שאני יודע שאין גם במחיר שאני מבקש) גם לא איכפת לי יד שניה. העיקר שהמשחקים יעבדו. הלוח אם שלי אם זה משנה הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by artur2,

מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים: ATI 9800PRO ל X600XT 128 (של אביט)? (לא לצורך קנייה) הנה הדגם של אביט: http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 ובמילה אחת גם- איזה יותר טוב מהשניים.

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  23. בעוד כמה שבועות אקבל את המחשב הנייד שקניתי מדגם XPS1530 ובו כרטיס מסך 8600GT ויציאת HDMI. ברצוני לברר האם חיבור הנייד למסך LCD התומך ב HD ready והרצת סרט באיכות HD על המחשב תאפשר צפייה באיכות HD באמת? החיבור יעשה כמובן בכבל HDMI. תודה מראש יגאל

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by rozwarez,

אני צריך חברות שמייצרות מסכים של 6-8 אינצ' שמתחברים בחיבור מחשב רגיל וכמובן שיהיו שטוחים מכירים?

25. אלו הכרטיסים שהזדמנו לי לקנות דרך חבר אז אם אפשר לדעת מי מהם טוב יותר וממולץ לקנייה למטרת משחקים גבוהים. תודה רבה רבה :] ---------------------------------------------------------------- ההודעה נערכה !!: יש בעיה מסתבר שיש לי לוח AGP ...... ואני חייב כרטיס AGP חזק אז הג'יפורס יורד מהפרק כי אין AGP. בכל מיקרה עדיף לקחת את הראדאון ? אגב צריך ספק כח מיוחד או משהו שאני אדע ? או שעדיף כרטיס אחר בתחום ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.