כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי יש לי חבר , כרגע יש לו p4 1600 256mb אני לא יודע יותר מידי על המחשב שלו. הוא בעיקרון רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך , חזק , שישאר לו להרבה זמן. ויותר מאוחר , להחליף גם את המעבד זכרון ולוח אם , תוך כדי שהוא שומר את הכרטיס מסך. הוא רוצה משום מה להזמין מאחת החנויות באינטרנט. יש לו תקציב של 2200 שקל פחות או יותר. אמא שלו מתעקשת שיהיו כמה שיותר תשל ומים ,למרות שלפי מה שאני יודע , כל החנויות באינטרנט נותנות מספיק תשלומים. בעיקרון , יש התלבטות קטנה בין ה 5900 \ 9800 pro אם יש לכם רעיונות מה יהיה הכי אידיאלי בתקציב הזה , ושל איזה חברה. תודה. נ.ב : ניסיתי לעשות חיפוש ולמצוא משהו , אבל החיפוש תמיד נתקע לי משום מה. ככה שאם מישהו כבר שאל את השאלה זאת , סורי .
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד היום היה מותקן לי windows xp pro עם SP1 והכל היה בסדר, היום החלטתי להתקין את SP2 ואחרי שסיימתי עם זה עשיתי ריסט למחשב ואז הופיעו הקווים הירוקים של הטעינה של הווינדווס, הכל נראה בסדר אבל פתאום אחרי הטעינה, במקום שיעלה הווינדווס, נכבה המסך (עובר למצב המתנה). באתי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך GeForce FX5700 ואותו דבר קורה כבר כמה פעמים שאני מנסה (לפני כל התקנה מחקתי את הדרייברים הקודמים). באמצע ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא מגיב. במצב בטוח הווינדווס עולה טוב. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר: Nvidia Geforce 5900FX Ultra 256mb או Shappire Radeon 9800 PRO 256mb ? מה אתם אומרים, מה ממולץ לי לקנות(לא מדבר על המחיר, אלא על איכות הביצועים!)? תדוה על כל העצות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת "אילו זכרונות (1.6ns או 2.0ns) יש ל-6600gt של leadtek הרגיל?" (חח מצטט את עצמי). http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5687
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קניתי אותו בזמנו ב 1500 שקל .... כיום באיזה מחיר הוא אמור להימכר עם קירור VF-700 ובל הקירור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
זה פשוט כרטיס שאני יכול לקנות בממשק AGP רציתי לדעת אם הוא טוב.. אם כדי לקנות אותו ב - 500 שקל..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי הזדמנות לקנות כרטיס שלהם במחיר שווה, מאחר ואני לא יכול לתת לינק ישיר לחנות אני פשוט שואל עליהם באופן כללי, איך הם? למישהוא יש ניסיון איתם? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש את אחד הכרטיסים שבכותרת. המחשב הוא מחשב משחקים על מסך של 19 אינץ'. המפרט שלי כרגע הוא : ASUS P5B Intel P965 Intel Core 2 Duo E6300 LEADTEK PX7900GS 256MB Mushkin 2GB DDR2-800 TAGAN 2FORCE TG530-U22 530Watt Active PFC (שני מסילות של 20 אמפר שאפשר לשלב למסילה אחד של 30 אמפר) והשאלות : א. האם הספק יספיק לכל אחד מהכרטיסים? הבנתי ש RADEON צורך הרבה. ב. האם המפרט כמו שהוא כרגע יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים? אם כן, איזה רכיבים צריך לשדרג? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 4850 במערך CF, על לוח של DFI X48 LP T2R, 2 הסלוטים עובדים בX16, יש לי סלוט נוסף של X8 , ויש לי כרטיס נוסף בצד, האם יש טעם לחבר אותו למערך הקיים? האם הלוח יתמוך בכרטיס נוסף?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו את המפרט הבא: מעבד E7200 2.53 Core2Duo 4GB זיכרון פנימי DDR2 NVIDIA GeForce 8600GT דיסק קשיח WD (ראשי) – WDC WD5000AAKS-00C8A0 דיסק קשיח WD (משני) – WDC WD1002FAEX-00Z3A0 כרטיס קול Juli@ (לעריכת SOUND הקלטות) לוח אם EP43-DS3L GIGABYTE הוא כעיקרון מריץ על המחשב דברים דיי כבדים כמו: PHOTOSHOP CS3 CUBASE 5 משחקים: Call Of Duty Black Ops, Need For Speed, Far Cry (דוגמאות) מין הסתם המחשב כבר לא מריץ דברים על ביצועים גבוהים וצריך לשדרג - השאלה מה וכמה. אני חשבתי על כרטיס מסך (המעבד ב-OC צנוע), אולי גם מעבד. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים פה בלי להיות אובר קיל ושיהפוך את המערכת לצוואר בקבוק.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניהיה לי קצת בלגן עם כול החברות והמינים. מה ההבדלים ביניהם ? מה עדיף מבין השתיים? ואם אפשר חוות דעת בכלל על המוצרים של plait ועל הכרטיס מסך הנ"ל בכלל ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אין לי תקציב גדול אז חשבתי ללכת על6600 הזה??עם זה כרטיס טוב?החברה של הכרטיס טובה?? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחק מחשב, צריך בשבילו כרטיס מסך Intel 82915G או 82910GL ומעלה. אני רוצה לדעת אם הוא יעבוד על המחשב שלי (יש לי כרטיס מסך intel g41 express chipset).
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו קנה את הכרטיס?, מכיוון שהוא עולה 950שקל ואני פשוט מאוד לחוץ אם הכסף, מה הביצועים של הכרטיס?, האם למרות היותי DDR1 ומהירות זיכרונות נמוכה יותר עדיין עוקף את ה6600GT או שלא? אין עליו שום ביקורת ברשת ואני חייב לדעת את זה, זאת האופציה היחידה שלי, ואל תבקשו ממני להחליף ל256MB GDDR3 כמובן שהכרטיס לא בשבילי אלא לחבר שמאוד מאוד לחוץ על הכסף.. לא מצאתי שום ביקורת...
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 650 ti boost 2gb ram. מעוניין לשדרג לכרטיס שיוכל להריץ את המשחקים הנ"ל: Halo Wars Definitive SNIPER ELITE 4 TEKKEN 7 TitanFall 2 לא חייב שהכרטיס ישרת אותי לעתיד הרחוק צריך שהוא יהיה רלוונטי רק לשנה וחצי הקרובות ושהוא יריץ אותם סבבה. תודה לממליצים !
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה להחליף כרטיס מסך (יש לו OnBoard כרגע ) , התקציב הוא 400 ש"ח , AGP X8 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2707 אשמח לקבל הצעות נוספות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. שאלה בנושא שנראה לי שקשור לפורום הזה אבל לא נתקלתי בו עדיין. אישתי מעצבת גרפית ומתכוונת לקנות לה מחשב. התכנון הוא לעבוד עליו עם תוכנות גרפיות (פוטושופ, פריהנד וכו...). בעבודה היא משתמשת במקינטוש ואני תמיד קראתי המלצות על כרטיסי מסך עם ייעוד למשחקים ככה ששנינו לא מבינים בזה. האם מישהו יכול להסביר אם יש הבדלים בכרטיסים למטרת משחקים ולמטרת עיצוב גרפי. אם כן מה הם ? ובאיזה כרטיס או כרטיסים כדאי לבחור לעיצוב ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
דחיתי את קניית המחשב שלי כדי לקנות 7800GT PCI-E במתחת ל2300 ש"ח, דחיתי דחיתי וכבר אין לי כוח לי לחכות. מתי ירדו המחירים של כרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=230669&highlight=crucial יש אמת בסיפור הזה? Radeon X1900 XTX 512MB ב 2050 שקל
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו יודע מה בד"כ הפערים ? שבוע? שבועיים?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלבנות מחשב מולטימדיה, ואני רוצה שבין השאר הוא ידע להקליט מהממיר, כמו "דיוידי מקליט". רציתי לדעת אם יש כרטיס טלוויזיה שמסוגל לעשות את זה, מה יכולות המינימום הנדרשות מהמחשב בשביל לבצע פעולה חלקה (דרישות מינימום) ומה המחירים של הדגמים השונים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום התקנתי WIN XP על מערכת מבוססת p4c800e deluxe dothan 1.83 533mhz 2x256 x800xt pe וככה זה נראה http://img396.imageshack.us/my.php?image=11ec.jpg ניסיתי לשים geforce 2 במקום ה x800- לא פתר את הבעיה מה שאומר שהכרטיס לא הבעיה הצעות לפתרון הבעיה- מישההו?!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מצטער אם זה הפורום השגוי אבל הורדתי את הדרייבר החדש מרדאון לרדאון 9600PRO שלי וניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מעלה לי הודעת שגיאה וכותב : "setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup." מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-