עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by D.Apsentel,

הכרטיס הוא GFORCE 7600 ויש לי אותו כבר שנתיים מאייבורי ולאחרונה(חצי שנה בקרוב) יש לי בכל משחק תלת מימדי ארטיפקט ובכמויות אדירות וזה לא משנה כמה נמוכה הגראפיקה שאני שם ויש לי הוכחה שזה בכרטיס ולא משהו אחר בגלל שכאני מחליף את הכרטיס שלי בכרטיס אחר אז זה עובד בסדר(REDEON X300) ואני הכל מקרה רוצה בקרוב להקנות את HD 4670 של MSI אבל אני מעדיף שאם אני יכול עוד להשתמש בכרטיס שלי אז לפחות שיעבוד כי כרגע אני השגתי את BURNOUT החדש למחשב ואני כל כך אוהב ואני לא יכול לגעת בו רק בגלל זה אז בבקשה תעזרו לי ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  2. למה הרידון 7970 נראה רק חתיכה אחת שחורה ודקה ואילו ה7950 נראה כמו טנק ובא עם שני מאוורים למטה וכו ? מה העניין ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by SUPER300,

בכל לוחות האם עם תושבת 1155 שראיתי, אם שמים בהם שני כרטיסי מסך-שניהם עובדים בחצי מהירות (X8). רציתי לדעת מה ההבדל והאם יש פגיעה בביצועים? האם עדיף לי להתקין כרטיס מסך יחיד על מהירות X16, מאשר שניים על מהירות X8? עוד שאלה: יש לי בכרטיס מסך חיבור VGA, DVI ו-HDMI. האם אני יכול לחבר שלושה מסכים? שניים אני יודע שאני יכול (לDVI ו-VGA), אבל אני יכול לחבר מסך נוסף לחיבור ה-HDMI?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by raananan,

שלום, אני מתחיל לתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי. אני אחכה ליציאת מעבדי קונרו. בינתיים אני רוצה לחקור קצת על כרטיסי מסך. אני לא גיימר מטורף (בינתיים אני לא משחק), אני סטודנט שאין לו הרבה זמן להשקיע על משחקים. אבל אני רוצה כרטיס מסך שיתאים לויסטה (כלומר לכל הממשק הגראפי החדש שלהם) ועם אופציה להתחיל לשחק. התקציב שלי עומד על 600 שקל בערך למרות שאם יש משהו מומלץ שעובר את זה אז אני מוכן לשקול. אני מקווה שמחירים ירדו בקרוב אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת על כרטיסים. רציתי לדעת קודם האם כדאי לקנות כרטיס מסך יותר "פשוט" אבל עם יותר זיכרון (כלומר 512) או כרטיס מסך יותר "טוב" אבל עם פחות זיכרון (כלומר 256). אני מתכוון למשל האם כדאי לקנות את Radeon X1600PRO 256MB Sapphire או את Radeon X1300 …

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by alergic,

X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E מ SAPHIRE 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E מ ASUS מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by gtx980sli,

כאשר אני מנקה את הכרטיס צריך לפרק את כול גוץ הקרור? צריך לשים משחה טרמית על הפלטה שמעבירה חום מהליבה? (ראיתי משהוא שעושה את זה והזדעזעתי. בחיים לא ידעתי שעושים את זה) מה הדרך הכי יעילה לנקות את הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  7. Started by רועיירדן,

http://www.fudzilla.com/news/processors/38069-qualcomm-thinking-about-buying-amd במחיר 3 מיליארד דולר הדבר שמפריע שאינטל לא תתן להם להשתמש בטכנולוגיה שלהם x86

8. יש לי כרטיס של ספייר והכרטיס סובל מבעיות התחממות... אם המאורר מופעל על הגדרות ברירת המחדל אז הכרטיס מסך מגיע ל100+ מעלות.. במשחקים ממש כבדים שהכל על גבוהה... זה עדיין לא נורמלי... ואם המאורר על 100% אז הטמ"פ במשחקים כבדים היא 90+... לא הגיוני ולא נורמלי.. *(ועוד שאלה קטנה במשחקים כמו כדורגל ועוד כמה אני רואה פס מרצד כזה שעובר מתחילת המסך ועובר עד סוף וכך חוזר חלילה.. יש למישהו מושג למה זה? גם בLCD של המחשב, וגם על הLCD הטלוויזיה...) אוקיי עכשיו לעניין.. קניתי את הכרטיס מסך, עוד מעט זה יהיה שנה.. עלה לי בזמנות איזה 1750.. השאלה אם עכשיו שווה לי להחליף אותו... אם בכלל יש במלאי.. או שאולי לבקש מהם לשדרג אותו.. השאלה איך לגשת לבעיה בכלל... הם בטח ירצו לקחת אותו לתיקון.. אבל …

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  9. שלום חברים יקרים. התברר לי שהכרטיס מסך שמותקן אצלי הוא לא מה ששילמתי עליו. בחנות הסכימו להחליף. הבנתי שמה ששילמתי עליו יותר מתקדם קצת. מה ההבדל בינהם? forsa Geforce fx6600 256mb ddr2 128 bit MSI NX6600 256mb 128bit

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2446&articID=561

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  11. היי! האם כרטיס עריכת וידאו של פינקל בסכום של 1000 ש"ח יכול לשמש גם ככרטיס מסך? תודה!

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. כבר התייעצתי איתכם בעבר, עם שם משתמש דומה. אני לא מוצא את ההודעה בפורום, אבל לתזכורת: אמרתי שיש לי את שר הטבעות וטיטאן קווסט, ג'י פורס 4, והמלצתם לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16692 אתם כל כך המלצתם על הכרטיס שישר הזמנתי את זה והמשחקים לא עלו לי לא משנה כמה ניסיתי וכמה שעות הייתי מול המחשב בנסיון להתקין מחדש. לאחר לבטים שלחנו את המחשב לטכנאי, הוא חשב שהוא התקין כמו שאני חשבתי, אך הוא לא ניסה ובבית התברר לי שהמצב אותו דבר- שום משחק לא עולה על המחשב, גם לא משחקם שעלו על הקודם... שלחנו את הכרטיס מסך בחזרה לפנדס וכעת אני מתלבט איזה לקנות, או קודם, מהי הסיבה שזה לא עבד ואז איזה כדאי לקנות... תוכלו להגיד לי איזה מכרטיסי ה…

• 19 תגובות
    • 978 צפיות
  13. שלום רב! אני עומד לקנות מחשב השבוע ואני עומד בהתלבטות גדולה בין הכרטיסי מסך השונים בסכום עד 1000 ש"ח ראיתי את הדיונים בנושא שבלבלו אותי כי בהתחלה חשבתי על Gtx 960 ועכשיו אני כבר לא בטוח. אין לי בעיה גם לשקול לקנות מיד 2, הבעיה היחידה שעומדת בפניי זה האם המארז והספק יתאימו לחלק מכרטיסי המסך שנמכרים שם כגון הr9 280x או הradeon 7970. חשבתי על המארז antec gx500 עם ספק antec של 550W, השאלה האם זה יספיק או שכדאי מראש ללכת על ספק חזק יותר? אני לא ממש מכיר דגמים של מארזים וספקים. בכל מקרה אם ואחליט לקנות בכלל יד ראשונה איזה כרטיס מסך משתלם יותר בתקציב הזה? יש לציין שאני אשתמש במסך 21 אינץ 1080P תודה מראש, איתמר

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  14. Started by asaf16,

המסך הוא אלג'י של סדרת פנטזיה, ממש חדש, חודש בערך, ככה שאני מניח שלא באשמתו אני רואה קווים ומשבצות כחולים ואדומים על המסך בלי קשר לכלום. גם לקחתי סקרינשוט, העברתי לפלאפון, ווידאתי שהתמונה גם מבולגנת, ככה שזה משאיר אותי עם הכרטיס מסך. איך אני יכול לדעת אם זה באמת הוא? איפה אני בודק טמפרטורה? אם אפשר, אז בלי תוכנה חיצונית. ואם יש גם עצות או עזרה, זה כמובן יתקבל בברכה. תודה מראש! http://img151.imageshack.us/img151/8294/98159669yu6.jpg[br]פורסם בתאריך: 26.03.2008 בשעה 18:57:14 קצת משחקים קצת סרטים, וסתם שימוש יום יומי. עדיפות לATI.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 מתאים? הוא נחשב ליותר חזק מx800 GTO? מגיע בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=3…

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by RayZ,

יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 6600 256MB. בקיצור הוא בלי מאוור,הוא נראה כך: בקיצור,אני רואה שבאמצע המשחקים הוא כזה מאט ומעצבן.. (וזו לא הפעם הראשונה) אני פותח את המחשב,נוגע בכרטיס וממש מקבל כביאה.. הכרטיס רותח במיוחד עד שהוא גורם לאווירה חמימה במיוחד מסבבו. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by xb,

שלום.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by MODY69,

שלום, אני מתלבט בין קניית שני כרטיסי מסך (אלה שבכותרת הדיון).... לפי הכתבה באתר, ה- 7600GT טיפה יותר טוב מה- X1800GTO (נכתב בפירוש בסיכום), כמו כן, הוא עולה בסביבות ה- 300 ש"ח פחות מה- X1800GTO. למה בכל זאת אתם ממליצים לאנשים לקנות את ה- X1800GTO? אני לא ממש רואה שה- 128BIT של ה- 7600GT מגבילים אותו....

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 3p,

היי, אני מתכוון לקנות 8800GTS 320 או 640 עוד מספר ימים. בנוסף למסך הרגיל שלי רציתי לחברת את המחשב לטלוויזיה בחדר שינה שלי, הבעייה היא שלטלוויזיה כניסה אנלוגית אחת (הכבל הלבן שהממיר מתחבר אליו). יש לי ממיר של הוט שמתחבר לטלוויזיה. יש למישהו מושג איך אפשר (אם בכלל אפשר) לחבר את המחשב לטלוויזיה?? חשבתי אלי אפשר לחבר את המחשב לממיר...

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אני משתמש במסך LG flatron 795ft plus ולפני כמה זמן הוא הוא התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שאני מפעיל את המחשב המסך מזמזם עד שהוינדוס עולה שהוא עולה הזימזום מפסיק והמסך חוזר להיות בסדר. אחרי כמה זמן עבודה במחשב המסך משנה פתאום את מיקומו ואת גדול התצוגה לפעמים זז לצדדים ולפעמים ניהיה קטן או גדול מידי. יש למישהוא פתרון לזה? מזה יכול להיות?בעיה במסך? בעיה בכרטיס? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by KaPuT,

איך בהשוואה שתי הכרטיסים אחד לשני,שניהם באותו מחיר ולAGP

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by Parallel,

שלום רב אני מתכנן לרכוש את הכרטיס הזה , באתר של KSP אני רואה שישנן כמה חברות שמייצרות את הכרטיס , ושהמחירים משתנים. איזו חברה מומלצת? האם זה משנה בכלל? תודה רבה

22. Started by ScreameR,

כבר לפני חצי שנה פרשתי מכל העסק של מודינג, מיציתי את עצמי... לאחרונה פתחתי במקרה את המחשב, כדי לנתק הארדיסק 2.4 גיגה ישן טיחו כשפתחתי לאחר מכן את המחשב הזוואה התגלתה ! המאורר של הרדאון 9500 שלי... מת! קניתי אותו מפנדה, ועדיין יש עליו אחריות.. מה עדיף לעשות?

23. הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by singera,

שלום לכולם למרצה שרכב מחשב I7 ועובד עם טבלט WACOM והתוכנה הנ"ל ההכרטיס הגרפי של הI7 לא סוחב ונגרם DELAY שמפריע לרינדור ואיכות ההוראה. בתור בדיקה שמתי GTX 460 אשר שיפר את הדיליי באופן משמעותי. לכרטיס מחוברים הטבלט של WACOM עם מסך FHD דרך מפצל (יציאת הHDMI) וליציאת הVGA מחובר מסך עזר 19" ברזלולציה 1280*1024. היות והכרטיס הושאל הוא זקוק לכרטיס חדש האשלה היא האם ללכת על הGTX760 4GB או על ה GTX950 2GB שנהנה ממחיר של 880 ש"ח בKSP. http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28226&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26432&am…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by TimoTy,

שלום אני בן מתחיל י"ב ועוד מעט צבא. אני מחפש כרטיס AGP שיתאים למפרט שליץ אני לא רוצה משהו מפוצץ כי אני לא אשחק במחשב עוד הרבה זמן (צבא :'() כמובן שאני רוצה שמשחקים יעבדו בצורה נורמאלית גם עוד שנה (הכרטיס הנוכחי שלי בן-3 שנים ושירת אותי כיאות) ובבקשה אל תיתנו לי כרטיס מסריח וזול שלא שיכנע בעוד כמה חודשים ואין לי בעיה עם OC המפרט שלי בחתימה ואשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.