כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש שני סוגים שרציתי לדעת מה ההבדל ביניהם.. http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 יש תדגם הזה שנראה לי שהוא OVERCLOCKED תקנו אותי אם אני טועה .. רציתי לדעת האם אפשר לפתוח תכרטיס הזה ל 6970 ויש תדגם הזה : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=0001&pid=1021 האם הוא אפשרי ל OC ול 6970 ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור פנטיום 3, 1GHZ, לוח אם: MSI 6318 http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=282&kind=1 הכרטיס אמור לשמש לחיבור המחשב לטלויזיה ולא למשחקים ולכן יש חשיבות רבה ליציאת TV OUT. תקציב- עד 500 ש"ח (עדיף בפחות) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אתמול המליצו לי פה בפורום על כרטיס מסך 1950XT בשביל התוכנות שאני עובד איתן שהן תוכנות תלת מימד ובשל מסגרת התקציב שלי אני רק רוצה לדעת האם ההבדל בין ה 1950XT ל1950PRO יהיה משמועתי בשבילי והאם החברה POWERCOLOR היא באמת חברה של כרטיסים טובים?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2007 בשעה 19:25:28 ??
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי,אני מניח שהשאלה הזאת נחרשה,עשיתי חיפוש ומצאתי תוצאות שלא קשורות. בכל מקרה רציתי לדעת אם כרטיס גרפי בעל תמיכה בpci-e 2.0 יתמך בלוח שיש לו יציאה של pci-e x16 אבל שלא כתוב במפרט שלו שהוא תומך בpci-e 2.0? או שיש צורך להחליף לוח?. יש לי לוח מבוסס צ'יפסט p35.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חריץ AGP , -כרטיס המסך הנוכחי שלי של ATI נשרף- מלבד ביצועים חשובה לי מאוד איכות התמונה מה-TV-OUT הכרטיס שהיה לי הוא ATI 9600XT יציאת הטלויזיה שלו הפיקה תמונה איכותית ביותר ביחס לכרטיס ה- GEFORCE 5200 שלי (של NVIDIA) במחשב שני שלי ההבדל ממש משמעותי בין הכרטיסים האלה, ביחס של איכות DVD לאיכות טלויזיה מינוס... אני לא יודע אם המצב בין החברות השתנה נכון להיום , כמו כן אני מחפש גם ביצועים במישחקים וחשוב יותר יציאת טלויזיה איכותית לסרטים , אז שאלתי היא : איזה חברה עדיפה מבחינת איכות יציאת הטלויזיה ATI או NVIDIA, וספציפית על ה- 7600GT מישהו ראה את איכות התמונה שמוציאה יציאת הטלויזיה בכרטיס זה או בכלל של סידרת כרטיסי המסך האחרונה של NVIDIA - עם כול החידושים של סיד…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP חברתי והוא עובד אבל נתקלתי בבעיה : הוא עובד והכל טוב ויפה עד שאני מנסה להעלות סרט.. ניסיתי ב2 תוכנות (מדיה פלייר וMVPLAYER) ובשתיהן מתרחשת אותה התוצא לאחר שאני מעלה את הסרט: המחשב זז באיטיות מחרידה ומתנדנד בינה לבין תקיעה טוטאלית, והסרט בכלל לא מתנגן (לא וידאו ולא אודיו). במקרה הטוב אני סוגר את היישום של הפעלת הסרט (שהוא כמובן על סטטוס not responding) ובמקרה הרע (שקורה יותר) פשוט אין מנוס מלכבות או לאתחל את המחשב... למישהו יש מושג למה זה קורה? ועוד 2 שאלות: יש לי ספק 330W, האם הוא מספיק לכרטיס מסך הנ"ל? הכרטיס מסך הזה חם כמו הגיהנום - גם הוא וגם צלעות הקירור שיש עליו ממש חמות עד כדי כך שאחרי כמה ש…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רציתי לקנות כרטיס מסך חדש כנראה בפנדה ורציתי לדעת איזה כדאי לי טווח מחירים:בין 100 ל450 שקל פרטי מחשב: מעבד INTEL DUAL CORE 2.7GHZ לוח אם MSI HDMI DDR2 כרטיס זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך עכשיוי MSI GEFORCE 6200 256MB PCIE תודה מראש לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה הוא יותר חזק מה GT, כי יש פה תוספת של 500 ש"ח (אפשר להשיג Club3d GT ב 1500 ו אולטרה ב 2000) קראתי בביקרות פה צריכת חשמל - הספק הג'נרי 400W שהפעיל את המחשב לפני-כן לא הספיק ונאלצנו להחליפו בספק חזק של Enermax. למרות זאת, יש להעניק קרדיט לדרייבר המתוחכם, שהזהיר אותנו שאין די חשמל ושאל האם ברצוננו להפחית את צריכת החשמל תמורת ביצועים פחותים. זה לגבי הכרטיס של MSI שביקרו פה,אני רוצה Club3d; האם ספק 350W פשוט יספיק, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס כזה וקבל פחות ביצועים קראתי גם שהקירור שיש בכרטיס הוא לא משהו 62 מעלות במנוחה, והמליצו קירור נוסף האם נכון תודה
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם המסך הזה מתאים למשחקים? עריכה: אני חושב שעדיף שאני ישאל בפורום LCD, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שיש לו 9800GT והמשחק פעל לו יותר חלק מאשר אצלי. הכיצד זה יתכן?!?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט מחשב בן שנתיים אני חושב. Q6700 ASUS EP43 NVIDIA GTX 260 האם הכרטיס שלי עדיין טוב להרצת משחקים? מתי לפי דעתכם יגיע זמני להחליף אותו?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הבנתי שאני יכול לשים שני כרטיסים לא בהכרח מאותה חברה אך כן מאותו דגם. יש לי בורד עם 3-WAY SLI והייתי רוצה להוסיף כרטיס שני. ברשותי 260 GTX של EVGA וראיתי שיצאו גם מודלים "מומהרים" מאותו דגם. האם יש לי אפשרות לקנות כרטיס "מומהר" ולחבר אותו במערך? תודה
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב RADEON X800GTO2. עכשיו, באפשרותי לקנות ישירות מן החנות הספקית חומרת מחשב, אז שאלתי אותם אם יש להם את הכרטיס הזה, והם אמרו לי שעוד חודש יהיה להם כזה במלאי. ולשאלה המתבקשת, האם עוד חודש SAPPHIRE ימשיכו לייצר את הכרטיס הזה? אם זה הגיוני שכרטיס במהדורה מוגבלת יהיה לחנות רק בעוד חודש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברה, מה עדיף GF5500 או RADEON9600SE (שניהם 128MB) , זה בשביל ילד. או שאולי יש לכם הצעות נוספות בתקציב לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. הבנתי שהרדיאון 9550 יותר טוב משניהם אבל אני לא יודע אם הוא 64 BIT או 128 BIT באתר של KSP.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
באיזה חלק של הכרטיס יכולה להיות הבעיה, והאם אפשר לתקן את זה בלי להחליף כרטיס? תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה תראו אני מתלבט בין 9800GX2 או 8800GT עם SLI או HD4870 עם 1024M אני לא מתכוון לעשות לא OC מה מבינהם הכי חזק לפי דעתכם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה וקיוויתי לקצת עזרה, אני מעוניין בלרכוש כרטיס מסך יותר משודרג ממה שיש לי כרגע, כרטיס שיתאים למשחקי מחשב, בסביבות ה 400+- ש"ח. תודה לכל העוזרים. פרטי המחשב שלי: Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: 939N6 System Model: 939NF4G-SATA2 BIOS: Default System BIOS Processor: AMD Athlon 64 Processor 3500+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz Memory: 2048MB RAM Page File: 490MB used, 3449MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Not found Card…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 5850 בודד של ספיר,הגרסא הישנה יותר(לא האקסטרים) וחשבתי על להשלים לCF בעתיד זה יהיה שווה? שמעתי ההתפלגות לא משהוא בCF .. שווה?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלמצוא את כרטיס המסך הכי טוב שאפשר לקנות פה ב 2000 שקל... עד היום חשבתי על MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB Reviews שעולה 1944 שקל ועל Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800 256-bit 128MB שעולה 1984 שקל אני לא יודע מי מביניהם יותר טוב שזה עוד משו שאני צריך עזרה בו.... אבל בכל מקרה תגידו פה בבקשה איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות ב 2000 שקל... תודה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לאחר השקת ה7800GTX בעל 512MB של זיכרון החברה בATI גילו כמה דברים מאוד מעניינים. הם יצרו מצגת ובה כל פגמיו של הכרטיס החדש..... מעניין. חלק מהטענות הם אורח חיים קצר, חוסר הימצאות במלאי, היכשלות בWHQL של מיקרוסופט, גרפיקה משובשת במקרים מסויים ותמחור גבוה. את כל זה ניתן ליקרוא באתר techPowerUp http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/NVDesperate
-
- 58 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היום גלשתי קצת באתר להנאתי כשנתקלתי בדבר הזה http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30 בשורה השלישית כתוב שאפשר להפוך TNT 2 ל- Geforce 3 האם זה באמת אפשרי??? אם כן איך אני עושה את זה והאם זה עובד אצל כל ה- TNT 2?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה שיותר מידע וכמה שיותר מהר על שני הדברים האלו: Dazzle DVC-80 או שאת: Dazzle DVC-90 אני רוצה שיקליט לי ברמה שקרובה ל-DVD כדי שאני אצרוב ל-DVD. אני לא יודע מה יותר שווה לקנות. אני צריך להביא תשובה לחבר שלי שטס לחו"ל שיביא משם. איזה יותר ממולץ להקליט ל-DVD?? אם אתם לא חושבים שהם ממש טובים אז תביאו לי משהו שיהיה טוב עם המחיר שלו אבל שלא ירקיע שחקים!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
הנה הקישור: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=8&submit.y=0 אני אתקין ואודיע אם יש שיפור או לא. נא להוריד ולהודיע גם!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-