כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום , האם ל8800 320m יש VIVO ?... ואם כן , באיזה רמה הוא, האם הוא יכול להחליף כרטיס עריכת ווידאו , שעולה 400-300 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי GEFORCE4 TI4400 של ASUS, בחודש אוגוסט אני משדרג את המחשב שלי יש לי דילמה המסך שלי ישן MAG 17 DJ700 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 768 על 1024 אני רוצה לקנות את ה - GFORCEFX 5900 או RADEON9800 PRO האם כדאי בכלל להחליף כרטיס מסך או להשאיר את הכרטיס הקיים וקנות מסך חדש? אני פריק של משחקים והסיבה שאני רוצה לשדרג כרטיס מסך היא בגלל משחקים עתידיים כמו HALF LIFE 2 ו DOOM3 שתומכים ב DIRECTX9. מה ההבדלים שאני יראה מפחנה גרפית אפקטים וכו' במשחקים האלו לבין הכרטיס הקיים לכרטיסים החדשים?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך שצויין במיפרט, המשחקים פועלים בצורה טובה והכל, אבל בעקרון לפעמים אני שם לב לפסים לבנים או בהירים שמופיעים בחפצים מסויימים לדוגמא כמו בתמונה הזאת: ואילו הנה תמונה אחרת שמצאתי באתר שבדק את התוכנה. אם תסתכלו על הקופסאות תראו שבתמונה של המחשב שלי יש מן פסים לבנים על הקופסאות ובתמונה השניה לא. האם זו בעיה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תאמינו או לא יש אנשים שעדיין משתמשים בכרטיס הזה...טוב בעצם אולי רק אני :-X אבל הנה האסמכתא כן אני מודה באשמה, אל תהרגו אותי בבקשה , פשוט ישנתי שנת חורף והתעוררתי היום עם תחושה שאני קצת משתרך מאחור. אז אנא ממכם חברים יקרים, עזרו לי להתחדש וגאלו אותי מהג'יפה 2 שלי ובנימה קצת יותר רצינית אני זקוק להמלצה לכרטיס באזור ה 400 ש"ח מכיוון ומדובר במחשב ישן זה צריך להיות כרטיס מסוג AGP ולכן אני לא רוצה גם משהו שחורג מהתקציב יותר מדי כי AGP זו טכנולוגיה גוססת ואין טעם להשקיע יותר מדי. השימוש יהיה בעיקר לצפיה בסרטים במחשב...כך שיש עדיפות לכרטיס שחזק בניגון HD אני פתוח להצעות גם משוק היד שניה/מציאונים/תצוגות למיניהם וכ'ו... המפרט שלי הוא (מערכת Socket 478) לוח אם - Intel …
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס TV כדאי לקנות לא משו יקר אלא שאני יוכל לחבר את הממיר של יס ולראות במחשב ואולי להקליט למחשב
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איך יכלתם להמליץ לי על הכרטיס הזה בכלל? יש לי מעבד פנטיום 4 LGA775 3.2 זכרון 512 מגה DDR2 533MHZ ואפילו ניד פור ספיד אנרגראונד 2 לא עובד לי על 1024X768 עם הדיטיילס הכי גבוהים ב3DMARK 2005 אני בקושי מגיע ל10FPS במסך הראשון למישהו יש הסבר?
-
- 99 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
האם יש בארץ חנות שמוכרת את הכרטיס הזה שהביקורות בGURU-3D פשוט משבחת אותו http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/1/ אבל חוץ מKSP!!! חפרתי בגוגל ולא מצאתי אף חנות ואפילו בזאפ אין אף כרטיס של GALAXY ....למה?!?!?!?
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש: בהתחלה חשבתי על GTX970 אחר כך שראיתי כמה הוא מסך הקנייה חשבתי אולי יש חלופות זולות יותר: ASUS ROG ARES II: dual HD 7970 GPUs and hybrid air/ liquid cooling Nvidia GeForce GTX 750 Ti MSI Twin Frozr OC 2GB SLI AMD Radeon R7 265 Sapphire Dual-X 2GB Edition Crossfire Nvidia GeForce GTX 590 Mars II Asus Edition יש כמובן עוד הרבה... למשל הזוג כרטיסים R7 265 עולה 1360 שקל שזה חיסכון של 500 שקל לאומת GTX970 http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2201&gid2=859&compare=radeon-r7-265-sapphire-dual-x-2gb-edition-crossfire-vs-geforce-gtx-590-mars-ii-asus-edition מה אתם אומרים אפשר להחליף ואם כן מה הוא הכרטיס?
-
- 39 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אצל הדובים ישנו הכרטיס של ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail ב-2575 ש"ח והכרטיס ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM ב-2669 ש"ח מה ההבדלים בניהם ולמה ה-OEM יקר יותר?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המסך הזה הוא היקר ביותר במסכי 17 אינץ האם הוא שווה את הכסף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/2/, ותהיתי אם ה Dell 24" 2408WFP Ultrasharp יתאים פה. המחשב אמור לשמש לגיימינג חובבני, צפיה בסרטים ולתוכנות עיצוב גראפי כמו פוטושופ ופריהנד. אני יודע שמסך הרבה יותר פשוט יתאים פה לא רע, אבל החלטתי שאני מעוניין להשקיע במסך הזה, בעיקר כי הוא מעולה לצפיה בסרטים. השאלה היחידה שלי, היא האם כרטיס המסך יהיה מספיק טוב כדי להריץ עליו בצורה שמניחה את הדעת את המשחקים האחרונים ואת אלו שיגיעו, ברזולוציה הטבעית של המסך (1920X1200)?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שיעבוד חלק במשחקים ברזולוציה 1280X1024 בלי פילטרים אבל שעל כל הגראפיקה תהייה על very high איזה כרטיס מתאים?! שיחזיק לשנה שנתיים
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי ! חיברתי את המחשב לטלויזיה (R9600) אני מצליח לראות תמונה בטלויזיה אבל שאני מפעיל סרט (bsplayer divx wmplayer ) אני רואה מסך שחור , ושאני ממזער , אני עדין רואה מסך שחור ומסביב , את שולחן העבודה. התקנתי את הדרייברים החדשים.. winxp תודה.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov ביררתי בחניות בארץ אם הוא יגיע בקרוב הם השיבו בשלילה אבל ראיתי אתר מכירות בחו"ל מוכר כרטיס זה אתר קניה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125338&cm_re=GTX470-_-14-125-338-_-Product השאלה שלי : כמה כסף יעלה משלוח לארץ +וכמה המע"מ והמכס יקחו כסף על המוצר ,כמה בסכום יצא יותר ? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני יודע שצריך להתחשב גם במפרט המחשב ברשותי ועקב כך אני לא יודע אם הכרטיס הזה מתאים לי המפרט שלי זה: מעבד: Amd Athlon XP 1.4Ghz זיכרון: Mushkin 256MB High performance (ואני יוסיף עוד 256) לוח אם: GigaByte 7vtxe+ שתומך ב- AGP x2/x4 האם זה מספיק לרכישת הכרטיס? אם לא אז תוכלו להמליץ לי על כרטיס חזק קצת פחות (רק Radeon) אבל שמתאים למפרט שלי? ומה ההבדל בין הכרטיס Radeon 9600 Pro של הרקולס לזה של Gigabyte מבחינת ביצועים/תוספות? מי עדיף?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם חייבים לחבר שני כרטיסים מאותו סוג או שאין כל חשיבות?
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן קניתי 3850 ב650 ש"ח. כיום אני רואה שיש את סידרה 9 שנחשבת מאוד משתלמת וחזקה. אז השאלה שלי: האם יצאתי פראייר שלא קניתי כרטיס מסדרה 9 ובמקום זה קניתי כרטיס "מהדור הישן"? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הנה כתבה http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dsmax5-quadrofx3000.html לפי התוצאות הוא "הרבה" יותר טוב מ 5900 אולטרה !!..
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו: תלחצו זה ייגדל המחשב פועל עם DX10.1 (לא יודעתי שהכרטיס שלי תומך) וזה מוריד לי בטח מלא FPS! שווה להוציא אותו ולעבוד עם 9? אם תסבירו לי איך אני אודה לכם. ואגב, איך הטמפ' ?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש, אשר אמור לשמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשימושי Office. אני ממש לא זקוק לכרטיס גרפי "מפלצתי". אבל, הייתי שמח לנצל סוף סוף את כניסת ה DVI שקיימת במסך שלי. אשמח לקבל המלצה לדרך הזולה להשיג זאת: לוח אם הכולל DVI, או כרטיס גרפי זול וטוב הכולל DVI שאוכל להוסיף ללוח אם. בתודה מראש, דוד
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7900gt של msi 256 חברה אני יודע חרא חברה לכרטיסי מסך הקיצר יש לי מחשב P-D 830 3.0 doal core זיכרון 1 גיגביט , ניראה לי יש לי גנרים יש דרך ליבדוק? הארד דיסק 120 לא sata 2 !!!! ספק גנרי 350 וואט זה גם משפיע על הביצועים וזהוא? ועוד כמה שאלות יוצא לי ב3dmark 05 7440 זה לפי דעתכם בעיה בכרטיס יש פאק בכרטיס או שזה ביגלל המערכת שלי ? אם כן מה לא בסדר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
באתר של ATI הגירסא הכי עדכנית היא 6.6. לי יש את הדרייבר של 6.4 מהדיסק שקיבלתי עם ה1900XT שלי. האם זו הגירסא הכי מומלצת כרגע (6.4) ? תודה רבה נ.ב: האם מישהו יוכל לומר לי איזה הגדרות של 3D מומלצות לכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ומודה מראש על כל עזרה. אז ככה הכרטיס מסך שלי (ati radeon 4800)מתחמם ממאוד כמובן כאשר אני מפעיל משחקים די כבדים ברזולוציה הכי גבוהה (לדוגמא grid, c&c 4)ומה שהיה קורה לאחר כמה דקות ששמעתי את המאוורר (של הכרטיס מסך) קורע את עצמו המחשב פשוט היה נכבה. אז בררתי ולמזלי האחריות עדיין תקפה. מה שרציתי לברר איתכם זה אם אני הם מחליפים לי בסוף את הכרטיס מסך ואין להם את אותו הדגם מה יהיה כרטיס בערך באותה רמת ביצועים אה כן לצערי החברה שמטפלת במחשב היא אייבורי לכן אני מבקש עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלווזיה איכותי למחשב בתקציב של עד 800 ש"ח.. לכרטיס ארצה לחבר את הסוני 2,ממיר, dvd ברשותי מסך lCD חדש אז לכן לא אתפשר על איכות. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-