עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AntiVir Guard,

רציתי לדעת אם DX10 נתמך רק ב-VISTA או יש אפשרות שימוש גם ב-XP 64BIT? ואם הוא נתמך רק ב-VISTA אז כדאי לעבור לויסטה רק בגלל זה? ודבר אחרון - עד כמה גרועים הדרייברים של נוידייה לויסטה? ??? ???

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by ohad,

אני לא ממש יודע אז כך: עם כותבים לי שהמוצר (כרטיס מסך ) תומך dx 8 אז הוא לא יכול לתמוך ב-dx8.1 ו-dx9

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by solet,

שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by F430,

אז ככה זה 8800ULTRA http://cgi.ebay.com/NVidia-8800-Ultra-768MB-2-DVI-PCI-e-x16-Video-AS-IS-C_W0QQitemZ370291954968QQcmdZViewItemQQptZPCC_Video_TV_Cards?hash=item56371ed518 עכשיו הבנתי שהוא לוקח חשמל כמו בית אבל הוא קרוב בביצועים ל4850?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  5. http://zap.co.il/model.asp?model_id=29023&gsid=10-4 האם יש למישהו אינפורמציה על המסך הזה?

6. Started by daniel89,

אני רוצה לשפר את המחשב ואני לא יודע אם אני יכול לקנות נגיד 8800GT 512MB וזה יתאים למערכת והאם הספק יחזיק את זה... או אפילו 8800GTS 320MB אני רוצה שתגידו לי איזה כרטיסים אני יכול לשים..(שהכל מתאים והספק יחזיק את זה כמובן..) כמובן לגיימר.. המפרט שלי בצד ימין.. תודה.

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by Gilladriel,

היי, קורה במשחק BF3 לאחר משחק של 20-40 דקות בד"כ. עד לפני שבוע היה לי 6870 במשך שנתיים ולא היתה שום בעיה. בנוסף לקפיאות\קריסות, גם הfps המינימלי ירד (יחסית ל6870) למרות שאני משחק על אותן הגדרות (Lowest על 1080p). עם ה6870 היה לי מינימום 55 fps, עם ה7870 זה לפעמים יורד ל40, שזה תמוה בעיני במיוחד כשה7870 חזק בהרבה. אך עם כל זה עניין הfps הוא די שולי כרגע. פירוט של כל מה שכבר ניסיתי: 1. מחיקת דרייברים והתקנה מחדש (13.12 / 13.9 / 14.1b) אחרי ניקוי עם sweeper. 2. משיטוט באינטרנט מצאתי המלצות להסיר את כל גרסאות ה- Net Framework. ולהתקין מחדש. 3. היו המלצות עם הסברים מפורטים על ערכי reg של ATI שכדאי לנקות - בוצע לפני כל התקנה מחדש של הדרייבר. אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח לשמוע…

• 38 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. ראיתי עכשיו כרטיס חדש בKSP XfX6600 256MB,dvi,tv,pci-e ועולה 960 שקל האם הוא יותר טוב מה9800PRO בכל זאת הבדל של 400 שקל בכמה אחוזים זה יותר טוב מזה או ההפך?

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by elad_jacoby,

האם מה שרשום בwww.hwzone.co.il הכתבה השניה כרגע בראשיות נכונה? שבמקום 1000MHZ עשו DownLock ל 900MHZ?? אם כן איזה חברה טוב במחירים פחות או יותר כמו שלה יש לכרטיס הזה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by pakomako,

מישהו יכול לעזור לי בקשר ל VIVO מה אני צריך כדי להקליט יש לי פה את הכרטיס והכל התקנתי עובד טוב וזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך לחבר למה ?? מישהו יכול להביא לי מדריך ?? צריך וידאו מחובר לטלויזיה ?? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  11. בדיוק הלך לי מסך ב-CRT שנמצא אצלי כבר 10 שנים :-\ (הכל נהיה אפור וקשה לראות). אני צריך מסך חדש, לא רואה צורך ב-LCD כי לא קיים מחסור במקום וגם הוא עולה פי שתיים. איזה מסך בסביבות ה-800 שקלים מומלץ לקנות? אני צריך אחד שיחשב לאיכותי, מיועד למשחקים, סרטים וקריאה...

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by AvigdOr.GT,

אחי מצא לי תכרטיס הזה שמה ב1800 שקל +- שווה לקנוות?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by k_700,

למשל ה7800GT של EVGA הוא מגיע עם OC מהחברה, האם הטמפרטורה שלו תהיה גבוהה מכרטיס שלא מגיע עם OC למשל של POINT OF VIEW או FORCE? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. אשמח לשמוע כמה שיותר בפירוט את דיעותיכם. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס ( יד שניה ) מחבר הייתי מעוניין לדעת אם כדי לקנות אותו . וכמה הוא שווה בערך . אודה לנענים .

16. Started by gameon,

חבר שלי קנה אותו שמעתי וכיבלתי חום כי הוא אולך להיות מחובר ל FHD כמה חזק הוא ביחס לכרטיסים אחרים הוא כמו 8400GS ?

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  17. או מחשב נייח הכולל Intel ארבע ליבות Core i5 3450 Ivy Bridge לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H ספק כוח In Win POWER MAN IP-S 450BQ3-3 450W Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge צורב LG SATA DVD זכרון Kingston DDR3 KVR1333D3S8N9/ 4G דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX ה210 מתחמם מהר מה שגורם למחשב להיות קפוא תוך מספר שעות ואז אני חייב ללחוץ על ריסט. כאשר אני מריץ בדיקה לכרטיס מסך, המחשב תוך 3 דקות קופא (התקלה חוזרת מיד) הוא במצב רגיל מעל 90 מעלות מלבד הכרטיס מסך הטמפרטורות בסדר? (המחשב בלי תכונות ברגע, חוץ מESET) לכן אני רוצה לקנות את ה-7730, השאלה להחליף אותו במחשב שבו יש את ה210 או להחליף אותו במחשב בו יש את הכ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MOFRA,

תסבירו לי בבקשה מה זה DX 10 ומה זה HDR?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Notter,

שלום, יש לי GeForce 7600GS ויש לי טלויזיה שאין לה חיבור ל S-video, לכן מצאתי דרך עילגת פחות או יותר לבחר את הכ. מסך לטלויזיה: מהכרטיס מסך יש לי כבל שיש לו 2 תקעים (אדום ושחור) אני לא יודע מה השם של זה, אבל בכל אופן, שניהם מחוברים לחתיכה קטנה שמאחדת את שניהם לתקע אחד, שאותו אני מחבר לחיבור ה video הצהוב בטלויזיה. בדרייבר 94.24 של nvidia, לפני שהם התחילו באשף החדש שלהם, יש אפשרות לעשות force TV detection, אני עושה את זה, והתצוגה בטלויזיה פועלת בלי בעיות (למרות שהסאונד מגיע מהמחשב). עד לכאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שבכל דרייבר מאוחר יותר, יש בעיה. המחשב עדיין מזהה מציג תמונה בטלויזיה, הבעיה היא שהיא מתעוותת לחלוטין. לא ממוקמת במרכז, שחור לבן, פסים באמצע... מעוות. אבל למרות זא…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  20. מחפש לקנות כרטיס מסך במחיר משוער 700 ש"ח שהייעוד שלו עבור משחקי מחשב. הסלוט שיש בלוח הוא PCI EXPRESS הרגיל (לא גירסא 2.0) איזה כרטיסים טובים אתם ממליצים מניסיון שאפשר לקנות במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  21. המעבד שלי רץ כרגע על 3.22 יציב... ככה שבמהירות הנוכחית אני מקווה שלא יהיה צוואר בקבוק... צריך את החוות דעת שלכם. זהו מעבד פרסקוט 800fsb . Intel P4E 2.8@3.22 ד"א.. ראיתי כבר הרבה מקרים שבהם ה6800GS נפתח ל16 צינורות.. אז זה בכלל לא שאלה של כדאיות אם לקנות או לא..... כי זה פשוט כן... אני מדבר על ה AGP כמובן... שאולי לא באותם קלוקים כמו לpci-e , אבל יש את האפשרות הכמעט בטוחה של פתיחת צינורות.. במיוחד לחברות כמו EVGA and XFX

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  22. Started by ofekd23,

"8.3 האם יש סיכון בהתקנת הדרייברים הללו? הדרייברים הללו מפותחים כבר הרבה זמן והם אמינים. אבל חשוב מאוד לזכור כי הדרייברים האלה אינם נתמכים ומאושרים לא ע"י מייקרוסופט ולא ע"י חברות כרטיסי המסך. כאשר מתקינים את הדרייבר ומשהו כן יקרה, לא תוכלו לממש את האחריות להם אתם זכאים." איך הם יכולים לגלות את זה ? ואם מדובר בבעיית חומרה אם לא אמורים ליכנס למחשב שלי הכי הרבה מכליפים כרטיס ובמיקרה אם זה בעייה במרכת אני יוכל לפושט לימחק את הדריבירים נכון?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by HitmanX,

מקווה שקיימים כאלה בארץ, חיפשתי ב-froogle ובקושי מצא לי משהו. זה כנראה הפתרון היחיד שלי ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237445.0 :'( תודה מראש על הכל

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. אני לא מתכוון לשחק איתו משחקים - רק לצפות בו בטלביזיה שיש בה רק כניסת RCA COMPOSITE - הכבל הצהוב... צריך להיות שקט מאוד לכן אני מחפש קרור פסיבי ללא מאוורר. יש המלצות? תודה רענן

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  25. צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.