עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני מתנדב באיזה מיזם, ולאחרונה נכנסתי שם גם למשבצת של עריכת וידאו. זה נושא שחדש לי, אבל בשביל מה שהמיזם צריך זה מספיק. המחשב שלי בבית ישן (2009) וכדי שאוכל לסייע אני צריך לשים קצת כסף על שדרוג. הנה הנתונים על הלוח אם שלי: http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/G41TM-P33.html מה הכרטיס הגרפי החזק ביותר שיכול להתאים ללוח הנ"ל? (אני יכול לחפש בארץ או בחו"ל ביד שניה) האם יש חשש כלשהו שצריך לשדרג גם ספק כח? המחשב נרכש מאיזה דיל של IVORY, כך שאני לא יודע נתונים על הספק הקיים. האם מעבר ל WINDOWS 64 ביט צריך גם לסייע במשהו למהירות עיבוד? אודה מאוד לכל עזרה, סיוע או הכוונה לבעל מקצוע וכדו'

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. ....

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שיריץ לי משחקים חדשים, אני לא מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואני רוצה שישמש אותי לאורך זמן. אם זה משנה אני בד"כ משחק משחקי פעולה חדשים שיוצאים, מסיים ועובר לשני וכך זה נמשך... בחרתי בכרטיס הזה ביגלל שאני יודע שלידטק לא יאכזבו אותי. אם יש לכם הצעות בבקשה...

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by vasser,

i have several .avi files of which i need to cut the ending, is there a tool that will allow me to cut several seconds of the ending in a batch action ? (i.e. all files @ once)

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by Amitai,

מדובר על גרסאות של 128MB בתקציב של 350-400 שקל, חשוב שיהיה TVOUT.

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by מוחמד היהודי,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8691 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=12427 ההבדל בניהם הוא רק הקירור נכון? שווה נכון לקחת נכון?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מתלבט בין כמה כרטיסים של LEADTEK LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH HDMI 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH EXTREME 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL קודם כל השימושים: משחקים וצפייה בתוכן HD הראשון הוא דגם עם יציאת HDMI אבל GS השני הוא GT עם 128BIT השלישי הוא הכי חזק בדיוק כמו השני רק עם 256BIT אם האות בHDMI ו DVI בשניהם הוא דיגיטלי זה לא אומר שבשניהם רואים אותו דבר? כי אם כן אז אני כבר מוותר על הראשון השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 100 שקל בשביל הגרסא עם 256BIT כמה הבדל זה נותן והאם הוא יהיה מורגש במשחקים?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  8. יש לי מסך LCD syncmaster 710N של סמסונג, ואני מתלבט בין קניית ה79GT לבין ה18XT השאלה אם הכרטיסים האלה "ינצלו" את המסך שלי, ושווה בכלל להתלבט בינהם, תודה..

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  9. המחשב משחקים הישן שלי הפך פחות או יותר למחשב הורדות ואחרי שהגיע הטלויזיה החדשה שמנגנת סרטים מyoutube הבת שלי גם לא מסתכלת עליו. בגדול הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך קבוע על 64~ מעלות בidle האם יש דרך להגיד לו לעשות downclock או משהו כשהוא מנוחה כמו כרטיסים חדשים יותר או שיש דרך לעשות את זה באופן ידני? חשבתי אולי להחליף כרטיס מסך אבל אני לא הייתי רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מדי. אני צריך גם ככה להוסיף איזה מאורר אבל אני רוצה לטפל קודם כל בתנור הראשי.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. ראיתי בחנות PC HARDWARE את הכרטיס הזה שעולה 1699.91 ש"ח מדוע הוא כל כך זול ומה עדיף כרטיס זה או PRO\NON PRO 9700

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by vourt,

היי, עברתי השבוע מכרטיס x1900 ATI לכרטיס של NVIDIA 8800GTS. אחלה כרטיס אבל נראה - או שהההתקנים של VISTA עדיין לא מלאים, או שNVIDIA פשוט על הפנים בחיבורי TV OUT. אין אפשרות לעשות פרופילים, ובCLONE חייבים ששני התצוגות יהיו באותה רזולוציה.. מה שאני מחפש זה בקיצור תצוגה במחשב של 1280, ובטלויזיה של 1024 (SVIDEO) עם אפשרות להפעיל משחקים שיראו על מסך הטלויזיה ולא על המחשב... יש למישהו טיפ או כיוון איך לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  13. ברשותי GTX 970 ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר פילטרים, דרך לוח הבקרה של nvidia או דרך המשחק עצמו? אגב, מה קורה כשמוגדר גם במשחק וגם בלוח הבקרה? אני רואה שיש 6 סוגי AA האם רצוי להגדיר רק סוג אחד או שניתן לשלב? באילו הגדרות אתם משתמשים בדרך כלל ל 1080p?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by roei88,

שאני שם בקצב רענון 85hz ב768/1024 זה כותב לי שגיאה משהו עם power managment (כאילו רק במסך בלי הווינדוס) מישהו יודע למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by dino,

אהלן אנשים אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ את FS2004, אני רוצה לקנות כרטיס שיריץ לי את הסימולטור + התוספים על הגדרות גבוהות אבל גם לא להשתגע עם הכסף... חשבתי בהתחלה על ה-8800GTS 320MB אבל חשבתי שאולי יש כרטיס DX9 שיתן לי פחות או יותר את אותם ביצועים בהרבה פחות כסף... תודה לעוזרים. *הכרטיס מיועד למחשב חדש... לא להתייחס למפרט, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס שנמצא אצל KSP.. שם אני אקנה כנראה את המחשב.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. יש לי משחק ישר שלא תומך ברזולוציה של 1280x1024 והיתי רוצה תוכנה שתשנה לי את המסך לרזולוציה יותר נמוכה על מנת שלא יהיה עיווטים אני יודע שקיימת תוכנה כזאת או דרך כזאת ע"י שהיא בעצם מקטינה את גודל התצוגה לרזולוציה הרצויה אבל אני לא מכיר כאלה ואשמח אם תתנו לי כמה שמות ואולי איזה מדריך קצת איך זה עובד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  17. אני קונה עכשיו 7900 G בארה"ב ואני לא יודע של איזה חברה הכי כדאי לי מצאתי של EVGA ב 290 $ את זה eVGA 256-P2-N567 Geforce 7900GT KO Superclocked http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130016 וראיתי גם של גיגבייט והם יקרים יותר באיזה 20 - 40 $ וביצועים פחות טובים.. אז מישהו יכול להמליץ לי על חברה טובה או שגם EVGA טובים ??

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by iakovl,

אני קונה את המחשב שלי עוד שבוע ורציתי לדעת מה ההמלצות אני נוטה כרגע לכיוון הכרטיס של ג'יגה בייט וגם , העניין של הקירור STOCK שיש על הכרטיס פחות מעניין אותי , הוא ישודרג למיים או לסילנסר 6

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  19. ה 7800GTX שהיה לי מת שלחתי ליבואן והציעו לי לשדרג אותו אולי ל 8800 640MB GTS האם שווה לשדרג מבחינת ביצועים בין שתיי הכרטיסים ?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by zzrxox,

רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד מהו השילוב האידיאלי ומה עדיף,למשל אם אני משחק ברזולוציה של 1900*1200 האם יש משמעות ( בהקשר של איכות תמונה ) בהפעלת AA או AF וביאזה דרגת הפעלה ( 4 או 8 או יותר ),דבר נוסף האם עדיף לשחק ברזולוציות נמוכות יותר ולהפעיל פילטרים בדרגה גבוהה יותר,כל זה בנחה שהכרטיס הוא חזק והשאלה היחידה היא השילוב האידיאלי כדי להשיג איכות תמונה מיטבית.

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by SEangel,

מה עדיף מבחינת tv out? (הג'יפורס של Innovision )

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by shimon16,

שלום, לפני קניית מחשב חדש רציתי לברר מי מבין 2 הכרטסים התקציביים האלה יותר כדאי. 7600GS vs x1600 pro 256mb בנתונים שניהם מאוד דומים, והאם מוצדק להוסיף כסף ולקחת 7600GS? או שההפרש ממש זניח. ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות זולות שמוכרות את הכרטיסים הנ"ל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by Tomerb1,

טעות בפורום...

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by lir@n,

שלום כולם רציתי לדעת מה הרוחב פס של הראדון הבא? http://www.pch.co.il/docs/pd59224003.htm

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. Started by ozeini,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לחבר שני מחשבים למסך אחד. המסך: LCD NEOVO F-419 עם חיבור אחד VGA ואחד DVI. הכרטיס מסך שלי: ATI RADEON X800XL עם שתי היציאות האלה. והאם אני יכול לעשות גם הפוך? לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 12.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.