עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. יש לי מאוורר בן כחצי שנה עם כרטיס מסך של ג'יגהבייט 4850 עם קירור של זלמן. המחשב עצמו מאוד שקט, למעט הכרטיס מסך! המאוורר כל הזמן מסתובב בכל הכוח- ויש לו כנראה הרבה כוח כי הרעש ממש מציק! יש לי מס' שאלות: א. יש כאן אנשים נוספים עם אותו כרטיס מסך- אם כן האם אצלכם הוא גם רועש? הרבה או קצת? ב. הבנתי שרק אם מהמאוורר יוצאים 3 חוטים אז אפשר לשלוט על המהירות שלו ואם יש לו רק 2 אז אי אפשר- ואצלי יש רק 2, מה הפיתרונות הנוספים? ג. האם יש מישהו שהייתה לו בעיה דומה, הלך במסגרת האחריות לחברה והחליפו לו כרטיס מסך לכרטיס אחר? אני חושב לבקש החלפה ל 4770 שהבנתי שהוא יותר קר. ד. במידה ואני רוצה לנסות לפרק את הכרטיס ואת המאוורר ספציפית ולנסות לשמן אותו- אפשר איזשהו מדריך על הכרטיס …

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by bd,

אני לא גיימר ולא משו כבד רק רוצה לשחק במשחקים ושיעלו לי , ושאני לא יצטרך לשדרג אותו בעוד כמה זמןן למשחקים חדשים של העתיד.. חבל לקנות כרטיס שלא ינוצל עד הסוף במחיר כל כך יקר ולא אחד פשוט שלא יעלה לי משחקים ברמה ואיכות טובה כסף זה לא הבעיה אני יכול לקנת 6800 אבל אני צריך את דעתכם..!? חבל לקנות אותו בסוף ככה לחינם ילך על פארש המחשב הוא דו שימושי ..סרטים גרפיקה מוזיקה..(עריכה עובדה ) וגם לשחק.. זה המערכת INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB ASUS P4P800-E DELUXE ADATA DDR 512MB 500MHZ 2 WD 160/7200 SATA 8MB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE CI-6920 BLUE 600 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN ZALMAN CNPS7000A-Cu

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by PAKAPAKA,

שלום וברכה! יש לי מחשב עם חיבור AGP , רציתי לדעת האם ייצאו גרסאות AGP של ה- 8300 האם צריך ספק מיוחד עבור ה- 8300 ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  4. שלום, ה-6800GT שלי סוף סוף התפגר, אחרי שורה של בעיות חוזרות ונשנות, ואני צריך המלצות לכרטיס מסך חזק בתקן AGP (הייתי רוצה לשדרג ל-PCIe, אך לצערי אין לי אפשרות כזו כרגע). כרגע אני כותב מן המחשב של אחי והייתי שמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר כדי שאוכל לחזור ולהשתמש במחשבי שלי (בדיוק התחלתי לשחק באובליביון 8)); התקציב שלי נע בסביבות ה-2000 שקל. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. קניתי לפני כמה ימים TI 4200, ואפילו כבר הספקתי לשאול שאלה בפורום הזה.. לפני שעתיים בערך היה לי קצר חשמלי במחשב בעת שצפיתי בסרט באמצעות ה TV-Out האדיר של הכרטיס, ועכשיו בכל פעם שאני מנסה להפעיל את ה TV-Out,אני מקבל תצוגה כמו שצריך, צבעונית והכל, אבל אז אני מפעיל משחק או תוכנה שמשנות את הרזולוציה, התצוגה הופכת לשחור לבן באופן קבוע!!! בדקתי קצת עם התוכנות, ומסתבר שה TV-Out עובר באופן אוטמטי לשיטת שידור NTSC! זה לא משהו שניתן לשנות! כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא מראה לי שהוא בשיטת PAL, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה או משחק, הוא מראה שהוא עבר ל NTSC, וזה לא ניתן לשינוי! מדובר בדברים שפעלו כמו שצריך לפני התקרית! אלוהים יעזור לי אם הכרטיס שלי הלך, מה יכול לגרום לבעייה? האם…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ברור לי שזה לא חוקי השאלה אם אני משתמש בזה באופן פרטי נגיד עושה סטרימינג רק למשפחה או מקליט רק לעצמי יעלו עלי ? ואיזה כרטיס מסך צריך פנימי או חיצוני למחשב ? האם יש מדריך עדכני נכון ל 2022 ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by idani1983,

בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום !!!! אני צריך המצלה לכ.מסך עד 500 ש"ח שיריץ משחקים חדשים לחצי שנה הקרובה ;D ... מחשב עם מעבד Pentium D 920 .. חשבתי על Sapphire X550 256MB .. למישהו יש המלצות אחרות (בלי לחרוג מ-500 ש"ח ) ??? תודה!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by itamar072,

מה עדיף? gtx 470 -1280mb x2 או redeon 6970 2gb ? תודה מראש

10. שלום, פורומים רציניים יש לכם פה אנשים. 1. מסך LCD "17 אממ... Viewsonic VE702 איך הוא? השגתי אותו באמת במחיר נחמד, 1600 ש"ח, בגלל הנחה קטנה שעושים לי. אממ, אני יודע שהמהירות תגובה שלו (14ms) אחלה, אבל מה חוץ מזה? שווה? אני לא מבין במסכים. אגב, אני חייב LCD. כל המידע עליו פה: http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDE2/VE702m.htm 2. Gigabyte GV-R955128D ATI RADEON 9550 128 mb 128-BIT bulk הרבה אמרו לי שזה כרטיס מסך די טוב יחסית למחיר שאשלם עליו, בסביבות ה400 ש"ח, אחרי הנחה . אני לא גיימר רציני במיוחד. מדי פעם (נגיד פעם בחודש) אני מקבל משחק. אבל לא פקמן מהמשחקים הכבדים יותר, שדורשים כרטיס מסך מצויין. אבל בשביל פעם בחודש, כשחלק מהמשחקים דורשים יותר וחלק דורשי…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי ה-Radeon RX 7900 XT הטרי של AMD, כרטיס המסך המתקדם החדש שלה בגרסה אקזוטית של ASUS במיתוג TUF עם קירור עוצמתי ביותרלכתבה

12. Started by oren.nk,

קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, השאלה היא על איזה קצב רענון מומלץ להריץ אותו בסביבת חלונות ובמישחקים מבוססי source ברזולוציות הבאות: windows: על 768X1024 בלבד Source: על 1024X768 ולפעמים 800X600 כרגע קצב הרענון על 75HZ ואני רוצה להעלות אותו זה אני פשוט לא מוצא עליו ביקורות או תשובה ברורה פה בחיפוש... תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by avi2014,

שני כרטיסי 6800nu בתקן sli או.. x800xtpe???

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by waizman,

כמו שהכותרת אומרת, איזה הכי טובה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by OpenCan,

אני רוצה לקנות לאחי הקטן כרטיס מסך פשוט למחשב עם קצת פז"מ עם משהו ברמה של מעבד E5300 ו2 ג'יגה DDR2 על לוח אם פשוט עם כניסת PCI-E X16. ראיתי בKSP מגוון לוחות בסביבות ה250-300 שקל ובמפרט שלהם לא מצאתי הבדלים. יש הבדל בין הכרטיסים השונים בכלל? יש אחד ספציפי מומלץ על גבי חבריו בטווח מחיר הזה? תודה :-)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מסך לקנות. SAMSUNG SyncMaster 753 dfx או IIyama Vision Master Pro 413c Flat Screen שניהם מסכי 17 אינץ'. אם תוכלו לתת לי עצות לגביהם ואיזה עדיף לקנות אני מאוד אודה לכם.

17. Started by roiyair,

אהלן, תוך כדי משחק בMass Effect קיבלתי את ההודעה הבאה: http://img404.imageshack.us/my.php?image=82402467by6.jpg מה אני יכול לעשות עם זה? כרטיס המסך שלי הוא HD4850 עם הדרייבר החדש ביותר.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by arkadur,

יש לי HTPC שמחובר לLCD 42 אני אתן דוג', כל פעם שאני מעלה משחק (NFS PRO STREET לצורך העניין), המשחק עולה על רזולוציה מינימלית, ואני רואה רק "ריבוע" קטן על המסך הענק.. יש דרך לסדר את זה אחת ולתמיד? (או שמא זה המשחק עצמו ?) אני עובד עם CCC 8.11.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. Started by TECH AMATEUR,

שלום, אני הצלחתי להזמין את RTX 5070 TI דרך AMAZON DE, עלה לי סביבות 3800 ש"ח כולל מיסים ומשלוח וצופי להגיע עד 25 מרץ, נמכר ונשלח מAMZON ישירות עם אפשרות החזרה עד 30 יום. אותו דגם PNY עולה כאן סביבות 6000 ש"ח... אני לא מבין למה כל כך יקר בKSP TMS IVORY 1PC . *גם לא מזמן רכשיתי R7 9800X3D דרך AMAZON ועלה לי רק 1900 ש"ח כולל מיסים ומשלוח, כאן בארץ עולה לפחות 2300 ש"ח לא מובין למה כל כך יקר כאן בארץ

20. שלום לכם, ביימים האחרונים אנוכי מתלבט בין רכישת כרטיס טלוויזיה ובין כרטיס מסך חדש. ברשותי כיום כרטיס Creative GeForce 2 GTS 32MB, כרטיס שרכשתי לפני שנתיים בערך. הדבר אשר עורר אצלי מחשבה האם לקנות כרטיס מסך חדש היא מסיבה אחת בלבד: לכרטיס הנוכחי אין יציאת טלוויזיה, לצערי. אם תשאלו אותי, חיסרון אדיר. ברצוני לצפות בסרטים במחשב באצמעות הטלוויזיה ואין באפשרותי לעשות זאת כיום. למזלי הרע, הכרטיס שלי, היה הכרטיס האחרון שיוצר בלי יציאת טלוויזיה ומיד בסידרת הייצור הבאה הוספה האפשרות של היציאה כבר בסידרת TI (תקנו אותי אם אני טועה). בבחירת כרטיס חדש יש להתחשב במפרט שלי, אשר נחשב למפרט ישן כיום ומונע כנראה את ניצול יעיל של הביצועים המוצעים ע"י הכרטיסים בשוק כיום. אנא עיינו במפרט שלי בב…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ותוספת להארד דיסק והמליצו לי על הפורום הזה. אני מחפש משהו בסביבות ה160-200 GB מבחינת הארד-דיסק, וכרטיס מסך משהו מאחת מהסדרות הבאות נראה לי: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI Radeon 9800 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series אבל אני ממש לא סגור על זה.. אני צריך כרטיס שיפעיל את כל המשחקים החדשים בשנה הקרובה לפחות (שלי כבר לא הצליח לגרום לOblivion השמן לזוז). ואני צריך כרטיס לAGP. סוקט 478 של אינטל. אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסים ולתת לי מחירים שלהם במקומות זולים (אני חושב שהטווח שלי הוא עד מקסימוווםםם 1500 ש"ח אבל אני גמיש אז תגידו מה שיש לכם..). אגב…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. אני מתכוון לקנות מחשב למשחקי מחשב חדשים וכמובן שיריץ אותם באופן חזק! אבל הגעתי להתלבטות ששווה לי 200 שקל, האם להעדיף את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1222 או את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 -- מוכר אחד בחנות שבה קניתי אמר לי שעדיף לי את ה512 כי ה1G חשוב רק לאם אני רוצה לשחק משחקי מחשב מאוד כבדים ברזולוצייה ממש גבוהה (חשוב לציין אגב שאני קונה מסך 22 אינץ' בנוסף למחשב). מוכר שני אמר לי שאם אני באמת רוצה להנות מהמשחקים של היום ולהמישך להנות גם בזמן הקרוב אז הוא ממליץ על ה1G. בכל אופן, שניהם ממש בילבלו אותי ואני מתלבט קשות מה לעשות, כיוון וההפרש הוא עצום מבחינתי (200 שקל, וזה עוד אחרי חריגה מה…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sifali,

אני צריך דרייבר לזה אפשר?

• 7 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by ranran,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית LCD ויש שתי אפשרויות DVI-DVI עולה כ50 שח DVI-HDMI עולה 150 שח אני יודע שהHDMI יותר טוב אבל האם הוא מצדיק את התוספת של כ100 שקל? תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  25. BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC 512MB או Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB או XFX nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB Alpha Dog זה חייב להיות אחד מהשלושה שכתבתי למעלה, רק אותם יש במלאי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.