עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Demon-Slayer,

Samsung SyncMaster 763MB 17" Flat CRT Monitor או SAMSUNG SyncMaster 753DFX -17" לפי מה שראיתי דווקא השני יותר טוב, זה נכון? והאם יש מסך טוב יותר בתקציב הנתון ? (800 שקל) תודה (:

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/amd_has_reportedly_created_polaris_revisions_that_are_50_more_efficient/1 כנראה שכרטיסים חדשים של AMD יגיעו מוקדם מהצפוי בדמות RX 485 ו- RX 465 שיהיו חזקים יותר ובעלי צריכה נמוכה משמעותית (פחות מ- 50W לפולריס 11 ופחות מ- 100W לפולרים 10). חבל רק שהם היו צריכים שלב ביניים בשביל להגיע לתוצאות האלה, הייתה יכולה להיות תחרות הרבה יותר אגרסיבית אם הם היו מוכנים בזמן. בנוסף לזה יש שמועות שהמחיר של ה- RX 470 צפוי לרדת בקרוב.

3. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, יש לי את המסך mag ah-778 , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך לשמור הגדרות של הגדלת התצוגה והקטנת התצוגה (התפריטים המובנים...) תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. היי לכולם, החלטתי לזנוח את הGTX260+ שלי שעשה עבודה נאמנה..ועדיין ממשיך לעשות זאת ולרכוש כ.מסך חדש. מאוד מתלבט בין 2 כ.מסך מבית ASUS. ההחלטה ללכת על חברה זו היא קודם כל שהכרטיס מגיע עם קירור מעולה שנבנה במיוחד בשביל הסידרה הזו ובאנדל,אם ישנו כ.מסך יותר עדיף אשמח לדעת. תקציב:1400~ ASUS GTX 660 AMP ASUS GTX 660TI TOP ההבדל המהותי בינהם (ע"פ חקירה קטנה שביצעתי) הינו רק CUDA CORES שלשני ישנם 1344 ולראשון יש 958. האם ההבדל שווה 600~ ש"ח השקעה לטווח הרחוק? מפרט: INTEL E3570K 8GB RAM DDR3 HYPERX SSD DRIVE M4 ASUS P8Z77V-PRO SEASONIC 550W MODULAR PSU. שימושים: משחקים:FARCRY3,NFS-MW,COD,BF3,HITMAN וכשיצא אז CRYSIS3. סרטים:מנגן סרטי BR/FHD על מסך LG 37" ואולי נרכוש מסך 3D לצפייה בסר…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. שלום לכולם, ראשית כל אני מקווה שאינני עושה ספאם שאני שואל שאלה על חומרה כמו שכתוב פה במידה וכן הנני מבקש סליחה. שנית כל לשאלתי, אני קונה מחשב חדש <3000NMGH , ג'יגה זיכרון וכו'..>+מסך LCD-וזה הבעייה שלי. אני לא מבין במסכי LCD אני לא יודע אם הדגם הזה טוב וגם אינני יודע אם בכלל כדאי לי לקנות (לפי המדריכים של האתר..) אז הדגם הוא 17" AOC LM-725 LCD - Speakers מסך 17 זמן תגובה - 16 חיבור אנלוגי רזולוציה מקסימלית 1280X1024 16.2 מליון צבעים קונטראסט 450:1 ואני משחק הרבה במשחקי מחשב אוהב לראות סרטים במחשב אבל גם גולש הרבה באינטרנט. אז השאלות שלי הם: עדיף לי במצבי CRT או LCD? איך המסך והמפרט שלו ששמתי מקודם? האם חיבור DVI כמו שאני יקבל איתו יפצה את העניין של ה16 MS ??? א…

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by ciauai,

רוב האנשים אמרו לי לקנות אחד מאלה Sapphire ?Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 שקל או Galaxy ?7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E? 1600 שקל השאלה שלי היא כזו מה עדיף מפה או שיש משהו יותר טוב בסכום הזה ממה שהציעו לי

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by devilh,

אני קונה מחשב -ולחנות לא היה את הכרטיס מסך שאני רציתי (SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL) אז הציעו לי את הכרטיס הזה : MSI NX 8800 GTS t2d320e OC PCIe לא מצאתי ביקורות באינטרנט או חנויות ברשת(בישראל) שמוכרות אותו(ולכן אין לי השוואת מחיר) אני אשמח לדעת איך הוא בהשוואה לספרקל אייס שאני רציתי,מחיר מומלץ והאם בטוח כדאי MSI? (יש לי ניסיון עבר גרוע עם לוחות אם שלהם) תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. צריך עזרה במציאת מסך 19 CRT בתקציב של 1300-1500 ש"ח שיהיה מסך איכותי :xyxthumbs: ומה אתם אומרים על המסך הזה samsung 955DF CRT ??

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  9. האם דבר כזה אפשר? ד"א הכרטיס הוא של 100 פריימים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. Started by kfirkb,

יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by liortaib,

חבר שלי קנה את הכרטיסים האלה....והוא אמר לי שיש לו שני חיבורי dvi ושני חיבורי vga(אחד בכל כרטיס) הוא שאל אם זה משנה לאן הוא מחבר את המסך.....אם זה יתן לו את הביצועים של cf 4850 והוא שאל אם הוא מחבר שני מסכים אז הוא מקבל בכל מסך את הביצועים של cf 4850

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, אני צריך להחליף כרטיס מסך, וחשבתי על אחד מהבאים. האם הם יתאימו ללוח האם שלי מסוג ג'יגה-בייט X48-DS4 ? כמו כן יש לי שני כרטיסי ATI 4850 בקרוספייר. האם אני יכול להתקין אחד מהכרטיסים הנ"ל במקום אחד מה 4850 ? ATI HD 5850 GEFORCE GTX 470 ATI HD4890 1GB ATI HD 5770 GTX 460 1GB HD 5750 1GB תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם!:] יש לי שאלה בקשר לרזולציות וה - FPS. אם למשל, יש לי מסך תומך עד הזרולוציה 1200x1024 60hrtz. אני שם על רזולוציה יותר נמוכה, ככה שיהיה 85 hrtz. כאשר אני משחק במשחק כלשהו ואני שם אותו על הרזלוציה הכי גבוהה, זאת אומרת שהמשחק ייעבוד על 60 הרטץ בלבד וכך גם יהיה ה - FPS? כי ידוע לי שלפי קצב ההרטצים, כך גם ה - FPS, אלא אם כן אפשר לבטל את ההגבלה. תודה רבה!:]

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  14. מישהו יכול לתת לי רעיון/פיתרון מדוע תמונת המסך קורסת לחצי שנייה מידיי פעם . עברתי מכרטיס Nvidia GTX260 לכרטיס ATI HD3850 , ב Nvidia הכל עבד חלק , אחרי החלפת הכרטיס ל ATI המסך התחיל מידי פעם להשחיר לרגע קצר ומייד להתאושש. כמובן שהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שך ATI . המסך הוא מסך 27" ברזולוציה 2560x1440 מחובר ב DVI dual link . תודה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by Gill2,

קניתי מסך LCD View sonic VP 191S. כשקיבלתי אותו ראיתי שיש לו בעיה עם הצבעים ,שהצבעים בהירים מידי והמסך מסנוור מרוב שהוא בהיר. אומניטק (היבואן הרישמי) אמרו שהם יתקנו אותו ובנתיים נתנו לי אחד חלופי בצבע שחור ( view sonic vp191b) והתמונה הייתה הרבה יותר טובה. כשהם שלחו לי אותו חזרה "מתוקן" עדיין הייתה לא את הבעיה של צבעים. ביבואן אמרו לי שהתמונה של הדגם View Sonic vp191b שונה משל הכסוף שקניתי. ההסבר הזה לא נראה לי האם יכול להיות שיש הבדלים בתמונה בין מסך למסך שההבדל היחיד הוא צבע המסגרת?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD3850 והגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג (שימושים: חיבור ישיר לטלוויזיה ורסיבר לצפייה בסרטי HD בעיקר, ולעיתים משחקים במסך המחשב) האם החומרה שברשותי (לוח אם, ספק כח) מתאימה לכרטיסי המסך שאני מעוניין ? להלן המפרט שלי: מסך: VP930 מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W דיסקים קשיחים: Westren Digital WD3200AAKS 320GB Samsung F3 1000GB (WDC WD800JB-00JJC0 (74 GB, IDE צורב : LG GSA-H22N

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. המפרט שהיה לי: e8400 @ 3.7GHz gigabyte ga-ep43t-ud3l Kingsotne DDR3 8GB 1333MHz HD 6870 Intel 128GB SSD Antec 600W שודרג לוח ל Z170 ומעבד I5 7500 עד עכשיו היה ברור שהמעבד הקודם היווה צוואר בקבוק לכרטיס. האם עכשיו זה הפוך? אני משחק Just Cause 3 ומקבל 8-20 FPS בהגדרות בינוניות. האם העניין בכרטיס?

18. Started by sanchouz,

שלום חבר שלי נוסע לארצות הברית בעוד שבוע אז החלטתי לנצל את המצב ולבקש ממנו לקנות לי משם כרטיס מסך חדש אני מתלבת בין 570gtx vs 6950hd 570 יותר יקר ב45 $ בערך . הקטע שאחרי שראיתי שאפשר להפוח 6950 ל6970 בלי בעיה אז אני עוד יותר בבלבלות למי יהיו ביצועים יותר טובים? , האם הספק שלי יסחוב את הכרטיסים האלה? ואיך כדי לקנות - להזמין מEBAY לכתובת בארצות הברית שחבר שלי יהיה שם שבועים, או שיותר בטוח שילך לBESTBUY ויקנה משם במקום???? יש שם בכלל עוד רשתות כמו BESTBUY? נו כמו שאצלנו יש KSP ? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק אתרים שאפשר להזמין משם שיביאו את הכרטיס עד הבית, אבל איאפשר לבוא ולקנות את הכרטיס בסניף..... ??? ??? ???

• 28 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. היי, לכרטיס המסך שלי (Leadtek Nvidia 6600) התקלקל המאוורר, אז החלטתי במקום לקנות אמצעי קירור, אני כבר אחליף את הכרטיס מסך כליל, אתם יכולים להסתכל במפרט שלי, כעקרון המחשב הוא משנת 2005, כך שאני לא יודע איזה כרטיסי מסך יתאימו לו. כעקרון אני עובד בעיקר עם תוכנות גרפיות (פוטושופ ופלאש) ומדי פעם משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-650 ש"ח. הסתכלתי על רשימת כרטיסי המסך החדשים של Leadtek כאן: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=94 איזה מהם מומלץ? (אני מחפש כרטיס מסך טוב, קצת יותר ישן ובמחיר נורמלי, לא את הכי חדיש במחירים אסטרונומיים) אשמח לעזרתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by brk2k,

אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by oppxp,

מסתובבת שמועה ברשת ש-9800pro של sapphire עלותו היא 1500ש"ח אם משהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר כזה ואם אפשר האם זה retail או oem

22. Started by Satlan,

מה תיהיה התשובה, האם היא תיהיה עדיפה, והאם שווה לחכות או כבר לקנות את ה-7800GTX ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by viper_sb,

שלום, לפני שנה שרכשתי מחשב בהרכבה אישית הדרישה שלי לכרטיס מסך היתה מאוד סטנדרטית יכולת לצפות בסרטי HD מלאים ללא מקטעים מאחר ואין לי שום ידע בכרטיסי מסך רכשתי כרטיס מאוד בסיסי nvidia geforce 210 אם הזמן ראיתי שיש סרטים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם והשיא הגיע שהתקנתי על המחשב שלי NEED FOR SPEED the run ואז באמת הבנתי שאני צריך כרטיס אחר ויותר מתקדם התקציב שלי הוא בין 800-1200 החומרה שלי במחשב מאוד מתקדמת i-7 930 24G וספק כוח של 800 אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פתרון מלא גם אם אני רוצה לשחק במשחק פעם בה אני לא עורך ודיאו או כול דבר רק סרטים ומידי פעם משחקים אם יש טוב אחד כזה בסביבה ופרט אחד חשוב .. חשוב לי שיהיה לו יכולות של 3D אודה לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by asmon,

אני צריך אתר עם השוואת FPS בין כל כרטיסי המסך שיש. תודה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. .... אני מפעיל פילטרים בדרייבר - ATI (כל הפילטרים ) תודה .

• 4 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.