כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני משחק במשחק עם המערכת שבצד (המעבד ב-OC ל-3.6GHZ והזכרונות ב-OC ל-1.8GHZ), הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן ל-182.08 (אין לי כוח לעדכן לבטא החדשה) ולא ידועה בעיה של ווירוסים או משהו אקראי אחר. אני מכוון את ההגדרות להכי גבוהות שאפשר (רזולוציה של 1680x1050, מאושרים DUAL VIDEO CARDS מן הסתם. V-SYNC פועל גם בדרייבר וגם במשחק) ואני מקבל בממוצע 18 FPS (נבדק עם פראפס). אין לי מושג מהו מקור הבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה.. אשמח מאוד אם למישהו יש הצעה. כמות ה-FPS עולה רק כשאני מכוון את הרזולוציה ל-960x600 ומשאיר את שאר ההגדרות כמו שהן. וגם אז כמות ה-FPS היא בסה"כ 33 בממוצע.. עוד בעיה בה נתקלתי היא שתזוזת העכבר מאוד מאוד איטית בתפריט (כשאני עושה PAUSE מהמשחק, כשאני ממש בתפריט ההתח…
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שיא חדש של 110.4 צלזיוס! כן כן צלזיוס גבירותי ורבותי לא פריינהיט קודם כל המאוורר תקוע כל היום על 100 בד"כ הטמפ' היא 63~65 שאין ישומים גרפיים שרצים אבל Need for speed most wanted על ההגדרות הכי הכי הכי הכי הכי גבוהות קבע שיא חדש ברזולוצית 1280X1024 הוכחה תמונתית אין כי לא ציפיתי לזה אבל יש את הLOG של ATITOOL =] כמובן השיא הקודם הוא 102 מעלות צלזיוס עכשיו הכרטיס שלי נח קצת .. תאמינו לי בלי קירור הוא יכול לעבור את זה בקלות ראש.. :kopfpatsch: ונגעתי בכרטיס שהוא היה ב100 קיבלתי כוויה קטנה אבל בקטנה אני מת לקנות קירור ולעשות לו OC ואז בכלל הוא יהיה סעס :P עזבו את מה שרשום למעלה!!!!!!!1 שברתי שיא חדש במשחק COJ!! על הגדרות מקסימום 120.8C צלזיוס! כן כן כן!!…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 Core I5 750 2.6GHZ ASUS p55-US3L 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 ספק 550W די חדש ולא ג'נרי(נקנה יחד עם הכרטיס מסך בהמלצה פה בפורום) ומסך 20' של ASUS המפרט הנ"ל נקנה לפני כחצי שנה, כאשר חשבתי שהוא יספק אותי לפחות לשנתיים ... אך משום מה כבר עכשיו בהרבה משחקים אני נאלץ לשחק על הגדרות בינוניות, דבר שמוריד לי מאוד מחווית המשחק. המצב הוא כזה, אני חושב לקנות כ.מסך נוסף של ATI 4890 ולחבר אותו בCROSS FIRE על הלוח . השאלות שלי הן כאלה , 1)האם אני אכן אראה הבדל משמעותי בביצועים 2)האם אני צריך ספק כוח אחר וחזק יותר 3)האם צריך קירור מיוחד . ברשותי מארז בן 4 שנים שעושה את העבודה עם כ.מסך אחד, אני לא בטוח בנוגע לטיבו בהחזקת 2 כרטיסים (מארז…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי Radeon 9800 SE All In Wonder זה שווה ? ואמרו לי שיש אפשרות לעשות אותו PRo עם דרייבר של אומגה משהו כזה זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת כמה הטמפרטורות שלכם וכמה אובר קלוקינג הגעתם על קירור סטוק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס הזה איך MSI ? טובים ? ואיך הכרטיס גם? MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.planetnana.co.il/wallacomputers/index.html נשמע נורא מעניין והולך לחסוך לאנשים הרבה מאוד כסף.
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מתלבט האם לקחת אולי במקום ה GTS 640MB את הכרטיס של ATI. מי יותר טוב? קראתי כמה ביקורות ובאנצ'מארקים ולא הצלחתי להבין כי יש מקומות שכתוב ככה ויש שכתבו ככה... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני יודע שבקרוב יגיע DX 9.1 שיכלול בתוכו את Vertex + Pixel Shaders 3.0 , וה R9800SE כמובן לא תומך ב DX 9.1. זאת אומרת שמתישהו משחקים לא יעבדו עליו כשמשחקים יעברו לדור ה DX 9.1 ואולי אפילו בקרוב ל 10. ההתלבטות היא כזו - מתי יצאו כרטיסים תומכי טכנולוגיה זו? (מומלץ יותר מצד ATI) וכמה זמן לדעתכם יחזיק מעמד (לא מבחינת מהירות אלא טכנולוגית) כרטיס ה R9800SE (שתומך ב DX9.0) לעומת כרטיס חדש שיכלול בתוכו את הטכנולוגיה לממשק ה DX 9.1. תודה,
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שממש עוזר לי. אני רוצה לקנות היום את המסך של LG ה - F700P ואני מעוניין לדעת איך הוא לפי דעתכם? איך הצבעים נראים, אם התפריטים נוחים ובכלל איך המסך.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך RADEON 9600 PRO. מכל היצרניות FIC היא הזולה ביותר. האם יש הבדל בין הדגם של FIC לבין הדגם של חברות מוכרות ואהובות כמו HERCULES? אפשר לקנות את ה-FIC בראש שקט או שמא תמליצו על יצרניות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
קראתי את ה-faq וביקורות מהלינקים שצינו שם .. תקנו אותי אם אני טועה כרטיסים עם הציפ של פיליפס הרבה יותר טוב מהציפ של קונקסנט?? איזה כרטיסים מומלצים ?איזה כרטיסים מומלצים ?עדיף איכות ? thanks krembo
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות רק מקיסאפי כרטיס מסך 6600gt אז אמרתי לו עצור אפשר להפוך 6200 agp ל6600gt אחרי שראיתי שאין שם 6200agp אמרתי לו אז יש את 6600 xfx רציתי לדעת מהם סיכוי ההצלחה להפוך אותו ל 6600gt בריבה טונר ואם למישהו יש מדריכון אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט שלי, amd 64 X2 Dualcore 5000+ 2gb ram 1950pro 512mb readon shapphire מסך syncmaster 931bf של סמסונג 19 אינץ' אם תצטרכו עוד פרטים,בכיף ;]. כל מקרה הבעיה היא כזאת,לא יצא לי אולי שנתיים באמת להשתמש במחשב לאחר שקניתי אותו .. עכשיו שיצא לי פה ושם לשחק בכמה משחקים אחרונים אני מקבל מסך שחור אחרי כמה שניות בכל משחק,עכשיו אני לא סובל בעיות חום לכן דאגתי למעבד ולמארז לפני שקניתי , בדקתי ת'חום של הלוח אם הוא עומד על 30-40 בכיף בפאנן אנטרטיקה . אבל המסך עכשיו אני רואה,בלי שאני מפעיל שום משחק עומד על 74 מעלות חום.. נראה לי גבוה מדי לא?.. כמו כן יש לי אחריות אצל סקיי פי סי,אבל סרט עכשיו לשלוח וזה באלגנים. [כמובן שאם זה הפתרון היחיד אז ... ] תודה רבה. בן
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה . החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללהה יש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם.. אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ביצועים פחות חשובים לי כי יש לי XBOX 360 אבל בכל זאת שיהיה כרטיס לא רק שיפעיל משחקים במידת הצורך אבל שיהיה עם קירור פסיבי שקט לחלוטין כדאי להתפשר על 8600 GT שקט? עולה 350 ש"ח.. תודה מראש אנשים!
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
אם אני קונה עכשיו ATI Radeo 9800 Pro אני מקבל איתו את השובר ל Half Life 2?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כיום HD6770 עם מאוורר שנראה כמו הבטמוביל, הוא מרעיש ובאופן כללי אני לא מרוצה במיוחד מהביצועים שלו. אני צריך כרטיס שיעלה משחקים ברמה גבוהה (לא מדבר על high end כמובן התקציב כן מוגבל כפי ששמתם לב) ושלא ירעיש כמו שדה תעופה קטן. המפרט שלי: לוח אם: gigabyte 880gm AMD Phenom II X4 960T 3.0ghz 4 giga ram ספק כח של 500W (באופן כללי לא שיקול, הוא ישן אבל במידת הצורך אין לי בעיה להחליף אותו ובחינם) התקציב שלי באזור ה700 ש''ח במידת הצורך יכול למתוח אותו עוד אבל מעדיף לא להגיע לאזור ה800. פעם הייתי נורא מעודכן בעולם החומרה והיום הרבה פחות ככה שאשמח לעזרה בנושא ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מותקן אצלי ווינדוס XP, ויש לי כרטיס טלוויזיה ישן יחסית, והדרייברים שלו מתאימים לווינדוס 95, 98 וגם לווינדוס מילניום. הווינדוס לא מזהה, ולא מצאתי כאלה שיתאימו ל-XP. יש לי כרטיס טלוויזיה שנקרא MEDIALAND SUPERTV המבוסס על 878TV. אודה מאוד למי שיצליח למצוא דרייברים מתאימים ל-XP. או שאולי ישנה דרך להמיר דרייבים של 98 ל-XP? או משהו כזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עיינתי רבות בכל ההמלצות שיש כאן בפורום על מסכים ועל המריבה האין סופית בין LCD לבין CRT אבל בכולם היו אותם ויכוחים שנגעו בקשר לסרטים ולמשחקים, זמני תגובה ועוד... לעניננו אנו אני צריך מסך 17 אינץ למשרד.{ אין לי בעיה שיהיה גם מסוג CRT, העדיפות למסך דק} נכון שאני לא הולך לראות בו סרטים או לשחק בו משחקים מטורפים {בעיקר סודוקו ופריסל } רוב שימושו יהיה לצפייה באינטרנט ולתוכנות של ספקים וכו' אבל אני עדיין דורש איכות גבוהה של מסך מסיבה אחת שאני לא רוצה בעוד חצי שנה להחליף אותו בגלל שהוא יתקלקל או שנשרף לו איזה פיקסל או שנייים והאחריות לא מתקנת רק מ 9 פיקסלים שרופים ומעלה עדיף לשלם היום עוד שקל שניים ולהנות מאחריות לשלוש שנים ושהמסך יהיה נפלא התקציב שעומד לרשות…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E8400 Gigabyte ga73pvms2h enermax tomahawk 450 ו-4 גיגה זכרון. זה לוח עם כרטיס מובנה, GEFORCE 7100, שזוחל ברמות שאפילו את המשחק הזה: http://www.yougamers.com/gameometer/10254/ הוא לא מריץ... ראיתי שמוכרים את nvidia 7600 gt silent pipe, Radeon 2400pro HDMI Accelero S1 Rev. 2, nVidia Geforce 7300GT 256mb g-force 8600 ddr3 256 mb במחירים שבין 100-300 ש"ח. מה דעתכם? תודה...
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום , קניתי כרטיס מסך GTX 660 ויש לי אותו פחות מי חודש ויש לי איתו איזה בעיה במשחקים ... כל המשחקים שקניתי עושים לי FPS נמוך מאוד של כימת 30-50 הכרטיס שרכשתי קניתי בIVORY . מפרט של המחשב שלי : http://img96.imageshack.us/img96/206...7250676923.png ספק כוח : A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT ולכל השואלים הוא לא גינרי אז לא להגיד גינרי כי הוא לא . משחקים שיש לי בעיה איתם הם : Call of duty BO 1 / MW 3 / BO 2 Borderlands 2 Unreal Tournment III אני צילמתי את התמונות של הבעיה במשחק BO 2 אבל הבעיה הם בכל המשחקים . ואני רוצה לדעת למה ה-FPS הנמוך .... והמשחקים הם לא עם מנוע גרפי ממש חריף .. Borerlands 2 ו UT 3 זה משחקים שמשתמשים במנוע גרפי של Unreal En…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-