כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה ? שיפעיל משחקים על רזולוצויה הכי גבוהה עם הגדרות הכי גבוהות? או פחות? יש לי מסך 17אינץ' עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 למשל בקרייסיס 2 אני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה anti analysing x16 ואת כל השאר על הרמה הכי גבוהה וכמובן שזה לא ממש הולך אז הנמכתי את כל ההגדרות על רמת GAMER (רמה 2) ועשיתי בלי אנטי אנלייסינג והמשחק רץ טוב השאלה אם ככה זה אמור להיות או שזה רק אצלי נתתי את קרייסיס כדוגמא כי לפי מה שהבנתי זה אחד המשחקים הכי תובעניים מבחינת גרפיקה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי היום כרטיס מסך שקט של HIS - 3450 . לפי הויסטה הוא מקבל ציון מאוד נמוך - 3.7. היום הייתי אצל חבר שיש לו מחשב בן שנה וחצי עם כרטיס מסך יש יותר - המחשב שלו עם ציון 5. החלטתי להחליף כרטיס למשהו יותר מתקדם. המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים ב HD ורגיל וקצת משחקים (פרו אבולושן וכדומה. מידי פעם גם לעריכת וידאו. מה מומלץ? יש מבצע עכשיו בנועה על 4650 - ב 460 בעך - האם כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס Geforce 6600GT של Albatron וראיתי שיש שני סוגים: pci-e ו -AGP השאלה היא למה ה- pci-e הוא יותר זול? (הוא לא אמור להיות יותר חדש ומהיר?)
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ראיתי ב- KSP xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E ב- 2800 ש"ח?????? 6800 רגיל ב- Pcie עולה 2600........ ???
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש כ. מסך Agp למערכת הבאה P4 3.0 Presscot 1024mb ddr400 אני חשבתי על ה1950p אך אני לא בטוח כי זו הבחירה הנכונה זה די חשוב שיהיה בכ. אם אפשר 512 מגה בייט אשמח לעזרה בנושא
-
- 12 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: amd 720 be 4 giga ddr2 enermax 525 pro ud4p gigabyte אני מעוניין בכרטיס מסך שיחליף את ה4850 שלי. חשבתי על 6950 או 6850X2 מה דעתכם כי המחיר יוצא אותו דבר(הפרש של שקלים)?? אשמח לתשובה חד משמעית. אני משחק פול hd תודה מראש לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי מתחרה של הVP930B לא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385253 http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Specifications
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 650 שקל , מה הכי טוב במחיר כזה?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מייעץ לחבר בבחירת מפרט למחשב לעבודה עם אפטר אפקטס כרגע כרטיס המסך עומד על 9600GT השאלה היא אם יש הצדקה להשקיע בכרטיס מסך איכותי יותר כמו קוואדרו? האם זה משמעותי בעבודה עם אפטר אפקטס כמו שזה משמעותי בעבודה על תלת מימד ועריכת וידאו? תודה
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלוווווום לכוווולם שמעתי שזה אחלה פורום אז באתי לפה במיוחד בשביל לקבל עצות בקשר לקניית מסך LCD שאני מעוניין לקנות!! אז ככה אני מעוניין במסך דק-LCD, לא משנה לי החברה אלא האיכות!! התקציב שלי, שזה הדבר החשוב ביותר, הוא 1500 ש"ח שנראה לי מספיק בשביל מסך LCD איכותי. פרט חשוב, כבר מצאתי מסכים נחמדים ששווים בדיקה, העניין שלא היה להם חיבור DVI - חיבור דיגיטלי, הבנתי שזה דבר חשוב מאוד בעיקר אם קונים מסך חדש שאמור להחזיק להרבה שנים. אז עוד פרט חשוב זה שיהיה חיבור DVI. תודה רבה לעוזרים, אסף. נ.ב אתם יכולים גם לתת תגובות שינחו אותי למאיפה כדאי לי לקנות מסך, איזה חברות טובות(למרות שזה פחות חשוב לי) ואיזה מסכים מומולצים.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתלבט בלקנות כרטיס מסך והייתי רוצה לדעת איזה מן השתיים שבכותרת לקנות. התקציב שלי הוא עד כ 600 ש"ח. הכרטיס של נוידיאה הוא של Point Of View : 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E והכרטיס של ATi הוא של Sapphire : X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E אם צריך יותר פרטים פשוט תרשמו, או שכדאי כרטיס אחר אני פתוח להצעות.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, זאת אני מברר בשביל חבר - איזה כרטיס מסף כדאי לקנות במחיר שציינתי למעלה? אל תגידו לי 6600GT מ KSP, כי אני גר במרכז, משהו סוס עם אחריות יותר משנה (מומלף) - איזה שבב, יצרן וכדאי חנות ברמת-גן! כרטיס מסך ל- AGP. מפרט: P-4 2.8 HT PC3200 256MB x 2 תודה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום . רציתי בבקשה שתציעו לי כרטיס מסך של חברת ATI שמשתווה ל NVIDIA במחיר וגם אם לא יותר טוב בביצעויו אז כמוהו . ואם התעניינתם בסיבות אז אני לא אוהב NVIDIA פשוט מאוד עוד דבר ומה הוא ההבדל בין חברה לחברה אחרת ??? כמו ASUS ו SAPHIRE כאשר הן משתמשות באותה ערכת שבבים ?? האם שווה להוסיף כסף על זה ? או שזה סתם לא משנה העיקר הוא השבב ?
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם נתונים טובים יחסית ואני רוצה לשחק במשחקים במחשב זה. לוח אםASUS AM2-VM HDMI זכרון 2 GB וכ"ו אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיריץ לי משחקים נחמדים כמו FIFA וכן כמו NBA 08 וכן NFS ועוד כמה כיום חלק מהמשחקים עובדים עם כרטיס המסך און בורד - אבל חלק לא. מה אתם מציעים במחיר נמוך ככל האפשר? אלדד
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם כדי ללשתמש בתוכנת SOLIDWORKS 2010 + משחקים כבדים עדיף את הכרטיס מסך GTX 470 או HD5850 תודה
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס עם כניסת ווידאו (VIVO) של MSI מסוג GF3-TI200 עם 64 מגה וכניסת/יציאת ווידאו עם ציפ של פיליפס. קניתי את הכרטיס לפני שנה והצלחתי להשתמש בכניסת ווידאו ואף להקליט עם הדריבר WDM שהגיע עם הכרטיס (גירסה 1.04). עכשיו אני מעוניין שוב להשתמש בכניסה וכשאני מתקין את הדריבר של ה VIDEO CAPTURE הוא נותן הודעת שגיאה (קוד10) שהדריבר/רכיב לא יכול להתחיל לעבוד. אני עובד על WIN XP עם דריבריי תצוגה 41.09 של אנוודיה, ונסיתי גירסאות WDM הבאות : 1.22, 1.16 1.04 ועם כולן הוא מסרב לעבוד. האם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איף לפתור אותה ?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס וכל נראה עובד בסדר אבל אני חושב... שהספק שלי חלש לכרטיס הזה ,הספק שלי הוא "סאןשיין |480W נראה לי שהוא חלש לפי התוכנה coolbits זה מראה זה נראה לכם תקין : לפי AquaMark3 קיבלתי 76117 הספק בסדר למפרט הזה ? תודה לעוזרים מפרט : מפרט : AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 Twinmos 1024MB DDR400 PC3200 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
סימתי לבנות מחשב ומה שנשאר לי זה כ.מסך ,התקציב עד 750 הדילמה 7600GT LEADTEK או 7600GT PALIT SONIC או שיש משהו יותר טוב ..אשמח להצעות נוספות אגב החיסרון של PALIT זה שנה אחריות כידועה.. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/133385 תגובות יתקבלו בברכה. דיון נעים =]
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מה ההבדל בין fx nx gs le gt בכרטיסי GeForce אני יודע שgt הכי יקר והכי טוב למשחקים. אבל מישו מוכן להסביר מה משמעות האותיות ומה ההבדל? למשל הבדך בין nx7300 ל-7300gs או nx6600le ל- fx6600ל- 6600gt
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להשיג FPS נורמלי על הגדרות מעבר לבינוניות במשחק Batman Arkham City החדש יחסית, על אף שיש לי כרטיס מסך 560Ti OC. מספיק שאני דורש קצת יותר AA או PhysX והמשחק זוחל. האם זה מפני שאני רץ על מעבד E8400 ? ליבה כפולה בתדר 3 גה"צ. לוח האם ישן יחסית והזכרון 4GB 800 MHz, אבל אם אינני טועה, רכיבים אלה לא משפיעים על איכות הגיימינג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התשובה חשובה לצורך החלטה על רכישת כרטיס מסך חדש. החלטתי לא ללכת על הכרטיסים היקרים ביותר של הדור הנוכחי מפני שממילא הם לא מסוגלים להריץ dx10 במצב high וברזולוציה הגבוהה הנדרשת לצורך משחק על מסכי lcd גדולים.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
I plan on buying hd4870, but my cpu scores only 2113 in 3dmark. I could only oc it by 200 mhz and i doubt it to score much higher. Is that card too much for my cpu? Could i be satisfied with 4850?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-