עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני הולך לקנות 9600 הרגיל מחברת שפיר,הוא טוב,עם מה הוא אמור לבוא? אני מתכוון לגירסה הרגילה ולא לפרו או הXT......היא תוכל להריץ את GTA:SA חלק עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by tiger18,

האם ASUS P5N-D מתאים לכרטיס? אם לא איזה לוח הכי טוב לכרטיס?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by TNT,

איזה חברה של 9600pro היא הטובה ביותר? האם הכרטיסים האלה הם הכי טובים בסביבת המחיר שלהם או שיש משהו אחר מומלץ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by ClubCaliber,

הכותרת אומרת הכל.

5. Started by kobi_af,

רציתי לדעת איזה אתרים טובים יש ביניהם השוואות בין כרטיסי מסך חדשים וישנים? ואיפה אני יכנס לשם שאני יראה תהשוואות כי אני לא תותח באנגלית

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by t-mac1,

שלום, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB כבר יותר משנה וחצי (אחרי החופש יהיה שנתיים), ויש פול משחקים שאני מעלה אותם על רזולוציות נמוכות ואני אשכרה רואה את המשחק כמו ציור (כמו הקולין מקרי דירט, וגאס ועוד...). עכשיו, נראה לכם שהכרטיס שלי כבר מת וכדאיי להתחיל לחפש אחד חדש? תודה...

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. חבר יכול להביא לי בסוף החודש מניו יורק את : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325 יוצא 700 ש"ח (חיסכון של 300 ש"ח) או לוותר ופשוט לחכות ל 4850 ולקנותו בארץ שיגיע (מה שבטח יעלה מעל 1000 ש"ח..) השאלה האם שווה לחכות וגם האם שווה להשקיע עוד 300 ...400....שקל, בשביל ה 4850 שאולי בטח ייתן הבדל של עוד 10 15 אחוז לא יותר . מה אתם אומרים ? תעזרו לי להתלבט :s05: :-\ דיי דחוף !..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ashafir,

שלום, יש לי כבר כמה זמן את הכרטיס המסך GTX 670 ורק עכשיו החלטתי לפתוח פה נושא על ה FPS במשחקים. אממ אני משחק BATTLEFIELD 3 על LOW ורצולוזיה נמוכה ויש לי FPS בין 60-150 . חשבתי שיהיה יותר, ושאני מנסה להקליט עם FRAPS את המשחק יש לי 60-90 FPS והמשחק גם נתקע קצת. בנוסף DIRT 3 בקושי זז הכל תקוע ועל הכרטיס הקודם שלי RADEON 6850 זה עבד חלק.. משהו קצת מוזר. המעבד שלי זה : AMD PHENOM II X4 965 עזרה בבקשה? דרייברים מעודכנים הכל תקין.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by a_halachmi,

ה-gta3 עובד לי מהר מאוד איך אני יכול להקטין את המהירות שלו? הכרטיס מסך geforce fx5500 256 mb.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by YinnoN,

שלום. יש לי fx5200 והתקנתי את הace mega codecs אבל הצבעים אצלי לא טובים זה פועל כאילו יש רק 16 צבעים. אני על הדרייברים של ה78 נדמה לי או משהו כזה ואני לא יודע איך לסדר את זה, זה קורה בכל תוכנה לסרטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by avive,

לא מובן לי העניין הזה, אני בתהליכים לקניית מחשב חדש ואני סוקר את ההיצע שי בארץ+ אמזון וביקורות ביוטיוב. בכל הסקירות שראיתי ה1060 יותר חסכוני בחשמל וטיפה יותר חזר מהRX ( או שהם עומדים בשיוויון). למה בכל זאת המחיר של הRX יותר יקר מה1060 בכל גרסה שאני בודק?

12. שלום, על גב הקופסא של הכרטיס מסך אצלי רשום שיש תמיכה windows vista? מה זה נותן בעצם? ובנוסף מה זה אומר לגבי ה dirext 10?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים בודדים (אפילו לא שבוע) עם כרטיס מסך MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X וכאשר אני מנגן סרט דרך ה VLC מופיע קו ירוק למטה, קראתי קצת ואומרים שזה בעייה בVLC אבל השאלה לשי למה זה קורה? האם יש קשר לכרטיס מסך ?או לדרייבר ? עודלא ניסיתי לעדכן לדרייבר אחר (למרות שהורדתי מהאתר לפני כמה ימים אז מוזר ) מערכת הפעלה: WIN10 האם מישהו יכול להסביר לי על הבעיה ? למה זה ככה וגם איך הפתרון עובד ? כשתמחיל הסרט ויש צבעים רואים את זה בברור וזה מציק מאוד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם יש מה לעשות עם מסך שירד ממנו הציפוי? :

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by guyfaran,

סורי שאני חופר לכם אבל אתם יודעים שהכל מאהבה חח.. פשוט אני רוצה שיהיה לי קצת מושג בכרטיסי מסך...

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by BeatNik,

שלום לכולם האם יש כרטיס יותר טוב ממנו לחריץ AGP במחיר שלו? (710 ש"ח) ואם יש התקציב מגיע עד 800 פלוס מינוס ומה דעתכם הכללית עליו? משחק בעיקר 1st person shooters (fear,quake4 ,bf2( ... המחשב... p4 2.4 msi 865pe 1gb זיכרון הארד דיסק 160GB ספק 500w thermaltake תודה מראש

17. אני צריך כרטיס מסך VIVO ברמה של ge8500-8600gt דהיינו, שיהיה ברמה שלהם מבחינת משחקים אבל עם וידאו IN שאני אוכל להקליט דברים מוידאו וטלוויזיה תודה למוצא הישר

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by Vortex,

הוא טוב? או שיש מסכים טובים אחרים בתחום ה700 שקל (שהם 17 אינץ').. ולא מצאתי Reviews עליו, אז אם יש למישהו כאן זה יהיה מצוין. תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות את הכרטיס 7900GS של Leadtek. רציתי לדעת מה הם פילטרים? למה הם משמשים? איך ניתן להפעיל אותם? איזה מהם אפשר להפעיל? ומה אלה כל האותיות בהשוואות FPS באינטרנט? דוגמה: 4X FSAA/8X AF NO FSAA /4X FA אלה פילטרים? תודה למגיבים

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by Conroe,

למה ב IQPC קוראים ל BFG 8800GTS OC 320MB BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB ? הרי באתר של BFG קוראים לזה 'רק' 8800GTS..

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. היי! כרגע יש לי 7800GT, אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר, פשוט יותר דוגמאת 8600GT, הבעיה היא שלא מצאתי עד עכשיוו 8600GT עם VIVO שמאוד יחסר לי וגם לא מצאתי נתונים על צריכת חשמל של הגרסא הפשוטה ביותר שלו (מצאתי רק של גירסאות בOC). אשמח לקבל קישור לבדיקת צריכת חשמל שנעשת על הכרטיס אם מישהוא מכיר. וקישור לחנות שמוכרת גירסא שלו עם VIVO. תודה!!

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by Idanp,

יש לי אפשרות להוסיף 200 שקל ולהחליף תX800XL שלי ב7800GT עכשיו איך הכרטיס הזה ..הוא חדש אז פחדתי שהיו בעיות גם איתו מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by EAD,

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-x2-preview/1 פה מדובר בכרטיס 2 ג'יגה. פלוס דרייברים חדשים וכו'. תוצאות פשוט מדהימות ;D מה שכן, כפי שראינו כבר בבנצמארקים קודמים, התוצאות די משתוות עם 2 4870 במערך CF, ולעיתים אף יש היתרון ל4870 במערך CF. אבל סה"כ כרטיס מעולה

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by Lanzar,

רציתי לדעת עם הכרטיס 64 BIT או 128BIT ואך הכרטיס הזה בקלליות יחסית ל R9200 או ל FX5200 מדובר על גירסת ה 64M...

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  25. Started by sroolik,

יש לי GF 4 64 MB וכל פעם כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה של המסך מהבהבת כאילו המחשב לא קורא את המסך בסופו של דבר, אחרי לחיצות חזקות וקצת הזזה של הכבל של הכרטיס המחשב עולה הביאו לי כרטיס אחר (ממש ישן, 2 מגה) לבדוק אם הבעיה בכרטיס, הכרטיס לא עשה את הבעיה הזו, לפחות לא באותה תדירות שה GF עשה מכאן הייתי אמור להסיק שהבעיה היא בכרטיס שלי, אבל: הכרטיס הישן הוא בחיבור PCI וה- GF הוא AGP למישהו יש מושג איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בכרטיס או בלוח ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.