עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by מר שאלה 2007,

כדי שהוא יהיה DDR3 הוא צריך להיות יותר מי 1000MHZ? או שזה סוג של זיכרון בפני עצמו? ואם כן יותר מי 1K MHZ אז אם נגיד לוקחים כרטיס בDDR2 ועושים לו OC ל1000MHZ+ אז הוא DDR3? כמובן אם השאלה הרישונה לא נכונה שאלה זו נפסלת ואין צורך לענות....

2. שלום אני רוצה לעבוד עם טלוויזית פלסמה 42" (LG חדשה) במקום מסך מחשב. חיברתי את המחשב הנייד הישן שלי, אבל אין אפשרות לקרוא טקסט כיוון שאיכות התמונה ירודה. האם עבודה עם מחשב חדש תעזור? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. Started by TheDiesel,

התקנתי את המשחק Battlefield V והוא מקרטע האם הבעיה בכרטיס מסך? הכרטיס הוא NVIDIA Geforce GTX 750

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה נותן יותר ביצועים - CFX 6850 או GTX 570.

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. כרטיסים גראפיים עדכניים מבית MSI, ASRock ו-XFX דולפים אל הרשת - זמן קצר לפני ההכרזה הרשמית המתבקשת לכתבה

6. Started by Blow,

אהלן ברצוני לעבור מחלונות XP לחלונות 7, אך ה-Advisor אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא ייתן לי את ה-Aero. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס הנוכחי GeForce FX5200 לכרטיס 8400GS. שאר הנתונים, pentium 4 2.6GHZ 1GB RAM בסדר. מה אתם אומרים, יש המלצה אחרת לכרטיס אחר? או שבכלל עדיף לוותר כי זה לא רעיון טוב..?

7. Started by Satlan,

שלום ברצוני לשפר את ביצועי הכרטיס מסך שלי: gf 4 mx 420 מה ניתן לעשות כדי להגביר את פעילותו ? ללא שימוש באובר קלוק בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  8. יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה ואשמח אם תוכלו לענות 1) מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג אותו היום? והאם יש אפשרות ל BUNDLE של 2 במטרה לבצע מערך CROSSFIRE ? 2) איזה חברה בעלת הכרטיס הטוב ביותר? (ASUS, ג'יגה בייט, ספיר וכו') 3) האם הוא זהה בחיבורים שלו מבחינת חשמל (פינים וכל זה) לכרטיס ה 4870? כלומר האם סה"כ אוכל להוציא את ה 4870 ולשים את ה 5870 בלי שום עזרה מקצועית או משהו רציני? 4) האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק? (יש לציין שאני משחק ברזולציות של 1920 על 1200 עם פילטרים על מקסימום ו32 ביט צבע, לכן הכרטיס מסך עובד הכי הרבה והכי קשה, לעומת נניח רזולציות נמוכות), מבחינת מהירות המעבד שלי עכשו עם OC ובערך על 4 ג'גה הרץ (4 ליבות וכל זה כמובן) עוד דבר, מישהו יודע מתי הכרטיס S…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. מגיע עם החבילה גם ביוס? אני רוצה לקנות מאקסלנט! אתם יודעים אם זה מגיע בקופסא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. R9 280X או GTX 770 ? צריכת חשמל מתאימה לספק שלי או לא SEASONIC 600 M12 מה מהכרטיסים לקחת ? אני מחליף מעבד בזמן הקרוב! המפרט שלי FOXCONN H67 4GB RAM INTEL I3 2120 SAMSUNG 500 GB ARTIC COLLER 13 SONY DVD ושש מאוררים מחוברים תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי מעבד p3 800 mhz, יכול להיות שהכרטיס לא יעבוד לי טוב וברמה לא טובה?? ואני לא מתכוון שהמשחקים לא ירוצו טוב בגלל במעבד, אלא שהכרטיס לא יעבוד טוב בגלל המעבד!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by davidz,

שלום כשאני מכבה את המחשב המסך לא נכבה הוא נכנס למצב stand by . במצב הזה הוא עושה רעש מעצבן מן צליל דק כזה , ביחוד כששקט בחדר אז שומעים את זה. כנראה שזה בא מהשנאי שלו. זה נפסק רק אם אני מכבה את המסך עם כפתור ה off שלו. האם מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אצלי? ???

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by shronxx,

אני מתלבט כרגע בקניית מחשב מה לדעתכם ייתן ביצועים יותר טובים..... :s05:

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by yortem,

הבנתי שיצא משו חדש שטוב ל battlefield 4. איך אני בודק אם יש לי תדרייבר הכי עדכני ומה בדיוק יצא חדש?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. Started by nozza,

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על הכרטיס, רכשתי את ה Haupauge pvr150. אני סובל מקצת קשיי הסתגלות והייתי רוצה לשאול כמה שאלות את בעלי הניסיון: 1. האם הצלחתם לקלוט שידורים דרך הטיונר? לי יש כבלים ודרך כניסת הוידאו אין לי כל בעיה, אך בחיבור הטיונר אני מצליח לקלוט את התחנות רק בתמונה בלי סאונד. 2. הבלסטר לא מתפקד אצלי. נראה לי שזו לא בעיה של קוד אלא שהוא פשוט לא משדר כלום (בדקתי את השידור שלו עם מצלמה דיגיטלית שרגישה לאינפרא אדום). כמו כן, יש שתי תוכניות לקינפוג הבלסטר ורק אחת עובדת אצלי, השניה נותנת שגיאה כשאני מנסה להריץ אותה. אולי שם הבעיה. ניתקלתם במצבים דומים? תודה על זמנכם. נועם.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by noam1983,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (pcix) אני לא משחק משחקים המטרה היא רק לסרטים שמוצגים במקרן והשאלה איזה כרטיס ומה המאפינים של כרטיס לצפיית סרטי hdtv 1080p כמה זיכרון וכמה ביט ומה יותר חשוב ואיזה כרטיסלא יקר יש למטרה זו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  17. מבקש המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח שייתן לי את התמורה המלאה לכסף . שיוכל להפעיל משחקים חדשים. אפשר גם כרטיס יד שנייה. מפרט: לוח: ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד: אינטל 2.93GH 3MB CORE 2 DUO E7500 זכרון: KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח: פנימי 1TERA SATA2 32MB SEAGATE צורב: SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כ.קול: 8)7.1 OB ערוצים) כר.רשת: 1G LAN OB ספק כח: FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP מסך: samsung 2243 BW בתודה משה.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  18. זה הכרטיס שמוצע ב KSP http://ksp.co.il/?uin=12335 אני מחפש כרטיס מסך בשביל HD אבל צריך שיריץ חלק ללא שום קירטוע . המפרט הוא AMD Phenom II X3 720 2.8 GHz שתי גיגה ( בקרוב אני אשדרג ל 4G ) ספק כח FSP 300 W האם הכרטיס הזה יריץ HD ללא שום בעיה ? והאם מישהו יודע איך לעומת מעבדי הגרפיקה המובנים של אינטל בדורות האחרונים ? תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כך שיהיה לי תמיכה בשני מסכים ואיך עושים זאת ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. פשוט ראיתי ב iqpc את ה 9600gt sonic במחיר 100 ש"ח פחות מה9800gt עכשיו ההתלבטות שלי היא האם הגרסה הזאת מתקרבת ל 9800gt הרגיל{בגלל המומהרות שלה} וההבדל לא כל כך גדול? כי פשוט יש לי עוד הרבה דברים לקנות ואני צריך לחסוך קצת אז אם ה9600gt sonic חלש במעט אני מוכן להתפשר על הביצועים {אם הם מעטים\פחות מ 10%} השאלה אם זה אכן כן וה9600gt sonic משתלם יותר או שה9800gt שווא את ה100 ש"ח ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rrafi,

איזה מאוורר הכי טוב ולא יקר יתאים לי לכרטיס מסך....?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד Acer aspire 5740G, וכרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD5650 התקנתי לאחרונה דרייבר 11-9_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl ואני רוצה להתקין את העדכון הזה: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx ברגע שאני מריץ את העדכון של rage performance driver, אין לי שום הודעה של "אי תאימות", ואני יכול להמשיך להתקין. אבל, אני רוצה להיות בטוח כי: 1. הדרייבר קצת שונה מהדרייבר של mobility כי הוא התקין לי גם: HDMI/DP Audio Driver, AVIVO, HydraVision ועוד כמה דברים - מה שדרייבר של mobility לא התקין לי אף פעם. 2. למרות שתוכנת ההתקנה כן נתנה לי להתקין את הדרייברים, אני עדיין חושש לכרטיס המסך כי אני יודע שבעבר כרטיסי מסך של ATI נשרפו על ימין ועל ש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Yaniv_sosner,

יש לחבר את הX1650 512MB... ה512MB מנוצל עד הסוף עם מסך 19אינץ'..?

24. הגיעה אלי ידיעה שיוצא 8800GT 320MB של gigabyte בשבוע הבא והוא אמור לעלות בסביבות ה 700 שקל 1. זה נכון? 2. יהיו הבדלים בגדולים בביצועים בין ה 512 ל 320 ? 3. האם כדאי לקנות את ה 320 ב 700 במקום את ה 512 ב 1500 שקל?

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג כמה אחריות ג'יגה בייט עצמה נותנת על הRADEON9700??? חרשתי על האתר אתמול והיום ולא הצלחתי למצוא. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.