כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
אני הרצתי תוכנה לבדיקת מש'ו...3DMark03 וקיבלתי בסוף את התוצאה הנ"ל: 3684 - 3DMarks האם זה טוב??? ומה אני יכול לעשות בכדי לשפר זאת?? בתודה קובי. :s05: ???
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע XFX 6600GT עם 128MB (אני לא יודע אם יש גרסה עם יותר). יש עכשיו מבצע על ה- X800 GTO הזה ואם אני מוכר את הכרטיס שלי ב-eBay, השדרוג יעלה לי 30-50 דולר. השאלה היא אם כדאי להכנס לזה או שהוא לא יתן לי תפוקה הרבה יותר גבוהה. אני שואל גם כי שמעתי שלכרטיס הספציפי הזה אפשר לפתוח יותר צינורות עיבוד ו"לשדרג" אותו בלי הרבה מאמץ (האם שינויים כאלה ידרשו ממנו להחליף גוף קירור?). המפרט הנוכחי שלי הוא: MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 3000+ Mushkin 2x512MB תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רב.שאני מנסה לחבר מסך בחיבור דיגיטאלי מקבל הודעה שאני צריך להיות ברזולוציה 1280x 1024 ו60HZ.אלו ההגדרות שאני עובד איתם.בחיבור אנאלוגי המחשב מזהה את המסך ו דיגיטאלי לא.יכול להיות אני מפספס משהאו?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח(בשביל שלמשחקים היהי גרפיקה טובה עד כמה שאוכל בסכום הזה)
-
- 16 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1100 אני מחפש את 4670 או 9600GT בשביל המחשב הפשוט שלי כדי לשחק מבמשחקים שיוצאים על הגדרות בינוניות, גבוהות לא מעניין אותי. בשביל השאר יש לי PS3 וPS2. נתקלתי בגירסה של FORSA של 9800GT רק ב480, בשונה משאר הכרטיסים שעולים מינימום 550. אין לי בעיה להוסיף עוד 100 שקל כדי לקחת את זה ושזה יחזיק לי טוב יותר ליותר זמן מהכרטיסים הנ"ל. למה זה כזה זול? אם אני לא טועה הם החברה הראשית שמייצרת לNVIDIA את הכרטיסים, אז להם הם פחות מוכרים ואין סיקורים על הכרטיסים שלהם ברשת(יש להם אתר).
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה לוקח... X800XT מול GF6800 ULTRA? ומאיזה חברות שמייצרות את הכרטיסים הכי שווה לקנות...
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום שתי HD4870 בcrossfire והגיע הזמן לשדרג. חשבתי על crossfire של HD6870 של ASUS. הערות או המלצות למשהו אחר? מעבד: AMD phenom II X4 955 @3.2GHZ ספק: everst 80 plus 700WATT תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמליצו על כרטיס מסך טוב שיותר יקר מרדאון 9550 256 מגה בערך ב-300-350 שקל. תודה
-
- 12 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כדי שהוא יהיה DDR3 הוא צריך להיות יותר מי 1000MHZ? או שזה סוג של זיכרון בפני עצמו? ואם כן יותר מי 1K MHZ אז אם נגיד לוקחים כרטיס בDDR2 ועושים לו OC ל1000MHZ+ אז הוא DDR3? כמובן אם השאלה הרישונה לא נכונה שאלה זו נפסלת ואין צורך לענות....
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבוד עם טלוויזית פלסמה 42" (LG חדשה) במקום מסך מחשב. חיברתי את המחשב הנייד הישן שלי, אבל אין אפשרות לקרוא טקסט כיוון שאיכות התמונה ירודה. האם עבודה עם מחשב חדש תעזור? תודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק Battlefield V והוא מקרטע האם הבעיה בכרטיס מסך? הכרטיס הוא NVIDIA Geforce GTX 750
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כרטיסים גראפיים עדכניים מבית MSI, ASRock ו-XFX דולפים אל הרשת - זמן קצר לפני ההכרזה הרשמית המתבקשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ברצוני לעבור מחלונות XP לחלונות 7, אך ה-Advisor אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא ייתן לי את ה-Aero. לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס הנוכחי GeForce FX5200 לכרטיס 8400GS. שאר הנתונים, pentium 4 2.6GHZ 1GB RAM בסדר. מה אתם אומרים, יש המלצה אחרת לכרטיס אחר? או שבכלל עדיף לוותר כי זה לא רעיון טוב..?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשפר את ביצועי הכרטיס מסך שלי: gf 4 mx 420 מה ניתן לעשות כדי להגביר את פעילותו ? ללא שימוש באובר קלוק בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה ואשמח אם תוכלו לענות 1) מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג אותו היום? והאם יש אפשרות ל BUNDLE של 2 במטרה לבצע מערך CROSSFIRE ? 2) איזה חברה בעלת הכרטיס הטוב ביותר? (ASUS, ג'יגה בייט, ספיר וכו') 3) האם הוא זהה בחיבורים שלו מבחינת חשמל (פינים וכל זה) לכרטיס ה 4870? כלומר האם סה"כ אוכל להוציא את ה 4870 ולשים את ה 5870 בלי שום עזרה מקצועית או משהו רציני? 4) האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק? (יש לציין שאני משחק ברזולציות של 1920 על 1200 עם פילטרים על מקסימום ו32 ביט צבע, לכן הכרטיס מסך עובד הכי הרבה והכי קשה, לעומת נניח רזולציות נמוכות), מבחינת מהירות המעבד שלי עכשו עם OC ובערך על 4 ג'גה הרץ (4 ליבות וכל זה כמובן) עוד דבר, מישהו יודע מתי הכרטיס S…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מגיע עם החבילה גם ביוס? אני רוצה לקנות מאקסלנט! אתם יודעים אם זה מגיע בקופסא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
R9 280X או GTX 770 ? צריכת חשמל מתאימה לספק שלי או לא SEASONIC 600 M12 מה מהכרטיסים לקחת ? אני מחליף מעבד בזמן הקרוב! המפרט שלי FOXCONN H67 4GB RAM INTEL I3 2120 SAMSUNG 500 GB ARTIC COLLER 13 SONY DVD ושש מאוררים מחוברים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד p3 800 mhz, יכול להיות שהכרטיס לא יעבוד לי טוב וברמה לא טובה?? ואני לא מתכוון שהמשחקים לא ירוצו טוב בגלל במעבד, אלא שהכרטיס לא יעבוד טוב בגלל המעבד!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כשאני מכבה את המחשב המסך לא נכבה הוא נכנס למצב stand by . במצב הזה הוא עושה רעש מעצבן מן צליל דק כזה , ביחוד כששקט בחדר אז שומעים את זה. כנראה שזה בא מהשנאי שלו. זה נפסק רק אם אני מכבה את המסך עם כפתור ה off שלו. האם מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אצלי? ???
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בקניית מחשב מה לדעתכם ייתן ביצועים יותר טובים..... :s05:
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הבנתי שיצא משו חדש שטוב ל battlefield 4. איך אני בודק אם יש לי תדרייבר הכי עדכני ומה בדיוק יצא חדש?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על הכרטיס, רכשתי את ה Haupauge pvr150. אני סובל מקצת קשיי הסתגלות והייתי רוצה לשאול כמה שאלות את בעלי הניסיון: 1. האם הצלחתם לקלוט שידורים דרך הטיונר? לי יש כבלים ודרך כניסת הוידאו אין לי כל בעיה, אך בחיבור הטיונר אני מצליח לקלוט את התחנות רק בתמונה בלי סאונד. 2. הבלסטר לא מתפקד אצלי. נראה לי שזו לא בעיה של קוד אלא שהוא פשוט לא משדר כלום (בדקתי את השידור שלו עם מצלמה דיגיטלית שרגישה לאינפרא אדום). כמו כן, יש שתי תוכניות לקינפוג הבלסטר ורק אחת עובדת אצלי, השניה נותנת שגיאה כשאני מנסה להריץ אותה. אולי שם הבעיה. ניתקלתם במצבים דומים? תודה על זמנכם. נועם.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (pcix) אני לא משחק משחקים המטרה היא רק לסרטים שמוצגים במקרן והשאלה איזה כרטיס ומה המאפינים של כרטיס לצפיית סרטי hdtv 1080p כמה זיכרון וכמה ביט ומה יותר חשוב ואיזה כרטיסלא יקר יש למטרה זו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך עד 450 ש"ח שייתן לי את התמורה המלאה לכסף . שיוכל להפעיל משחקים חדשים. אפשר גם כרטיס יד שנייה. מפרט: לוח: ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד: אינטל 2.93GH 3MB CORE 2 DUO E7500 זכרון: KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח: פנימי 1TERA SATA2 32MB SEAGATE צורב: SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS כ.קול: 8)7.1 OB ערוצים) כר.רשת: 1G LAN OB ספק כח: FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP מסך: samsung 2243 BW בתודה משה.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-