עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by syberpuppy,

אני קונה מחשב חדש ולא מתכנן לעשות עליו שום סוג של OC באתר זה שמתי לב שממליצים בעיקר על ה6800GS של EVGA (למי שלא יכול להרשות לעצמו את ה 7800GT) (במידה ואני צודק בהנחה שלי שה 6800GS נכנס להגדרה של 6800 ב TOM'S HARDWARE ) למרות זאת ולמרות שיש הבדל של כ 300 שח בינו לבין ה6600GT בדקתי ומצאתי ב TOM'S HARDWARE שההבדל בין הביצועים שלהם קטן מאוד אם לא אפסי בדרך כלל (מלבד דברים קלים כמו צללים מסובכים ברזולוציות גבוהות בגלל זכרונו המועט ) http://www.tomshardware.com/2005/12/02/vga_charts_viii/page4.html למה ההבדל הדיי גדול במחיר (וההמלצות המרובות ל6800GS של אנשי האתר) ומה משתלם יותר לקנות (ללא שימוש בOC)? יש לי 300 שקל להוציא אם זה הבדל מהותי אבל אם לא אני יעדיף להוציא אותם על עכבר …

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  2. תשמעו מחר בעזרת השם אני הולך להביא את ה8800GT שלי. הוא הגיע לחנות בינתם רק חברת ASUS האם היא טובה יותר או פחות טובה מgigabyte/ledtek ? תודה לעזורים !

3. שמעו דיברתי עם פנדס והם אמרו לי שה6800NU היחיד שיש להם כרגע במלאי הוא בעל הקירור הפסיבי של GIGABYTE. הוא עולה כ250-300 שקל יותר מה6800NU האחרים.. (כ2130 שקל) האם הוא שווה את הכסף? יש למישהו ביקורת עליו? לידיעתכם זהו ה6800NU הראשון בעל קירור פסיבי. הייתי רוצה את דעתכם. הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=7116 הערה חשובה: 6800NU מבית ELSA, אלבטרון, גיינווארד, XFX וPOV ועוד יגיעו רק חודש הבא, בגלל שאין שום הזמנות למלאי כרגע. רק המלאי החדש של ה6800NU מבית GIGABYTE בפנדס.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by TheGame,

שלום לכם אני מתלבט אם לקנות עכשיו את ה8800GT החדש שעולה בחנויות 1400 ש"ח ככה ... או לחכות עוד יותר משבועיים ולקנות את ה8800GTS החדש מה אתם אומרים ... כי לפי התגובות על היצועים שלו ששמו פה ... הוא לא יותר מדי חזק כמו שכולם חשבו אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו את ה8800GT ולחסוך איזה 300-400 ש"ח או שלחכות .... תעזרו לי בבקשה מה לעשות ... תודה !

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by giladoX,

שלום, כשהמחשב נמצא בעבודה לא מאומצת (למשל כתיבת מסמך WORD, גלישה באינטרנט) המסך נצבע שחור ו Windows מוציא את ההודעה: העניין קורה אך ורק במנוחה (במשחקים כבדים, למשל crysis זה לא קורה). יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר לפתור את זה או למה זה קורה? פסלתי את העניין של התנגשות עם תוכנה אחרת כי התקנתי מחדש ווינדוס. אני מאמין שזו או בעיה של ווינדוס 7 או של הדרייבר. תוכלי למקד אותי בפתרון של זה? נתוני מערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך: HD5970 2gb דרייבר: Catalyst 9.12 (ניסיתי גם עם hot fix, אותה בעיה נשארת..) תודה,

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by CobraBoy,

אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין כרטיס המסך MSI 8600GTS 256MB לבין GIGABYTE 8600GTS 256MB ? ואיזה כרטיס מומלחץ יותר לקנות ? אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא כול כך מבין בכרטיסי מסך אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני יודה לכם מאוד

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

אני לא יודע אם זה בוודוו3 או במסך. אתמול ניסיתי להפעיל את RTCW, שבד"כ פועל אצלי ב640X680 על הוודוו3(במסך מלא) על 1024X768. כשהמשחק עלה המסך היה כזה "חתוך", התפריט הוקטן וב4\1 מהמסך היה חצי דגל של ארה"ב מהמשחק. השאלה היא, האם זה בעיה במסך, מכיוון שאני מתכנן להעביר אותו למחשב הבא, או בוודוו??? תודה. ד"א- המסך הוא LG FLATRON 795FT+, מסך 17 אינץ'.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  8. יש לי כרטיס אחד של 6570 שמגיע עם המחשב ואחד 2600tx ישן של Ati ואני רוצה להשמיש את שנייהם, כי לפי מה שהבנתי אין לי תמיכה ב-cf/sli. אשמח להסבר מעמיק בנושא לצורך ידע והכוונה כדי לעזור לאחי לחזק את המחשב בעתיד

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by OR007,

מה בעצם עוזר לי ה-DVI ? אני רואה על 2 מסכים במקביל או על כל מסך חלק ? (כמובן אם חיברתי 2 מסכים) אני יודע שהוא נועד לחבר מסכי LCD...אבל השאלה שלי היא אם מחברים את המתאם אז איך רואים בדיוק ? מפוצל או מקביל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני בעבודה וגם בבית עובד על מסך אחד ... השאלה שלי אם משהו עובד עם שני מסכים ומרגיש שזה פתרון מעולה ... אני מתכנת ...כמעט ולא משחק . אני שוקל הרבה זמן להוסיף מסך נוסף בבית . האם למשהו יש את אותו השיקול ...

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חלק על רזולוציה של 1680 על 1050. כמו כן, חשוב לי מאוד שלא יהיה רועש (בלי שצריך להתעסק עם אחוזים של כרטיס מסך אם אפשר). הבנתי למשל שהכרטיס הזה די שקט: http://tms.co.il/product/6079 אבל כנראה (?) אוברקיל בשבילי, מה אתם ממליצים (האם יש לו מקביל גם ב 4850 ששקט באותו אופן) ? עדיפות להמצלות מפה: http://tms.co.il/cat/50 אין מפרט סגור, אבל לפחות E8400 עם P43 וספק שיחזיק את העסק.

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  12. אני קונה מחר תכרטיס כזה לבן דוד שלי אז של איזה חברה הכי טוב הבנדאל ובטוח הכרטיס נפתח תודה

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by maxxtro,

אז ככה יש לי כרגע 8600GTS והוא ממש חלש אני מתלבט אם להחליף אותו עכשיו או לחכות אם זה קצת הינה תמונות מ CPU-Z תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם הכרטיס ג'יפורס 6100 שמובנה על לוח האם יכול להפעיל לי את CSS על הגדרות בינוניות \ גבוהות עם FPS גבוה?

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by srolik,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום בשוק לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידיאו ( לא למשחקים ) לגבי מחיר עד 1300 ש"ח אפשר לציין כמה כרטיסים

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by shainov,

שלום לכולם.כפי שחלקכם הגדול שמע החלטתי לרכוש לפני שבוע את הHIS X1950PRO כרטיס באמת באמת מרשים בגודלו ובגודל גוף הקירור המתוכחם שלו עם צלעות קירור(בקרוב תמונות). לפני שרכשתי אותו שאלתי כמה חברי פורום וותיקים אם כדאי את גרסת ה512 ואמרו לי שלא כי יש לו חיבור 6פין מקדימה שבא ישירות מהספק וקשה להשיג ספקים עם החיבור הזה.... שתי שאלות: 1.לספק שלי ?HEC380W אין בוודאות את החיבור הנ"ל(שהוא חיבור חשמל שבא ישירות מהספק),אז קניתי מחבר (מתאם)בין 12V ל6פין של הכרטיס 2.בכל מקרה התכוונתי לשדרג לENRMAX LIBERTY 400W כי רובגם הגדול מאוד המליץ לי עליו פה ושהוא יחזיק לי את כל המערכת יפה(מתוכנן OC צנוע וחמוד) שאלתי היא האם יש לכרטיס של HIS מנורות LED כלשהם כמו לHIS הישן שלי והאם יש אפשרו…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by shloosh,

בערכת מחשב הזאת: P 800 MHZ 384 SDRM MSI G-FORCE 2 MX 32MB ומעוניין להחליף את הכרטיס מסך! מה יותר טוב ועד כמה השיפור יהיה גדול???? RADEON 900 PRO 64-GIGABYTE או!!! G-FORCE 4 MX 440 64 MB שניהם DDR!!! חייב המלצה ומהר!!! תודה...!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב יש לי 2 כרטיסים זולים יחסית של 6800LE שעולים כמעט אותו דבר אבל איזה מבינהם עדיף? http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=14-170-074&ATT=Video+Cards&CMP=OTC-d3alt1me http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-140-044&depa=0 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך גיפה 6600 של גיגה בייט עשיתי פורמט למחשב התקנתי תדריור כרגיל והחיבורים נשארו אותם חיבורים לTV הבעיה שעכשיו אני רואה על המסך של הטלוזה שחור לבן ושאני מסיר תדריור אני רואה ציבעוני אז שאין לי דריור על המחשב רואים במסך TV טוב ושאני מתקין הבלאגן מתחיל ולא הצלחתי לסדר את זה בהגדרות של הדריור זה מה שהקתנתי 93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe יש פתרון !?!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by TheDiesel,

יש לי כרטיס מסך RTX 2060 של NVIDIA האם שווה לעבור לכרטיס של AMD? הם פשוט יותר זולים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by October,

ב 900 שקל כדאי ? ראיתי בבנש מרקים שהוא עובר ת 9600 xt לדוגמא פה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-05.html

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  22. Started by repero,

יש לי כרטיס 6950 שפתחתי לו את השיידרים, ועבר OC לנתונים של 6970, במידה וארצה לעשות CF בעתיד, מה יהיה יותר אופטימלי להוסיף למערכת- 6950 או 6970? ההגיון אומר 6970, אבל אני מעדיף להיות בטוח

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. Started by aviad_el,

שלום, מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח? אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... ) ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב: Nu Tech QL711V LG L1730S - 12MS LG L1710S Viewsonic VE702M CMV CT722 מישהו מכיר? יכול להמליץ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום יש לי מסך mag 768PF CRT 17 inch נקנה ב2002 בערך, היום חמש שנים אחרי בקושי יש לו חדות, רואים נורא דברים כמו כתב וכו', ובינתיים חוץ ממני אף אחד לא יכול לראות מה שכתוב אלא אם מתאמצים כמו מטורפים, ועכשיו שמתי לב שגם אני מתחיל להתאמץ כדי לראות עליו כי הוא מאוד מסנוור אז יש דרך שאני יכול לגרום לו להסתדר? או פשוט להעיף אותו? כי אין לי 17 אחר פה בבית להשתמש בו אז אני בבאסה ואני לא יודע מה לעשות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.