עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה , ניגשתי לאייבורי ולקיי אס פי ואני שואלת שוב כי רציתי לעדכן אתכם במה שאמרו לי ולשאול את דעתכם. הלכתי לשניהם להצעות מחיר. כבר דובר שאני מתלבטת רבות בין 960 ל- 970 . לצורך העניין האיזכורים שאתם צריכים בקשה לעיין בהם שוב( שתוכלו להבין אותי ) : כאן בפורם: http://hwzone.co.il/community/threads/562607-כרטיסי-מסך-660-ו-670-לעומת-960-970#.VVD9epBxmUk http://hwzone.co.il/community/threads/562452-המלצה-להעדפה-GTX770-מול-GTX960#.VVD9pJBxmUk בפורם מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/threads/562460-עזרההה-למפרט-של-מחשב-חזק-ואיכותי-רב-תכליתי-גרפיקה-וגיימינג-טוב-מאוד-פלוס-(לא-כבד)#.VVD-ZpBxmUk השאלות: 1. בקיי אס פי שאלו אותי וביררו מה מטרות המחשב והשימושים שלי, ואמרו לי …

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by miz,

המחשב שלי היה מתחמם, ראיתי בתוכנה SPEED FAN שהGPU מגיע לרמה של 60 כל מה שעשיתי זה היה לגלוש בפיירפוקס היום אני גולש ואני לא רואה את הGPU עולה, לא ברור מה קרה היום הורדתי כמה תוכנות מהמחשב, אולי זה עשה את ההבדל, בכל מקרה מה גורם לGPU לעבוד כל כך חזק בגלישה באינטרנט רגילה? האם יש תוכנה שרצה ברקע שיכולה לגרום לזה לי לעבוד, אין לי משחקים. כרטיס המסך שלי AMD Radeon Graphics HD6750 1GB המחשב שלי סמסונג סידרה 7 NP700Z5A-S03IL

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  3. כמה הוא יעלה בשבועות הקרובים שהוא יגיע לארץ?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. ה setting : resolution: 1024X768 texture filtering : optimal max anisotropy: 4 vertex shaders: optimal ללא OC ..וללא שום תוספת. סביר או נמוך ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by itai1111,

והאם ה- RADEON 9600 PRO C3 128MB DDR שלהם הוא כרטיס טוב המוכר בחנות מנסה לשכנע אותי שזה חברת gygabyte אבל באינטרנט זה נראה כמו שני חברות שונות ובכתבה שקראתי היה כתוב שאלו חברות שעובדות בשיתוף פעולה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by goldeye,

הכותרת אומרת הכול, איזה דרייבר הכי מומלץ לGF6800NU (אני מדבר על הדרייברים החדשים 70XX) + יש השוואה בין הדרייברים השונים

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by itai33,

אני רוצה לבנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בהגדרות גבוהות ב1440p, ועד כמה שאני הצלחתי להבין ה980Ti הוא האופציה הטובה ביותר בשביל זה. מה ההבדל בין הגרסאות השונות? על איזה מודל את היים ממליצים ולמה (בגלל הרעש, חום, תמיכה וכו׳)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Asafalfa,

אנשים אתם יודעים מי נותן את האחריות למסכים האלה בארץ? אני צריך את הטלפון או אתר שלהם !... המסך שלי יצא מפוקוס אני רואה רק חצי מסך קצת יותר ואני לא יוכל למתוח את המסך כל כל המסך:\ כך שאני לא מנצל את כל הגודל שלו....

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  9. שזה לא יהיה כ"כ אפקטיבי ומספיק ה 64 מגה... ולחסוך 150 שקל???????? זקוק גם להמלצות לחנויות באזור ראשון והסביבה עם מחירים סבירים....

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. המפרט: הוספתי לו עוד 2 הארדיסקים מעבר לכונן SSD שמצויין כאן. בנצ'מארק 3DMARK 11: בפעם השניה שהרצתי אותו קיבלתי כמעט 8500. מה דעתכם ? איזה עוד בדיקות להריץ ? אגב יש לציין שהכל כמובן בסטוק, אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב למרות שהמחשב מושלם לזה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. אהלן. ברשותי מחשב עם המפרט להלן: Core I 5 750 2.6 Ghz 8 גיגה ראם ספק כח 600W OCZ הכרטיס הנוכחי שלי Nvidia 9800GT. לאורך החצי שנה האחרונה המחשב מידי פעם קופא לגמרי, דבר שקורה רק בצפייה בסרטים (מה שאני עושה רוב הזמן על המחשב). הצפייה היא עם תוכנת MPC-HC. לאחרונה המחשב התחיל להתקע גם בצפייה מהדפדפן. כמובן שניסיתי להחליף מקודדים, לעדכן דריברים, לסרוק וירוסים, לבדוק זיכרון (memtest) ולבדוק הרד דיסק (Mhdd + Hard Disk Sentinel). הכל היה תקין. מה שגרם לי להבין שהכרטיס מסך מתחיל לאותת על סימני פרישה, דבר שדוחף אותי לקנות כרטיס חדש. הדרישות שלי הם שיהיה כרטיס שקט, חזק, ובעל חיבורים מספקים. השימוש הוא בעיקר לסרטים HD, אבל שיהיה גם אופציה למשחקים כמו GTA החדש וכדומה. …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by NI4NI,

לא מזמן קניתי כרטיס רדאון 9700 לא פרו. ראיתי פה המון ת'ראדים שמדברים על המוד שהופך את הכרטיס הזה לפרו (ממה שהבנתי זה רק המהרה של הליבה והזכרון) אבל אף אחד לא ממש הסביר איך עושים את זה. השאלה היא אם למישהו יש לינק למדריך מפורט שמסביר איך עושים את זה ? איזה תוכנות צריך וכ"ו ? חוץ מזה, במידה והמוד נכשל והכרטיס ניזוק, האם התהליך משאיר סימנים/נזקים שיאפשרו לחנות להתחמק מהאחריות ולא להחליף את הכרטיס ? (ברור שהכרטיס לא יהיה שמיש, אבל האם הם יוכלו להוכיח שזה בגללי ?)

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. הקלטתי ממצלמת וידיאו דיגיטלית (שכחתי את המותג והדגם) לוידיאו מולטיסיסטם של פיליפס. הכל היה בסדר, ראיתי את ההקלטה באותו הוידיאו. אך כאשר ניסיתי להפעיל את ההקלטה שהכנתי בוידיאו אחר, לא ראיתי כלום. היה פשוט שלג. בוידיאו נוסף, היה מסך שחור. אני משער שזה בגלל פערים של NTSC ו PAL (המצלמה משדרת ב NTSC). אולי מישהו יכול להסביר לי כאן מה קרה בדיוק, והאם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? איך אוכל לגשר בין ה NTSC של המלצמה ל PAL בוידיאו שכנראה לא תומך במולטיסיסטם? תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by babu,

מה יותר משתלם מכל הבחינות כמו כן לטווח הרחוק גם 9800GTX 8800GTS 8800GT בשלושתם מדובר על SLI אחד אני יקנה עכשיו ואחד בעתיד אם אפשר גם לתת מידע על צריכת החשמל של הכרטיסים ככה בקצרה מי לוקח וכמה?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by YGO,

שלום , אני כרגע עם gtx560 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i7-2600K לוח אם: P67A-UD4-B3 ספק כוח: x700 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx970? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אהלן, אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Tal-T,

אוקיי בסופו של דבר אני קונה מחשב משרדי בדיוק כמו בחתימה ומתלבט להוספת הכרטיס מסך התקציב שלי לכרטיס הוא 410 ש"ח, חריגה עד 450 . אני צריך שהכרטיס יהיה מסקייפיסי, לכן אם אני קונה HD4670 , זה לא יהיה של Connect3D עם הקירור AC ב-395 ש"ח מFOXPC אבל ראיתי את הכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-4672DDM~8~0.htm הוא נראלי טוב מבחינת קירור, אין לו את הקירור סטוק.. אבל השאלה היא אם התדרים שלClub3D זהים לתדרים של אותם כרטיסים מחברות אחרות.. והאם כדאי להוסיף 20 ש"ח בשביל אותו כרטיס רק של Palit ? אל תשכחו שלפאליט יש אחריות שנתיים ולקלאב יש אחריות 3 שנים! הנה הכרטיס של פאליט: http://skypc.co.il/pl_product~28330~8~0.htm מה עדיף? (אם אתם רוצים תמליצו על כרטיסים אחרים מSKYPC ). …

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  18. שלום ברשותי מחשב די ישן עם Q6600 ספק כוח corsair CX430W ו2G זכרון לפני כשבוע נשרף לי הכרטיס מסך 8800GT לאחר כמה שנים טובות ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח למשחקים מידי פעם סרטים וכו' אשמח להצעות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

לפני כמה ימים אמרו לי שכמה ש ה-Hertz יותר גבוה אז רואים יותר טוב...אבל ארחי זה אמרו לי שיותר מ72 Hertz זה יכול לשרוף את המחשב. זה באמת יכול לשרוף?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  20. זו המערכת שלי: מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 יע"מ Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz 39 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎16.0GB כפול-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם ASUSTeK COMPUTER INC. H97M-E (SOCKET 1150) ספק corsair 750TX 60A 12V Bulk לגבי הכרטיס- אני מחפש כרטיס שיהיה כרטיס משתלם כלומר לא מחפש את הביצועים הכי טובים כי הכרטיסים האלה יקרים מאוד ,מחפש כרטיס זול יחסית ועם יכולות גבוהות יחסית.. שמתי עין על ה 960 או 970 ... 970 קצת יקר אבל האם ההבדל בינו לבין ה960 שווה את ההשקעה? אם יש כרטיסים אחרים שלדעתכם הם טובים בעלות נמוכה אני השמח להמלצות בנושא

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול למצא כרטיס יותר טוב במחיר של GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail אם כן מה הוא?

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by !_Evil_!,

agp x8?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  23. אחרי התלבטות החלטתי לקנות למערכת המחשב החדשה שלי כרטיס X800XL ולא X800 PRO. אמנם לא גיימר אבל אני כבר בארהב כרגע ומחליף מחשב פעם בכמה שנים וזה יבטיח לי אורך נשימה משופר. ראיתי כאן ביקורות נלהבות ביותר על הכרטיס הבא עם VIVO שהוא דרישה מוקדמת: HIS X800XL IceQ II Turbo Dual DVI VIVO 256MB PCIe. http://www.neoseeker.com/Hardware/Products/his_rx800xl_iceq_ii_turbo/reviews.html?ns=40601c6a40c0f65365a7ea8bb3c167e4 מאתר החברה: http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=155&view=yes צוין בביקורות שהוא אמור להיות ברמת מחיר של 300$ מה שעושה אותו אטרקטיבי במיוחד. הבעיה היחידה שאני לא מצליח למצוא אותו בחנויות רגילות או ברשת, גם לא ברשימת החנויות שמופיעה באתר של החברה: http:/…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by Mayyuval,

שלום אני חדש פה.. קוראים לי יובל ,מירושלים ובן 16 . הכרטיס מסך העדכני שלי geforce 4 mx 440 קצת (הרבה) חרא אז כבר אני רוצה להחליף אותו. אני רוצה שתראו את המפרט שלי (צילמתי כמה תמונות שלדעתי הכי חשובות): אז כפי שאתם רואים יש לי AGP (לא יודע *8 או *4). עכשיו השאלה שלי כזאת. אני רוצה להחליף לכרטיס מסך (בעיקר משהו של nividia ). חשבתי אולי על 6800gt 7800gs. אני לא ממש מבין בזה. עכשיו אני לא יודע אם כדי לי להשקיע בAGP או כמו שראיתי שמישהו אמר, לעבור ללוח אם של pci -e דבר שנשמע לי יותר טוב. עכשיו מה שרציתי להגיד זה שאני נוסע לאמריקה וחשבתי שאולי אני אקנה את הרכיבים שם כי שם הרבה יותר זול לפי מה שראיתי באינטרנט באתרים של חנויות אמריקאיות מובחרות כמו jr,circuit…

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by I.A.F. Soldier,

אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.